Cum să datezi un medic

În timp ce medicii sunt inteligenți și adesea pasionați de munca lor, datând un doctor poate fi o experiență minunată. Cu toate acestea, există anumite provocări care vin cu Dating un profesionist medical. Timpul de petrecere împreună poate fi dificil ca și programele de medici sunt neregulate. Încercați să înțelegeți că planurile lor se vor schimba adesea. Viețile medicilor sunt extrem de stresante, astfel încât să fi trebuit să le ajutați să se relaxeze la sfârșitul zilei. Va trebui să vă reevaluați propriile priorități. O relație cu un medic este probabil să arate foarte diferită de alte tipuri de relații romantice.

Pași

Partea 1 din 3:
Petrecând timp împreună
  1. Imagine intitulată Data unui medic pas 1
1. Fii flexibil în ceea ce privește planurile. Doctorii sunt oameni ocupați, mai ales dacă lucrează la spitale. Ei pot fi la apel în mai multe zile lucrătoare și nu pot obține weekend-uri. Dacă doriți să vă prezentați un medic, înțelegeți că planurile vor fi anulate ocazional.
  • Încercați să aveți un plan de rezervă pentru date. Sculați mai multe buzunare de timp în timpul săptămânii în care sunteți disponibil pentru a vă întâlni.
  • Evitați să faceți planuri greu de schimbat. Cumpărarea de bilete la o piesă sau la un concert, de exemplu, este o idee proastă atunci când partenerul dvs. ar putea să se retragă. Stick la planuri mai flexibile, cum ar fi planificarea pentru a obține cina la un restaurant care de obicei nu necesită rezervări.
Sfat de experți
Maya diamant, ma

Maya diamant, ma

Relația Coachmaya Diamond este un antrenor de dating și relații în Berkeley, CA. Are 11 ani de experiență care ajută single-urile blocate în modelele de dating frustrante Găsiți securitatea internă, vindecă trecutul lor și creați parteneriate sănătoase, iubitoare și durabile. A primit masterul ei în psihologia somatică de la Institutul de Studii Integral din California în 2009.
Maya diamant, ma
Maya diamant, ma
Cocianul de relație

Fiind într-o relație cu un medic ocupat poate fi greu. Dating și relație Expert Maya Diamond spune: "Când vă întâlniți pe cineva care este cu adevărat ocupat, trebuie să fiți intenționați să creați timpul de calitate. Este posibil să aveți nevoie să planificați înainte de timp, astfel încât să puteți petrece timp împreună și, uneori, ar trebui să planificați rapid. De asemenea, este important să vă asigurați că persoana pe care o alegeți are suficient timp și energie pentru dvs. Dacă nu sunt disponibile fizic și emoțional, vă veți simți nefericit, frustrat și singuratici de mult timp."

  • Imagine intitulată Data unui medic pas 2
    2. Evitați discuțiile medicale în timpul datelor. Toată lumea are nevoie de o pauză de a gândi la muncă. Medicii nu sunt diferiți și, de fapt, se pot lupta mai mult cu echilibrul muncii / vieții. Deoarece slujba medicului este foarte stresantă, el sau ea poate fi înclinată să vorbească despre munca mult. Acest lucru poate crea stres necuvenit pentru amândoi, cum este posibil să nu doriți să auziți despre detaliile gory. Încercați să direcționați conversațiile departe de discuția de lucru.
  • Poate fi o idee proastă de a întreba un doctor, "Cum a fost ziua voastră?" Optați pentru un alt starter de conversație. Întrebați despre un spectacol de televizor pe care îl doriți, fie să discutați despre știri despre prietenii reciproci.
  • Nu mergeți peste bord, cu toate acestea. Dacă partenerul ați avut o zi stresantă, el sau ea ar putea fi nevoie să vorbească despre asta. Cu ocazia, permiteți partenerului dvs. să rămână în legătură cu stresul legate de muncă. Se străduiește să fie înțelegere și un bun ascultător.
  • Imagine intitulată Data unui medic pas 3
    3. Planul datează în jurul alimentelor. Medicii sunt frecvent foame. Când lucrați cu schimbări lungi și gestionarea multor pacienți, mesele sunt adesea neglijate. Dacă știți că partenerul dvs. lucrează o schimbare lungă, planificați o dată care se învârte în jurul mâncării.
  • Poate fi un gest frumos pentru a avea mâncare gata atunci când partenerul dvs. este așteptat să vină acasă. Să comande și să fie gata sau să facă o masă gătită la domiciliu.
  • Imagine intitulată Data unui medic pas 4
    4. Permiteți telefonului mobil să rămână pe masă. Medicii trebuie să fie în apelare tot timpul în anumite ore. Partenerul dvs. poate avea pacienți care sunt foarte bolnavi sau pot fi la un apel la un spital local. Este important să înțelegem obligațiile de muncă. În timp ce este adesea considerată o etichetă proastă pentru a avea telefonul dvs. celular la masă, înțelegeți. Când vă întâlniți cu un doctor, reguli despre schimbarea curtoaziei.
  • Imagine intitulată Data unui medic pas 5
    5. Învață să iubești timpul de petrecere a timpului. Dacă vă întâlniți cu un doctor, veți ajunge să petreceți o mulțime de nopți singuri. Nu veți putea obține atenția universală. Pot exista multe nopți lungi când va trebui să vă distrați.
  • Stai cu prietenii tăi. Dacă iubitul sau prietena dvs. nu vă pot distra în nopțile de weekend, faceți planuri cu prietenii în schimb.
  • Găsiți hobby-uri vă place. Ia o ambarcațiune ca tricotat. Începeți să citiți cărți în timpul liber.
  • Puteți învăța să vă bucurați singuri timp. Puteți afla mai multe despre dvs. și pasiunile dvs. cu timpul liber pe care îl câștigați prin întâlnirea unui medic.
  • Partea 2 din 3:
    Ajutând la stres
    1. Imagine intitulată Data unui doctor Pasul 6
    1. Urmăriți semnele de stres. Medicii au o atmosferă mare de lucru de stres. Ar trebui să planificați să ajutați partenerul dvs. de-stres după ce ați lucrat periodic. Dacă stresul este nerecunoscut, poate provoca tensiune într-o relație. Aflați cum să urmăriți semnele de avertizare a stresului, astfel încât să puteți aborda în mod eficient problema.
    • Dacă partenerul dvs. este stresat, el sau ea poate părea puțin cranky. Partenerul dvs. poate părea oarecum retras și poate fi mai rapid la furie și oarecum moody.
    • Dacă bănuiți că partenerul dvs. se confruntă cu stres, încercați să nu reacționați cu furia. Spuneți calm așa ceva, "Există ceva ce te deranjează? Există vreo modalitate pe care vă pot ajuta să vă simțiți mai bine?"
  • Imagine intitulată Data unui medic pas 7
    2. Oferă confort inițial. Dacă cineva este într-o stare proastă, puteți fi înclinat să dați sfaturi. Cu toate acestea, atunci când ajutați pe cineva să facă față stresului, este întotdeauna cel mai bine să începeți cu confort. Sfaturi, în special sfaturi nesolicitate, pot ieși din cale greșită, chiar dacă aveți intenții pozitive.
  • Încearcă să fii înțelegere. Ascultați în mod activ ceea ce are partenerul dvs. și oferă scuze pentru faptul că el sau ea se simte în acest fel. Liniștiți-l pe el sau că sunteți acolo și că vă pasă.
  • Dacă există o problemă care necesită rezolvarea, puteți ajunge la asta mai târziu. După ce a oferit confort inițial, gândiți-vă la modalitățile de rezolvare a problemei. Fii clar că lucrați cu partenerul tău. Explicați că nu încercați să-i spuneți despre ce să faceți, dar doriți să creați idei pentru a lucra eficient prin problema.
  • Imagine intitulată Data unui medic pas 8
    3. Întrebați ce puteți face. Mai ales devreme într-o relație, este posibil să nu știți cum cineva preferă să fie mângâiat. Cereți partenerului dvs. ceea ce puteți face atunci când el sau ea se confruntă cu stres. Ascultați și respectați nevoile sale.
  • Întrebați cum puteți face ca zilele partenerului dvs. să fie puțin mai neted. Poate fi ceva la fel de simplu ca și cumpararea cu niște treburi acum și apoi.
  • Înțelegeți că nevoile partenerului dvs. pot fi diferite de ale voastre. El sau ea se poate ocupa de stres într-un mod diferit de modul în care vă ocupați de stres. Amintiți-vă că diferit nu este rău. Respectați nevoile partenerului dvs.
  • Imagine intitulată Data unui medic pas 9
    4. Găsiți ritualuri de reducere a stresului. Este important să fii proactiv la întâlnirea unui medic în ceea ce privește stresul. Medicii se confruntă cu o cantitate neagră de stres în cariera lor, deci este vital să vă ajutați partenerul de-stres. Planificați activități care pot reduce stresul.
  • Uneori, distragerea este esențială. Planificați o noapte de film la sfârșitul unei zile lungi, sau la Marathon Uita-te la un televizor Arată-ți amândoi iubiți.
  • Sugerați-vă și practicați activitățile de reducere a stresului cum ar fi meditația și yoga împreună.
  • Imagine intitulată Data unui medic pas 10
    5. Încurajați activitatea fizică. Exercitarea este o modalitate excelentă de a reduce stresul. Noțiuni de bază în activitatea fizică obișnuită poate ajuta cu adevărat cu relația dvs. cu partenerul dvs. Gândiți-vă la planificarea datelor de drumeție sau faceți excursii la sala de sport împreună.
  • Partea 3 din 3:
    Reevaluarea priorităților
    1. Imagine intitulată Data unui doctor Pasul 11
    1. Permiteți pacienților partenerului dvs. să vină mai întâi. Într-o relație cu un medic, nu sunteți prioritate prea mult timp. Pacienții partenerului dvs. vor veni întotdeauna înaintea dvs., deoarece se bazează pe partenerul dvs. pentru bunăstarea lor fizică. Să se străduiască să înțeleagă acest fapt.
    • Pacienții partenerului dvs. pot deveni brusc bolnavi. În cazul unei urgențe medicale, pacientul va veni primul. În timp ce ați putea fi frustrat de acest lucru uneori, amintiți-vă că este ceea ce ați înscris prin implicarea unui medic.
    • Încercați să vă gândiți la pacienți când vă simțiți frustrați. În timp ce ați putea dori să vă vedeți partenerul, acestea sunt supuse unor proceduri medicale stresante și condiții potențial grave.
  • Imagine intitulată Data unui doctor Pasul 12
    2. Concentrați-vă pe profesioniștii de la Dating un medic. Dating un medic poate fi frustrant uneori, dar amintiți-o. Medicii sunt, de obicei, inteligenți și angajați pentru pacienții lor. Mulți medici sunt foarte empatici și au o adevărată pasiune pentru ceea ce fac. Să nu mai vorbim, v-ați implicat în această persoană specifică pentru un motiv. Încearcă să-ți amintești ce ți-a atras inițial această persoană, și de ce relația merită pentru tine.
  • Imagine intitulată Data unui medic pas 13
    3. Ai rabdare. Răbdarea este importantă atunci când se întâlnește cu un doctor. Nu știți care va fi programul în orice zi sau poate fi frustrant să aibă întotdeauna planuri în flux. Cu toate acestea, se străduiește pentru mândrie peste frustrare. Amintiți-vă, partenerul dvs. face ceva pe care el sau ea le pasă profund. Ar trebui să fii mândru de ambiția lui și să-i încurajezi pasiunile.
  • Imagine intitulată Data unui doctor Pasul 14
    4. Valoarea momentelor mici. Este posibil să nu aveți timp pentru noaptea epică la întâlnirea unui medic. Încercați să evaluați în schimb momentele mici. Plan pentru date ușoare, flexibile și fii recunoscător pentru timpul petrecut împreună.
  • Permiteți câteva ritualuri simple, cum ar fi vizionarea răsăritului răsărit în fiecare dimineață.
  • Planificați datele scurte, cum ar fi alergarea la magazin sau având un picnic.
  • Apreciați când vă petreceți timp împreună. Opriți telefonul și eliminați distragerile. Concentrați-vă exclusiv pe Bucurați-vă de compania partenerului dvs.
  • sfaturi

    Permiteți spațiului pentru a vă relaxa data DOC. Nu presupune că doar pentru că el sau ea este în afara de a-l putea trage pe el sau ea toată noaptea. Așa cum doriți să vă deplasați după muncă, să fiți atenți la nevoia Docului dvs. de a face acest lucru.

    Avertizări

    Nu cereți niciodată medicului dumneavoastră medicului sau prietenei să faceți nimic care ar putea să-și pericliteze slujba, cum ar fi scrierea de prescripții ilegale.
  • Nu cred că medicii sunt bogați. Dimpotrivă, medicii fac adesea mai puțini bani decât contabilii lor. Există multe docuri care nu au plătit vacanțe, au împrumuturi uriașe de student să plătească, trebuie să ofere în întregime pensionare propria lor plată pentru a-și educa copiii.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar