Cum de a construi o masă de cafea

Mesele de cafea sunt ușor de făcut dacă începeți doar în prelucrarea lemnului sau dacă doriți mobilier personalizat în casa dvs. O masă constă din partea de sus, un șorț care atârnă sub masă și picioarele. Cu câteva instrumente simple, puteți face propria dvs. masă care este o mare partenerie pentru casa dvs!

Pași

Partea 1 din 4:
Făcând șorțul
  1. Imagine intitulată Construiți o masă de cafea Pasul 1
1. Tăiați 2 bucăți de 1 în × 4 în (2.5 cm × 10.2 cm) lemn la 42 în (110 cm) lung. Măsurați lungimea plăcii dvs. și marcați unde intenționați să faceți tăierea cu un creion. Utilizați un ferăstrău mitralier pentru a tăia o suprafață de 8 picioare (2.4 m) până la dimensiune. Dacă nu aveți acces la un ferăstrău miter, setați placa pe o bancă de lucru sau între 2 cai și folosiți o amenajare.
  • Purtați protecția ochilor în timp ce lucrați cu unelte de alimentare pentru a împiedica rumegușul să intre în ochii tăi.
  • Puteți lucra cu orice fel de lemn pe care îl doriți. Dacă doriți să fiți eficienți din punct de vedere al costurilor, utilizați pin sau stejar. Pentru un aspect de lux, care este, de asemenea, durabil, utilizați Maple sau Nuc.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de cafea Pasul 2
    2. SAW 3 1 în × 4 în (2.5 cm × 10.2 cm) panouri la 24 în (61 cm) lungime. Utilizați încă 8 ft (2.4 m) și tăiați cele 3 bucăți mai scurte cu ferăstrău sau ferăstrău de mână. Asigurați-vă că marginile sunt drepte, astfel încât acestea să se întindă cu celelalte plăci.
  • Dimensiunea tabelului pe care o construiți poate varia în funcție de cât de mult spațiu aveți.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de cafea Pasul 3
    3. Aranjați plăcile într-un dreptunghi pe podea. Puneți plăcile astfel încât laturile înguste să fie pe pământ. Puneți 2 dintre plăcile mai scurte între capetele celor mai lung pentru a forma colțuri. Puneți a treia placă în mijloc pentru a forma un fascicul de sprijin.
  • Dacă doriți ca colțurile să arate mai curate, tăiați capetele fiecărei plăci la un unghi de 45 de grade înainte de a le pune împreună.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de cafea Pasul 4
    4. Unghii colțurile plăcilor împreună pentru a le asigura. Utilizați 2 în (5.1 cm) finisarea unghiilor pe laturile celor 42 in (110 cm). Pound 2 cuie prin intermediul plăcilor de pe fiecare capăt al pieselor mai scurte pentru a le ține în poziție. Asigurați-vă că colțurile sunt spălate pe măsură ce vă asigurați plăcile.
  • Aceasta formează șorțul de pe partea inferioară a tabelului, astfel încât să puteți atașa cu ușurință tableaua și picioarele.
  • Partea 2 din 4:
    Adăugarea unei mese de masă
    1. Imagine intitulată Construiți o masă de cafea Pasul 5
    1. Utilizați o placă de placaj de 48 în × 28 în (122 cm × 71 cm) dacă doriți o masă solidă. Utilizați o bucată solidă de placaj care este de cel puțin 1 din (2.5 cm) grosime. Asigurați-vă că utilizați același tip de lemn pe care l-ați folosit pentru a face șorțul pentru un aspect consecvent. Evitați utilizarea PAL sau placa particulară, deoarece nu este la fel de robustă. Tăiați placa cu o masă ferăstrău pentru ao aduce la dimensiune.
    • Vizitați curtea locală de cherestea pentru a vedea ce dimensiuni ale plăcilor sunt disponibile și vedeți dacă o pot tăia pentru dvs.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de cafea Pasul 6
    2. Faceți suprafața din mai multe plăci pentru un aspect rustic. Achiziționați 3 1 în × 10 în (2.5 cm × 25.4 cm) panouri care sunt de 4 ft (1.2 m) lung. Așezați unul dintre plăcile de pe mijlocul șorțului, astfel că este de 8 în (20 cm) de la fiecare capăt. Marcați unde se aliniază marginile cu un creion.
  • Puteți utiliza plăci mai subțiri sau mai largi în funcție de cât de mult lemnești doriți să utilizați.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de cafea Pasul 7
    3. Aplicați adezivul din lemn în partea de sus a șorțului. Luați plăcile sau placajul de pe partea de sus a șorțului. Strângeți o linie de adeziv din lemn pe șorț, și răspândiți-o uniform peste suprafață cu o perie de spumă sau un deget. Ștergeți orice lipici în exces de lemn cu marginea periei de spumă.
  • Dacă faci o masă din mai multe plăci, puneți doar lipici de lemn pe șorțul unde veți pune placa de mijloc.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de cafea Pasul 8
    4. Apăsați tableta pe șorț, astfel că există 1-2 în (2.5-5.1 cm) de supraveghere. Apăsați foaia de placaj sau placa de mijloc pe suprafață și țineți-o acolo timp de 30 de secunde până la 1 minut. Acest lucru asigură că adezivul obține o cantitate maximă de acoperire și va avea mai bine.
  • Dacă nu doriți să țineți lemnul în poziție după ce ați pus jos, puneți ceva greu pe petele pe care le-ați lipit.
  • Lucrați repede, deoarece lipiciul de lemn se poate usca în 20 de minute.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de cafea Pasul 9
    5. Introduceți tabelul în poziție pentru ao asigura. Utilizați dvs. 2 în (5.1 cm) finisarea unghiilor și ciocanul dvs. pentru a păstra tableta în poziție. Conduceți unghiile din partea de sus a mesei în șorț de dedesubt. Puneți 2 unghii la fiecare capăt al tabletei, precum și 2 unghii în sprijinul mijlociu al șorțului. Asigurați-vă că unghiile sunt plate pe suprafața mesei.
  • Când faceți o masă de la mai multe plăci, lipici și unghii în jos 1 bord la un moment dat.
  • Căutați orice zone ale mesei care se înclină departe de șorț. Dacă observați acest lucru, puneți mai multe unghii pentru a le ține strâns.
  • Deși lipiciul de lemn durează 24 de ore pentru a seta complet, cu unghiile de deplasare la șorț va ține piesele împreună, astfel încât să puteți păstra construirea.
  • Partea 3 din 4:
    Atașarea picioarelor
    1. Imagine intitulată Construiți o masă de cafea Pasul 10
    1. Răsturnați mesa, așa că este cu capul în jos. Apucați aglomerația mesei și ridicați-o. Vârful masa în sus și peste, astfel încât șorțul se confruntă cu tavanul. Setați ușor masa înapoi pe pământ.
    • Adresați-vă unui prieten să vă ajute dacă masa este prea grea pentru a vă ridica pe cont propriu.
    • Nu glisați mâinile împotriva cerealelor din lemn sau altfel ați putea obține o splinter.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de cafea Pasul 11
    2. Tăiați 4 în × 4 în placajul (10 cm × 10 cm) în 4 17 în (43 cm). Tăiați un 8 ft (2.4 m) bucată de lemn în 4 secțiuni egale folosind un ferăstrău sau ferăstrău de mână. Asigurați-vă că capetele pieselor sunt plat, astfel încât să se poată ridica fără să se rătăcească.
  • Dacă piesele dvs. de lemn se învârte, utilizați un șlefuit pentru a aplatiza capetele.
  • Reglați înălțimea picioarelor în conformitate cu cât de înalt doriți ca masa.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de cafea Pasul 12
    3. Pre-găuriți 4 găuri în fiecare colț și picior. Utilizați un burghiu puțin mai mic decât diametrul șuruburilor. Setați bucățile de 4 în × 4 în (10 cm × 10 cm) în fiecare colț, astfel încât părțile laterale ale picioarelor să fie împotriva șorțului. Faceți 2 găuri 2 în (5.1 cm) de la capătul șorțului, asigurându-vă că burghiul merge și în picior. Repetați procesul pentru cealaltă parte a piciorului împotriva șorțului.
  • Începeți înălțimea găurilor, astfel încât șuruburile să nu se rostogolească unul în celălalt.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de cafea Pasul 13
    4. Șurub 4 2/2 în (6.4 cm) șuruburi de construcție de la șorț în fiecare picior. Țineți șuruburile în găurile pe care le-ați forat și utilizați o șurubelniță electrică pentru a fixa picioarele. Strângeți șuruburile până când acestea se înmoaie cu suprafața lemnului, astfel încât acestea să nu fie așa de vizibile.
  • Utilizați șuruburi colorate mai întunecate pe lemn mai întunecat și șuruburi de culoare deschisă pe lemn de lumină pentru a le ascunde mai bine.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de cafea Pasul 14
    5. Nisip picioarele dacă nu se află nici măcar. Răsturnați masa de dreapta pentru a vedea dacă se învârte sau se află strâmbă pe podea. Dacă da, utilizați un șmirghel grosier pentru a scurta picioarele mai lungi, astfel încât acestea chiar cu cel mai scurt picior.
  • Un Sander Electric Belt va funcționa mai repede dacă aveți acces la unul.
  • Să aveți grijă să nu peste nisip picioarele sau altfel mesa poate fi în continuare wobble.
  • Partea 4 din 4:
    Punerea unui finisaj
    1. Imagine intitulată Construiți o masă de cafea Pasul 15
    1. Nisip întreaga masă cu un bloc de șlefuit. Utilizați un bloc de șlefuire de 320 de gresie pentru a netezi toate suprafețele de pe masă. Lucrați peste partea de sus, laturi, picioare și șorț, astfel încât nu există nici o șansă de a obține o splinter dacă își conduc mâna peste el. În jurul colțurilor tabletei, dacă nu doriți ca ei să aibă o margine ascuțită.
    • Utilizați un Sander electric dacă doriți să faceți munca dvs. mai rapidă.
    • Purtați o mască de față și o protecție a ochilor, astfel încât rumegușul nu ajunge în ochii tăi.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de cafea Pasul 16
    2
    Pata lemnul Dacă doriți să vedeți cerealele din lemn. Alegeți o pată întunecată sau ușoară în funcție de restul designului camerei. Îndepărtați părul unei pensule în pată și lăsați excesul de scurgere. Lucrați în cursa lungă și înapoi pentru a acoperi masa. Ștergeți în exces pată cu o cârpă uscată pentru a obține o finisare uniformă. Lăsați pata să se usuce timp de 8 ore înainte de a adăuga o a doua haină.
  • Puneți masa dvs. pe prelata pictorului, astfel încât să nu vă vărsați pete pe podele.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de cafea Pasul 17
    3. Vopsea lemnul pentru ao face o culoare solidă. Puneți un strat subțire de grund pe suprafața tabelului, astfel încât vopseaua poate lega mai ușor și rămâne adevărată la culoarea sa. Permiteți grundului să se usuce timp de 1-2 ore înainte de a pune pe orice vopsea. Lucrați în cursa lungă și înapoi de-a lungul cerealelor de lemn pentru a acoperi uniform masa. Lăsați vopseaua să se usuce timp de cel puțin 3-4 ore înainte de a aplica un al doilea strat.
  • Vopsiți-vă tabelul o culoare pentru a se potrivi cu alte mobilier din camera dvs.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de cafea Pasul 18
    4
    Aplicați un finisaj din lemn poliuretan la masă pentru ao proteja de umiditate. Lucrați într-o zonă bine ventilată atunci când aplicați finisajul. Utilizați o pensulă și lucrați cu bobul tabelului pentru a sigila lemnul și pentru a preveni intrarea umezelii. Lăsați stratul de poliuretan să se usuce timp de o oră sau 2 înainte de a aplica un al doilea strat.
  • Finisajul poliuretanic poate fi achiziționat la magazinul dvs. de hardware local.
  • sfaturi

    Utilizați coastere pe masă pentru a vă ajuta să dureze mai mult.
  • Atașați simțit în partea de jos a picioarelor dacă doriți ca masa să alunece în jur fără a vă deteriora podelele.
  • Avertizări

    Purtați protecția ochilor atunci când lucrați cu unelte electrice sau în timp ce șlefuiți pentru a evita rumegușul în ochii voștri.
  • Utilizați prudență atunci când lucrați cu ferăstraie electrice.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Două 8 ft (2.4 m) 1 în × 4 în (2.5 cm × 10.2 cm) plăci
    • 44 în × 26 în (112 cm × 66 cm) foaie de placaj sau trei 4 ft (1.2 m) 1 în × 10 în (2.5 cm × 25.4 cm) plăci
    • 8 ft (2.4 m) 4 in × 4 in (10 cm × 10 cm) Placaj
    • Ruletă
    • Creion
    • Miter
    • 2 în (5.1 cm) finisarea unghiilor
    • Lipici de lemn
    • Pensulă de spumă
    • Burghiu
    • 2/2 în (6.4 cm) Șuruburi de construcție
    • Bloc de șlefuit
    • Papete din lemn sau vopsea
    • Pensulă
    • Cârpă sau pensulă
    • Poly Finishing
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar