Cum să fii un comerciant de succes în maplestory

Comerciantul în Maplestory este o modalitate bună de a câștiga bani Pentru elemente rare, cum ar fi căștile Zakum, echipamentele cu potențial rar sau legendar și cele mai recente scaune de la Gachapon. Indiferent dacă sunteți un nou jucător sau un veteran, puteți fi un comerciant de succes, chiar și cu arma unui începător.

Pași

Metoda 1 din 3:
Pregătirea
  1. Image denumită un comerciant de succes în Maplestory Pasul 1
1. Ajungeți la nivelul șaisprezece, dacă nu ați făcut-o deja. Aceasta este cerința de a cumpăra permisele de magazin și comercianții angajați. Dacă sunteți nou în Maplestory, mergeți la Henesys pentru a instrui pe ciuperci albastre. Veți câștiga bani de la antrenament acolo deoarece ciupercile picătură Bento Boxes, care pot fi vândute la un NPC pentru 1k.
  • Imaginea intitulată Fii un comerciant de succes în Maplestory Pasul 2
    2. Obțineți un permis de magazin sau un comerciant angajat. Puteți merge la magazinul de numerar și cumpărați unul. Dacă nu aveți NX, faceți câteva sondaje și oferte pe site-ul web Nexon sau vindeți articole pe MTS până când aveți cel puțin 1.800 NX.
  • Comercianții angajați sunt utili dacă veți ajunge la pământ, aveți un internet instabil, care este slab, vă aflați într-o vacanță sau nu aveți acces la Maplestory Deseori.Puteți obține pentru aproximativ 1000 Nx pe zi și puteți cumpăra mai mult de 1 la un moment dat.
  • Permisele obișnuite ale magazinului sunt perfecte pentru noii comercianți și jucători cu un internet stabil. Permisele costă 1.800 Nx timp de 3 luni (20 NX pe zi, au 16 sloturi). Permisele de magazie de vacanță sunt de 3.600 Nx timp de 3 luni și au 24 de sloturi de articol.
  • Metoda 2 din 3:
    Stocarea articolelor pentru magazinul dvs
    1. Imaginea intitulată Fii un comerciant de succes în Maplestory Pasul 3
    1
    Stoc pe articole. Nu puteți avea un magazin fără articole! Puteți vâna monștrii pentru obiecte potențiale ascunse, faceți quest-uri pentru articole și bani, cumpărați scroll-uri de la oameni și dacă ați făcut Quest Fallen Woods, puteți cumpăra toate curele, ghivece, reveniți la NLC derulare și săgeții cu diamante. Căutările lui Jane vă pot oferi GFA derulare 60% pe care le puteți vinde pentru zece până la cincisprezece milioane.
  • Imaginea intitulată Fii un comerciant de succes în Maplestory Pasul 4
    2. Profitați de profesia dvs. Dacă sunteți la nivel de treizeci sau mai mari, puteți învăța o profesoară și vă puteți vinde creațiile.
  • Cu Herbalismul, Puteți fabrica uleiuri de plante și flori să vândă la alchimistii leneși.Puteți, de asemenea, să comercializați ierburi și să obțineți ierburi gratuite atunci când colectați o sută de ierburi rădăcini. Dacă vă împiedicați pe o plantă de aur, recoltați-o! Rareori, esența primară, care poate vinde până la o sută cincizeci de milioane de euro pot scădea.
  • Mining este una dintre cele mai populare profesii.Cele mai populare minerale sunt de aur, bronz, diamant, granat, mitil și adamantium.Puteți tranzacționa cu o sută de fragmente de minereu pentru șapte minereuri aleatorii. La fel ca rădăcinile de plante de aur, esența primară scade de la pietre de inimă.
  • Smithing vă permite să creați arme și armuri pentru tine și alte persoane.Unele dintre cele mai profitabile elemente sunt Androids (cele feminine sunt mai profitabile, deoarece mulți jucători doresc ca fetele care le urmează), aruncând stele și majoritatea elementelor de nivel 120+.
  • Accesorii Crafting vă permite să vindeți accesorii.Acestea sunt cele mai profitabile profesii, după cum puteți face de la un milion (pentru cercetarea cu 3% din orice stat) la aproximativ două miliarde (pentru un cercel sau pandantiv cu potențial legendar care are 36% noroc sau toate statisticile combinate) majoritatea jucătorilor Iubiți-vă să faceți jumătate de cercei pentru potențial și să le vindeți pe piața liberă de până la șapte sute cincizeci de milioane de mese și să renunțe sau să fuzioneze pe cei fără potențial.
  • Alchimie vă permite să creați poțiuni. Încercați să vindeți pastile, deoarece puteți purta mai multe pastile decât poțiuni. De asemenea, puteți configura recipiente în orașul de crafting. Alchimistii noi s-ar confrunta cu adidatii de la piata Henesys pentru a castiga exp si a vinde cei cu potential pentru cateva milioane mese.
  • Imaginea intitulată Fii un comerciant de succes în Maplestory Pasul 5
    3
    Se certa. Puteți găsi noi jucători care își vând obiectele pentru prețuri ieftine. Dacă există un jucător care vă oferă un articol pentru un preț scump, haggle cu ei. Spune "Salut" Când fereastra comercială se deschide și se mulțumesc când terminați tranzacționarea. Acest lucru vă va ajuta să vă construiți reputația de comerciant în timp ce obțineți elementele pe care le doriți.Acest lucru funcționează și cu câștigătorii Gachapon, totuși, vă puteți supăra.
  • Metoda 3 din 3:
    Configurarea magazinului dvs
    1. Image denumită un comerciant de succes în Maplestory Pasul 6
    1. Găsiți un loc în FM. Canalele două și trei sunt cele mai bune locuri pentru a seta un magazin. Canalul unul este mai bun, dar este posibil să fiți deconectat de hackeri.Acordați atenție patch-urilor și obțineți un prim lucru la fața locului după terminarea acestuia.
  • Imaginea intitulată Fii un comerciant de succes în Maplestory Pasul 7
    2. Vindem spoturi. Dacă găsiți un loc bun în canalul unu, îl vindeți timp de cinci până la douăzeci de milioane de euro. Dacă găsiți un loc mai puțin mai bun, puteți face totuși un profit, dar îl vindeți pentru prețuri mai ieftine.
  • Imaginea intitulată Fii un comerciant de succes în Maplestory Pasul 8
    3. Alegeți un nume bun pentru magazinul dvs. Alegeți una care descrie efectiv elementele pe care le vindeți, cum ar fi "Împărătește echipamentul" sau "Cărți de masterat ieftine". Nu mulți oameni dorește să cumpere dintr-un magazin numit "Îmi place plăcinta" sau "În Rusia sovietică, mașina te conduce!".
  • Imaginea intitulată Fii un comerciant de succes în Maplestory Pasul 9
    4
    Face publicitate. Puteți să mirați (Super Megaphone) un mesaj despre magazinul dvs. Puteți cumpăra pe cei din magazinul de numerar, cel mai ieftin fiind 400 Nx pentru un megafone de craniu (frontieră roșie, fără pictogramă în colțul din dreapta sus. Unele smegas vinde de peste 2.500 Nx (Super Megaphone, avatarul dvs. în colțul din dreapta sus, plus un anunț pe Maple TV (televizorul în majoritatea orașelor care vorbește despre lucruri precum Big Bang Patch, Findows Friends și Pierdere Exp) Amintiți-vă Puneți canalul și FM în anunțul dvs. sau clienții dvs. nu vă pot găsi magazinul dvs. Dacă doriți ca anunțul dvs. să fie super-eficient, spuneți ceva interesant sau atenție atragerea, dar nu mințiți și revendicați elementele din magazinul dvs. sunt un meso sau riscați clienții enervanți. Puteți vinde rapid sau mergeți cât de departe de a face o piață.
  • sfaturi

    Alăturați-vă unei bresle cu amănuntul Deci, puteți obține un profit și faceți prieteni cu noii comercianți.
  • Ca de la V.107, există un nou sistem numit "Sistemul Socket Alien", unde puteți îmbunătăți echipamentul "Prize" și "Nebulită" În plus față de îmbunătățirea potențialului și a echipamentelor. Cu toate acestea, asigurați-vă că doriți de fapt să adăugați nebulită echipamentului, deoarece dacă doriți să schimbați nebulita, trebuie să plătiți 1000 de numerar Nexon pentru a "Difuzorul nebulit". Puteți plăti, de asemenea, 800 de numerar Nexon pentru un bilet nebulit Gachapon, dacă sunteți norocos, puteți obține un nebulit clasat.
  • De asemenea, puteți vinde elemente de numerar în GMS. Cele mai multe articole de 30 de zile vinde de douăzeci de milioane, în timp ce un element permanent (ex. Stilul de surpriză Elementele exclusive) pot vinde până la două miliarde de euro. Elementele exclusive de stil surpriză Vinde până la mai mult.
  • Puteți să vă alăturați expedițiilor pentru articole (ex. Casca din Zakum) și defilați-le folosind spiritul legendar. Unele articole din expediții pot vinde pentru câteva sute de milioane mesos, deoarece oamenii nu sunt dispuși să se alăture unei expediții sau să utilizeze scroll-uri puternice pe elementele lor fără a le distruge.
  • Verificați site-urile web cum ar fi Basilmarket pentru a găsi prețurile pe serverul dvs.
  • Conectați-vă înainte de evenimentul de timp fierbinte. În general, vă oferă articole, cum ar fi SP resete, o poțiune de creștere a furtunii, o pălărie specială (pentru versiuni de clasă noi) și o scrisoare care vă oferă faima, dar veți avea șansa de a obține elemente rare, cum ar fi binecuvântările angelice. Există, de asemenea, evenimente de 2x exp și drop în timpul timpului fierbinte!
  • Verificați codul Crusader pentru a afla care monstru scade ce articole, înainte de a merge instrui.
  • Dacă pierdeți articole și mese din cauza unei probleme de revoluție sau de stabilitate, Puteți obține NX (cantitatea tipică este de 5000 depoints) ca un compromis și poate exista o expunere și o scădere de 2 ori, în cea mai mare parte de la 2: 00-4:00 în PST. Nexon poate da, de asemenea, alte bunuri în funcție de cât de severă a fost revoltarea. Acest lucru se întâmplă și dacă ați fost hacked și trimiteți un bilet la Nexon. În funcție de severitatea hacking-ului, cantitatea de nx pe care o veți obține va varia.
  • Înainte de a merge la școală sau la culcare, obțineți un loc de muncă cu jumătate de normă pentru până la 3 caractere. Timp de 6 ore, personajul tău va "muncă" La locul de muncă și după 6 ore, vizitați MS. Încărcarea în fiecare oraș major pentru recompensa dvs. Recompense includ buffs și exp (odihnă), ierburi și rețete de alchimie (herbalism), minereuri și echipamente rețete (minerit), poțiuni și suluri (magazin general), poțiuni și echipamente (magazin general).
  • Dacă nu aveți un permis de magazin, Poți să poți comercianții, plăci și pietre din orașul de artizanat.Minereurile pot vinde până la o sută de mii, iar plăcile / pietrele pot vinde până la un milion. De asemenea, puteți derula comerciantul în piața liberă, dar va fi laggy dacă computerul dvs. nu este suficient de puternic.
  • Zinyden, managerul comunității Maplestory (@Maplestory) are un cont Twitter și va face trimitere la statutul de întreținere, evenimente și de alertă despre diferite evenimente.Dacă sunteți unul dintre acei comercianți care dorește să apuce imediat un loc, urmați-l. De asemenea, îl puteți pune întrebări despre el și el poate răspunde.
  • Leprechauns în NLC scapă de una la două mii și puteți avea o șansă pentru a renunța la Steely pe care le puteți vinde pentru una până la patru milioane de euro. De asemenea, păianjenii lupi au o șansă de a renunța la Ibis. Puteți, de asemenea, să vânați Master Death Teddies pentru retetele inelului angelic de binecuvântare.
  • Avertizări

    Unele bresle negative au fost cunoscute pentru hărțuirea jucătorilor să le eticheteze în magazinele lor, cu amenințarea de hacking de deconectare. Fiți atenți dacă spune un jucător, "Etichetă (numele Guild) sau vă vom face dc". Pentru a reduce șansele de a închide șoaptele când vânzați articole.
  • Prețurile din FM pot deflata. Fiți atenți atunci când cumpărați scaune scumpe și orice peste o sută de milioane.
  • Fiți atenți la vânzarea de articole jucătorilor cu reputație pentru duplicarea articolelor. Puteți face milioane de mese după tranzacționare, dar elementul vostru poate fi duplicat, prin urmare, distrug economia.
  • Nu cumpărați niciodată NX cu mese. Puteți fi scamat și interzis pentru comerțul cu numerar.
  • În GMS și KMS, există un sistem în care Monștrii nu vor renunța la articole sau mese Când aveți douăzeci sau mai multe niveluri deasupra nivelului monstruului.Puteți bypasa că făcând un catâr și înainte de a vă ridica, vă ucideți caracterul.
  • * Nu cumpărați articole duplicate (ex. acele 301 de atacuri roșii pe care le vedeți pe Smegas). Nexon a fost avertizat despre această problemă și îl înlocuiește în prezent cu versiuni curate ale acelor articole. Ei nu vă vor rambursa mezul sau NX.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Cel puțin 1.800 nx. NX poate fi creditat (cumpărat de pe site-ul Nexon), preplătit (cumpărat utilizând Karma Koins) sau puncte de arțar (dat în timpul evenimentelor).
    • Un ID NEXON. Acest lucru se poate face pe site-ul Nexon.
    • Maplestory, Nexon Installer sau Gamelauncher. Utilizarea Gamelauncher este recomandată, deoarece oamenii au fost hacked de la utilizarea site-ului web.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar