Cum să curățați eliminarea gunoiului

Aparatele de gunoi de bucătărie sunt aparate minunate, ajutând la curățarea resturilor de alimente nedorite într-un jiffy. Chiar dacă sunt în mod normal de auto-curățare, locurile de gunoi au nevoie de o mică dragoste și atenție din când în când. Acest lucru le ține în stare de vârf și împiedică formarea mirosurilor. Acest articol vă va oferi instrucțiuni ușoare pas cu pas cu privire la modul de curățare în siguranță pentru eliminarea gunoiului și eliminați în mod eficient mirosurile, oferind, de asemenea, câteva informații utile cu privire la întreținerea eliminării gunoiului.

Pași

Partea 1 din 3:
Curățarea eliminării gunoiului
  1. Imagine intitulată Curățați dispozitivul de depozitare a gunoiului 1
1. Eliminați fizic obiectele depuse. Dacă un obiect mare a devenit depus în eliminarea gunoiului, va trebui să o eliminați înainte de a continua procesul de curățare. În primul rând, este important să opriți siguranța care furnizează alimentarea la unitatea de eliminare. Aceasta este pentru a vă asigura că nu se aprinde în timpul curățării. Alternativ, este posibil să fiți capabili să o deconectați de sub chiuvetă, în funcție de design.
  • Utilizați un clești sau clești pentru a scoate obiectul prins (este posibil să fie necesar să strălucească o lumină flash în jos pentru a vedea), având grijă să evitați deteriorarea polizorului.
  • Evitarea mâinilor în jos de eliminarea gunoiului, dacă este posibil. Dacă aveți nevoie să utilizați totuși mâinile, asigurați-vă că ați verificat dublu că polizorul nu va porni mai întâi. Aveți grijă, deoarece lamele sunt oarecum ascuțite.
  • Imagine intitulată Curățați dispozitivul de depozitare a gunoiului Pasul 2
    2. Spălați cu apă. Pur și simplu eliminarea gunoiului cu apă va ajuta la îndepărtarea oricăror murdărie sau murdărie liberă. Opriți eliminarea gunoiului, adăugați un squirt de săpun de mâncare și să ruleze apa fierbinte până când există 2 până la 4 inci (5.1 până la 10.2 cm) așezat în chiuvetă. Scoateți ștecherul și porniți eliminarea gunoiului, permițând apa să se rotească.
  • Asigurați-vă că utilizați apă caldă mai degrabă decât rece, deoarece apa caldă va lichefia orice ulei sau grăsime în scurgere, permițând să fie spălate.
  • Spălarea scurgerii dvs. utilizând această metodă este mult mai eficientă decât pur și simplu rularea robinetului, deoarece permite ca întregul elimină de gunoi să fie clătite și curățate de orice resturi construite.
  • Imagine intitulată Curățați dispozitivul de depozitare a gunoiului Pasul 3
    3. Utilizați cuburi de gheață și sare. Șlefuirea cuburilor de gheață și a sarei în eliminarea gunoiului este o modalitate excelentă de a elimina nămolul și resturile mai dure care se atașează la elementele de măcinare. Se toarnă două cești de gheață în eliminarea gunoiului, urmată de o ceașcă de sare de rock.
  • Porniți eliminarea gunoiului, executați o apă rece și permiteți zdrobirea gheții și a sarei de lame.
  • O alternativă la combinația de sare de gheață și de rocă este de a îngheța oțet alb în cuburi de gheață și să-i zdrobească în loc de gunoi.
  • În plus față de curățarea gunoiului, gheața de măcinare va ascuți lamele și va elimina orice miros nedorit.
  • Imagine intitulată Curățați dispozitivul de depozitare a gunoiului Pasul 4
    4. Curățați cu o perie de periuță veche sau o perie de frecare. De asemenea, este posibil să curățați manual interiorul eliminării gunoiului folosind o periuță de dinți veche sau chiar o perie de frecare proiectată pentru cedișii de gunoi. Dacă este posibil, scoateți ecranul din partea de sus a primei scurgeri - acest lucru va face atât mai ușor să vedeți și mai ușor de curățat.
  • Partea 2 din 3:
    Eliminarea mirosurilor
    1. Imagine intitulată Curățați gunoiul dvs. eliminarea gunoiului Pasul 5
    1. Utilizați coaja de citrice. O modalitate naturală mare de a-ți împrospăta gunoiul și de a lăsa bucătăria mirositoare mare este să mănânce o mână de coajă de citrice. Orice citrice va face - portocaliu, lămâie, grapefruit, var. Acidul citric din coajă va curăța lamele și va elimina mirosurile.
    • După aceea, adăugați niște condimente, ulei de rozmarin sau ulei de lavandă pentru un parfum chiar mai proaspăt.
  • Imagine intitulată Curățați dispozitivul de depozitare a gunoiului Pasul 6
    2. Utilizați soda de copt și oțet. Soda de copt și oțetul face un mare combinație de miros de miros. Presărați o jumătate de ceașcă de sodă de copt în scurgere, apoi se toarnă ușor o ceașcă de oțet alb pe partea de sus. Amestecul va fi frezat și bubble. Lăsați-o să stea timp de 5 până la 10 minute, apoi se clătește cu apă foarte caldă sau fierbinte, cu rularea gunoiului.
  • Imagine intitulată Curățați dispozitivul de depozitare a gunoiului Pasul 7
    3. Clătiți cu un mic înălbitor. Bleach este foarte eficient la uciderea germenilor și vă va împrospăta rapid scurgerea., Cu toate acestea, nu doriți să utilizați prea mult din ea, deoarece poate, de asemenea, întăriți orice grăsime în unitatea dvs. de depozitare, ceea ce face dificilă eliminarea.
  • Se diluează o lingură de înălbire a clorului lichid într-un galon de apă și se toarnă încet în eliminarea gunoiului.
  • Permiteți înălbitorul să stea acolo pentru un minut sau două, apoi porniți apă caldă și lăsați-o să funcționeze timp de câteva minute pentru a îndepărta înălbitorul.
  • Imagine intitulată Curățați dispozitivul de depozitare a gunoiului Pasul 8
    4. Utilizați boraxul. Borax este un produs sigur și natural de curățare, care va curăța în mod eficient eliminarea gunoiului și va minimiza mirosurile. Pur și simplu puneți 3 sau 4 linguri (44.4 sau 59.1 ml) de borax în depozitarea gunoiului și lăsați să stea aproximativ o oră. Apoi spălați cu apă foarte caldă sau fierbinte.
  • Partea 3 din 3:
    Menținerea eliminării gunoiului
    1. Imagine intitulată Curățați dispozitivul de depozitare a gunoiului 9
    1. Puneți numai produse alimentare biodegradabile în eliminarea gunoiului.Regula numărul unu atunci când vine vorba de gunoi de gunoi este de a evita punerea în jos a oricărui lucru acolo care nu este biodegradabil. Eliminarea gunoiului nu este un coș de gunoi, iar utilizarea pentru a scăpa de elementele necorespunzătoare este o rețetă pentru dezastru. Puteți minimiza daunele și puteți reduce timpul de curățare numai utilizând eliminarea gunoiului pentru produsele alimentare biodegradabile. Lucruri pe care ar trebui să le evitați să puneți în jos, includeți:
    • Materiale fibroase, cum ar fi piei de ceapă, coji de porumb, anghinare și tulpini de țelină. Acestea pot fi încurcate în motor, astfel încât le compost în schimb.
    • Materiale de amidon cum ar fi coaja de cartofi. Amidonul poate forma o pastă groasă, determinând lamele de eliminare a gunoiului pentru a se lipi.
    • Alimente expandabile, cum ar fi orezul sau pastele. Acestea se pot extinde de la apă și se pot înfunda scurgerile. Cafeaua de cafea poate, de asemenea, înfundați scurgerile.
    • Tu poate sa, Cu toate acestea, grind elemente cum ar fi cochilii de ou, pește mic sau oase de pui, și gropi mici de fructe, deoarece acestea vor ajuta de fapt la curățarea gunoiului.
  • Imagine intitulată Curățați dispozitivul de depozitare a gunoiului Pasul 10
    2. Rulați eliminarea gunoiului pentru mai mult timp de fiecare dată când îl utilizați. O greșeală pe care mulți oameni o fac să-și oprească eliminarea gunoiului de îndată ce zgomotele de măcinare se opresc. Este mai bine să lăsați eliminarea gunoiului (cu apa care rulează) timp de câteva secunde după zgomotele de măcinare subside, deoarece ar putea fi încă mici particule în unitatea de depozitare care nu au fost încă eliminate.
  • Imagine intitulată Curățați dispozitivul de depozitare a gunoiului Pasul 11
    3. Evitați să obțineți unsoare în scurgere. Nu este o idee bună să vărsați niciun fel de ulei, grăsime sau grăsime în eliminarea gunoiului. Unsoarea se poate acumula în unitatea de depozitare, încetinind motorul și căptușeala conductelor, determinând scurgerea la înfundare. Încercați să ștergeți cât mai multă grăsime posibil de la tigăi și cu liniile de prăjire folosind prosop de hârtie, înainte de clătire.
  • Imagine intitulată Curățați gunoiul de eliminare a gunoiului 12
    4. Tăiați produsele alimentare mari în bucăți mai mici. Puteți împiedica blocarea unor bucăți mari de alimente în eliminarea gunoiului, tăindu-le mai întâi în bucăți mai mici. Acest lucru este valabil pentru bucățile de fructe și veg, sau orice altceva credeți că eliminarea gunoiului dvs. ar putea avea o procesare dificilă.
  • sfaturi

    Dacă eliminarea dvs. are probleme de măcinat pe coaja de lămâie sau de var, adăugați câteva cuburi de gheață.
  • Ar trebui să evitați să turnați orice fel de ulei în jos. Uleiul provoacă alimente să rămână la partea laterală și formează acumularea de-a lungul laturilor și a țevilor care provoacă scurgeri lente.
  • Când vă curățați gunoiul, porniți apă caldă și puneți niște ulei vegetal sau orice fel de ulei în jos eliminarea. Apoi păstrați apa caldă care rulează timp de aproximativ zece secunde după ce ați turnat aproximativ 1/4 ceașcă de ulei în jos. După aceea, puteți să vărsați unele înălbitoare în jos, apoi continuați să rulați apa pentru aproximativ două minute.
  • Avertizări

    Fi absolut sigur că ați oprit siguranța care furnizează puterea la eliminarea gunoiului înainte de a vă pune mâinile oriunde în apropierea ei. Există lame foarte ascuțite acolo și dacă se activează accidental atunci când încercați să o curățați, ați putea susține o vătămare gravă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar