Cum să sărbătorească halloween

Halloween (cunoscut și ca în ajunul lui Hallow, toată stațiunea Sfântului și Samhain în unele părți ale lumii) cade pe data de 31 octombrie în fiecare an. Pentru mulți oameni care o sărbătoresc, sărbătoarea este o șansă de a se întâlni cu prietenii și familia și de a avea o distracție înfricoșătoare. Există tot felul de moduri interesante de a intra pe festivitățile de Halloween, de la petreceri de costum și de decorațiuni macabre la activități sezoniere speciale, cum ar fi trick-sau-tratare, sculptură de dovleac și tururi fantomă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Planificarea unui partid de Halloween
  1. Imagine intitulată Celebrează Halloween Pasul 1
1. Cereți oaspeților dvs. să poarte costume. Nu contează cât de vechi sunteți, îmbrăcăminte este una dintre cele mai amuzante părți ale lui Halloween. Dacă vă decideți să găzduiți o petrecere, încurajați oaspeții dvs. invitați să apară în costum. S-ar putea să selectați o anumită temă, cum ar fi vampiri sau caractere Star Wars, sau ați putea pur și simplu să lăsați pe toată lumea să-și expună creativitatea într-un costum de alegere.
  • Pentru petreceri mai mari, ați putea chiar să organizați un concurs și să aveți ceilalți să voteze pe costumele lor preferate. Oferiți premii pentru diferite categorii, cum ar fi "Cel mai bun general", "mai înspăimântător," "mai amuzant," și "cea mai inteligentă idee."
  • Țineți minte că nu toată lumea îi place să se îmbrace, și asta e în regulă. Dacă aveți oaspeți care ar prefera să nu poarte costume, nu încercați să le forțați.
  • Imagine intitulată Celebrează Halloween Pasul 4
    2
    Puneți împreună o listă de redare de melodii infricosii. Holiday-adecvate hit-uri precum "Monster Mash" "Mash" al lui Boris Pickett și "Riboflavin-aromatizează, sângele polinesaturat" de Don Hinson și Rigamorticienii au oferit goosebumpuri de la Partygoers timp de decenii. Pentru o răsucire mai contemporană, puteți să coaceți și unele favorite pop ca "Thrillerul lui Michael Jackson," Zombie "," Zombie "și" Howlin "pentru tine" de cheile negre.
  • Alte adăugiri populare pentru playlisturile de Hip Halloween includ "vârcolacii din Londra" de Warren Zevon, "Psycho Killer" vorbind capete, "tulburări" de Rihanna, și "simpatie pentru diavol" de pietrele de rulare.
  • Pad Playlist cu melodiile tematice din filmul de horror iconic, cum ar fi "Halloween" și "Vineri 13."
  • Imagine intitulată Celebrează Halloween Pasul 5
    3. Amestecați niște pumnul de Halloween Putrid. Începeți cu un amestec de sucuri de fructe de sodă și tangy fizny - veți găsi o mulțime de rețete simple și gustoase online. Odată ce ți-ai luat degustarea pumnului așa cum doriți, adăugați câteva picături de colorare a alimentelor pentru ao face să semene cu sânge, sclime verde Yucky sau bubbling vrăjitoare violet ".
  • Pentru a face un pumn simplu de Halloween, combinați 2 litri (68fl oz) de ghimbir cu 4 cani (950 ml) de suc de ananas, /2 Cupa (120 ml) de suc de lămâie proaspătă și câteva scoops de sherbet de var. Serviți-vă pumnul într-un cazan de plastic deasupra unui bloc de gheață uscată pentru adăugare "vrăjitorie"!
  • Pentru o atingere mai groaznică, creați comestibil "ochi de ochi" prin umplerea afinelor în boabe de lychee mai mari și le-ați plâns în pumnul dvs., astfel încât ei se uită înapoi la oaspeții dvs. de la suprafață.
  • Dacă intenționați să serviți alcool la petrecerea dvs., luați în considerare biciuirea unui al doilea castron de pumn pe care îl puteți Spike cu lichiorul dvs. preferat. Etichetați-vă pumnii pentru a indica care este ceea ce, și păstrați-vă confecțiile alcoolice în afara limitelor oaspeților minori.
  • Bacsis: Asigurați-vă că dvs. și oaspeții dvs. beți în mod responsabil. Sunați la un Uber sau alcătuiți canapeaua la sfârșitul nopții pentru oricine are prea mult prea mult.

  • Imagine intitulată Celebrează Halloween Pasul 6
    4. Oferă un sortiment de tratamente tematice de Halloween scrumptious. Puneți tăvi îngroșate cu dulciuri tantalizante cum ar fi cookie-urile, cupcakes și ciocolată, sau păstrați-o simplă cu câteva coșuri de bomboane. Dacă aveți un talent pentru decorarea alimentelor, aceasta poate fi o mare oportunitate de a efectua experimente de știință nebunească pe propriile dvs. confecții cu tematică de Halloween, cum ar fi cranii de mere bomboane, cookie-uri Vampire Fang, și parfaite de porumb cu bomboane stratificate.
  • Nu uitați să oferiți, de asemenea, câteva gustări nutritive, ca o tavă legală sau niște baruri de granola de casă, pentru oaspeții dvs. mai conștienți de sănătate.
  • Etichetați diferitele elemente pe care le-ați scos și listați ingredientele majore (cum ar fi tipul de nuci pe care l-ați folosit pentru a vă face brânzeturile) în cazul în care oricare dintre oaspeții dvs. au alergii alimentare sau sensibilități alimentare.
  • Imagine intitulată Celebrează Halloween Pasul 2
    5
    Bob pentru mere. Bobbingul pentru mere este o tradiție iubită de Halloween și o sursă de divertisment niciodată. Umpleți o găleată mare sau o cadă de spălare cu apă, depun în câteva mere și provocați oaspeții dvs. pentru a încerca să le desființați folosind numai gura lor. Câștiga sau pierde, puteți paria că nu va exista lipsă de râde.
  • Dacă merele nu sunt chestia dvs., puteți Bob pentru alte articole, cum ar fi perele, marshmallows sau bomboane înfășurate din plastic. Aproximativ orice element mic de mâncare sau băutură va funcționa, atâta timp cât plutește și nu se va dezintegra în apă.
  • Bobbingul pentru mere este o distracție bună, curată, făcând o activitate perfectă pentru petreceri cu copii și oaspeți mai tineri aflați în participare.
  • Imagine intitulată Celebrează Pasul 3 Halloween
    6. Ecran O selecție de filme înfricoșătoare. Întoarceți-vă casa într-un teatru de teroare cu o prezentare privată a unor mișcări de fricțiune de păr. Stick cu clasici fără sfârșit cum ar fi Halloween, Noaptea mortilor vii, Exorcistul, sau Casa pe dealul bântuit, Sau speriați lumina de zi din oaspeții dvs. cu noi oferte de răcire ca ACEASTA, Ieși, Nunul, sau Sematria animalelor de companie reface.
  • Arată doar filme adecvate pentru vârsta medie a oaspeților dvs. Ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să dați niște coșmaruri proaste de copii! Dacă sunteți în căutarea unor titluri prietenoase cu copiii, încercați Beetlejuice, Familia Adams, Hocus pocus, Casper fantoma prietenoasă, Frankenenie, sau Hotel Transilvania.
  • Dacă va fi alcool la petrecerea dvs., începeți un joc de băut de oaspeți de vârstă care doresc să joace împreună cu filmele pe care o vizionați. De exemplu, s-ar putea să luați o băutură oricând pe cineva strigă sau un personaj condamnat se desparte de la grup.
  • Filmele de groază pot face un zgomot excelent de fundal pentru o petrecere de Halloween, chiar dacă nimeni nu se uită.
  • Imagine intitulată Celebrează Halloween Pasul 7
    7. Duratați bomboane la trick-sau-tratatori. Dacă locuiți într-o zonă rezidențială, există șanse că veți fi vizitate de cel puțin un cuplu de valuri de creepers costumed pe parcursul nopții. Păstrați 1 sau 2 boluri de bomboane sau alte tratamente de la mână și luați întoarcerea mâinilor băieților și ghouls care își găsesc drumul spre ușă.
  • Încercați să ghiciți ce trick-sau-treaters sunt în timp ce vă portiți tratamentele lor.
  • Dacă preferați să nu trebuiască să continuați să alergați înainte și înapoi la ușă, în timp ce vă distrați oaspeții dvs., puneți un castron supradimensionat de bomboane, împreună cu o notă care instruiește trick-sau-tratatori pentru a lua o singură bucată pentru ei înșiși. Copiii din cartierul tău vor fi recunoscători că ai făcut-o!
  • Metoda 2 din 3:
    Decorarea Pentru vacanța
    1. Imagine intitulată Celebrează Halloween Pasul 8
    1
    Carve Jack-O-Lanterns. Ridicați unele dovleci pline de la supermarket sau patch-ul local de dovleac. Scoateți vârfurile de la dovleci, scoateți semințele și pulpa și tăiați fețele înfricoșătoare sau alte modele festive într-o parte. Când sunteți mulțumit de munca voastră, plasați o lumânare în fiecare dovleac și înlocuiți capacul pentru a vă aduce jack-o-lanternă la viață cu o strălucire Eerie.
    • Există multe șabloane premade jack-o-lanternă disponibile online dacă nu sunteți sigur ce să sculptați. Doar tipăriți un șablon care vă atrage ochiul, pinul sau banda pe fața dovleacului și tăiați cu atenție în jurul liniilor punctate.
    • Dați copiilor mari o mână cu cuțite, ferăstraie și alte instrumente de sculptură potențial periculoase și păstrați-le în întregime de copiii mai mici.

    Bacsis: LED-urile LED "arde" mai mult decât cele obișnuite ceară. Ei vor reduce, de asemenea, riscul de accidente legate de incendiu.

  • Imagine intitulată sărbătorește Halloween Pasul 9
    2
    Vopsea dovleci cu copii mici. Copiii și sculpturile de dovleac sunt un amestec rău. Dacă aveți copii mici la domiciliu, o alternativă mai sigură este să alegeți dovleci în diferite forme și dimensiuni și să le decorați cu vopsea acrilică. După aceea, utilizați dovlecele finisate pentru a împodobi mese, pași de verandă sau praguri de fereastră.
  • Copiii dvs. să-și personalizeze dovleci cu monștri, animale sau personaje din cărțile preferate, filme sau emisiuni TV.
  • Pumpcii care se modelează cu frunze de toamnă, flori sau design abstract pot servi, de asemenea, ca decorațiuni sezoniere excelente în casele fără copii.
  • Imagine intitulată sărbătorește Halloween Pasul 9
    3. Hang Winds Fake Spider pentru a da casa dvs. un vibrator bântuit. Suspendați-vă de la locuri cum ar fi holurile lungi, întunecate, corpurile de iluminat și colțurile tavanului dvs. Utilizați benzi de bandă pentru o eliminare ușoară mai târziu. Pentru a vă pune în evidență mai realiste, lipiți un cuplu de păianjeni din plastic în fiecare web.
  • Veți găsi pachete de pânză de păianjen fals la orice supermarket, magazin de magazine sau magazin de costume în jurul Halloween.
  • În mod ideal, țesăturile dvs. ar trebui să atârne suficient de mari pentru a împiedica oaspeții să se încurce în ele.
  • Imagine intitulată sărbătoresc pasul Halloween
    4. Umpleți-vă casa cu fantome balon. Sufla în sus și cravată un grup de baloane mari și să le introducă în saci de gunoi alb. Răsuciți excesul de material în jurul fundului baloanelor și asigurați-le cu benzi de cauciuc. Utilizați un marker permanent pentru a atrage ochii și alte caracteristici pe balonul dvs., apoi eliberați-le pentru a vă bântui instantaneu biroul, bucătăria sau camera de zi.
  • Închirierea unui rezervor de heliu vă poate economisi o cantitate considerabilă de timp și o putere pulmonară dacă veți fi suflă o mulțime de baloane simultan. Heliu este, de asemenea, o necesitate dacă doriți ca baloanele să plutească pe cont propriu.
  • Imagine intitulată Celebrează Halloween Pasul 11
    5. Întoarceți orice ușă într-o mumie drăguță, dar amenințătoare. Benzi de vânt de hârtie igienică sau hârtie de crep alb pe ușa din față sau ușa care duce la spațiul dvs. de petrecere. Tăiați doi ochi hipnotizați din hârtie de construcție și lăsați-le la ușă între 2 rânduri de hârtie. Dacă doriți, puteți plasa, de asemenea, câteva foi de suprapunere de hârtie de țesut verde sau galbenă, sub bandajele pentru a crea efectul pielii gnarled direct de la mormânt!
  • Scribble Criss-traversează linii roșii pe hârtie de construcție Eyeballs folosind un stilou roșu, un marker sau creion pentru a le împrumuta un apariție de sânge.
  • O altă opțiune rapidă și ușoară este utilizarea ochilor giganți de giganți, pe care îi puteți cumpăra online sau la cele mai importante magazine de artă și meșteșuguri.
  • Imagine intitulată sărbătoresc Halloween Pasul 10
    6. Convertiți o masă de capăt obișnuită într-un stand fantomatic. Drape o foaie albă peste masă, apoi tăiați bucăți de țesătură de fier vechi în formă de ochi și o gură și le fixați în partea inferioară a foii. În cele din urmă, plasați un castron mare în centrul mesei și umpleți-l cu bomboane. Foaia de blowing va face ca masa să arate ca o fantomă de gemetă, oferind trucuri și Tratamente.
  • Utilizați un castron de plastic, dacă este posibil. Un castron de sticlă se poate rupe cu ușurință dacă undeva urmau să treacă accidental pe foaie.
  • Metoda 3 din 3:
    Bucurați-vă de alte activități sezoniere
    1. Imagine intitulată Celebrează Halloween Pasul 13
    1. Merge trick-sau-tratare. Trick-sau-tratare este practic sinonim cu Halloween. Dacă aveți copii mici sau sunteți încă suficient de tânără pentru a intra pe acțiunea dvs., vă avertizați în costumul cel mai impresionant și mergeți la ușă în vecinătatea dvs. de colectare a bomboanelor dvs. Asigurați-vă că ați adus o găleată sau o pungă suficient de mare pentru a vă luga casa!
    • Purtați îmbrăcăminte reflectorizantă sau purtați o lanternă pentru a vă face vizibilă șoferilor odată ce se întunecă și nu vă amintiți să mergeți, să nu fugiți.
    • Nu toată lumea se bucură de a primi trick-sau-treaters pe Halloween. Dacă veniți la o casă care are luminile sale, este de obicei un semn că persoana care locuiește acolo nu dorește să participe.

    Avertizare: Halloween este una dintre cele mai bune momente ale anului în care este considerat bine pentru copii să accepte cadouri de la străini. Totuși, este o idee bună să luați unele măsuri de siguranță de bază. Doar vizitați cartierele în care oamenii pe care îi cunoști trăiesc și întotdeauna inspectați bomboane și alte articole îndeaproape înainte de a le mânca.

  • Imagine intitulată sărbătorește Halloween Pasul 14
    2. Testați-vă curajul cu o excursie la o casă bântuită. Adunați un grup de prieteni aventuroși și vedeți dacă puteți Supraviețuiți un tur al celei mai gravă atracție Haunted Haunted Haunted. Acest lucru poate fi un mod extraordinar de a sărbători temele mai întunecate ale vacanței, mai ales dacă sunteți un junkie adrenalină. Doar feriți-vă: sunteți în speriat!
  • Rulați o căutare rapidă pentru "Haunted House" plus numele orașului dvs. pentru a găsi o listă de atracții Haunted House în zona dvs.
  • Casele bântuite nu sunt pentru cei slabi de inima - literalmente. S-ar putea să fiți mai bine să așezați acest lucru dacă suferiți de probleme de inimă, convulsii sau altă afecțiune care ar putea fi declanșată de lumini și zgomote puternice.
  • Imagine intitulată Celebrează Halloween Pasul 15
    3. Căutați proiecții speciale la cinematograful. Unele teatre rulează evenimente speciale în timpul sezonului de Halloween, cum ar fi nopțile de costum și axurile limitate mari ale filmelor de groază de groază clasică. În unele cazuri, aceștia pot oferi bilete gratuite sau reduse. Verificați showtimes online sau în ziarul local pentru a afla dacă orice teatre din apropierea dvs. vă aflați în acțiune.
  • Un grup care iese la teatru poate fi o modalitate distractivă de a vă bucura de Halloween dacă nu sunteți într-adevăr tipul de petreceri sau vă simțiți că loviți orașul.
  • În timp ce decideți ce film doriți să vedeți, amintiți-vă că trebuie să aveți cel puțin 17 ani pentru a intra în caracteristicile R, fără a fi însoțiți de un adult.
  • Imagine intitulată sărbătoresc Halloween Pasul 16
    4. Înscrieți-vă pentru un turism Ghost pentru a afla despre istoria bântuită a zonei dvs. Aproape toate orașele oferă excursii ghidate ghidate la locuitorii interesați și turiștii. Unul dintre aceste turnee vă poate oferi o privire fascinantă în lore și legendă locală, vă arătând, de asemenea, părți ale gâtului tău de pădure pe care nu le-ați mai văzut înainte.
  • Cele mai multe tururi fantomă au loc pe jos în seara târzie, ceea ce înseamnă că va trebui să purtați o pereche de pantofi confortabili și o jachetă ușoară și să fiți pregătiți să stați și să mergeți timp de până la 3 ore.
  • Asigurați-vă că ați împachetat o cameră sau un smartphone, de asemenea. Dacă aveți noroc, puteți captura o imagine a unei fantome reale!
  • Ghost Tours tind să se umple rapid, cu atât mai aproape ajunge la Halloween, deci asigurați-vă că ați achiziționat biletele cu cât mai mult înainte de timp posibil.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar