Cum să contribuiți la postul huffington

Dacă ați citit postul Huffington (acum numit oficial Huffpost) timp de câțiva ani, știți că bloggerii oaspeților obișnuiau să scrie o mulțime de conținut. Sistemul sa schimbat de-a lungul anilor, dar scriitorii sunt încă bineveniți la idei de articole pentru site-ul. Procesul este suficient de ușor, dar învățând despre nevoile specifice Huffposts și formatul pe care doriți să îl urmați, vă va ajuta să ieșiți din mulțime. De asemenea, vă putem spune cum să contactați Huffpost din alte motive, cum ar fi oferirea de fotografii, oferindu-le știri sau trimiterea de feedback pe un articol.

Pași

Întrebarea 1 din 6:
Cum pot contacta postul Huffington despre o prezentare a articolului?
  1. Imaginea intitulată Contribuie la Post Post Huffington Pasul 1
1. Trimiteți întotdeauna direct echipa editorială. Dacă vă trimiteți terenul printr-un agent, PR Persoană sau oricine altcineva, Huffpost nu o va accepta.
  • 2. Pitch Stystyle articole la secțiunea care se potrivește cel mai bine. Huffpost nu acceptă terenuri pe orice subiect, iar cea mai mare parte a politicii sale și de acoperire a divertismentului este scrisă in-house. Dar puteți contribui în continuare la scrierea sub formă de postări personale, de stil sau articole pe anumite subiecte cu un recurs amplu. Fiecare dintre acestea are propriul e-mail asociat:
  • Pentru prima persoană, povestiri introspective despre propria experiență, trimiteți secțiunea Personale la Pitch @ Huffpost.COM (pentru site-ul SUA) sau Ukpersonal @ Huffpost.COM (REGATUL UNIT). Ajungeți la site-ul canadian la canadapatch @ Huffpost.COM.
  • Pentru orice fel de mâncare, gătit sau industria alimentară, e-mail Alimente @ Huffpost.COM.
  • Pentru subiecte de modă și stil, inclusiv medii sociale și influențate, e-mail Stil @ Huffpost.COM.
  • Pentru articole privind sănătatea mentală și fizică, fitness și comportament uman, e-mail Wellness @ Huffpost.COM.
  • 3. Plasați piesele tradiționale de jurnalism la Huffpost Enterprise. Huffpost uneori acceptă terenuri pentru raportarea originală care se potrivește cu accentul lor. În special, aceasta înseamnă articole privind justiția socială și economică, mediul, politica și dezbaterile culturale care înconjoară aceste subiecte. Există două locuri pe care le puteți trimite în prezent trimiterea dvs.:
  • Email Majoritatea terenurilor de jurnalism la pas.SUA @ Huffpost.COM.
  • Pentru piesele de opinie pe ciclul de știri canadieni, contactați canadapatch @ Huffpost.COM. (Celelalte site-uri de limbă engleză nu solicită în prezent piese de opinie.)
  • Întrebarea 2 din 6:
    Cum pun un blog sau un articol la postul Huffington?
    1. Imaginea intitulată contribuie la Post Post Huffington Pasul 4
    1. Scrieți terenul ca un rezumat de două până la trei paragraf. Aceasta nu este o schiță detaliată a piesei dvs., doar o schiță destul de bună pentru a lega interesul unui editor Huffpost și pentru a le convinge că aveți un plan. Iată câteva idei pentru abordarea acestora:
    • Pentru a face o poveste despre un eveniment sau o perioadă importantă din viața ta, descrie progresia piesei prin timp. Ce parte din poveste vă veți deschide? Cum vor progresa evenimentele pe parcursul piesei?
    • Dacă povestea dvs. implică mai mulți oameni, asigurați-vă că le menționați pe toți într-un mod clar și concis, împreună cu rolul lor în poveste. Veți vorbi despre membrii familiei sau iubitorilor dvs. într-o poveste personală? Dacă doriți să vorbiți pentru o comunitate mai largă sau să descrieți evenimente care au afectat mulți oameni, aveți surse cheie care vă vor completa propria perspectivă?
    • În cele din urmă, ce mesaj puteți aduce la cititorii Huffpost? De ce acest mesaj este deosebit de pronunțat evenimente recente de știri, tendințe culturale sau starea lumii moderne? De ce este important ca cititorii să asculte perspectivele dvs?
    • Includeți un titlu sugerat pentru toate observațiile. Dacă aveți probleme, răsfoiți Huffpost, de exemplu, formate sau încercați a Brainstorm exercițiu Pentru a vă începe imaginația.
  • 2. Prezinta-te. De ce ești cea mai bună persoană pentru a scrie această piesă? Pornirea povestea dvs. ca o contabilitate personală, chiar crudă a experienței sau a evenimentelor pe care le-ați asistat este o modalitate excelentă de a fi observat de Huffpost. Scopul pentru o rezumatul de doi la trei sentințe al dvs. ca o persoană autentică: menționând că aveți x ani de experiență de scriere nu face rău, dar ceea ce va atrage într-adevăr atenția unui editor este o poveste pe care numai tu o poți spune.
  • HuffPost este interesat în special de scriitori din medii subreprezentate. Dacă sunteți LGBTQ + sau BIPOC, de exemplu, gândiți-vă la modul în care această perspectivă a afectat experiența pe care doriți să o scrieți. Nu trebuie să faceți piesa numai despre un aspect al identității dvs., dar dacă este relevant, îndoiți-l în teren.
  • 3. Adaptați pasul pentru a se potrivi conținutului și stilului site-ului. Majoritatea terenurilor Huffpost acceptă sunt povestiri originale care transformă știrile sau subiectele culturale în ceva personal. Există câteva modalități de a vă face ca pitchul să se potrivească stilului Huffpost:
  • Legați povestea mai mare pentru propria dvs. identitate și viață. Multe povești Huffpost sunt despre modul în care evenimentele lumii afectează experiențele trăite, în special cele ale oamenilor marginalizați.
  • Scrie povești cinstite sau chiar dureroase. Deschiderea părinților, sexului, sănătății mintale și alte experiențe private și complicate vă vor ajuta să vă conectați la cititorii Huffpost.
  • Dacă puteți, scrieți un pas pentru o serie de articole actuale. De exemplu, dacă vă puteți face ideea potrivită formatului "Voci în alimente" sau "Consumator constient", Va fi mai ușor pentru Huffpost să vă publicați articolul.
  • Întrebarea 3 din 6:
    Pot contribui la conținut de artă, video sau multimedia la postul Huffington?
    1. Imaginea intitulată Contribuie la Post Post 9 Huffington
    1. Da, contribuabilii vizuali își pot trimite informațiile despre departamentul de fotografii. Artiștii grafici, producătorii video și oricine altcineva din artele vizuale își pot trimite informațiile Fotografii @ Huffpost.COM direct (nu prin intermediul unui agent sau a unei persoane PR). Huffpost nu răspunde la toate observațiile, dar un editor va răspunde dacă sunt interesați să lucreze cu dvs. Includeți toate următoarele în e-mail:
    • A Bio scurt Descrieți-vă și istoricul de lucru
    • Rata dvs. de plată
    • Un portofoliu al muncii tale
    Întrebarea 4 din 6:
    Are scriitorii Huffington Post Pay?
    1. Imaginea intitulată Contribuie la Post Post 10 Huffington
    1. Da, aproape toate observațiile publicate sunt plătite. Site-ul web a condus un program de contribuabil neplătit timp de mulți ani, dar care sa încheiat în 2018. Acum este mai greu să fii publicat pe site, dar scriitorii care sunt acceptați pentru site-ul principal sunt întotdeauna plătite pentru munca lor. Suma exactă pare să varieze pe scară largă, așa că fii pregătit să negociezi: scriitorii de oaspeți au fost plătite o medie de 20 de cenți pe cuvânt, dar uneori la fel de mult ca 50.
    • Site-urile Huffpost pentru știri din afara SUA pot avea politici ușor diferite. Site-ul canadian afirmă că "mulți" din scriitorii săi sunt plătiți, de exemplu.
    Întrebarea 5 din 6:
    Cum dau feedback sau fac o corecție la postul Huffington?
    1. Imaginea intitulată Contribuie la Post Post Huffington Pasul 6
    1. Corectări corecte prin intermediul butonului de corectare a raportului sau prin e-mail. Dacă doriți să contactați Huffpost ca cititor, există mai multe modalități de a obține informațiile la locul potrivit:
    • Pentru a corecta o greșeală sau o tipografie, faceți clic pe "Raportați corecțiile" Butonul din partea de jos a articolului. Dacă feedback-ul dvs. nu este vorba despre un articol specific, e-mail Corecții @ Huffingtonpost.COM.
  • 2. Contactați suportul pentru clienți pentru a ajuta la utilizarea site-ului. Dacă aveți întrebări despre caracteristicile site-ului, e-mail Suport @ Huffpost.COM sau răsfoiți răspunsurile la HTTPS: // Ajutor.Huffpost.COM / S /.
  • Întrebarea 6 din 6:
    Cum dau un sfat de știri la postul Huffington?
    1. Imaginea intitulată Contribuie la Post Post 8 Huffington
    1. Trimiteți sfaturi de știri sensibile numai prin metode sigure. Dacă aveți acces la informații despre o industrie sau o agenție guvernamentală, HuffPost o va examina la Scoops @ Huffpost.COM. Site-ul vă recomandă să luați toate măsurile de precauție pentru a vă proteja anonimatul, inclusiv:
    • Contactați-le în afara orelor de lucru, pe Wi-Fi public și din browser-ul dvs mod incognito.
    • Utilizați sistemul de transfer de fișiere securdus TOR Browser.
    • Scoateți metadatele din toate fișierele înainte de a le trimite. (De exemplu, orice informație creată ca Adobe PDF ar trebui să dispună de metadatele sale utilizând meniul la fișier → Proprietăți → Descriere → Metadate suplimentare → Avansat.)

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar