Cum să decideți despre un cadou de o zi al mamei

Alegerea cadoului corect pentru ziua mamei poate fi o bucată de tort. Nu, într-adevăr - dacă aveți timp, coacerea unui tort ar putea fi o idee mare de cadouri. Sau le puteți da ceva clasic cum ar fi flori sau un card de casă sau ceva practic ca îmbrăcămintea. Sau, dacă nu aveți bani, timpul de calitate poate fi cel mai bun dar al tuturor. Opțiunile sunt nesfârșite. Cel mai important lucru, totuși, este să-i lase să știe cât de mult apreciați-o. Mamele merită recunoașterea!

Pași

Metoda 1 din 3:
Dându-i ceva sentimental
  1. Imaginea intitulată decide asupra unei mame
1. Dă-i florilor. Florile pot fi cele mai ușoare și mai răspânditoare cadou. Dacă nu cunoașteți floarea preferată, puteți folosi cea mai bună judecată și puteți găsi ceva care se potrivește personalității ei. Cel bun este că indiferent de flori pe care le obțineți, toți vor fi frumoși și va aprecia gestul.
  • Puteți merge la un magazin de floriști dacă doriți un buchet foarte frumos, dar puteți obține, de asemenea, unele pentru relativ ieftine la magazinul dvs. comercial local. Puteți chiar să alegeți singuri.
  • Imaginea intitulată decide asupra unei mame
    2. Face un card de casă. De asemenea, puteți cumpăra o carte, dar casa este întotdeauna cea mai bună! Există multe modalități de a face o carte de zi a mamei. Puteți utiliza o fotografie sau o hârtie de construcție sau puteți folosi firul de cusut.
  • Asigurați-vă că scrieți o notă undeva în card - mesajul este cel mai important lucru! Dacă nu sunteți sigur ce să spuneți, încercați să o mulțumiți pentru tot ce a făcut pentru dvs.: "Dragă mama, vă mulțumesc că ați îngrijit mereu, de ajutor și răbdător cu mine. Dragoste, chihlimbar."
  • Nu uitați să ilustați cardul dvs! În plus față de o notă, puteți chiar să includeți o poveste sau o poezie originală.
  • Imaginea intitulată decide asupra unei mame
    3. Dați-i ceva care îi amintește de copilăria ei. Gândiți-vă la un element special sau la o amintire din copilăria ei și să o dați ceva care îi va aminti de ea. De exemplu, dacă mama ta a iubit margineata în afara casei ei când era tânăr, un dar bun ar fi un buchet de margarete sau o eșarfă cu margarete pe ea.
  • Ia în considerare favoritele sale. De exemplu, puteți găsi un cadou care încorporează animalul ei preferat, ca o cană cu un elefant pe ea, sau culoarea ei preferată, cum ar fi cercei turcoaz.
  • Imaginea intitulată decide asupra unei mame
    4. Faceți un album foto. Puneți împreună o fotobook pentru mama dvs. din imagini pe care le aveți de la ora familiei, sărbătorile sau vacanța. Puteți face unul online folosind un serviciu cum ar fi Shutterfly sau chiar Walgreens. De asemenea, puteți face unul câte unul prin lipirea fotografiilor într-o scrapbook.
  • Făcând un fotobook poate dura mult timp, dar amintirile vor dura pentru totdeauna.
  • Imaginea intitulată decide asupra unei mame
    5. Găsiți o copie a cărții sale preferate. Dacă este o carte clasică, puteți găsi o copie veche a acestuia. Dacă este o carte nouă, puteți obține o copie autografată de autor. Adăugați o atingere plăcută, lăsând o inscripție în cartea care spune ceva de-a lungul liniilor, "La multi ani de ziua mamei! Dragoste, Frankie."
  • Metoda 2 din 3:
    Oferindu-i ceva practic
    1. Imaginea intitulată decide asupra unei mame
    1. Cumpărați hainele sau bijuteriile. Cercei sunt întotdeauna o idee de cadou simplă, elegantă, care poate fi distractivă pentru a face cumpărături. Sau puteți găsi ceva mai mult în fiecare zi ca o bluză frumoasă în dimensiunea ei. Dacă nu sunteți sigur ce dimensiunea ei este întrebați pe cineva care ar putea ști, ca unul dintre frații voștri, tatăl tău sau unul dintre bunicii tăi.
  • Imaginea intitulată decide asupra unei mame
    2. Cumpărați-o ceva pentru a molice. Posibilitățile sunt nesfârșite până la decorul de acasă merge. Poate fi ceva utilitar ca un organizator cheie sau poate fi ceva decorativ ca o fotografie încadrată. De asemenea, puteți obține ceva atât decorativ, util și personal, cum ar fi un DOORMAT cu numele dvs. de familie pe el.
  • Gândiți-vă la zonele casei pe care o folosește cel mai mult. Dacă îi place să gătească, să-i cumpere un suport de ustensile decorative. Dacă ea își petrece mult timp în studiu, poate că un planificator ar îmbunătăți atmosfera. Articolele pentru casă sunt frumoase pentru că de fiecare dată când o vede că va fi amintită de darul dvs.
  • Imaginea intitulată decide asupra unei mame
    3. Coaceți un tratament pentru mama. Să-și satisfacă dintele dulce și să o coaceți tort, cupcakes, cookie-uri sau fudge. Puteți chiar Decoreaza tortul cu flori sau un mesaj special. Există, de asemenea, o mulțime de site-uri minunate cu idei de desert de mare, cum ar fi viața de sud, Paula Deen sau Allrecipes.
  • Imaginea intitulată decide asupra unei mame
    4. Cumpărați filmul preferat sau un serviciu de streaming. Dacă nu are un serviciu de streaming ca Netflix, sau favoritele ei nu sunt disponibile pe Netflix, puteți găsi filmul preferat sau seria TV pe DVD sau BLURAY. Sau puteți cumpăra un abonament la un serviciu de streaming, astfel încât să poată avea acces la favoritele ei și mai mult.
  • Filmele pot fi o mare oportunitate de a petrece ceva timp împreună, deci asigurați-vă că luați timp să o urmăriți cu ea.
  • Metoda 3 din 3:
    Oferindu-i timpul de calitate
    1. Imaginea intitulată decide asupra unei mame
    1. Ia-o la un spectacol. Mergând la un spectacol poate fi o bună ocazie de a ajunge la timp pentru a se lega în timp ce ruperea de la rutina zilnică. Puteți să o duc la o piesă sau o operă dacă există una în oraș. Dacă îi place o bandă specială, puteți vedea dacă sunt în oraș. Sau puteți găsi întotdeauna un film bun care se joacă în apropiere.
  • Imaginea intitulată decide asupra unei mame
    2. Face o masă. Făcând mama ta o masă este un cadou special, mai ales dacă în mod normal gătește. În felul acesta va primi o masă excelentă și nu va trebui să-și petreacă timpul de gătit. Gândiți-vă la modalitățile prin care puteți prezenta masa. Micul dejun în pat este întotdeauna un tratament. De asemenea, puteți organiza un picnic sau un grătar pentru a obține în aer liber.
  • Dacă nu sunteți prea mult decât un bucătar, puteți încerca să faceți ceva simplu Paste.
  • Asigurați-vă că obțineți ajutor de la un adult dacă nu sunteți sigur cum să utilizați echipamentul de gătit.
  • Imaginea intitulată decide asupra unei mame
    3. Dă-i o pauză de la rutina ei zilnică. Dați-vă mama într-un timp liber, astfel încât să se poată relaxa. O carte de cadou către un restaurant frumos îi va oferi o oportunitate să se trateze singură. Un card cadou pentru spa poate să-i dea o zi întreagă de retragere și relaxare. Dacă sunteți mai în vârstă și are copii mai tineri, oferta la Babysit pentru o seară, astfel încât să poată ieși fără să se facă griji cu privire la responsabilitățile zilnice.
  • Imaginea intitulată decide asupra unei mame
    4. Faceți cupoane. Ca o promisiune pentru timpul tău, poți să-ți faci cupoanele mamei tale. Posibilitățile sunt aproape nesfârșite. Gândiți-vă la lucrurile obișnuite pe care le întreabă de la tine. Cupoanele pot fi pentru a face sarcini în jurul casei, care rulează comisioane, ieșind la prânz, dându-i ajutorul de tehnologie, urmărind un film, sau orice altceva crezi că ar dori.
  • Imaginea intitulată decide asupra unei mame
    5. Sună-ți mama. Dacă mama ta trăiește din oraș și nu aveți timp să vizitați, asigurați-vă că îi dați un apel pentru al lăsa să știe "Ziua fericită a mamei."Aranjați un apel video pe Internet pentru o experiență specială suplimentară. Asigurați-vă că ați lăsat deoparte suficient timp, astfel încât să puteți prinde cu adevărat.
  • sfaturi

    Avertizări

    Nu cheltuiți prea mulți bani pe un cadou. Este gândul care contează, nu eticheta de preț!
  • Dacă gătiți, asigurați-vă că aveți o supraveghere a adulților, astfel încât să nu vă ardeți!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar