Cum să spargeți obiceiurile proaste ale boxerului

Boxerii sunt, în general, minunați cu alți câini și copii, făcându-i câini de familie minunați. Ei necesită o mulțime de exerciții fizice, inclusiv efort fizic și mental. Asigurați-vă că un câine de mare energie care necesită un alfa puternic este potrivit pentru stilul dvs. de viață înainte de a aduce o casă. Tehnicile de formare a ascultării pot oferi soluții eficiente dacă boxerul dvs. are obiceiuri proaste, cum ar fi furtul de alimente sau de a merge la baie în interior. Antrenează-ți boxerul să înțeleagă că ești alfa și să înveți cum să te gândești ca și cum o face pentru ao învăța ce obiceiuri sunt inacceptabile. Dacă pregătirea la domiciliu este ineficientă, în ciuda persistenței dvs., luați în considerare angajarea unui antrenor profesionist.

Pași

Metoda 1 din 3:
Elementele de bază de antrenament cu unghiuri
  1. Imaginea intitulată sparge un boxer
1. Începeți pregătirea cât mai curând posibil. Dacă tocmai ați achiziționat un catelus de boxer, Începeți pregătirea imediat. Începeți să practicați cuvintele de comandă, cum ar fi stați și stați, și obțineți catelul dvs. pe un set de rutină de mâncare și baie.
  • Socializați-vă catelul dvs. mai devreme, expunându-l altor câini, copii și mulțimi de oameni. Lăsați-o să se obișnuiască să fie în jurul unor atracții și sunete diferite, luând diferite căi când îl umblați.
  • Păstrați sesiunile de antrenament scurt și încercați să le faceți distracție când începeți să instruiți un catelus.
  • Câinii adulți sunt mai greu de antrenat decât puii. Va lua mai multă persistență și timp, dar începeți să vă antrenați noul câine de adult de îndată ce îl aduceți acasă.
  • Imaginea intitulată sparge un boxer
    2. Începeți cu cuvinte de comandă de bază. Indiferent dacă sunteți pregătiți un catel sau un câine adult, ar trebui să începeți cu comenzi de bază, cum ar fi Stai, veniți și călcâiul. Spargerea tratamentelor în bucăți mici pentru a fi utilizate ca recompense. Spuneți cuvântul de comandă și recompensați câinele imediat când urmează comanda. Va trebui să repetați procesul de aproximativ douăzeci de ori când vă antrenați câinele, astfel încât comportamentul să devină automat.
  • Instruirea câinelui este un pas important în ruperea obiceiurilor proaste. Trebuie să vă arătați câinelui că sunteți alfa pentru ao opri de la marcarea teritoriului său, cerșind alimente sau furați resturi, fiind agresiv sau angajarea în alt comportament rău.
  • Imaginea intitulată sparge un boxer
    3. Practicați comanda de sită. Pentru a vă face ca câinele să stea, țineți un tratament în mână în timp ce stați în fața lui. Apoi, utilizați tratamentul ca o atracție pentru a vă pune cainele să se așeze. Mișcați tratamentul peste capul câinelui într-un arc, astfel încât el să se așeze în mod natural pentru a continua să urmeze tratamentul cu ochii lui. Pe măsură ce fundul câinelui tău lovește pământul, spune "sta" Pentru a marca comportamentul. Asigurați-vă că vă recompensați câinele dvs. cu tratamentul imediat după ce se află și el.
  • Dacă câinele dvs. nu se află în mod natural, puteți plasa o presiune blândă pe fundul ei pentru al ghida într-o poziție așezată.
  • Repetați procesul timp de câteva minute în fiecare zi și apoi începeți să eliminați tratamentul. De exemplu, s-ar putea să vă ridicați mâna goală într-un arc pentru ca câinele să stea să stea, apoi să-l răsplătească cu o laudă și o frecare de burtă.
  • Imaginea intitulată sparge un boxer
    4. Antrenează câinele tău să vină. Învățați câinele dvs. să vină prin menținerea poziției la cinci pași de ea, spunând că "vino" și ținând un tratament în mâna ta. Când vine vorba de dvs., dați-i tratamentul și folosiți expresii fericite și cuvinte pentru a oferi o armare pozitivă. Repetați procesul de douăzeci de ori și trecând treptat la distanțe mai îndepărtate.
  • Imaginea intitulată sparge un boxer
    5. Învățați câinele tău să călcați. Când vă plimbați pe câine, asigurați-vă că mergeți lângă el sau ușor în spatele dvs. Câinele dvs. nu trebuie să tragă lesa sau să meargă necontrolat în fața ta. Spuneți "călcâi" când câinele este chiar lângă tine pe măsură ce mergeți și dați-i un tratament dacă rămâne acolo.
  • Dacă se îndepărtează în fața dvs., opriți mersul pe jos și așteptați un minut pentru a reseta rutina.
  • Asigurați-vă că oferiți alte forme de armare pozitivă atunci când câinele dvs. merge lângă dvs. Spune: "Heel bun! Loc de muncă bun!"Și oferiți expresii fericite.
  • Imaginea intitulată sparge un boxer
    6. Fi consistent în legătură cu regulile. Dacă doriți să vă rupeți obiceiurile proaste ale boxerului, trebuie să fiți în concordanță cu regulile pe care le puneți în aplicare. De exemplu, dacă câinele dvs. are o problemă cu mestecarea, nu-i oferiți un pantof sau șosete vechi și așteptați să nu meargă după un articol mai nou al îmbrăcămintei dvs. Câinele dvs. nu va cunoaște diferența dintre pantofii vechi și noi.
  • Dacă nu doriți să vă certați pentru resturile de masă, nu-i oferiți niciodată mâncăruri umane și spuneți oaspeților dvs. să nu-i ofere mâncare.
  • În general, nu fiți niciodată moale pe nici unul dintre regulile dvs. și nu faceți excepții. Vă va confunda câinele.
  • Imaginea intitulată sparge un boxer
    7. Utilizați disciplina numai în momentul în care vă prindeți câinele face ceva greșit. Dacă vii acasă și găsiți boxerul a mers la baie în interiorul sau mestecat ceva, nu țipați sau disciplină. Vă veți confunda doar câinele și nu veți ști exact de ce strigați.
  • Dacă câinele dvs. a intrat în coșul de gunoi sau a mers la baie în decursul orelor înainte de ao disciplina, nu va fi capabil să facă legătura dintre comportamentul rău și răspunsul dvs.
  • Alternativ, dacă vedeți câinele dvs. făcând ceva ce nu ar trebui să, să spuneți "Hei!"Într-o voce autoritară să-i atragă atenția și să o întrerupeți să faceți tot ce face.
  • Metoda 2 din 3:
    Breaking Habits Baie Baie
    1. Imaginea intitulată sparge un boxer
    1. Spay sau neutru câinele înainte de a ajunge la maturitate. Dacă aveți un cățeluș de boxer sau un minor, luați în considerare spaying sau neuterându-l înainte de a deveni complet matur. Masculii intact sunt deosebit de notori pentru marcarea teritoriului lor mergând la baie unde nu ar trebui.
    • Dacă câinele dvs. este prea vechi pentru a fi spayed sau sterilizat, sau dacă preferați să îl lăsați intacte, va trebui să vă dublați în jos pe rutinele de antrenament și de ascultare pentru a continua să marcați la minimum.
    • Utilizați formarea obișnuită a cuvântului de comandă, în special cu bărbatul dvs. intact, pentru a arăta că sunteți alfa și că casa dvs. nu este teritoriul câinelui.
  • Imaginea intitulată sparge un boxer
    2. Păstrați boxerul într-un program. Puneți catelul sau câinele dvs. pe un program strict de mâncare și de baie de îndată ce îl aduceți acasă. Luați-o în afara primului lucru dimineața, de mai multe ori în timpul zilei și o jumătate de oră înainte de culcare. Hrăniți-o dimineața și seara și luați-o pentru o plimbare cincisprezece minute după ce mănâncă.
  • Dacă aveți un catelus, va trebui să o luați în afara la fiecare 30 de minute pentru instruire. Două ore este timpul maxim pe care un catelus le poate ține vezica urinară. De asemenea, este important să vă lăudați cățelul după ce merge în afara.
  • Dacă aveți un boxer intactă de sex masculin, nu-l lăsați să marcheze teritoriul său când vă aflați pe plimbări. Spuneți "Hei!"Când își ridică piciorul sau își ridică piciorul în jos și trageți-l pentru a ajunge să continuați să meargă dacă nu răspunde la o comandă verbală. Faceți tot posibilul pentru a lăsa să se elibereze dacă de fapt trebuie să folosească baie și să caute permisiunea dvs. de a merge.
  • Făcând cainele să simtă nevoia de a amâna judecata dvs. atunci când se utilizează baia va reduce pe teritoriul marcajelor în interior sau în alte locuri nedorite.
  • Imaginea intitulată sparge un boxer
    3. Curățați urina imediat. Utilizați un dispozitiv de curățare enzimatic, cum ar fi mirosul de animale de companie cumpărat de magazin care elimină curățarea sau oțetul și sucul de lămâie. Curățați urina sau fecalele de îndată ce observați-o și fiți în căutarea semnelor de urină, mai ales dacă aveți un bărbat sau un cățel intact. Dacă ignorați sau pierdeți o pată de urină, câinele dvs. va fi mai probabil să remarcă acel loc și să continue să folosească baie înăuntru.
  • Imaginea intitulată sparge un boxer
    4. Oferiți o mulțime de armare pozitivă. Când boxerul dvs. folosește baia afară, spuneți "o treabă excelentă! Sunt atât de mândru de tine!"Folosiți expresii exagerate, fericite, animalele de companie și folosiți orice alte gesturi pozitive pe care le utilizați pentru a arăta câinele dvs. cât de fericit sunteți că a folosit în mod corect baia.
  • Toți câinii doresc în mod natural să-i placă proprietarii. Armarea pozitivă este de obicei mult mai eficientă decât țipătul sau alte forme de disciplină.
  • Imaginea intitulată sparge un boxer
    5. Exclude alte probleme legate de baie. Dacă obiceiurile de baie a boxerului dvs. aparent au ieșit din nicăieri, ar putea suferi de o infecție a tractului urinar sau de altă problemă de incontinență.
  • Dacă sunteți preocupat de un posibil UTI, luați un eșantion de urină a câinelui dvs. la veterinarul dvs. sau întrebați-vă medicul veterinar să ia eșantionul pentru dvs.
  • Adresați-vă medicului veterinar despre cauzele legate de anxietate, mai ales dacă boxerul dvs. prezintă semne de anxietate, cum ar fi scânteia excesivă, păstrați coada între picioare și folosiți baia când inelele de sonerie, dacă întoarceți televizorul și ca răspuns la similare Obiective și sunete.
  • Metoda 3 din 3:
    Oprirea comportamentului agresiv
    1. Imaginea intitulată sparge un boxer
    1. Opriți comportamentul agresiv în jurul alimentelor. Nu setați boxerul pentru eșec: Eliminați oportunitatea și încercați să nu lăsați nici o resturi sau alimente ușor accesibile nesupravegheate. Nu dați niciodată resturi de masă sau mâncăruri umane, și dacă aveți oameni peste, instruiți-i să nu vă hrănească câinele.
    • Practicați condiționarea extincției: Dacă cere câinele dvs., ignorați-l complet. Nu uitați sau nu vorbiți cu totul și fiți pregătiți să continuați să ignorați chiar dacă îi latră mai tare sau începe să acționeze. În cele din urmă, va afla că cerșetorul nu va duce la o recompensă.
    • Chiar de a oferi mâncăruri umane câinelui tău odată ce va învăța că poate să ceară pentru mâncare sau să încerce să fure alimente, deci evitați să vă răsturnați regulile. Dacă sunteți inconsecvent și tratați-o ca un sistem de loterie, câinele dvs. va deveni mai persistent.
    • Luați în considerare oferirea câinelui dvs. o jucărie sau tratați pentru ao menține ocupat chiar înainte de a vă așeza la cină. Dacă treceți prin cină fără ca câinele să cerșească sau încearcă să fure alimente, să-l recompenseze după aceea cu o tratare și o armare pozitivă.
    • Amintiți-vă că curățarea este un instinct natural puternic, așa că nu vă prea nerăbdători cu câinele dvs. dacă nu îl puteți opri din furtul alimentelor. Dacă problema persistă, evitați să aveți niciun fel de mâncare în fața acesteia și să luați în considerare restricționarea accesului la bucătărie folosind porțile pentru copii.
  • Imaginea intitulată sparge un boxer
    2. Opriți lătratul excesiv. Când câinii latră la sonerii, bate, sunărea telefonică sau alte sunete, ele cred că vă fac o favoare, permițându-vă să știți ce se întâmplă. Dacă boxerul scade excesiv la soneria sau telefonul, încercați să o antrenați pentru a merge într-o zonă desemnată ori de câte ori aude acel sunet special.
  • În primul rând, utilizați formarea de comandă de comandă pentru ao învăța să meargă la un mat (sau o altă zonă desemnată). Spune "Mat!"Și ghidați-o fizic pe mat, apoi oferiți un tratament și o armare pozitivă. Repetați acest proces pentru ao învăța ceea ce înseamnă cuvântul. Setați treptat covorașul mai departe de câine înainte de a da comanda când începe să înțeleagă ce înseamnă cuvântul.
  • Odată ce ați învățat câinele dvs. cum să mergeți la covorașul său, adăugați cuvântul de comandă la sunetul de la ușă, bateți pe ușă sau sunetul telefonic. Începeți cu câinele departe de covor, dați o lovitură liniștită pe ușă și spuneți "Mat!"Dați câinii dvs. un tratament dacă merge pe covor.
  • Utilizați un cuvânt de comandă ca "Sit" în loc de "Mat" Dacă găsiți că este mai ușor.
  • Va dura ceva timp, dar repetați procesul de cel puțin douăzeci de ori.Practică în fiecare zi, continuând să spună "mat!"În colaborare cu sunetele care de obicei provoacă câinele dvs. la coajă.
  • În cele din urmă, înlocuiți textul de comandă pentru sunet în întregime și asigurați-vă că oferiți o mulțime de armare pozitivă atunci când câinele dvs. merge la covoraș la sunetul sondei sau bate.
  • Imaginea intitulată sparge un boxer
    3. Curbați comportamentul rău prin creșterea exercițiului dvs. de boxer. Dacă boxerul dvs. acționează, ar fi nevoie de mai mult exercițiu. Decideți dacă comportamentul pare mai jucăuș decât agresiv, și asigurați-vă că nu este însoțită de mârâie, lătrat, înfundare sau arătând dinții.
  • Creșterea și variația exercițiului său dacă boxerul dvs. acționează într-un mod neagresiv. Doar lăsând un boxer afară să folosească baie nu este un exercițiu suficient. Are nevoie de una până la două ore pe zi a exercițiilor fizice care implică atât eforturile fizice, cât și cele mentale.
  • Joacă Frisbee cu câinele dvs., jucați Fetch, luați-l înot, și încorporați formarea de cuvânt de comandă în jocul dvs., cum ar fi cainele dvs. să stați înainte de a ajunge la o minge sau un băț.
  • Dacă boxerul începe să acționeze sau să acționeze agresiv, cum ar fi atunci când treceți alt câine pe o plimbare, redirecționați atenția. Spuneți "Ce este asta?"Și punct în direcția opusă, apoi continuați pe plimbare. Dați leșiei o remorcare pentru a lăsa câinele dvs. să știe că este timpul să mergeți, mai ales dacă nu a răspuns la comanda dvs. verbală și indicând.
  • Imaginea intitulată sparge un boxer
    4. Păstrați câinele să săriți pe oameni. Boxerii sunt câini energetici și iubesc să sară, dar nu ar trebui să lăsați niciodată câinele dvs. să sară pe dvs. sau pe alți oameni. Când câinele dvs. sare, cel mai bine, pentru a ignora complet comportamentul. Nu faceți contact vizual, împingeți-l sau atingeți-l.
  • Încercați să plecați pur și simplu fără a face altă recunoaștere.
  • Câinele dvs. nu știe ce "nu coborâți!"Înseamnă, și dacă o împingeți, probabil că credeți că vă jucați cu ea.
  • Nu dând boxerului dvs. nici o atenție este mai mult decât o pedeapsă decât să strige sau să o lovească și o va învăța că săriturile sunt un comportament inacceptabil.
  • Luați în considerare cantitatea de exercițiu pe care o primește și de a crește dacă este necesar.
  • Imaginea intitulată sparge un boxer
    5. Evitați jocurile cu excitare ridicată cum ar fi remorcherul de război sau urmărirea. Dacă boxerul începe să dezvolte obiceiuri agresive, nu-l încurajați cu jocul agresiv. Nu jucați jocuri care sunt mari de excitare sau învață câinele tău să fie posesiv cu o jucărie, cum ar fi remorcherul războiului.
  • Toate jocurile care implică preluarea ar trebui să se încheie cu tine pentru a obține jucăria în cele din urmă. Dacă câinele dvs. nu va lăsa bastonul sau mingea când spui "picătură!"Atunci încetați să jucați și să o ignorați.
  • Nu-ți hărțuiți boxerul uitându-vă în ochii ei pentru o cantitate îndelungată de timp, trezindu-vă brusc, îmbrățișându-l strâns, sau plasându-vă brațul peste umeri, ceea ce este un semn de dominare și agresiune.
  • Imaginea intitulată sparge un boxer
    6. Luați în considerare cursurile de formare dacă câinele dvs. este agresiv. Găsiți un antrenor dacă câinele dvs. se angajează în comportament agresiv și nu răspunde la formarea comenzii, ignorarea sau alte măsuri pe care le luați pe cont propriu. Discutați cu medicul veterinar sau cu o societate umană locală despre găsirea unui antrenor reputat.
  • Găsiți un behaviorist licențiat prin căutarea societății de comportament a animalelor: http: // animalbehaviorsociety.Org / Web / Index.php
  • Adresați-vă prietenilor sau familiei pentru o trimitere la formatorii pe care i-ar fi angajat.
  • Contactați magazinul local de animale de companie și întrebați dacă au cursuri de formare pentru câini. Întrebați dacă au cursuri pentru câini și proprietarii lor, astfel încât să puteți afla mai multe despre cum să reduceți comportamentul agresiv.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar