Cum să pescuiți pentru aligator gar

Gar aligator este un pește serios. Dacă sunteți interesat să vă testați de la o creatură de 100 de kilograme, cu aspect preistoric și să aveți acces la apele turbide în mișcare lentă din zona de drenaj din râul Mississippi, atunci aligatorul GAR poate fi doar peștele pentru dvs.Iată câteva sfaturi pentru a încerca acest gigantic pentru mărime.

Pași

Partea 1 din 3:
Găsirea aligatorului GAR
  1. Imagine intitulată pește pentru aligator GAR Pasul 1
1. Se îndreaptă spre America de Sud. GAR prosperă în bazinul râului Mississippi, de la sudul Ohio și Illinois în Golful Mexicului. Găsită în cea mai mare parte în corpurile de apă dulce din Texas, Alabama, Louisiana și Arkansas, aligatorul GAR este un pește distinct sudic. Ca și în cazul multor lucruri, cele mai mari se găsesc în general în Texas.
  • Henderson Swemp de la Baton Rouge, Louisiana și Lacul Pontcharten, la nord de New Orleans, sunt populate cu aligator gars.
  • Deci, râul Pearl și Pascagoula din Mississippi, râurile mobile, Tensaw, Tennessee și Tombigbee din Alabama și Escambia, Choctawhatchee și Apalachicola râuri în Florida Panhandle.
  • Texas râuri, cum ar fi Colorado, Trinity, Guadalupe, Sabine și alte canale principale, sunt cele mai frecventate și au cele mai mari garsuri de înregistrare până în prezent, precum și cele mai mari populații cunoscute de aligator GAR.
  • Imagine intitulată pește pentru aligator GAR Pasul 2
    2. Găsiți o scădere sau apăsătoare. A "Lacul mort" este un lac care este inundat de un râu adiacent când apa este ridicată, dar este un mare pe care râul este la un nivel normal. Acesta este un loc perfect pentru pescuitul pentru GAR. Permisiunea securizată pentru a pescui această apă și orice licențe sunt necesare în jurisdicția pe care o pescuiți.
  • Va trebui să aveți acces la pescuitul dvs. de alegere a locațiilor, deci dacă nu există acces bancar, este posibil să trebuiască să asigurați o barcă.
  • Imagine intitulată pește pentru aligator GAR Pasul 3
    3. Aflați cum să observați "Gator Gar. GARLIGATORUL GAR este doar o specie de GAR, un pește preistoric distinctiv,. Ele pot cântări peste 250 de kilograme și pot supraviețui până la două ore deasupra apei. Gator este cea mai mare specie de GAR și este cel mai mare pește exclusiv de apă dulce din America de Nord. Poate fi de până la opt până la zece picioare, iar înregistrarea actuală a lumii pentru cel mai mare aligator GAR prins pe tija și bobina este de 279LB 0OZ. Cea mai mare luată de Bowfishing este 365LB.
  • Dacă botul lui GAR este mai mult de două ori lungimea capului, și nu este mai mult de câțiva centimetri lățime, este probabil un GAR longnose.
  • Garniturile din Florida și garsurile reperate au boturi mai scurte și sunt acoperite cu pete distincte, maronii.
  • GAR-ul aligator-țintă - este cel mai mare dintre aceste pești. Are un nas mai larg decât nasul lung, cu două rânduri de dinți în care celălalt GAR are unul. Poate fi destul de mare.
  • Imagine intitulată pește pentru aligator GAR Pasul 4
    4. Știți când și unde să vă uitați. GAR se spală în apele branjate în primăvară, în aprilie, dar cel mai bun moment pentru vânătoare este la sfârșitul verii, când este cald și uscat.
  • În iulie și august, aligatorul GAR poate fi găsit în fluviul de adâncime adiacent la bazinele relativ superficiale. Apa adâncă este locul în care se adună și apa superficială vă va permite să le vedeți mai ușor când vin să se hrănească.
  • Partea 2 din 3:
    Pescuitul pentru GAR
    1. Imagine intitulată pește pentru aligator GAR Pasul 5
    1. Asigurați-vă că platforma dvs. este de până la sarcină. Dacă veți încerca să strângeți un pește care cântărește până la 250 de lire sterline și are zeci de dinți ascuțiți, de ac, veți dori mai mult decât o ramură și bobber. Aduceți o tijă compozită rigidă cu o linie de testare puternică. Acesta este tipul de pește pe care doriți să-l aduceți la suprafață, astfel încât să folosiți un bobber pentru momeala dvs. este potrivită.
    • Cel mai bine este să aveți o bobină mare cu fața deschisă sau de filare capabilă să mențină 150-200 de metri (137.2-182.9 m) de linie de monofilament de testare de 30-100 de lire sterline. O grafit sau o tijă compozită acționată, șase sau opt picioare este adecvată pentru această dimensiune a peștelui.
  • Imagine intitulată pește pentru aligator GAR Pasul 6
    2. Pentru linie, veți dori două-trei picioare de lider de oțel și linia de testare de 40-80 de lire sterline.
  • Book Bait pe un cârlig de 6/0 și utilizați un 1/4 oz. SLIGHING SINKER, cu un sincer împușcat, pentru ao menține deasupra cârligului.
  • Plastic sau plută bobber (Float), capabil să păstreze momeala și platforma suspendată lângă suprafața apei.
  • Imagine intitulată pește pentru aligator GAR Pasul 7
    3. Aduceți o momeală live de dimensiuni bune.Unii oameni din apele inferioare din apropiere de coasta Golfului preferă 10-12 inch (25.4-30.5 cm) mullet, și de multe ori sugerează eliminarea cântarelor înainte de a le folosi, dar orice bătăuș legal, cum ar fi Shiners, Shad sau Suckers, se află în meniul GAR.
  • CARP, BUFFALO și PECH mare sunt, de asemenea, utilizate în mod obișnuit.
  • Imagine intitulată pește pentru aligator GAR Pasul 8
    4. Urmăriți-vă de școală Baitfish, cum ar fi Shad, Shiners sau Mullet de apă dulce.Când observați o școală de pește care sparge apa ca și cum ar fi fost împrăștiată de un carnivor foame, probabil că sunteți în țara GAR. Plătiți momeala și aruncați-vă.
  • Imagine intitulată pește pentru aligator GAR Pasul 9
    5. Aruncați în partea profundă a canalului. Lăsați bobina deschisă pentru a permite GAR să ia momeala și să alerge cu ea pentru câteva clicuri. Ține-ți ochii pe flotor. Când începe torpilă De-a lungul vârfului apei, sau când se scufundă spre adâncimi, știi că ai un GAR pe linie. Coborâți tija spre el și așteptați cel puțin șapte secunde după ce linia trage strâns.
  • GAR înotă cu mâncarea sa înainte de a încerca să o mănânce. Dacă încercați să așezați cârligul la începutul anului, veți risca să-l pierdeți sau să jucați GAR într-un loc mai puțin decât optim.
  • Imagine intitulată pește pentru aligator GAR Pasul 10
    6. Setați cârligul. Gar aligator are o placă tare, osoasă în gură, care este motivul pentru care pescarii preferă cârligele înalte, iar forța considerabilă este necesară pentru ao pătrunde. Pentru a vă asigura că ați setat cârligul în partea moale, sigură a gurii lui GAR, este posibil să fie de făcut de câteva ori. Din moment ce l-ai lăsat la fel de mult ca la câteva sute de metri de bobină de linie, acest lucru poate lua o forță considerabilă și câteva trage.
  • Când ai setul de cârlig, este timpul să se stabilească pentru un meci mare de lupte.
  • Partea 3 din 3:
    Lupta împotriva garului
    1. Imagine intitulată pește pentru aligator GAR Pasul 11
    1. Evaluați peștele când simțiți tensiunea pe linia dvs. Peștiul foarte mare va necesita o luptă substanțială pentru a ateriza și puteți găsi necesar să vă ajustați dragul pentru ao uzura. Încercați să păstrați peștele departe de busteni, perii sau alte lovituri pentru al împiedica să se încurce, unde aproape că îl veți pierde cu siguranță.
  • Imagine intitulată pește pentru aligator GAR Pasul 12
    2. Luptați cu peștele până când este epuizat. Aduceți-o într-un moment într-un moment dat, lăsându-l să se piardă. Nu cheltuiți mai multă energie decât este necesar să o aduceți rapid. Nu încercați niciodată să forțați chiar un parc mai mic în barcă în timp ce încă mai are lupta în ea. Gar aligator a fost cunoscut pentru a mușca agresiv în autoapărare.Pentru foarte mare, poate fi cel mai bun Gaff ei, astfel încât capul (și dinții) să poată fi îndreptat departe de ocupanții barcii înainte de ao aduce la bord.
  • O Gaff Gill este, în principiu, un pol cu ​​un cârlig ascuțit la capăt, pentru pescuitul mare de lângă barcă. În general, un partener va lega peștele prin branhii și sub coloana vertebrală, probabil a rănit peștii mortal. Dacă doriți să conectați un GAR și eliberați-l, nu faceți acest lucru.
  • Imagine intitulată pește pentru aligator GAR Pasul 13
    3. Fiți extrem de atenți dacă alegeți să vă eliberați captura. În general, pescarii nu recomandă pescuitul GAR decât dacă intenționați să le omorâți. Aducerea unui GAR live în barcă sau pe țărm, este extrem de periculoasă. Scoaterea unui cârlig de înaltă de la o gură plină de dinți asemănători cu ac necesită o pereche de clești foarte lungi. Asigurați-vă că peștele este dincolo de epuizat și că purtați un braț de protecție și unelte de mână dacă încercați acest lucru.
  • Tăierea liniei va lăsa cârligul înalte încorporat în gura peștelui, lăsând-o puțină șansă de supraviețuire.
  • GARLIGATOR GAR și multe alte prădători de apă dulce sunt din ce în ce mai amenințați. Cea mai bună politică de conservare cu aceste pești este capturarea și eliberarea, astfel încât cel puțin să fie conștienți de dificultățile de a face acest lucru dacă doriți să vânați în mod responsabil în mod responsabil.
  • Imagine intitulată pește pentru aligator GAR Pasul 14
    4. Luați în considerare alternativele creative. Mulți sudori vă vor spune că metoda preferată de pescuit pentru că garsurile de aligatori este de fapt pescuitul arcului, folosind un arc de vânătoare compus și săgeți de pescuit. Pescuitul de arc este mult mai interesant pentru mulți, deoarece combină pescuitul și vânătoarea.
  • Unii pescari vor aduce la fel .22 Pentru a termina gardul când se apropie de barcă. Fiți extrem de atenți și asigurați-vă că sunteți licențiat dacă veți pescui cu unelte de vânătoare.
  • Imagine intitulată pește pentru aligator GAR Pasul 15
    5. Luați în considerare luarea acasă la cină. În general, GAR este un pește de trofeu, având în vedere mărimea și aspectul feroce. Este un pește comestibil (unii spun gustos), dar destul de greu de curățat. Cântarele sunt asemănătoare cu armura și toate au ieșit împreună, așa că vine cu tehnica potrivită.
  • Unghii capul lui GAR într-un gol și de a lucra un cuțit de la coadă pe coloana vertebrală, slăbind scalele. Tăiați capul și coada, apoi lucrați cuțitul în jos pe părțile laterale ale peștelui. Cântarele ar trebui să vină ca o crustă în jurul cărnii de dedesubt. Gut peștii ca pe oricare altul.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Când aduc gardul într-o barcă sau pe pământ, nu luați Gar de bot-ul său, deoarece dinții îi lipsesc pe partea gurii. Dacă el thrashes, el te-a putut tăia cu ușurință.
  • Sunt povestiri (oarecum fundamentată) a garniturilor de aligator care mușcă picioarele care sunt încurcate în apa în afara bolilor și a râurilor.
  • Dați o atenție deosebită angajării unui ghid pentru pescuitul dvs. de primă călătorie pentru aceste pești.Timpul va economisi un ghid, precum și considerațiile privind siguranța, ar trebui să facă călătoria dvs. mult mai plăcută.
  • Avertizări

    Respectați dinții acestui pește - nu lipiți niciodată o mână, chiar și cu mănuși din piele, în gură.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Grupul de pescuit greu.
    • Barca și motorul sunt opționale, dar preferate.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar