Cum se extind cablul usb

Deși cablurile USB standard oferă în mod obișnuit transferul de date rapid, sigur între diferite dispozitive, ele sunt, de obicei, destul de scurte. Acest lucru se datorează faptului că conexiunile USB standard încep să-și piardă eficacitatea, cu atât distanța dintre fiecare dispozitiv. Cu toate acestea, dispozitivele precum cablurile de extensie, extinderile, convertoarele de rețea și USB wireless vă permit să extindeți gama de periferice conectate la USB. Acest ghid descrie modul de utilizare a fiecăruia dintre aceste dispozitive.

Pași

Metoda 1 din 4:
Extinderea unei conexiuni USB cu un cablu de extensie USB
  1. Imagine intitulată extinderea cablului USB Pasul 1
1. Deconectați un capăt al cablului USB standard. Acest scop este de obicei conectat la computerul dvs. Acest scop este numit "A" conector. Capătul aproape pătrat este numit "B". Pare cam ca un b.
  • Imagine intitulată Extinde cablul USB Pasul 2
    2. Cârligul capătul mascul al cablului USB standard în capătul feminin al cablului extensiei.
  • Imagine intitulată extinderea cablului USB Pasul 3
    3. Conectați capătul mascul al cablului extensiei la dispozitivul care este cel mai îndepărtat. Capetele masculine ale cablurilor standard și de extensie sunt interschimbabile.
  • Cablurile de extensie USB sunt de obicei potrivite pentru a sprijini conexiunile care sunt 9.8 picioare (3 m) sau mai puțin la distanță. Cablurile extensiei sunt dotate cu suport unic și mai mare de port USB, în funcție de nevoia dvs.
  • Metoda 2 din 4:
    Extinderea unei conexiuni USB cu un extender USB
    1. Imagine intitulată extinderea cablului USB Pasul 4
    1. Conectați emițătorul extenderului la un port USB de pe computer. Conectați un capăt al unui cablu Ethernet la portul convertit de la celălalt capăt al emițătorului.
  • Imagine intitulată Extinde cablul USB Pasul 5
    2. Rulați cablul USB standard între dispozitivul periferic și receptorul extinderii. Luați celălalt capăt al cablului Ethernet și conectați-l în portul convertit al receptorului.
  • Extensii USB sunt în general capabili să sprijine distanțele de până la 164 de picioare (50 m). Lungimea depinde de lungimea cablului Ethernet pe care îl utilizați. Cablurile Ethernet pot transfera date suplimentare decât cablurile tipice USB fără ca transferul de date să se deterioreze.
  • Metoda 3 din 4:
    Extinderea unei conexiuni USB cu un convertor USB peste IP
    1. Imagine intitulată extinderea cablului USB Pasul 6
    1. Deconectați un capăt al cablului USB standard. Împingeți-l în portul USB de pe convertorul IP.
  • Imagine intitulată extinderea cablului USB Pasul 7
    2. Conectați un cablu Ethernet la portul Ethernet de pe convertorul IP. Cârligul celălalt capăt al cablului într-un port de pe dispozitivul de rețea.
  • Dispozitivele USB peste IP trebuie utilizate atunci când doriți să conectați dispozitivul USB într-o rețea. Acest lucru va permite fiecărui alt dispozitiv din rețea să acceseze acest lucru. Distanța depinde de lungimea cablului USB și a cablului Ethernet utilizat.
  • Metoda 4 din 4:
    Extinderea unei conexiuni USB cu USB wireless
    1. Imagine intitulată Extinde cablul USB Pasul 8
    1. Conectați emițătorul fără fir la un dispozitiv HUB. Dispozitivele Hub sunt de obicei computere care se conectează la o varietate de alte dispozitive în imediata apropiere.
  • Imagine intitulată extinderea cablului USB Pasul 9
    2. Setați permisiunile pe toate dispozitivele dvs. Permiteți semnalului USB să acceseze toate dispozitivele care necesită acest lucru.
  • Conexiunile USB wireless permit mai multe dispozitive fără fir într-o apropiere de rețea și utilizează un dispozitiv conectat direct la emițătorul fără fir. Acestea sunt de obicei distanțe de 9.8 picioare (3 m), dar pot fi extinse dincolo de asta. Nu se recomandă să depășească 32.8 picioare (10 m).
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar