Cum se conectează pc-ul la tv cu hdmi

Thiste parere Cum să conectați PC-ul la un televizor utilizând un cablu HDMI.Conectarea PC-ului la televizor vă va permite să afișați ecranul computerului pe televizor, astfel încât să puteți viziona filme sau să navigați pe Internet pe ecranul mare. Tot ce aveți nevoie pentru a conecta cele două dispozitive este un cablu HDMI.

Pași

Partea 1 din 2:
Conectarea PC-ului la televizor
  1. Imagine intitulată Conectați PC-ul la televizor cu HDMI Pasul 1
1. Conectați un capăt al cablului HDMI la PC. Slotul HDMI este, de obicei, în spatele procesorului dacă aveți un computer desktop sau pe partea laterală a tastaturii pe un laptop.
  • Unele PC-uri pot folosi un port HDMI obișnuit, în timp ce altele vor folosi un port HDMI Mini sau MiniDisplay Port.
  • Pentru cablurile HDMI MINI și MINIDISPLAY, un capăt al cablului trebuie să fie un cablu HDMI Mini sau MiniDisplay pe care îl puteți conecta la computer, iar celălalt capăt trebuie să fie un cablu HDMI cu dimensiuni regulate.
  • Nu toate computerele au un port HDMI.Un computer mai vechi poate utiliza un cablu VGA sau DVI.Puteți să le conectați la portul HDMI al unui televizor utilizând un adaptor și un cablu audio separat.Dacă utilizați un laptop care nu are un porți HDMI sau alt videoclip, puteți achiziționa un adaptor USB-to-HDMI.Este posibil să fie necesar să instalați software suplimentar pe PC.
  • Imagine intitulată Conectați PC-ul la televizor cu HDMI Pasul 2
    2. Conectați celălalt capăt al cablului la televizor.Găsiți un port HDMI gratuit pe televizor și conectați celălalt capăt al cablului la acesta.Porturile sunt de obicei numerotate și etichetate cu "HDMI".
  • Face o notă despre care portul HDMI vă conectați la.
  • Asigurați-vă că achiziționați un cablu HDMI care este lungimea potrivită necesară pentru a vă conecta de pe PC la televizor.Măsurați distanța dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Conectați PC-ul la televizor cu HDMI Pasul 3
    3. Utilizați telecomanda televizorului pentru a selecta sursa HDMI de pe televizor.Căutați un buton pe televizor sau la telecomandă care spune "Sursă", sau "Intrare" sau ceva similar.Utilizați acest buton pentru a selecta portul HDMI pe care l-ați conectat PC-ul.
  • După conectarea PC-ului și a televizorului împreună, uneori televizorul va afișa automat ce se află pe monitorul computerului. Dacă este goală, utilizați metoda 2 pentru a detecta televizorul în Windows 10.
  • Utilizați etichetele de numere pe porturile HDMI pentru a vă ajuta să găsiți care este conectată HDMI computerul dvs.
  • Partea 2 din 2:
    Detectarea televizorului în Windows
    1. Imagine intitulată Conectați PC-ul la televizor cu HDMI Pasul 4
    1. Faceți clic pe Start
    Imagine intitulată WindowsStart.jpg
    Meniul de pe PC. Acest lucru este de obicei găsit în colțul din stânga jos al ecranului.Are o pictogramă cu logo-ul Windows.Aceasta afișează meniul Start.
  • Imagine intitulată Conectați PC-ul la televizor cu HDMI Pasul 5
    2. Faceți clic pe setări
    Imagine intitulată ferestrele.jpg
    pictograma.Este pictograma care seamănă cu o unelte.Este în partea stângă a meniului Start.
  • Imagine intitulată Conectați PC-ul la televizor cu HDMI Pasul 6
    3. Clic Sistem.Este prima opțiune din meniul Setări Windows.Este lângă o pictogramă care seamănă cu un computer laptop.
  • Imagine intitulată Conectați PC-ul la televizor cu HDMI Pasul 7
    4. Clic Afişa.Este prima opțiune din meniul barei laterale spre stânga.Aceasta afișează setările de afișare.
  • Imagine intitulată Conectați PC-ul la televizor cu HDMI Pasul 8
    5. Derulați în jos și faceți clic pe Detecta.Este în partea de jos a meniului Setări afișaj.Windows va detecta orice afișaje conectate.
  • Ajustați rezoluția după cum este necesar, așa că arată bine pe televizor.Dacă aveți un HDTV, selectați 1920 x 1080 în "Rezoluţie" meniu drop-down.Dacă aveți un televizor 4k, selectați până la 3840 x 2160 sau cea mai mare rezoluție posibilă în "Rezoluţie" meniu drop-down.
  • sfaturi

    Dacă audio joacă de pe computerul sau difuzoarele de laptop în loc de televizor, Deschideți panoul de control, selectați Sunet și căutați televizorul dvs. în fila Redare. Dacă nu o găsiți, încercați să faceți clic dreapta în spațiul alb și alegeți Afișați dispozitive dezactivate.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar