Cum să umpleți un dozator pez

Mai aveți încă o rolă completă de pez în posesia dvs., iar acum că dispozitivele nu sunt disponibile pe scară largă, nu vă amintiți cum să le puneți în mașina dvs. Pez?Lăsați acest articol să actualizeze memoria dvs. cu privire la modul de finalizare a acestui proces.

Pași

  1. Imagine intitulată umple un dozator Pez Pasul 1
1. Obține un pachet de pez.Dacă nu aveți una la locația dvs., unele mai multe magazine tradiționale și non super-magazine vinde pachete de reumplere pentru dispozitivul dvs.
  • Imagine intitulată umple un dozator Pez Pasul 2
    2. Așezați distribuitorul de pe masă, cu fața îndreptată în sus.
  • Imagine intitulată umple un dozator Pez Pasul 3
    3. Apucați-vă pe părțile feței cu degetul mare și arătătorul (unul pe fiecare parte) și trageți fața direct în sus.Acest lucru ar trebui să facă ca tava dozator să alunece afară. Opriți împingerea când tava se oprește în mișcare și până când va apăsa în poziție.
  • Imagine intitulată umple un dozator Pez Pasul 4
    4. Scoateți o bucată de pez din pachet și introduceți bomboanele în jos în arbore.Când introduceți bomboanele,Întotdeauna lipiți bomboanele în dozator vertical, niciodată orizontală, Pe măsură ce distribuitorul de bomboane va determina bomboanele să se rupă pe o presiune semnificativă, dacă este făcută orizontal.
  • Imagine intitulată umple un dozator Pez Pasul 5
    5. Repetați această metodă de umplere de mai multe ori până când rola a fost utilizată în întregime.Nu permiteți ca tava să se ridice încă.
  • Imagine intitulată umple un Dispenser Pez Pasul 6
    6. Luați din nou capul și împingeți-l înapoi, apucându-vă din nou cu degetul mare și arătător, așa cum a fost folosit înainte. Opriți împingerea când dispozitivul se oprește, altfel veți zdrobi orice și toate bomboanele rămase din dispozitiv. Dacă se face destul de greu, dispozitivul se va sparge!
  • Imagine intitulată umple un dozator Pez Pasul 7
    7. Stați mașina Pez înapoi, odată ce tava a fost împinsă înapoi.
  • 8. Utilizați distribuitorul Pez. Suportați distribuitorul în sus și îndoiți capul înapoi folosind degetul mare (ca și cum ar fi îndoiți gâtul cu forța înapoi). Un braț mic va împinge o bomboană pez, astfel încât să puteți lua marginea bomboanelor. Trageți bomboanele și lăsați capul să se retragă. Repetați pentru bomboane suplimentare.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu lăsați piesele să cadă pe laturile lor, după ce le lipiți în dozator (greșeala unui începător mare)! Acest lucru, poate determina încărcarea dispozitivului incorect, făcând astfel pauza piesei și să provoace blocarea mașinii.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Pez Dispenser
    • Bomboane pez
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar