Cum se colectează autocolante

Autocolantele sunt distractive și ciudate, și le puteți lipi de oriunde! Le puteți folosi pentru a decora notebook-urile, pentru a adăuga fler la carduri sau pentru a vă lumina planificatorul de zi. Dacă începeți o colecție de autocolante, căutați autocolante online și în magazine locale, precum și la spectacolele locale de meserie. Odată ce colecția dvs. începe să crească, să vă organizați autocolantele în lianți, cu borcane sau albume foto după Tema sau Stil.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea autocolante distractive
  1. Imagine intitulată Colectați autocolante Pasul 1
1. Vizitați magazinul local de arte și meșteșuguri sau magazinul mare. O mulțime de locuri poartă autocolante în pachete. Magazinul dvs. local Big Box este un loc bun pentru a începe, dar pentru o selecție și mai largă, vizitați o magazin de arte și meșteșuguri și să priviți în colecția de scrapbooking.
  • Verificați periodic selecția, astfel încât să puteți vedea ce autocolante noi. Puteți găsi chiar și autocolante la Magazine de dolar sau în secțiunea Dolar a magazinelor mai mari.
  • Imagine intitulată Colectați autocolante Pasul 2
    2. Căutați autocolante interesante și rare pe site-urile de licitație. Site-urile precum eBay vor avea o mare varietate de autocolante pe care nu le puteți găsi în altă parte, inclusiv autocolante de epocă. De asemenea, este posibil să puteți înscrie oferte, mai ales dacă cumpărați autocolante în mici loturi.
  • De asemenea, puteți găsi site-uri cu secțiuni dedicate doar autocolante, cum ar fi RedBubble.
  • Când căutați autocolante, gândiți-vă la ceea ce doriți. Ai putea tasta "Stickere de fructe" sau "Vintage autocolante" pentru a obține o mulțime de hit-uri sau pentru ao îngusta până la "Stickers de căpșuni" sau "Vintage autocolante de bandă rock" pentru mai puține lovituri.
  • Imagine intitulată Colectați autocolante Pasul 3
    3. Verificați dacă autocolantele artistice la târgurile locale și pe site-urile realizate manual. Dacă doriți autocolante cu adevărat unice, atunci artiștii locali sunt calea de parcurs. Ele produc de obicei autocolante în loturi mici, deci vei fi unul dintre puținele câteva.
  • De asemenea, veți sprijini artiștii locali!
  • Pentru site-uri web, explorați locuri precum Etsy sau chiar RedBubble, care plătește artistul un procent din cumpărare.
  • Imagine intitulată Colectează autocolante Pasul 4
    4. Încercați un club de autocolant de lună. Un club de autocolant de lună este ca orice cutie de abonament. Plătiți o taxă lunară și, în schimb, vă trimit o selecție de autocolante noi, de obicei mai multe foi. Este o modalitate excelentă de a obține autocolante fără a fi nevoie să lucreze prea tare.
  • Nu vă faceți griji, au cluburi de autocolante atât pentru adulți, cât și pentru copii! O căutare rapidă pe Internet vă va obține o mână de opțiuni.
  • Imagine intitulată Colectați autocolante Pasul 5
    5. Solicitați autocolante de marcă gratuite de la companii. Unele companii pur și simplu au formulare de solicitare de autocolante pe site-ul lor. Completați formularul și vă trimit un autocolant gratuit. Unele autocolante vor avea doar logo-urile companiei, în timp ce altele pot avea o imagine conexă.
  • Încercați companiile de e-mail care nu au un formular pentru autocolante. Spune-le cine ești și cât de mult îți iubești marca. Apoi, cereți un autocolant politicos și spuneți-le că o veți pune pe ceva ce ceilalți vor vedea foarte mult, cum ar fi sticla de apă, telefonul sau chiar bicicleta sau mașina dvs. Includeți adresa dvs..
  • Unele companii vă pot solicita să trimiteți un plic cu ștampilare auto-adresată pentru a obține un autocolant.
  • Imagine intitulată Colectați autocolante Pasul 6
    6. Explorați site-urile de autocolante Freebie. Unele bloguri și site-uri web au link-uri către locuri puteți obține autocolante gratuite de la. Poate dura puțin timp să navigheze prin aceste site-uri, dar puteți găsi autocolante gratuite pe ele.
  • Încercați un site ca https: // nikkisfreebiejeebies.COM / Categorie / Autocolante gratuite / 30.
  • Imagine intitulată Colectați autocolante Pasul 7
    7. Întrebați sau căutați autocolante la magazinele mici, de tip boutique și artistice. Magazine de muzică, magazine artistice și alte întreprinderi mici imprimă adesea autocolante pentru a-și promova brandul. Verificați în jurul registrului pentru ei data viitoare când vă aflați sau întrebați un membru al personalului dacă le transportă.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind organizatori pentru autocolantele dvs
    1. Imagine intitulată Colectează autocolante Pasul 8
    1. Utilizați un liant de organizare a autocolantului. Acești lianți sunt făcuți în mod special în scopul menținerii autocolantelor. Au maneci de plastic din interior pentru a deține foi de autocolante și poți să-ți alunece foile în.
    • Puteți găsi acești lianți la unele magazine de artizanat.
  • Imagine intitulată Colectați autocolante Pasul 9
    2. Puneți autocolantele într-un liant standard cu protectori de pagină. O altă opțiune este să creați pur și simplu propriul liant de organizare a autocolantului. Aveți nevoie doar de un liant regulat, deși mai mare poate fi mai bun dacă intenționați să vă dezvoltați colecția. Apoi, cumpărați un pachet de mâneci din plastic care se potrivesc în lianți.
  • De asemenea, puteți utiliza buzunarele de dosare pentru un organizator robust, dar veți putea vedea mai bine autocolantele în mânecile din plastic.
  • Imagine intitulată Colectează autocolante Pasul 10
    3. Repuneți un album foto vechi pentru o soluție gratuită. Utilizați un album foto care are mâneci și vă puteți aluneca foile de autocolante în mâneci. Va avea nevoie de un album mai mare, astfel încât foile dvs. să nu pună în partea de sus.
  • De asemenea, puteți cumpăra un nou album foto.
  • Imagine intitulată Colectează autocolante Pasul 11
    4. Aruncați autocolantele în recipiente dacă aveți o colecție mare. Bins din plastic reprezintă o modalitate bună de a organiza autocolante deoarece păstrează apă și puteți vedea în interiorul lor. Încercați să cumpărați recipiente de aproximativ aceeași dimensiune și apoi le puteți stivui împreună.
  • Etichetați exteriorul cutiilor cu autocolante din colecție sau un marcator permanent, astfel încât știi ce este înăuntru.
  • Dacă doriți să organizați autocolantele în interiorul recipientului, faceți separatori de la card și să le etichetați în partea de sus, astfel încât să puteți găsi cu ușurință ceea ce aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Colectează autocolante Pasul 12
    5. Creați un bord de autocolant pentru a vă afișa autocolante. Pentru o singură opțiune, simplificați pur și simplu autocolantele pe o placă de lemn sau chiar o placă de spumă. Apoi puteți să o mutați în jurul modului în care doriți. Puteți, de asemenea, să respectați autocolantele la magneți subțiri, să le tăiați și să le plasați pe o foaie de metal sau la frigider pentru a le afișa.
  • De asemenea, vă puteți aluneca autocolantele în mâneci și puteți utiliza magneți pentru a le atașa la o placă de metal dacă nu doriți "utilizare" autocolantele dvs. sau scoateți-le din foi.
  • Metoda 3 din 3:
    Organizarea autocolante
    1. Imagine intitulată Colectează autocolante Pasul 13
    1. Categorizați autocolantele dvs. după temă. O modalitate de a vă organiza autocolantele este să le sortați pur și simplu în mâneci după temă. De exemplu, ați putea avea un manșon care sunt toate pisicile și alte autocolante de toamnă.
    • Puteți obține la fel de specific sau cât de larg doriți. De exemplu, dacă aveți o mulțime de autocolante de pisici, puteți avea un manșon pentru pisici negre, altul pentru pisicile de desene animate și altul pentru tabbies.
    • De asemenea, ați putea organiza mânecile dvs. după vacanță dacă aveți o mulțime de autocolante tematice de vacanță.
  • Imagine intitulată Colectați autocolante Pasul 14
    2. Stick în mod similar de autocolante pentru a fi utilizate împreună cu proiecte. Poate aveți o mulțime de autocolante stil anime sau aveți o colecție de autocolante de carte de benzi desenate. Poate aveți o colecție de anumite tipuri de pisici de desene animate sau aveți autocolante preplic. Organizarea acestora în aceste stiluri vă va ajuta să găsiți autocolantul potrivit pentru proiectul potrivit.
  • În mod similar, ați putea organiza autocolante prin ceea ce le folosiți pentru. Poate aveți ceva pe care îl folosiți pentru planificatorul dvs., în timp ce alții sunt pentru scris scrisori.
  • Imagine intitulată Colectează autocolante Pasul 15
    3. Puneți-vă favoritele în mâneci împreună pentru a le face ușor să le găsească. Vrei să poți accesa cu ușurință autocolantele pe care le place cele mai bune. Odată ce le-ați pus în mâneci, încercați să le organizați astfel încât favoritele dvs. să fie în partea din față a colecției. Apoi, nu trebuie să răsturnați totul pentru a le găsi.
  • Imagine intitulată Colectați autocolante Pasul 16
    4. Sortați autocolantele după dimensiune, astfel încât să puteți găsi cu ușurință cele mici sau mari. Veți găsi autocolante foarte mici și autocolante foarte mari, deci dacă dimensiunea este importantă pentru dvs., încercați să organizați cât de mari sunt. În acest fel, veți putea găsi toate autocolantele mici când trebuie să adăugați ceva mic la o bucată de poștă.
  • Imagine intitulată Colectează autocolante Pasul 17
    5. Se amestecă și se potrivesc stilurile artistice. Nu trebuie să utilizați doar un stil organizațional. Ați putea avea o colecție de autocolante mici și apoi organizați restul de autocolante prin temă. Alternativ, ați putea să vă supuneți colecția - de exemplu, dacă organizați mai întâi după dimensiune, puteți organiza prin temă în interiorul colecției.
  • sfaturi

    Concentrați-vă pe ceea ce vă place. Colecțiile de autocolante pot ieși repede din mână, așa că încercați să fiți choosy despre ceea ce obțineți. Nu luați doar orice foaie de autocolant pe care o vedeți. În schimb, luați-i pe cei pe care îi place foarte mult și doriți să păstrați sau să utilizați.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar