Cum să găsiți argint jumătate de dolari

În funcție de momentul în care monedele au fost minate, argintul de jumătate de dolari pot fi o investiție valoroasă. Dacă sunteți un colector de monede interesat să găsească jumătatea de dolari, este posibil să nu știți unde să arătați și ce monede sunt valoroase. Puteți găsi jumătate de dolari la banca locală, în magazine antice sau pe piețele de purici sau prin intermediul dealerilor profesioniști de monede. Recunoașterea markerilor de argint jumătate de dolari și unde este posibil să le găsiți vă va ajuta să găsiți mai multe monede rare atunci când vă extindeți colecția.

Pași

Metoda 1 din 3:
Spotting autentic de argint de jumătate de dolari
  1. Imagine intitulată Găsiți argint jumătate de dolari Pasul 1
1. Căutați jumătate de dolari minți în 1969 sau mai devreme. Înainte de 1965, semi-dolar conținea 90% argint. În 1965, U.S. Monetăria a scos argintul din toate dimes și sferturi. De asemenea, au redus conținutul de argint în jumătate de dolari de la 90% la 40%, ceea ce este conținutul de argint pentru toate jumătatea de dolari minat pentru circulația generală în anii 1965-1970. Majoritatea monedelor minate după 1970 nu sunt făcute din argint, dar sunt cel mai probabil cu nichel-îmbrăcat cu jumătate de dolari.
  • Kennedy 1964 de jumătate de dolari sunt ultimele 90% monede de argint minate de rezerva federală pentru circulație regulată.
  • Când ați găsit o jumătate de dolar, asigurați-vă că data acestuia se potrivește cu simbolul mințit în această perioadă. De exemplu, o jumătate de dolar Kennedy cu o dată înainte de 1965 este un potențial contrafăcut, dar numai cele mai rare date sunt de fapt contrafăcute.
  • Imagine intitulată găsi argint jumătate de dolari Pasul 2
    2. Utilizați un magnet. Argintul prezintă efecte magnetice slabe. Dacă monedele dvs. se lipesc de un magnet, ei nu sunt cel mai probabil arginți. Dolarul dvs. jumătate este mai probabil ca nichel, dacă este puternic magnetic.
  • Amintiți-vă că unele metale (cum ar fi aluminiu sau titan) pot arăta ca argintul. Când aveți îndoieli, aduceți moneda unui dealer care își poate determina autenticitatea.
  • Imagine intitulată Găsiți argint jumătate de dolari Pasul 3
    3. Încercați testul de gheață. Argintul are cea mai mare conductivitate termică a oricărui metal sau aliaj comun. Dacă plasați o bucată de gheață direct pe argint și se topește imediat (ca și cum ar fi fost plasată pe un obiect fierbinte), moneda dvs. este cel mai probabil argint.
  • Evitați efectuarea acestui test în aer liber. Testul de gheață va fi cel mai precis într-o zonă de temperatură a camerei.
  • Imagine intitulată Găsiți argint jumătate de dolari Pasul 4
    4. Face testul inelului. Mișcați moneda în aer și ascultați sunetul pe care îl face așa cum lovește terenul. Argintul autentic va face un sunet de apel înalt, ca un clopot. Dacă nu face acest sunet, moneda este probabil o falsă.
  • Fiți atenți să faceți acest lucru numai dacă sunteți sigur că moneda pe care o scăpați nu este o combinație de date rare / menta. Testul inelului este probabil să facă o dentare pe monedă dacă aceasta scade dintr-un loc înalt, chiar și deteriorarea aparent minoră poate afecta grav valoarea unei monede rare.
  • Imagine intitulată Găsiți argint jumătate de dolari Pasul 5
    5. Verificați daunele pe monedă. Dacă zona este marcată sau se pare că a fost manipulată, un contrafăcător poate a modifica data sau marca de mentă. Nu aveți încredere în o monedă cu o mulțime de marcaje ciudate sau zgârieturi, mai ales dacă sunt în jurul marcării sau datei de mentă. S-ar putea să aveți de-a face cu o monedă contrafăcută.
  • Metoda 2 din 3:
    Cumpărarea de role de monede
    1. Imagine intitulată Găsiți argint jumătate de dolari Pasul 6
    1. Alegeți o bancă mare corporativă. Pentru a găsi o jumătate de dolari de argint, veți dori să găsiți o bancă cu monede circulate, mai degrabă decât monede proaspăt. Cele mai bune bănci pentru jumătate de dolari difuzați sunt bănci mari cu patronii de afaceri. Băncile corporative se ocupă de cantități mari de monede circulate și vor avea mai mult la îndemână.
    • Băncile care se specializează în activitatea comercială vor vinde adesea rulouri de monede către deținătorii de contabilitate. Băncile mai mici pot fi mai reticente.
  • Imagine intitulată Găsiți argint jumătate de dolari Pasul 7
    2. Evitați rulourile cu monede returnate în vrac. Dacă banca dvs. spune că o persoană a returnat o sumă mare de jumătate de dolari, probabil că au fost căutate. Cereți rulouri care au provenit dintr-o varietate de surse. Acestea sunt mai susceptibile de a avea monede mai vechi.
  • Imagine intitulată Găsiți argint jumătate de dolari Pasul 8
    3. Căutați bănci care au rulat manual, spre deosebire de monedele laminate cu mașini. Acesta din urmă sunt de obicei din rezervația federală și au fost recent minți. Noi monede de jumătate de dolar sunt inutile pentru tine, ca orice jumătate de dolar minat după 1970 nu va avea argint. Adresați-vă băncii dvs. dacă aceste monede au fost nou-mincite înainte de a face schimb de numerar pentru ei.
  • Imagine intitulată găsi argint jumătate de dolari Pasul 9
    4. Comerțul cu numerar pentru rulouri de monede la bancă. După ce ați contactat băncile locale, vizitați-le și comercializați banii pentru rulourile de jumătate de dolar. Dacă aceasta nu este banca dvs. personală, aduceți bani de hârtie pentru a tranzacționa pentru rulourile de monede. Urmăriți rulourile, astfel încât să le puteți schimba după ce le-ați căutat.
  • Cereți băncilor să vă dea rolurile care par să stai acolo cele mai lungi sau sunt în partea de jos a stivei lor. Va fi mai probabil să găsiți monede mai vechi.
  • Imagine intitulată Găsiți argint jumătate de dolari Pasul 10
    5. Căutați rulourile pentru o jumătate de dolari rari. Amintiți-vă marcatorii-cheie ai unui dolar rar pentru a găsi monede minate când rezerva federală a folosit argintul. Aveți grijă să căutați toate monedele cu atenție și cu atenție. Dacă nu vă puteți concentra, luați în considerare căutarea rolelor la un alt moment.
  • Nu căutați toate rulourile deodată. Luați pauze între role pentru a evita lipsa fără griji o jumătate de dolar de argint.
  • Depozitați monedele despachetate într-un anumit loc, astfel încât să le puteți întoarce la bancă mai târziu. Pierderea pieselor de monede se poate adăuga în timp, și nu doriți să faceți moneda care să colecteze un hobby prea scump.
  • Imagine intitulată Găsiți argint jumătate de dolari Pasul 11
    6. Dezvoltați o relație bună cu bandele bancare locale. Frecvente aceleași bănci atunci când tranzacționați banii pentru rulourile de monede. De-a lungul timpului, cunoașteți-le pe tellers și spuneți-i ce jumătate de dolari căutați. Întrebați-i dacă vă vor contacta când sosesc noile rulouri de jumătate de dolar.
  • Metoda 3 din 3:
    Căutarea de monede circulate
    1. Imagine intitulată Găsiți argint jumătate de dolari Pasul 12
    1. Verificați magazinele locale. Magazinele antice sunt un loc excelent pentru a găsi monede de argint de epocă. Adresați-vă proprietarilor locali de magazin dacă colectează sau vinde "Junk Silver," termenul antic pentru monedele vechi în stare bună. Dacă da, inspectați colecția de monede pentru argint jumătate de dolari. Magazinele de expirație pot, de asemenea, să transporte monede de vintage, în funcție de politicile lor.
    • Adresați-vă prietenilor care lucrează în vânzare cu amănuntul pentru a pune deoparte jumătate de dolari pentru dvs. Puteți să veniți în magazinul lor și să vă comercializați banii de hârtie pentru jumătatea lor, pe care o puteți inspecta apoi.
  • Imagine intitulată Găsiți argint jumătate de dolari Pasul 13
    2. Vizitați piețele de purici. Căutați în anunțurile dvs. locale pentru lista de piețe de purici. Când ajungeți, mutați-vă de la Booth la Booth și căutați vânzătorii care vând monede. Dacă găsiți o jumătate de dolar de argint, adresați-vă la întrebările vânzătorului despre locul unde au obținut-o și dacă au un certificat de autenticitate pentru monedă.
  • Dacă doriți să vă ridicați la începutul weekend-urilor, verificați vânzările de garaj și imobiliare. Cineva din apropiere își poate vinde colecțiile personale de monede. Vânzările de curte nu sunt un loc garantat pentru a găsi monede de argint, dar nu știți niciodată.
  • Imagine intitulată Găsiți argint jumătate de dolari Pasul 14
    3. Achiziționați jumătate de dolari de la dealerii de monede. Căutați dealeri de monede de renume în zona dvs. și întrebați dacă au o jumătate de dolari de vânzare. Dealerii lucrează adesea cu o varietate de monede și probabil că veți găsi cel puțin una care vinde de jumătate de dolari.
  • Găsiți un dealer care este un cumpărător autorizat care lucrează cu u.S. Mentă. Acest lucru garantează că dealerul dvs. de monede este profesionist și sigur. Cei mai autorizați cumpărători au fost în afaceri de peste cinci ani și au o bază de clienți puternică.
  • Imagine intitulată Găsiți argint jumătate de dolari Pasul 15
    4. Folosește o detector de metale. Cumpărați sau construi Un detector de metale și căutați în zonele locale. Cele mai bune locuri pentru a căuta monede sunt zone urbane, cum ar fi plaje, stațiuni de schi sau campinguri. Detectarea metalelor vă va ajuta să găsiți o varietate de monede vechi: niciodată nu știți dacă veți avea noroc și găsiți un dolar de argint.
  • Zonele traficate puternic sunt cele mai bune pentru găsirea de monede. În timp ce puteți detecta metalicul în mediul rural sau în păduri, este puțin probabil să găsiți ceea ce căutați.
  • Pentru monedele mai vechi, vizitați zone vechi. O clădire construită în ultimii zece ani ar putea să nu aibă monede mai vechi, dar o clădire de cincizeci sau mai mulți ani ar putea avea monede de epocă.
  • sfaturi

    Uită-te în orașe mai mici, spre deosebire de zonele metropolitane majore. Orașele mai mici sunt mai puțin susceptibile de a fi selectate de colectorii de monede.
  • Adresați-vă prieteni mai în vârstă sau rudelor pentru ajutor. Mulți oameni au un borcan de monedă unde stochează schimbări libere. Lăsați-i să știe că căutați rari de jumătate de dolari și promiteți să împărțiți profiturile cu ei dacă vă permit să vă inspectați monedele.
  • Avertizări

    În unele zone, detectarea metalelor este ilegală. Verificați legile orașului înainte de a detecta în zonele urbane.
  • Aveți grijă atunci când obțineți cantități mari de role de jumătate de dolari pe care rollurile nu sunt scurte. Nu este nemaiauzită de a fi scurt jumătate pe rolă. Dacă cumpărați mai multe role, pierderea dvs. poate fi adăugată în timp.
  • Fiți atenți la siguranța și securitatea dvs. dacă transportați cantități mari de bani sau monede. Ia în considerare investiția într-un seif pentru a descuraja furtul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar