Cum să creați un cadru de imagine agățat dintr-o fereastră veche

O modalitate romantică și înfricoșătoare de a afișa fotografii de familie sau fotografii luate dintr-o vacanță preferată este să-i atârne în interiorul unei geamuri vechi / vintage.Utilizați o colecție de poze preferate pentru a afișa în fiecare panou de fereastră pentru o modalitate creativă și atractivă de a vă arăta mărfurile inventive.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsiți fereastra perfectă "Canvas"
  1. Imaginea intitulată Creați un cadru de imagine agățat dintr-o fereastră veche Pasul 1
1. Utilizați o fereastră care are sens special.Dacă ați moștenit o bucată de istorie familială sau ați purtat ceva special din trecutul dvs., utilizați fereastra ca afișaj.
  • Asigurați-vă că piesa dvs. de epocă este capabilă să fie atârnată sau afișată. În timp ce se poate menține valoarea sentimentală pe care doriți să o asigurați că piesa este funcțională. Verificați fisurile din sticlă sau problemele cu panoul însuși.
  • Luați în considerare dacă fereastra trebuie restabilită.Fereastra voastră de epocă poate fi fermecătoare modul în care este, dar poate avea nevoie de o restaurare. Gândiți-vă la ceea ce ar putea fi necesar să fie făcut și ceea ce este necesar pentru ao restabili.
  • Imaginea intitulată Creați un cadru de imagine agățat dintr-o fereastră veche Pasul 2
    2. Magazin pentru o fereastră veche.A lovit vânzări de garaj, vânzări imobiliare sau magazine de mâna a doua pentru a găsi fereastra perfectă.
  • Vizitați vânzarea unui "ieșire din afaceri".Comercianții cu amănuntul sau restaurantele pot vinde totul la un preț foarte bun, inclusiv piese precum geamurile ferestrelor.
  • Verificați vânzările de blocare a pieței.Uneori, creditorul sau banca poate fi interesat să descarce aparate vechi sau de bucăți dintr-o casă care nu mai este nevoie.
  • Imaginea intitulată Creați un cadru de imagine agățat dintr-o fereastră veche Pasul 3
    3. Achiziționați un geam nou și face să pară ca nou.Doar pentru că nu aveți acces la fereastra "Stumble Hesh", nu înseamnă că nu puteți completa proiectul.A lovit magazinele de îmbunătățire la domiciliu pentru a descoperi o varietate de posibilități.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegeți fotografiile
    1. Imaginea intitulată Creați un cadru de imagine agățat dintr-o fereastră veche Pasul 4
    1. Selectați operele de artă / fotografiile pe baza locului în care intenționați să închideți fereastra și stilul ferestrei.
    • Luați în considerare tema generală cu proiectul. Sper că să afișați fotografii copilul dvs. de-a lungul anilor sau să vă concentrați asupra unei călătorii recente în străinătate?Cunoașteți tema foto și modul în care se joacă pe stilul ferestrei.
    • Luați camera în considerare. Este posibil să nu doriți să atârnați portrete familiale intime în camera de zi, deci luați în considerare destinația locației.
  • Imaginea intitulată Creați un cadru de imagine agățat dintr-o fereastră veche Pasul 5
    2. Determinați dacă intenționați să îmbunătățiți fotografiile.Este posibil să nu doriți doar fotografii drepte, ci în loc ceva cu mai mult de o margine.
  • Încercați fotografii alb-negru pentru dramă suplimentară. Sau puteți adăuga o stropire de culoare pe fotografiile alb-negru pentru o culoare pop.
  • Utilizați un program de fotografie pentru a schimba sau îmbunătăți fotografiile. Încercați să creați un aspect de acuarelă sau un desen de creion din fotografiile dvs. pentru proiectul dvs.
  • Alternate între culorile și fotografiile alb-negru.Unele fotografii din fereastra dvs. ar putea fi culoarea, în timp ce alții ar putea fi în continuare negru și alb - nu există reguli dure și rapide, astfel încât să atingeți creativitatea dvs. și să vă distrați.
  • Metoda 3 din 3:
    Puneți fereastra împreună și atârnă
    1. Imaginea intitulată Creați un cadru de imagine agățat dintr-o fereastră veche Pasul 6
    1. Dimensiune Fotografii pentru a se potrivi în interiorul fiecărui panou de fereastră.S-ar putea să doriți să oferiți fotografiilor aspectul "plutitor", astfel încât să doriți să le mărim mai mici decât panoul sau poate doriți să umpleți panoul.
  • Imaginea intitulată Creați un cadru de imagine agățat dintr-o fereastră veche Pasul 7
    2. Determinați dacă doriți să adăugați o margine în jurul fiecărei fotografii.Dacă intenționați să adăugați o graniță, asigurați-vă că designul nu numai complimentează imaginea, ci și cadrul ferestrei.
  • Imaginea intitulată Creați un cadru de imagine agățat dintr-o fereastră veche Pasul 8
    3. Montați fotografii în spatele sticlei.O modalitate de a monta fotografiile este să pulverizați marginile cu suport de pulverizare și să se aplice în sticlă. Sau puteți pune fotografia în jos pe geam și puteți utiliza o bandă invizibilă pentru ao asigura sticlei.
  • Imaginea intitulată Creați un cadru de imagine agățat dintr-o fereastră veche Pasul 9
    4. Luați în considerare dacă ar trebui să adăugați un spate la cadrul dvs.Cel mai probabil nu aveți nici un suport la fereastra dvs., deci gândiți-vă dacă este necesar un sprijin din spate. Dacă da, utilizați carton greu tăiat la dimensiune.Adăugați cârligele de alunecare în fiecare parte a lemnului de pe rama ferestrei și rotiți-vă după ce cartonul a fost pus în poziție.
  • Imaginea intitulată Creați un cadru de imagine agățat dintr-o fereastră veche Pasul 10
    5. Utilizați un kit de agățare de înaltă calitate pentru a închide fereastra.Amintiți-vă, acest cadru de fereastră va fi extrem de greu, astfel încât să utilizați un design de kit pentru agățare industrială.Urmați instrucțiunile de pe kit și luați în considerare utilizarea până la trei umerase pentru a fixa complet cadrul.
  • Imaginea intitulată Creați un cadru de imagine agățat dintr-o fereastră veche Pasul 11
    6. Setați cadrul ferestrei pe fiecare cârngă sau runde de curatare de pe partea din spate a cadrului.
  • Imaginea intitulată Creați un cadru de imagine agățat dintr-o fereastră veche intro
    7. Terminat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar