Cum să fii o stea youtube

Doriți să deveniți faimosul YouTube? Vestea bună este că laptop-urile și tabletele de astăzi vin cu webcam-uri, MIC și software-ul de editare video rece deja construit. Din păcate, există și câteva știri proaste: sute de mii de videoclipuri încărcate în YouTube de zi cu zi pot îngropa un videoclip al unui cronometru. Cu toate acestea, dacă învățați cum să vă planificați conținutul, să vă optimizați canalul și să vă dezvoltați audiența, puteți crește șansele de a atinge startul YouTube.

Pași

Partea 1 din 3:
Planificarea conținutului dvs. video
  1. Imagine intitulată Fii o stea YouTube Pasul 1
1
Creați un canal YouTube. Primele lucruri În primul rând, va trebui să configurați un cont de bază gratuit și să faceți clic pe linkul de încărcare (săgeata orientată în sus) în partea din dreapta sus a paginii. După aceasta, veți vedea un prompt pentru a crea un canal. Urmați instrucțiunile care apar pe ecran.
  • Dacă aveți un cont cu Google, sunteți în noroc, pentru că aveți deja un cont YouTube! Introduceți același nume de utilizator și parolă pe care o utilizați pentru a vă conecta la Gmail, Google+ etc.
  • Imagine intitulată Fii o stea YouTube Star 2
    2. Alegeți camera foto. Orice cameră va funcționa la început și aveți multe opțiuni. Webcam-uri, Camere de telefonie mobilă, sau camerele digitale sunt alegeri bune. Dacă vă puteți permite sau doriți o imagine de calitate superioară, luați în considerare cumpărarea unui lucru mai sofisticat. Camera foto video la nivel de consumatori poate fi găsită pentru sub 300 de dolari.
  • Dacă sunteți foarte serios, investiți într-o cameră video HD sau chiar un DSLR de înaltă calitate. Aceste camere produc clipuri video clare, de înaltă calitate, care vor avea telespectatori care se întorc mai mult pentru mai multe.
  • Laptop, comprimat și computere desktop vin, de obicei, cu cel puțin un program gratuit de înregistrare instalat. Pentru utilizatorii Mac, acesta este QuickTime. Pentru utilizatorii Windows, acesta este Windows Media Maker.
  • Imagine intitulată Fii o stea YouTube Pasul 3
    3. Concentrați-vă pe cele mai bune calități. Faceți o listă a celor mai bune atribute. Nu fi modest - scrieți-le pe toți! Utilizați vocea dvs. uimitoare pentru a deveni cântăreață. Profitați de abilitățile dvs. de dezbatere pentru a deveni un prezentator editorial. Desenați-vă cunoștințele voastre extinse despre istoria artei pentru a deveni lector online. Deși ar putea fi complicat, încercați să alegeți o singură calitate pentru a utiliza ca marcă dvs.
  • Imagine intitulată Fii o stea YouTube Pasul 4
    4. Obțineți un gust al ceea ce este popular. Să depășească browserul dvs. prin deschiderea unei ferestre în modul privat sau incognito pentru a vedea videoclipuri în trenduri care nu se bazează pe obiceiurile dvs. de vizionare anterioare. În partea stângă a paginii, faceți clic pe "Trending", care este a doua legătură. Videoclipurile enumerate sub titlurile "Trending" și "împărtășite și plăcute" au cele mai multe vederi. Alte modalități de a afla ce este popular includ:
  • Întrebându-ți prietenii ce privesc. Prietenii pot fi o mare resursă și vor fi fericiți să ajute.
  • Verificarea contului dvs. media socială pentru a vedea ce se întâmplă.
  • Fraze de căutare precum "Videoclipurile populare YouTube" utilizând motoarele de căutare, cum ar fi Google sau Bing pentru a vedea ce apare.
  • Imagine intitulată Fii o stea YouTube Pasul 5
    5. Gândiți-vă la ceva unic. Acum că știți ce este acolo, este timpul să vă luați jocul YouTube la nivelul următor. Indiferent de ce decideți să faceți, veți avea concurență. Puneți-vă capacul de gândire creativ și încercați să vă gândiți la un unghi care să vă poată face canalul să iasă în evidență. Luați în considerare grupul de vârstă și interesele publicului dvs. țintă. Întrebați-vă dacă numele canalului este unic. Gândiți-vă la ceea ce doriți să vedeți pe YouTube, dar aveți probleme la găsirea problemelor.
  • Asigurați-vă că puteți face mai multe videoclipuri în conceptul dvs. Un canal cu un singur videoclip nu este un mare canal.
  • Imagine intitulată Fii o stea YouTube Pasul 6
    6. Ajungeți la alte tineri. Găsiți stele YouTube ale căror canale sunt similare cu ale dvs. și întrebați-le dacă ar dori să colaboreze cu dvs. pe câteva videoclipuri. Acest lucru poate fi destul de intimidant, dar puneți-vă afară, este important să vă construiți canalul. O poți face! Spuneți-le că vă place foarte mult conținutul lor și că doriți să lucrați cu ei pe un proiect. Pitch ceea ce idei aveți. Puteți trimite un mesaj privat ca acesta:
  • Faceți clic pe numele de utilizator al proprietarului canalului, pe care îl puteți găsi sub titlul videoclipului.
  • Când ajungeți la pagina canalului, faceți clic pe fila "Despre".
  • În partea dreaptă sus, faceți clic pe mesajul "Trimiteți mesajul" buton.
  • Introduceți mesajul dvs. și faceți clic pe "Trimitere."Acum, traversați degetele și așteptați răspunsul lor.
  • Partea 2 din 3:
    Optimizarea canalului
    1. Imagine intitulată Fii o stea YouTube Pasul 7
    1. Pregătiți-vă să capturați momente de șanse. Camera dvs. smartphone sau video ar trebui să fie însoțitorul dvs. de încredere - luați-l peste tot. Poate că veți avea noroc și prindeți ceva hilar care ar putea merge în cele din urmă virale. Poate veți prinde ceva mai serios și veți ajuta să aduceți dreptate unei persoane nevinovate. Dacă imaginile nu vor funcționa pentru proiectul dvs. curent, salvați fișierul pentru mai târziu.
  • Imaginea intitulată Fii o stea YouTube Star Pasul 8
    2. Observați cât de popular vă editați videoclipurile. Editarea bună poate lua un canal la nivelul următor. Acordați atenție diferitelor unghiuri, clost-up-uri și tranziții scenei. Dacă videoclipul dvs. se concentrează pe față timp de câteva minute, amestecați-l cu câteva schimbări de unghi (de exemplu, frontal la trei sferturi, de exemplu). Dacă faceți o demonstrație, obțineți o clipă frumoasă a proiectului pe care lucrați. Ascultați pentru muzică de fundal sau zgomot alb în coloana sonoră. Nu accentuați exact să copiați exact alte stiluri de editare a celorlalți. În schimb, ei ar trebui să vă dea o idee despre locul unde să punem anumite elemente.
  • Imaginea intitulată Fii o stea YouTube Pasul 9
    3. Setați notificări. Pentru a vă menține telespectatorii actualizați pe toate conținutul nou și interesant pe care îl produceți, verificați setările de notificare în timp ce vă așteptați să încărcați videoclipul dvs. Setați canalul dvs. pentru a notifica abonaților atunci când adăugați conținut nou. Faceți clic pe "Setări avansate" și derulați în jos la "Opțiuni de distribuție."Opțiunea" Notificarea abonaților "trebuie verificată automat. Dacă nu este, verificați-l! În acest fel, toți cei care se abonează la canalul dvs. vor primi un e-mail atunci când încărcați conținut nou.
  • Pe de altă parte, dacă decideți să încărcați simultan mai multe videoclipuri, debifați caseta de notificare. Încărcarea a 20 de videoclipuri într-o singură zi vor inunda primele primite ale abonaților săraci cu 20 de e-mailuri.
  • Imaginea intitulată Fii o stea YouTube Pasul 10
    4. Fixați subtitrările. După ce vă încărcați videoclipul, veți avea șansa de a seta și Editați subtitrările automate. Ia-l. Puteți fi cel mai clar difuzor din lume, iar subtitrările automate vor conține încă tone de greșeli. Acest lucru este nedrept cu telespectatorii dvs. defecțiori de surzi și de auz. Luați timp pentru a citi și corecta subtitrările după ce vă încărcați videoclipul.
  • Utilizați această oportunitate pentru un angajament mic de vizualizare! Cereți-i să vă informeze dacă văd erori.
  • Imaginea intitulată Fii o stea YouTube Pasul 11
    5. Interacționați cu publicul dvs. Dacă răspundeți deja la comentariile despre videoclipurile dvs. YouTube, sunteți cu un pas înaintea jocului. Totuși, va trebui să faceți mai mult. Luați conversația cu site-urile media sociale, cum ar fi Twitter, Instagram sau Facebook. Utilizați hashtag-uri specifice pe chat-uri live pentru a facilita fanii dvs. pentru a găsi discuția. Interacțiunea arată publicului dvs. îngrijirea dvs., plus tot ceea ce activitatea media socială poate desena noii telespectatori la canalul dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Creșterea publicului
    1. Imagine intitulată Fii un star YouTube Pasul 12
    1. Nu vă așteptați la succesul instant. Puțini tineri devin o lovitură instantanee cu primul lor videoclip. Deși există câteva excepții - și Hei, poate că veți fi unul - majoritatea trebuie să muncească din greu doar pentru a obține statisticile lor de vizionare în cifre duble. Fiți răbdători și utilizați fiecare ocazie pe care trebuie să o promovați canalul. Cu timpul și efortul, puteți începe să vedeți rezultatele. Stick cu el.
  • Imagine intitulată Fii o stea YouTube Pasul 13
    2. Distribuiți videoclipurile dvs. pe social media. Sub fiecare videoclip de pe YouTube este o săgeată cu cuvântul "Share" de lângă ea. Acest buton ar trebui să devină noul dvs. cel mai bun prieten. Faceți clic pe acesta și alegeți pictograma pe care doriți să o postați. O fereastră pop-up cu un rezumat al videoclipului dvs. se va deschide. Puteți edita fie rezumatul, fie lăsați-l așa cum este. Doar nu modificați link-ul! Site-uri precum Twitter și Facebook vor reda videoclipurile fără a fi nevoie să deschidă o fereastră nouă sau o filă.
  • Imaginea intitulată Fii un star YouTube Star Pasul 14
    3. Introduceți concursurile YouTube. Concursurile YouTube sunt o modalitate excelentă de a vă promova canalul, plus că pot fi o tona de distracție, de asemenea. Căutați pe Web sau YouTube pentru a vedea ce canale funcționează concursuri. Găsiți un concurs care se referă la canalul dvs. și citiți regulile. Dacă termenul limită vă oferă suficient timp pentru a face un videoclip, introduceți! De obicei, spectatorii trebuie să voteze cât de distractiv, educațional, amuzant etc. Un videoclip este. Dacă spectatorii vă plac videoclipul dvs., probabil vor merge la canalul dvs. și vă vor abona.
  • Imagine intitulată Fii o stea YouTube Pasul 15
    4. Trimite un email. Contactați pe toți prietenii și membrii familiei dvs. în agenda dvs. Încercați ceva simplu, "Hei, toată lumea! Verificați acest videoclip pe care l-am postat pe YouTube. Dați-mi voie să știu ce credeți."Sunt șanse, vor transmite legătura cu spectatorii și mai mulți potențiali.
  • Imagine intitulată Fii o stea YouTube Star Pasul 16
    5. Utilizați etichete. Etichetele fac motoarele de căutare să utilizeze videoclipurile dvs. ca rezultat atunci când cineva caută anumiți termeni.Că videoclipul de pisică amuzant pe care l-ați urmărit probabil că are etichete ca "comedie", "pisici", "drăguț", etc. Asigurați-vă că rămâneți la etichete care descrie cu precizie videoclipul și canalul dvs. Nu utilizați tag-uri inexacte doar pentru a obține mai multe vizualizări. Veți termina sentimentul necinstit, iar spectatorii dezamăgiți ar putea lăsa comentarii negative.
  • Imagine intitulată Fii o stea YouTube Star 17
    6
    Creați miniatura. În mod implicit, YouTube selectează trei fotografii din videoclipul dvs. pentru a fi utilizat ca imagine miniatură. Dacă nu simți niciunul dintre aceste fotografii, creați-vă propria imagine. Luați un autoie, o captură de ecran sau orice altă imagine care oferă o descriere vizuală vizuală a videoclipului dvs. Includeți câteva linii de text care elaborează imaginea și carnea din titlul videoclipului.
  • Imagine intitulată Fii o stea YouTube Star 18
    7. Luați critici constructive în serios. Nici un videoclip pentru prima dată nu este perfect și ce distracție ar fi dacă ar fi fost? Fiecare videoclip este o oportunitate de învățare pentru a vă îmbunătăți. Dacă un spectator vă laudă pentru livrarea scriptului, dar a menționat că zgomotul de fundal a fost distragător, căutați modalități gratuite și ușoare de a șterge audio inutil. Faceți mai multe îmbunătățiri ale fiecărui videoclip de-a lungul drumului și înainte de a ști, veți avea un canal elegant și profesional.
  • Comunitatea Q & A

    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Sunt prea nervos pentru a începe să fac un videoclip. Ce pot face?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Nu vă faceți griji ce gândesc ceilalți oameni. Dacă nu doriți ca alți oameni să știe, nu le spuneți și lăsați-vă canalul să crească în mod natural. Poate că ai putea avea un prieten care ai încredere și le spui despre canalul tău.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 19 uimitor 184
    • Întrebare
      Cum pot fi o stea dacă nu am prieteni?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Nu lăsați-o să intre în calea voastră. În ciuda ce altcineva se poate gândi, aveți calități minunate pe care le puteți utiliza în avantajul dvs! Odată ce canalul dvs. este în desfășurare, puneți cuvântul online. Cineva este obligat să observe.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este util 14helpful 107
    • Întrebare
      Cum editați videoclipul folosind IMOVIE?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Încărcați videoclipurile la IMOVIE. Urmăriți videoclipul dvs. pentru a afla ce părți doriți să editați. Faceți toate editările dorite (volum, iluminat, fundal muzical etc.), dar faceți tranziții bune între clipuri pentru a evita un staccato inutil în videoclipul dvs. Urmăriți videoclipul editat și evaluați-l - Dacă sunteți incomod cu acesta, faceți ajustări. Dacă există muzică de fundal, nu o faceți prea tare, totuși doriți să auziți videoclipul în sine. Odată ce vă simțiți confortabil cu videoclipul dvs., exportați-l, apoi încărcați-l pe canalul dvs. YouTube (sau indiferent de ce utilizați).
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 38helpful 220
    Vedeți mai multe răspunsuri

    sfaturi

    Fă ceea ce îți place să faci și alte persoane ar putea să-i placă.
  • Întotdeauna să fie prezentabil și curat în videoclipurile dvs.
  • Vlogs sunt bune pentru faima de durată mai lungă decât virale.
  • Postați o vizionare ocazională pentru adepții dvs. Asigurați-vă că adăugați comentarii cum ar fi: "Sunteți rock!"Și" acest canal nu ar fi posibil fără tine."
  • Faceți referiri la alte tineri și puneți un link către canalul lor, pentru a vă răspândi puțin mai mult.
  • Încercați să obțineți un mesaj pozitiv și să fiți o inspirație.
  • Fii pozitiv Deci, atunci când oamenii te urmăresc, se vor simți și pozitivi.
  • Avertizări

    Nu postați nimic cu materiale protejate prin drepturi de autor. Nu puteți deveni un partener mai târziu dacă canalul dvs. are materiale protejate prin drepturi de autor pe ea.
  • Dacă observați un comentariu care vă amenință cu violență, raportați-o imediat. Șansele nu sunt că nu sunteți singura persoană pe care o are și amenințată. Nu toată lumea îți place conținutul tău, dar nu trebuie să te simți nesigur de cei care nu sunt suficient de maturi pentru a accepta acest lucru.
  • Nu postați nimic obscen. Aceasta voi să fie eliminat și contul dvs voi să fie șters.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar