Cum să verificați starea serviciului live xboid pe android

Thiste parere cum să verificați starea de serviciu a serverelor și serviciilor live Xbox pe telefonul dvs. Android. Deși aplicația Xbox nu vă spune dacă există probleme de serviciu, puteți verifica site-ul Xbox pentru a vedea dacă Xbox Live se confruntă cu orice întrerupere a serviciilor. În funcție de serviciu și de emisiune, puteți să vă înscrieți pentru a fi notificat când serviciul este restabilit.

Pași

  1. Imagine intitulată Verificați starea serviciului Live din Android Pasul 1
1. Mergi la https: // suport.Xbox.COM / EN-US / Xbox-Live-Stare Într-un browser mobil.Folosind browserul mobil preferat, cum ar fi Chrome, navigați la pagina de stare Xbox Live. Acest site vă va spune dacă serviciul este normal, limitat sau indisponibil pentru diverse servicii.
  • Imagine intitulată Verificați starea serviciului live XboD pe ​​Android Pasul 2
    2. Verificați starea serviciilor Xbox Live. Dacă un serviciu prezintă un marcaj verde lângă acesta, nu există probleme detectate și lucrurile ar trebui să funcționeze în mod normal. Dacă vedeți un semn de exclamare roșie, înseamnă că serviciul este "Limitat" iar aceste caracteristici sau servicii nu pot funcționa. Verificați starea următoarelor servicii:
  • Achiziționarea și utilizarea conținutului: Afișează capacitatea dvs. de a cumpăra articole, răscumpărați codurile și descărcați articolele achiziționate.
  • Xbox Live Core Services: Se ocupă de semnarea, crearea și gestionarea conturilor, precum și "căutare" caracteristică".
  • TV, muzică și video: se referă la televiziunea live, muzică de canelură, filme și magazin TV, precum și servicii de streaming.
  • Social și jocuri: joc de meci, depozitare cloud, panouri de conducere, joc DVR, editare avatar și imagini.
  • Jocuri: Această secțiune enumeră orice problemă cu jocuri specifice.
  • Aplicații: Această secțiune enumeră probleme cu aplicații specifice.
  • Imagine intitulată Verificați starea serviciului Xbox Live pe Android Pasul 3
    3. Atingeți
    Imagine intitulată Android7Expandmore.jpg
    Alături de un serviciu pentru a afla mai multe informații. Atingeți săgeata în jos de lângă orice serviciu care afișează probleme pentru a afla mai multe. Acest lucru va extinde detaliile și puteți afla mai multe informații. Verificați ce platforme sunt afectate pentru a vedea dacă ați putea experimenta aceleași probleme. Microsoft va posta, de obicei, actualizări cu privire la progresul oricăror probleme în curs de desfășurare.
  • Imagine intitulată Verificați starea serviciului live XboD pe ​​Android Pasul 4
    4. Atingeți Anunta-ma. Este un buton verde care va apărea atunci când anumite servicii se confruntă cu probleme. Acest lucru vă va notifica prin contul dvs. Microsoft atunci când aceste servicii sunt restaurate și problema este rezolvată. În acest fel, nu trebuie să continuați să verificați și veți fi primul care știți când Xbox Live funcționează din nou.
  • Imagine intitulată Verificați starea serviciului live XboD pe ​​Android Pasul 5
    5. Conectați-vă la contul dvs. Microsoft. Vi se va solicita să vă conectați la contul dvs. Microsoft dacă nu sunteți conectat deja în browserul mobil al telefonului. Introduceți adresa de e-mail, numărul de telefon sau numele Skype pentru contul dvs. Microsoft și apoi apăsați Următorul. Apoi introduceți parola și apăsați Loghează-te. Acest lucru vă va duce înapoi la pagina de stare a serviciului.
  • Atingeți caseta de selectare pentru "păstrează-mă autentificat" Dacă doriți să rămâneți semnat în browserul dvs. mobil.
  • Imagine intitulată Verificați starea serviciului Xbox Live pe Android Pasul 6
    6. Introdu numarul tau de telefon. Atingeți caseta sub "Numar de telefon" și numărul mobil pe care doriți să îl notificați atunci când serviciul este restabilit.
  • Imagine intitulată Verificați starea serviciului live XboD pe ​​Android Pasul 7
    7. Atingeți Scrie-mi Sau sună-mă. Selectați "Text Me" Dacă numărul de numerotat pe care l-ați introdus pot primi mesaje text sau pentru numerele fixe, puteți atinge "Sunați-mă" pentru a primi un apel automat când serviciile Xbox sunt restaurate.
  • Mesaje standard și ratele de apel vor fi aplicate după cum se consideră de furnizorul dvs. de telefon.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar