Cum se conectează la mifi

Un MIFI este un dispozitiv hotspot mobil mobil care permite computerelor și alte dispozitive să se conecteze la Internet printr-o rețea de date celulare. Dispozitivul MIFI este activat automat de către furnizorul de servicii wireless și poate fi conectat la computer sau dispozitiv prin Wi-Fi.

Pași

Partea 1 din 2:
Conectarea la MIFI
  1. Imagine intitulată Conectați-vă la MIFI Pasul 1
1. Montați bateria și cartela SIM (dacă este cazul) în dispozitivul dvs. Mifi.
  • Imagine intitulată Conectați-vă la MIFI Pasul 2
    2. Puterea pe dispozitivul dvs. Mifi. MIFI poate fi pornit prin apăsarea butonului de alimentare din partea frontală a dispozitivului.
  • Imagine intitulată Conectați-vă la MIFI Pasul 3
    3. Verificați dacă indicatorul luminos de pe dispozitivul Mifi devine verde solid. Acest lucru indică faptul că MIFI este conectat acum la rețeaua celulară a furnizorului de servicii wireless.
  • Imagine intitulată Conectați-vă la MIFI Pasul 4
    4. Porniți computerul sau dispozitivul și deschideți meniul Wi-Fi. Meniul Wi-Fi este afișat în tava de sistem pe computerele Windows, în colțul din dreapta sus din Mac OS X și în meniul Setări de pe dispozitivele mobile alimentate de IOS și Android.
  • Imagine intitulată Conectați-vă la MIFI Pasul 5
    5. Faceți clic pe rețeaua Wi-Fi sau SSID pentru dispozitivul dvs. Mifi. În cele mai multe cazuri, numele de rețea / SSID oferă numele furnizorului de servicii wireless și este imprimat pe autocolant la spatele dispozitivului dvs. Mifi.
  • Imagine intitulată Conectați-vă la MIFI Pasul 6
    6. Introduceți parola pentru dispozitivul MIFI. Parola trebuie tipărită pe eticheta sub SSID sau furnizată de către furnizorul de servicii wireless.
  • Încercați să utilizați "admin" ca parolă implicită dacă nu vă este furnizată nicio parolă de către furnizorul dvs. de servicii wireless.
  • Imagine intitulată Conectați-vă la MIFI Pasul 7
    7. Așteptați ca computerul sau dispozitivul să se conecteze la MIFI. Starea dvs. de conectare va fi afișată în lista Wi-Fi ca fiind "conectată" și acum puteți naviga pe Internet de pe computer sau pe dispozitiv.
  • Partea 2 din 2:
    Depanarea configurației MIFI
    1. Imagine intitulată Conectați-vă la MIFI Pasul 8
    1. Verificați dacă bateria este complet încărcată și așezată corect în dispozitivul Mifi dacă MIFI nu reușește să pornească. În majoritatea cazurilor, problemele legate de întreruperea alimentării sunt asociate cu acumulatorul.
  • Imagine intitulată Conectați-vă la MIFI Pasul 9
    2. Încercați să relocați dispozitivul dvs. Mifi dacă întâmpinați probleme cu conectivitate slabă sau fără servicii. În unele cazuri, structurile cum ar fi pereții și mobilierul mare pot bloca sau slăbi semnalul celular.
  • Imagine intitulată Conectați-vă la MIFI Pasul 10
    3. Reîmprospătați lista de rețele Wi-Fi disponibile pe computer sau pe dispozitiv dacă dispozitivul MIFI nu apare în lista de rețele Wi-Fi. În unele cazuri, poate dura până la 15 secunde pentru ca dispozitivul MIFI să fie afișat în lista de rețele.
  • Imagine intitulată Conectați-vă la MIFI Pasul 11
    4. Contactați furnizorul de servicii wireless pentru a verifica dacă dispozitivul dvs. MiFI a fost activat cu succes dacă nu vă puteți conecta la MIFI. În unele cazuri, furnizorul de servicii wireless poate să nu fi adăugat planul de service MIFI în contul dvs. sau să activați corect dispozitivul.
  • Imagine intitulată Conectați-vă la MIFI Pasul 12
    5. Resetați dispozitivul dvs. MIFI dacă aveți probleme frecvente de conectare sau uitați parola. Resetarea dispozitivului MIFI restabilește setările implicite originale ale dispozitivului.
  • Scoateți capacul bateriei și bateria de pe dispozitivul MIFI.
  • Localizați butonul de resetare, care este un buton mic situat sub baterie și etichetat "Reset."
  • Utilizați un cod PIN pentru a apăsa și țineți apăsat butonul de resetare timp de aproximativ cinci secunde. MIFI va reporni automat, iar setările implicite vor fi restaurate.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar