Cum să curățați samsung galaxy s10

Când ați luat prima dată noul dvs. Samsung Galaxy S10 din cutie, ea părea fără cusur. Dar, de-a lungul timpului, amprentele și murdăria au început să plictisească ecranul AMOLED Crystal-Clear, iar diferitele sale colțuri și craniene au devenit ascunzate locuri pentru praf, resturi și bacterii care provoacă boli. Frica nu-restaurându-vă Galaxia S10 la fosta sa glorie este la fel de ușoară ca o ștergere în jos pe fiecare atât de des cu o cârpă microfibră moale și oferindu-i o dezinfectare mai amănunțită periodică după cum este necesar.

Pași

Metoda 1 din 3:
Care se ocupă cu murdăria și murdăriile minore
  1. Imagine intitulată Clean Samsung Galaxy S10 Pasul 1
1. Ștergeți ambele părți ale telefonului cu o cârpă de microfibră pentru a șterge murdările ușoare. Glisați cârpa peste ecran și carcasa exterioară folosind mișcări netede, circulare. Acest lucru vă va ajuta să colectați cât mai mult murdărie și ulei posibil. Utilizați o atingere ușoară - prea multă presiune ar putea sparge sau deforma exteriorul dispozitivului.
  • Dacă aveți un caz pe telefon, asigurați-vă că ați luat-o înainte de a începe curățarea.
  • Este bine să utilizați un prosop moale, fără vărsare, dacă nu aveți o cârpă de microfibră la îndemână.
  • Evitați curățarea telefonului cu orice tip de material care se simte aspru sau abraziv. Chiar și elemente aparent inofensive, cum ar fi prosoape de hârtie și hârtie igienică, pot lăsa zgârieturi mici în ecranul de sticlă.

Bacsis: Cumpărarea cârpelor de microfibră în vrac poate fi o investiție înțeleaptă, mai ales dacă sunteți un ciudat curat când vine vorba de telefonul dvs. Un pachet de 6 cârpe va funcționa de obicei doar 8-10 USD online.

  • Imagine intitulată Clean Samsung Galaxy S10 Pasul 2
    2. Utilizați câteva picături de cleaner de lentile pentru a elimina acumularea ecranului greu. Umeziți un colț al cârpăi dvs. cu o soluție de curățare a lentilă ușoară și frecați-o ușor pe sticlă. Împreună, acțiunea de curățare și de spălare persistentă ar trebui să ia chiar și cea mai groasă acoperire de murdărie și de ulei imediat.
  • Puteți ridica o sticlă de curățare a lentilelor de la orice magazin care transporta accesorii de cameră sau de ochelari. Unele comercianți cu amănuntul smartphone pot, de asemenea, să stocheze soluții similare pentru acest scop.
  • Aplicați întotdeauna produsele de curățare la o cârpă separată, mai degrabă decât direct pe telefon pentru a preveni daune legate de umiditate.
  • Imagine intitulată Clean Samsung Galaxy S10 Pasul 3
    3. Apăsați o bucată de bandă clară la telefon pentru a scoate praful și amprentele digitale. Scoateți o bandă de bandă suficient de lungă pentru a acoperi întreaga lungime a telefonului și pentru ao netezi pe o singură secțiune a dispozitivului. Apoi, slăbiți un colț al benzii și coaja încet. Va lua o cantitate surprinzătoare de reziduuri de suprafață cu ea.
  • Căutați o rolă mai largă de bandă pentru a dezmembra telefonul în mai puțin timp.
  • Această metodă poate fi deosebit de utilă pentru acele momente când nu aveți o cârpă de curățare adecvată la dispoziția dvs., cum ar fi când sunteți la serviciu sau la școală.
  • Metoda 2 din 3:
    Deep-curățare și dezinfectare
    1. Imagine intitulată Clean Samsung Galaxy S10 Pasul 4
    1. Clătiți telefonul cu apă călduță pentru a spăla mesele uscate sau lipicioase. Dacă ați încercat să atacați o anumită zonă de problemă cu o cârpă uscată și umedă, iar nici o metodă nu a funcționat, încercați să o țineți sub robinet timp de câteva secunde. Apa curgătoare ar trebui să contribuie la descompunerea substanțelor dificile, cum ar fi reziduurile alimentare grase sau urme de adeziv.
    • Frecați suprafața dispozitivului cu o cârpă de microfibră sau cu tamponul cu degetul pe care îl clătiți pentru a scăpa de mai multă gunk.
    • Asigurați-vă că apa nu este nici prea caldă, nici prea rece. Temperaturile extreme ar putea afecta durata de viață a bateriei telefonului sau performanța generală.
    • Samsung Galaxy S10 este rezistent la apă, cu o evaluare a industriei IP68. Pe scurt, aceasta înseamnă că poate petrece până la 30 de minute scufundate în 1.5 metri (4.9 ft) de apă fără efecte rele.
  • Imagine intitulată Clean Samsung Galaxy S10 Pasul 5
    2. Curățați porturile și alte deschideri mici folosind o scobitoare. După săptămâni de utilizare frecventă, este posibil ca murdăria și murdăria să se acumuleze în interiorul portului de încărcare al dispozitivului, portului căștilor sau găurilor difuzoarelor. Când se întâmplă acest lucru, luați doar o scobitoare și utilizați un capăt pentru a răzui marginile deschiderii înfundate. Acest lucru va disloca cu ușurință crud compactat.
  • După răzuirea fiecărui port, ștergeți zona din jurul acestuia cu o ștergere de dezinfectare sau o cârpă microfibră umedă pentru a elimina bacterii persistente.
  • Nu trebuie să aveți nevoie să detaliați porturile telefonului dvs. mai mult decât o dată la fiecare două săptămâni, deși poate fi un obicei bun pentru a intra în timp ce vă îndepliniți curățarea regulată.
  • Imagine intitulată Clean Samsung Galaxy S10 Pasul 6
    3. Dezinfectați telefonul zilnic cu șervețele de dezinfectare pe bază de alcool. Începeți prin ștergerea ecranului din colț la colț, folosind presiune ușoară pentru a preveni fisurile de stres. Odată ce ați făcut acest lucru, rotiți dispozitivul și dați carcasa din spate același tratament. Nu uitați să treceți peste marginile exterioare, în timp ce sunteți la el.
  • Dacă aveți suficiente ștergătoare, stați un pachet în vehiculul dvs., astfel încât să vă puteți dezinfecta telefonul imediat după ce ați manipulat diferite suprafețe în timp ce sunteți afară și despre aproximativ.
  • Cele mai multe numere de marcă Dezinfectarea șervețele sunt eficiente la eliminarea până la 99.9% din viruși și bacterii la contact.
  • Bacsis: Experții în domeniul sănătății recomandă dezinfectarea telefonului cel puțin o dată pe zi pentru a combate răspândirea coronavirusului.

  • Imagine intitulată Clean Samsung Galaxy S10 Pasul 7
    4. Sanitizați dispozitivul dvs. cu un dezinfectant aprobat dacă nu aveți șervețele. Samsung enumeră dezinfectanți pe bază de alcool și hipocloros printre numărul mic de curățători aprobați pentru utilizare pe dispozitivele lor. Aceasta înseamnă că sunt garantate pentru a ucide germenii și a tăia murdăria, praful, uleiul și alte substanțe fără a afecta materialele utilizate pentru a face ecranul, carcasa sau componentele interne.
  • Acidul hipocloros este un puternic dezinfectant natural care se găsește în multe produse comune de piele, suprafață și de curățare universale.
  • Alcoolul de etil sau izopropilic pur (mai mare de aproximativ 70%) ar putea să deterioreze suprafața telefonului, deci este mai bine să stați departe de ea.
  • Un pic de apă distilată poate face, de asemenea, truc dacă nu vă place ideea de a utiliza orice fel de curățare chimică pe dispozitivul dvs.
  • Imagine intitulată Clean Samsung Galaxy S10 Pasul 8
    5. Luați în considerare cumpărarea unui dispozitiv de curățare a telefonului UV pentru dezinfectarea fără efort. Aceste aparate mici mici lucrează prin bombardarea telefoanelor, ceasuri inteligente și alte dispozitive compacte cu lumină ultravioletă bacteriilor. Doar plasați telefonul în interiorul camerei, închideți capacul și porniți-l. În doar 10 minute, razele concentrate vor distruge până la 99.99% dintre germenii nevăzuți se ascund pe suprafață.
  • Curătorii telefonului UV vin în mai multe dimensiuni diferite. Pentru a sanci cu succes o galaxie S10, veți avea nevoie de unul care este cel puțin 142-162 milimetri (5.6-6.4 in) lung, 69-77 centimetri (27-30 in) lățime și 8 milimetri (0.31 in) adânc.
  • Un dispozitiv de curățare al telefonului UV de bază vă va conduce în jur de 80-120 de dolari, în medie. Dacă există și alte telefoane în gospodăria dvs. și sunteți dispus să scoți puțin suplimentar, puteți găsi și versiuni supradimensionate suficient de mari pentru a ține mai multe dispozitive simultan.
  • Metoda 3 din 3:
    Prevenirea deteriorării inutile
    1. Imagine intitulată Clean Samsung Galaxy S10 Pasul 9
    1. Evitați să pulverizați telefonul cu jeturi concentrate de apă. În timp ce Galaxia S10 este construită pentru a rezista la scurgerea ocazională sau dunk în toaletă, nu este complet impermeabil. Pulverizatoare de bucătărie de mare putere pot forța umezeala adâncă în porturi și alte deschideri mici, unde sunt adăpostite componente electronice vulnerabile. Dacă se întâmplă acest lucru, ar putea transforma telefonul într-o greutate de 500 de dolari într-o chestiune de minute.
    • Dacă absolut trebuie să utilizați apă pentru a curăța telefonul, faceți-o sub un flux de lumină de la robinet.

    Avertizare: Este deosebit de important să fiți atenți la expunerea telefonului la cantități mari de apă dacă carcasa este crăpată sau există semne de uzură extinsă în jurul oricăror butoane, lentile sau alte puncte potențiale de intrare.

  • Imagine intitulată Clean Samsung Galaxy S10 Pasul 10
    2. Distrugeți de curățarea ferestrelor, îndepărtarea machiajului sau a altor soluții neaprobate. Tipul de solvenți puternici Aceste substanțe conțin pot funcționa minuni pe suprafețele de uz casnic, dar sunt o alegere proastă pentru smartphone-uri. În cel mai bun caz, ar putea mânca acoperirea protectoare a ecranului. În cel mai rău caz, ar putea provoca decolorare permanentă sau daune mai grave.
  • Acest lucru merge pentru lucruri cum ar fi dezinfectarea șervețelor, peroxidului de hidrogen și săpun de orice fel, de asemenea.
  • Imagine intitulată Clean Samsung Galaxy S10 Pasul 11
    3. Păstrați aerul comprimat din porturile telefonului dvs. Aerul comprimat a fost utilizat de mult timp pentru a elibera bunuri delicate de delicate de praf și resturi. Deoarece smartphone-urile sofisticate, cum ar fi Galaxy S10, sunt echipate cu echipamente de procesare sensibilă, totuși, are potențialul de a face mai mult rău decât bine. O explozie slab plasată ar putea să-ți arunce microfonul de la bord, să mănânce particulele gritty în obiectivul camerei dvs. sau să traseze murdăria în interiorul hardware-ului telefonului.
  • Unele aficionadouri tehnice jură de aer comprimat, dar aproape toți producătorii de smartphone-uri importante au prudență împotriva acestuia. Redați-l în siguranță și urmați sfatul oficial despre aceasta.
  • sfaturi

    Încercați să obțineți obiceiul de a șterge galaxia dvs. S10 la fiecare 1-2 zile și tratați-o la o curățare mai aprofundată o dată pe săptămână sau mai des, dacă este necesar.
  • Multe magazine mobile vând kituri de curățare telefon care vin complete cu tot ce aveți nevoie pentru a vă menține telefonul și rularea unui nou.
  • Avertizări

    Încercarea de a curăța telefonul folosind orice altă metodă decât cele prescrise de producător, ar putea să vă anume garanția.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Care se ocupă cu murdăria și murdăriile minore

    • Cârpă de microfibră
    • Lens Cleaner
    • Soft, prosop de bumbac non-vărsat (opțional)
    • Bandă clară (opțional)

    Deep-curățare și dezinfectare

    • Apă călduță
    • Dezinfectarea șervețelor
    • Dezinfectant pe bază de alcool sau hipocloros pe bază de acid
    • Microfibră cârpă sau prosop de bumbac moale, non-vărsare
    • UV Phone Cleaner
    • Scobitoare
    • Apă distilată (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar