Cum să curățați portul de fulgere

Dacă întâmpinați probleme intermitente în timp ce vă încărcați iPhone-ul sau iPad, portul dvs. de fulgere ar putea fi înfundat cu resturi străine. Toți te-ai făcut cum să elimini în siguranță praful, scame și alte materii de la portul de încărcare al iPhone-ului sau iPad folosind articole comune de uz casnic.

Pași

  1. Imagine intitulată Curățați portul dvs. de fulgere Pasul 1
1. Porniți iPhone-ul sau iPad-ul. Pentru a face acest lucru, apăsați și țineți apăsat butonul de alimentare fie pe marginea de sus sau laterală, apoi glisați glisorul de pe ecran în poziția OFF.
  • Imagine intitulată Curățați portul dvs. de fulgere Pasul 2
    2. Strălucește o lanternă în portul fulgerului. Veți putea, de obicei, să găsiți un blocaj cu iluminatul potrivit.
  • Inspectați îndeaproape pereții din interiorul portului. Dacă există un strat de acumularea Gunkky în jurul marginilor, aceasta ar putea împiedica cablul de încărcare să facă contact adecvat cu știfturile interioare.
  • Imagine intitulată Curățați portul dvs. de fulgere Pasul 3
    3. Spray portul cu izbucniri rapide de aer comprimat. O cutie de aer comprimat este adesea suficientă pentru a elibera particule mai ușoare (cum ar fi praful, blana de animale sau scame) din port. Utilizați izbucniri scurte, ușoare, mai degrabă decât un spray lung.
  • Utilizați lanterna pentru a re-inspecta portul. Dacă nu mai vedeți resturile, dați portul 2 până la 3 minute să se usuce înainte de a încerca să încărcați iPhone-ul sau iPad-ul.
  • Imagine intitulată Curățați portul dvs. de fulgere Pasul 4
    4. Răzuiți pereții portului cu o scobitoare. Dacă portul este înfundat cu praf sau cârlige de scame, o glisare rapidă ușoară sau două ar trebui să elibereze particulele capturate. Dacă există un strat de gunk sau murdărie crăpați de-a lungul pereților, răsturnați ușor pe margini pentru ao dezlănțui.
  • Portul de fulgere este umplut cu multe știfturi electronice mici - prea dur de o zgârietură ar putea provoca daune ireparabile. Încercați să împachetați capătul scobiticiului cu o cantitate mică de bumbac pentru umplutură suplimentară.
  • Dacă ați identificat o acumulare pe pereții interiori, este posibil să aveți nevoie de un instrument mai firmer decât o scobitoare. Încercați un flosser din plastic dentar.
  • Imagine intitulată Curățați portul dvs. de fulgere Pasul 5
    5. Utilizați un tampon de bumbac înmuiat în alcool pentru locuri de muncă mai dure. Dacă substanța din port se simte lipicioasă și / sau este greu de îndepărtat cu un instrument uscat, scufundați un tampon de bumbac într-o cantitate mică de alcool de frecare și apoi ușor tampon în jurul marginilor interioare. Cercul tamponului în jurul marginilor de câte ori este necesar pentru a elimina toate reziduurile.
  • Permiteți portului să se usuce timp de 2 până la 3 minute înainte de a vă întoarce iPhone-ul sau iPad-ul înapoi.
  • Imagine intitulată Curățați portul de fulgere Pasul 6
    6. Încercați să încărcați iPhone-ul sau iPad-ul. Dacă ați experimentat o problemă de încărcare legată de un port murdar, ar trebui să fiți în formă bună acum. Pentru a preveni acumularea acumulării în portul dvs. de fulgere în viitor, evitați să vă purtați telefonul sau tableta în buzunar sau într-o pungă.
  • Dacă telefonul sau tableta nu se încarcă (sau procesul de încărcare nu se oprește și începe la întâmplare), încercați un alt cablu de fulger și / sau sursă de alimentare.
  • Dacă curățarea portului și cablurile de schimbare nu rezolvă problema, contactați Apple pentru reparații. Vizita https: // suport.măr.COM / EN-US / HT201232 Pentru a găsi numărul de telefon de asistență Apple pentru regiunea dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar