Cum să te simți mai bine la fortnite

Ați murit din nou în Fortnite de la editare lentă, fără a vă lovi fotografiile sau văduva adversarului dvs? Dacă da, ați ajuns la locul potrivit! O mulțime de oameni au abilități diferite la acest joc - unii pot edita rapid și construiesc mai mult decât toată lumea, dar nu știu cum să urmărească bine, în timp ce unii pot fi exact opusul. Thisewill vă oferă câteva fapte utile pentru construirea, editarea și acuratețea fotografiilor.

Pași

  1. Imaginea intitulată obține mai bine la Fortnite Pasul 1
1. Clădirea practică. Practica face perfect ori de câte ori vine vorba de construire. Când te-ai săturat să suferi de a fi ucis în luptă Royale și să ai un timp suplimentar pe mâini, să încerci terenuri creative și de joacă.
  • Imaginea intitulată se îmbunătățește la Fortnite Pasul 2
    2. Uită-te la duelul prietenilor tăi unul împotriva celuilalt. Înțelegeți de la ce intrări de construcție fac. Unele modele comune sunt platformă pentru a rambursa perete sau perete stâng la peretele drept la rampă. Vedeți cât de repede se construiesc și apoi practică. Dacă este prima dată, mergeți încet și încercați să construiți cât de mult puteți fără să vă încurcați. Utilizați un cronometru și scrieți-l în jos, astfel încât să știți cât de repede ați construit.
  • Identificați greșelile pe care le faceți să vă îmbunătățiți în acest proces.
  • Imaginea intitulată obține mai bine la Fortnite Pasul 3
    3. Începeți memorarea intrărilor clădirii.Acestea vor diferi pe baza pe care o jucați pe platformă. De exemplu, rampa este "L2", Platforma este "R1", Piramida este "L1", și zidul este "R2" Dacă utilizați Builder Pro pe un controler.
  • Imaginea intitulată se îmbunătățește la Fortnite Pasul 4
    4. Țineți minte tehnica hărții. Aceasta înseamnă memorarea, accelerarea și practica. În acest caz, memorați intrările dvs. de construcție, accelerați vitezele dvs. de clădiri și practica efortului. Când vine vorba de construirea, oamenii vor încerca brusc să se îndoaie. Dacă mori, e în regulă. Aflați din cele mai bune și fiți cele mai bune, iar apoi veți fi mai bun jucător.
  • Imaginea intitulată obține mai bine la Fortnite Pasul 5
    5. Practicați-vă scopul. Dacă vă întrebați cum vă împușcă doar din cer sau cum te-a ucis de la 186 de metri distanță, este același scenariu cu clădirea. Încercați creativ sau loc de joacă! Du-te în insula ta și puneți niște ținte în jur și trageți la ei. Uită-te la descrierea fiecărei arme și citiți cât de multe daune. Vedeți câte ținte puteți fotografia fără a reîncărca sub 10 secunde.
  • Imaginea intitulată obține mai bine la Fortnite Pasul 6
    6. Joacă distracție Mini-jocuri. Ia unul dintre prietenii tăi pentru a juca "Zone Wars" sau "Lunetist o singură lovitură" cu dvs. și să vedeți cât de precis este rata dvs. de fotografiere. Acest lucru înseamnă cât de departe puteți face daune, cât timp este nevoie pentru a vă lovi fotografiile și dacă vă puteți lovi în mod consecvent fotografiile sau nu.
  • Imaginea intitulată obține mai bine la Fortnite Pasul 7
    7. Redați moduri de jocuri speciale hectice. Încercați modul de joc numit "Echipa Rumble." Nu este nimic în comparație cu niciunul dintre celelalte moduri de joc care sunt disponibile. Veți fi pe o echipă de 20 de persoane, fie mai puțin împotriva unei alte echipe de același număr sau mai puțin. Jocul durează până când ajungeți la 100 sau 150 de eliminări. Zona sigură va fi întotdeauna la sfârșit sau în mijlocul hărții. Dacă încercați să obțineți prima eliminare, faceți ca și cum trebuie să renunțați la zona sigură. Dacă încercați să stați departe de luptă, scădeți în altă parte pentru a vă împiedica bunurile și pentru a vă întoarce să faceți treaba.
  • Imaginea intitulată obține mai bine la Fortnite Pasul 8
    8. Diversificați încărcătura. Încercați să purtați o pușcă de asalt, o pușcă de lunetist, un SMG și o pușcă. Vedeți ce armă este cea mai bună pentru dvs. Puteți trage cu pușca de asalt și puteți elimina un jucător de la 98 de metri distanță sau puteți elimina pe cineva cu un domeniu rapid și le-ați lovit cu un SMG? În funcție de abilitățile dvs., alegeți cu înțelepciune.
  • Imaginea intitulată obține mai bine la Fortnite Pasul 9
    9. Scopul pentru cap. Head-Shots, așa cum probabil știți, aveți un multiplicator de daune care le face să fie acțiunea cea mai mare dăunătoare în joc. Dacă este posibil, încercați să încercați ca capul să vă maximizeze abaterea. Cu toate acestea, înțelegeți-vă punctele forte. Vedeți dacă sunteți mai precis cu corpul sau cu capul adversarilor dvs. Dacă puteți să atingeți mai fiabil corpul, să schimbați stilul de joc și să rulați SMG și ShotGun.
  • Imaginea intitulată obține mai bine la Fortnite Pasul 10
    10. Luați-vă timpul în timp ce vă îndreptați. Acest lucru este denumit în mod obișnuit scopul greu, iar mulți oameni o văd ca un lucru rău atunci când într-adevăr face sens logic. Uneori aveți nevoie de posibilitatea de a obține o mulțime de daune de la adversar și, de asemenea, dacă sunt departe de unde vă aflați. Hard-scoping este de obicei cunoscut când oamenii o fac cu puști de lunetist, dar este util atunci când utilizați și puști de asalt și SMGS.
  • Imaginea intitulată obține mai bine la Fortnite Pasul 11
    11. Aflați cum să editați clădirile pentru a vă oferi un avantaj.Încercați să practici în creativitate și loc de joacă. Nu este recomandat să jucați echipa Rumble din cauza câți oameni vor fi acolo. Pentru a edita, țineți apăsat butonul din dreapta al controlerului dvs. Dacă redați pe PC, țineți apăsată tasta pe care o utilizați pentru a edita, pe care o puteți rebui oriunde doriți.
  • Imaginea intitulată obține mai bine la Fortnite Pasul 12
    12. Cunoașteți formele de bază. Descoperiți structurile benefice, cum ar fi 4 pătrate pe un perete editate este o ușă deschisă și două pătrate pe partea de jos două rânduri este o ușă.
  • Uneori aveți nevoie de aceste modificări pentru decizii inteligente. De exemplu, acest lucru ar putea veni la îndemână într-un caz în care ați fost în finalul 5 al unui meci solo. Va trebui să construiți un cub de 1 by-1. Va trebui să editați o fereastră pentru a vedea dacă puteți să vă loviți sau să trageți la ceilalți 4 jucători. O mulțime de oameni editează prin platforme pentru a ateriza pe oameni cu o pușcă sau o pușcă de asalt.
  • Imaginea intitulată obține mai bine la Fortnite Pasul 13
    13. Începeți cu elementele de bază. Începeți să practicați cu platforme, deoarece există doar 4 pătrate, la fel ca și construirea în formă de piramidă / triunghiulară. După ce ai stăpânit asta, încercați să editați piramidele. Piramidele sunt folosite pentru a acoperi în partea de sus a cutiilor sau folosite pentru a se ascunde în interior prin editare și înclinare. Apoi, învățați să editați pereții.
  • Pereții sunt puțin mai greu pentru că trebuie să fiți rapid cu editările dvs. În caz contrar, adversarul poate să-l pângărească sau să-ți împușcă pe perete și să-și pună peretele propriu.
  • Aflați rampele. Rampoanele sunt puțin mai complicate din cauza editării lor cu dimensiunile lor. Rampoanele pot intra într-o scădere în sus sau stânga / dreapta sau se pot întoarce înapoi de la direcția opusă construirii originale.
  • Imaginea intitulată obține mai bine la Fortnite Pasul 14
    14. Aflați trucuri specifice. O mulțime de oameni au pus o platformă și o piramidă în timp ce construiesc o rampă și editează partea stângă sau dreapta afară. Ei continuă să o facă peste și peste pentru a alerga repede. Acesta este un pic mai dificil, deci începeți cu elementele de bază. Încercați să intrați în interiorul unui meci solo și aterizați pe o clădire, dar nu luați scările. Du-te pe partea laterală a clădirii și plasați o platformă și încercați să vă editați în siguranță în siguranță, fără deteriorarea căderii. Sau, atunci când adversarul dvs. se află în interiorul casetei One-by-One și aveți o rampă care vă protejează de la deteriorare, încercați să editați scara în direcția opusă și să vă scoateți pușca pentru a obține această eliminare!
  • Editarea este utilizată în 1V1, construi bătălii, solo, echipe, duo, și, practic, totul în lupta Fortinita Royale. Deci, ieșiți acolo și construiți cea mai mare casă sau construiți un apartament cu ușile și ferestrele!
  • sfaturi

    Încercați să vă construiți adversarii într-un 1V1.
  • Practicați editarea întregului avantaj atunci când sunteți blocați în interiorul casetei sau capcanei altcuiva.
  • Adresați-vă prietenilor să vă ajute să practicați tehnicile medii și construite.
  • Încercați fără scopuri sau să mergeți la fotografii în timp ce adversarul este în aer sau în mișcare.
  • Avertizări

    Nu vă frustrați dacă pierdeți sau uitați cum să construiți. Adresați-vă prietenilor pentru ajutor.
  • Nu renunța la doar pentru că o situație pare rău să fie în. Puteți să vă depășiți întotdeauna dușmanul dacă vă gândiți la soluția potrivită. Jucați împotriva unor ființe umane reale care nu vor juca perfect.
  • Nu renunta doar pentru ca e greu. Este nevoie de dăruire pentru a deveni cu adevărat bună la orice.
  • Nu acordați atenție oamenilor care pot vorbi prost pentru dvs., este mai bine să le ignorați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar