Cum de a construi o jumătate sau rampă

Halfpipes sunt modalități excelente de a practica face trucuri în timp ce sunteți patinaj, rollerblading sau ciclism BMX. Dacă doriți să călătoriți acasă, mai degrabă decât să mergeți la un parc de skate, vă puteți construi propria halfpipe atâta timp cât aveți spațiul. Halfpipes necesită o mulțime de materiale și precizie atunci când le construiești, astfel încât poate fi dificil dacă nu aveți experiență de construcție. Cu un pic de răbdare și timp, veți avea o rampă robustă pe care o puteți practica de ani de zile!

Pași

Partea 1 din 7:
rezumatul proiectului
  1. Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă Pasul 1
1. Începeți prin construirea pieselor de tranziție. Piesele de tranziție sunt secțiunile curbate pe capetele rampei dvs. Începeți cu tăierea părților curbate ale tranzițiilor de la foi de placaj. Șuruburi între colțurile de jos ale 2 piese de tranziție pentru a forma o parte a rampei. Apoi atașați plăcile de-a lungul marginilor curbe ale pieselor pentru a elimina restul tranziției.
  • În mod obișnuit, o halfppe standard începător este de aproximativ 3/2 picioare (1.1 m) Înalt și 8 picioare (2.4 m) larg.
  • Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă Pasul 2
    2. Construiți și atașați secțiunea inferioară a rampei. Fundul plat este spațiul dintre tranzițiile în care construiți un impuls și pregătiți-vă pentru următorul truc. Frame o formă de cutie pentru fundul plat folosind 2 în × 4 în (5.1 cm × 10.2 cm) plăci. Șuruburi de sprijin în interiorul cutiei, astfel încât rampa nu se rupe. Așezați fundul plat între cele două piese de tranziție și înșurubați-le împreună.
  • Când ați terminat, o halfpipe începător va fi de aproximativ 27 de picioare (8.2 m) lung.
  • Asigurați-vă că atașați piesele pe o suprafață plană sau altfel rampa va fi strâmbă.
  • Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă Pasul 3
    3. Acoperiți rampa cu placaj și căptușeala de rampă pentru o suprafață netedă. Începeți prin asigurarea unui strat de placaj la plăcile de sprijin de pe piesele de fund și de tranziție. După aceea, plasați un alt strat de placaj de sus pentru a vă ajuta să vă suportați greutatea în timp ce utilizați rampa. Deoarece placajul poate fi dur și greu de mers pe jos, puneți un strat final de căptușeală de rampă pe partea de sus pentru a-l lăsa.
  • Materialul de linie depinde de locul în care folosiți rampa. Dacă construiți-o în interior, puteți folosi Masonite, deoarece nu există riscul de deteriorare a apei. Dacă sunteți în aer liber, alegeți o căptușeală rezistentă la intemperii și impermeabilă.
  • Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă Pasul 4
    4. Îndepărtați țevi de coping pe partea de sus a tranzițiilor. Punețiunile sunt conductele metalice drepte în care materialul de suprafață corespunde colțului superior al piesei de tranziție. Patinatorii folosesc copii pentru măcinare fără a provoca prea multe daune la bord. Pur și simplu găuriți găurile prin țevi și le-ați așezat în buzele de pe piesele dvs. de tranziție. Înșurubați conductele în rampă, astfel încât acestea să rămână în poziție.
  • Puteți utiliza țeavă din PVC, dar metalul va dura mai mult.
  • Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă Pasul 5
    5. Construi platforme lângă tranziții pentru un loc unde să stea. Platformele sunt secțiunile ridicate de pe partea din spate a fiecărei tranziții, astfel încât să aveți un loc pentru a vă relaxa și a scăpa la rampă. Cutii de cadre care au aceeași lungime ca și tranzițiile și suprafața lor cu placaj. Atașați platformele la tranziții, astfel încât acestea să se aprindă împotriva coperilor. Înșurubați mai multe plăci sau postări în partea de jos a platformei pentru a susține greutatea platformei.
  • Partea 2 din 7:
    Crearea pieselor de tranziție
    1. Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă Pasul 6
    1. Desenați linii pe o foaie de placaj 3/2 în (8.9 cm) din marginile lungi. Obțineți un 4 ft × 8 ft (1.2 m × 2.4 m) foaie de /4 în 1.9 cm) Placaj care este realizat pentru utilizarea exterioară. Măsura 3/2 Inci (8.9 cm) din una din laturile lungi și faceți o marcă. Așezați un straightge pe marcă, astfel încât este paralel cu partea lungă și o folosiți pentru a desena o linie dreaptă pe întreaga lungime de placaj. Apoi măsurați la aceeași distanță de cealaltă margine lungă și faceți o altă linie.
    • Zona dintre linii va fi înălțimea totală a halfpipei tale. Dacă doriți să faceți una care este mai înaltă, va trebui să utilizați mai multe coli de placaj pentru o singură parte.
  • Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă Pasul 7
    2. Faceți un punct pe prima linie 16 din (41 cm) de la marginea scurtă. Reveniți la prima linie pe care ați tras-o și măsurați-o de pe partea scurtă cu 16 inci (41 cm). Utilizați un creion sau un marcator pentru a face un punct sau x pe linie, astfel încât să știți de unde să plasați creionul mai târziu.
  • Marcajul punct în care tranziția dvs. va începe să se îndoaie spre platformă.
  • Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă Pasul 8
    3. Măsurați 6 ft (1.8 m) din punct, astfel încât este perpendicular pe linie. Puneți capătul măsurii de bandă pe punct și extindeți-l peste lățimea placajului. Păstrați măsura de bandă paralelă cu marginile scurte ale placajului și perpendicular pe liniile pe care le-ați tras. Trageți banda de măsurare până când este extinsă la 6 picioare (1.8 m).
  • Aceasta înseamnă că distanța orizontală din față la partea din spate a tranziției este de 6 picioare (180 cm), iar rampa va avea o curbă blândă.
  • Puteți face întotdeauna rampa mai abruptă prin scăderea distanței sau a lui Gentler prin creșterea distanței, dar evitați să o faceți mai mult decât înălțimea rampei. În caz contrar, veți avea secțiuni verticale abrupte, care sunt foarte greu de mers pe jos.
  • Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă Pasul 9
    4. Lipiți o șurubelniță în sol la măsurarea. Împingeți lama șurubelniței în solul solului în cazul în care măsurarea citește 6 picioare (1.8 m). Lăsați aproximativ 6 inci (15 cm) de șurubelniță deasupra solului, dar asigurați-vă că nu se învârte sau se schimbă ușor.
  • De asemenea, puteți utiliza o miză de lemn în locul unei șurubelnițe.
  • Dacă lucrați în interior sau nu puteți pune ceva în pământ, așezați o foaie de /4 Inch (1.9 cm) Placaj și asigurați un șurub pe măsurători.
  • Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă Pasul 10
    5. Legați capetele unui șir la șurubelniță și un creion. Tăiați o bucată de șir la 6 picioare (1.8 m) lung. Asigurați-vă un capăt al șirului la lama șurubelniței cu un nod supraestimat, așa că nu se pierde. Trageți șirul strâns până când ajungeți la punctul de pe placa de placaj. Țineți un creion vertical pe punct și înfășurați șirul din jurul acestuia.
  • Păstrați întotdeauna șirul tras strâns, sau altceva șirul va fi prea lung și vă înșurubați măsurătorile.
  • Dacă șurubelnița scoate din pământ, puneți-o înapoi la măsurarea dvs. și întrebați un ajutor pentru al menține în poziție.
  • Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă Pasul 11
    6. Swing creionul în colțul opus pentru a desena secțiunea curbată a rampei. Păstrați creionul vertical în timp ce îl mutați peste piesa de placaj. Trageți șirul strâns, astfel încât să faceți o linie netedă, curbată, care este partea rampei care duce până la platforme. Când linia curbată intersectează linia de ghidare dreaptă de pe partea opusă a placajului, opriți desenul și ridicați creionul.
  • Dacă există vreo lovitură în linia curbată, ștergeți-le și încercați să o desenați din nou până când nu pare netedă.
  • Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă Pasul 12
    7. Tăiat de-a lungul conturului cu un jigsaw pentru a face prima piesă de tranziție. Setați placajul pe ferăstrău, astfel încât să nu tăiați sau să distrugeți nimic. Linia JigsawSe lama cu linia de pe marginea scurtă a plăcii dvs. și începeți ferăstrăul. Ghidați încet ferăstrăul de-a lungul contururilor pentru piesa de tranziție, asigurându-vă că linia de tăiere nu se învârte sau nu se rotește. Păstrați tăierea până când ajungeți pe cealaltă parte scurtă a placajului. Piesa de tranziție va arăta ca un trapezoid cu o parte curbată.
  • Purtați ochelari de protecție ori de câte ori utilizați un jigsaw doar în cazul în care lemnul lovește înapoi.
  • Păstrați-vă mâinile departe de lama ferăstrăului, deoarece vă puteți răni cu ușurință.
  • Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă Pasul 13
    8. Traceți prima piesă de tranziție pentru a face 3 mai multe, care are aceeași dimensiune. Răsturnați prima piesă de tranziție cu susul în jos și puneți-o pe piesa de placaj rămasă. Urmăriți în jurul valorii de conturul cu un creion pentru a vă face a doua tranziție. Repetați procesul de pe o altă foaie de placaj și tăiați-le cu ferăstrăul dvs., astfel încât aveți 4 bucăți de tranziție care au aceeași dimensiune când ați terminat.
  • Partea 3 din 7:
    Încadrarea tranzițiilor
    1. Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă Pasul 14
    1. Marcați la fiecare 8 în (20 cm) de-a lungul marginilor curbe de tranziție. Țineți toate piesele de tranziție împreună, astfel încât marginile lor curbate să fie înclinate. Îndoiți o bandă de-a lungul curbei pieselor și trageți o linie la fiecare 8 inci (20 cm). Lucrați drumul din partea de jos a curbei spre partea superioară cu platforma plată, astfel încât să știți unde să vă puneți suporturile.
    • Este în regulă dacă ultimul mark nu se aliniază cu marginea superioară a plăcii.
  • Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă Pasul 15
    2. Taie panouri la 7/4 FT (2.4 m) lung pentru fiecare marcă pe o tranziție. Numărați numărul de mărci pe care tocmai le-ați făcut pe 1 piesă de tranziție și adăugați 2 pentru suporturi suplimentare în colțuri. Înmulțiți numărul cu 2 pentru a găsi numărul total de plăci de care aveți nevoie pentru tranzițiile dvs. Obțineți 2 în × 4 în (0.051 m × 0.102 m) panouri care sunt de 8 picioare (2.4 m) lung și făcute pentru utilizare exterioară. Marcaj /8 inch (0.32 cm) din marginile scurte ale fiecărei plăci. Utilizați jigsaw-ul sau un ferăstrău circular pentru a tăia capetele de pe panouri, astfel încât acestea sunt pătrate.
  • De exemplu, dacă ați făcut 10 marci pe o piesă de tranziție, ați avea nevoie de 12 panouri pentru a construi una și 24 de plăci pentru ambele.
  • Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă Pasul 16
    3. Înșurubați plăcile de tăiere dintre colțurile de jos ale tranzițiilor. Puneți unul dintre dvs. 7/4 FT (2.4 m) panouri pe capătul său îngust și poziționați-l între colțurile din față de două piese de tranziție. Păstrați bordul cu fronturile pieselor de tranziție și marginea curbată, astfel încât rampa să nu se răsucească. Plasați 2-3 șuruburi din lemn care sunt 1/2 inci (3.8 cm) lungime prin piesele de tranziție în capetele plăcii. Plasați o altă placă între colțurile din spate și atașați-o în același mod. Utilizați celelalte 2 bucăți curbate și încă 2 plăci pentru a construi o altă tranziție.
  • Plăcile de fund vor ajuta la asigurarea pieselor de tranziție rămân pătrate astfel încât halfpipe-ul dvs. nu este deformat sau strâmb.
  • Întotdeauna încercați să lucrați la o suprafață de nivel atunci când vă construiți rampa, astfel încât să nu atașați bucăți când sunt strâmbi.
  • Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă Pasul 17
    4. Atașați plăcile de tăiere la tranziții, astfel încât acestea să fie centrate pe mărcile dvs. Glisați una dintre plăcile de tăiere între piesele de tranziție și linia-o cu marca următoare din partea de jos de-a lungul marginii curbate. Rotiți placa, astfel încât marginea îngustă se fixează cu curba tranziției. Au un helper să țină bordul în timp ce puneți 2-3 1/2 în (3.8 cm) în capetele plăcii. Continuați să lucrați în sus din partea de jos, plasând centrul plăcii pe fiecare marcă până când ajungeți la partea de sus a tranziției.
  • Evitați să puneți toate plăcile cu cea mai largă parte laterală la curbă, deoarece este mai probabil să se îndoaie și nu vor susține și greutatea.
  • Când ajungeți la cea mai mare marcă de pe tranzițiile dvs., plasați bordul astfel încât partea laterală largă, plană, cu curba. Acest lucru facilitează înșurubarea țevii de coping mai târziu.
  • Partea 4 din 7:
    Atașarea fundului plat
    1. Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă Pasul 18
    1. Faceți 2 cadre din cutie de lemn care sunt de 4 până la 8 picioare (1.2 m × 2.4 m). Așezați un 2 în × 4 în (5.1 cm × 10.2 cm) placă de 4 ft (1.2 m) lung pe marginea îngustă. Poziția 2 a dvs. 7/4 picioare (2.4 m) Panouri, astfel încât părțile mai largi să fie spălate cu capetele primei dvs. bord. Poziționați încă 4 ft (1.2 m) placă, astfel încât capetele să fie spălate cu marginile exterioare ale plăcilor mai lungi. Puneți 2-3 șuruburi care sunt 1/2 inci (3.8 cm) lungime prin intermediul plăcilor mai scurte, astfel încât acestea să intre în capete pe cele mai lungi. Faceți un al doilea cadru în același mod.
    • Evitați să faceți una mare de 8 până la 8 picioare (2.4 m × 2.4 m) cadru, deoarece nu va avea aceeași valoare de sprijin.
  • Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă Pasul 19
    2. Marcați la fiecare 8 în (20 cm) de-a lungul marginilor lungi ale cadrelor dvs. Porniți banda de măsurare pe partea scurtă a cadrului și extindeți-o de 8 inci (20 cm) de-a lungul părții lungi. Desenați o marcă pe partea superioară a plăcii la măsurarea dvs. Lucrați în jos unul dintre laturile lungi ale cadrului înainte de a începe să marcați cealaltă margine lungă. Asigurați-vă că mărcile care se află de la o altă linie, astfel încât acestea sunt paralele cu marginile scurte.
  • Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă Pasul 20
    3. Tăiați plăcile la 45 în (1.1 m) lungimi pentru fiecare pereche de mărci. Numărați numărul de mărci pe o margine lungă a cadrului dvs., astfel încât știți câte plăci aveți nevoie pentru cadrul dvs. Obțineți 2 în × 4 în (5.1 cm × 10.2 cm) panouri care sunt de 4 picioare (1.2 m) lung. Măsură în 1/2 inci (3.8 cm) din capetele plăcii și marchează cu un creion. Utilizați jigsaw-ul sau un ferăstrău circular pentru a tăia mărcile dvs., astfel încât capetele plăcii să fie pătrate.
  • Aceste panouri trebuie să fie mai mici, astfel încât să se potrivească între marginile lungi ale cadrelor.
  • Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă Pasul 21
    4. Atașați plăcile de tăiere între semnele de pe cadre. Glisați unul din cele 45 de persoane (1.1 m) panouri în cadrul dvs., astfel încât mărcile sunt pe centru și marginea îngustă se confruntă cu sus. Păstrați marginea superioară a plăcii cu marginile cadrului. Puneți 2-3 șuruburi din lemn în capetele fiecărei plăci pentru a le fixa în poziție.
  • Lucrați la o suprafață plană pentru a vă asigura că nu poziționați accidental plăcile strâmbe.
  • Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă Pasul 22
    5. Înșurubați cele 2 cadre împreună pe laturile lor lungi pentru a face fundul plat. Apăsați marginea lungă a unui cadru față de marginea lungă a celui de-al doilea cadru și țineți-le împreună strâns. Utilizați 1/2 în (3.8 cm) șuruburi din lemn la fiecare 8 inci (20 cm) de-a lungul marginii lungi, alternând care le porniți de la. Când ați terminat, veți avea 8 până la 8 picioare (2.4 m × 2.4 m) fund plat pentru halfpipe.
  • Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă Pasul 23
    6. Atașați tranzițiile la fundul plat cu șuruburi din lemn. Așezați fundul plat pe o suprafață de nivel unde intenționați să instalați halfpipele. Deplasați tranzițiile de lângă marginile fundului plat, astfel încât toate plăcile de susținere să fie paralele. Împingeți tranzițiile strânse pe fundul plat, astfel încât marginile sunt la culoare. Atașați 3 în (7.6 cm) șuruburi din lemn prin tranziții și în fundul plat la fiecare 1-2 picioare (30-61 cm).
  • Dacă nu asamblați jumătatea pe o suprafață plană, atunci rampa ar putea fi deformată și nu veți putea să călătoriți fără probleme.
  • Partea 5 din 7:
    Suprafețează rampa
    1. Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă Pasul 24
    1. Puneți un strat de /2 în 1.3 cm) Placaj pe secțiunea plană a rampei. Porniți primele 4 ft × 8 ft (1.2 m × 2.4 m) foaie de placaj, astfel încât partea lungă de lider în sus cu unde fundul plat se conectează la o tranziție. Setați o altă piesă de-a lungul marginii celei de-a doua tranziții, astfel încât placajul formează o cusătură strânsă în mijlocul halfpipei.
    • Evitați utilizarea oricărui material mai subțire atunci când începeți mai întâi să vă acoperiți rampa, deoarece nu va putea să vă suporte greutatea.
  • Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă Pasul 25
    2. Înșurubați placajul din fiecare 1 ft (30 cm) de-a lungul suporturilor. Apăsați pe placajul în jos pe rama inferioară, astfel încât marginile să rămână la culoare. Măsurați în 1 ft (30 cm) de la marginea cadrului și scufundați un 1/2 în (3.8 cm) șurub de lemn în placa de susținere. Continuați peste lungimea suportului pentru a adăuga mai multe șuruburi. Continuați să conduceți șuruburile de-a lungul lungimii și lățimii complete a plăcilor de placaj, astfel încât să existe cel puțin 4 șuruburi în fiecare placă de suport orizontal.
  • Conduceți șuruburile destul de departe în lemn, astfel încât capetele să nu se stingă, altfel veți avea lovituri în suprafața de echitație.
  • Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă Pasul 26
    3. Pasul pe placaj pentru ao asigura împotriva tranzițiilor. Așezați o foaie de placaj în jos pe marginea curbată a tranziției și apăsați-o ferm cu piciorul. Placajul se va îndoi în forma curbei, astfel încât acesta să rămână la spălare cu piesele de tranziție. Păstrați placajul apăsat împotriva tranziției pe măsură ce îl înșelați la fiecare 1 picior (30 cm) în suporturile orizontale. Lucrați de la fundul plat până spre partea de sus a tranziției, astfel încât lemnul nu se răsucește.
  • Dacă nu puteți păstra placajul în jos, întrebați un ajutor pentru a-și pune greutatea împotriva ei în timp ce îl înșelați.
  • De asemenea, puteți tăia placajul la 4 ft × 4 ft (1.2 m × 1.2 m) pătrate, deoarece poate fi mai ușor să lucrați cu bucăți mai mici.
  • Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă Pasul 27
    4. Deconectați cel de-al doilea strat de placaj cu aproximativ 8 inci (20 cm). Plasați o altă bucată de placaj pe halfpipe, astfel încât marginea lungă este de 8 inci (20 cm) din partea de jos a tranziției. Apăsați placajul în jos și înșurubați-l în suporturile cu 1/2 inci (3.8 cm) șuruburi din lemn. Poziționați șuruburile de cel puțin 3-4 inci (7.6-10.2 cm) departe de șuruburile din primul strat, astfel încât acestea să nu fie deteriorate. Acoperiți întreaga suprafață de echitatie cu al doilea strat de placaj.
  • Al doilea strat ajută la întărirea rampelor, astfel încât este mai durabilă și mai puțin probabil să se rupă.
  • Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă Pasul 28
    5. Puneți /4 în (0.64 cm) Rampa de suprafață ca strat final. Dacă instalați rampa în exterior, utilizați o suprafață de rampă de specialitate, cum ar fi armura de skatelit sau rampă, deoarece este rezistent la intemperii. Dacă ați făcut rampa în interior, puteți utiliza /4 în (0.64 cm) Masonite. Așezați foile de acoperire a rampelor pe partea superioară a placajului și înșurubați-o de-a lungul suporturilor cu 1/2 în (3.8 cm) șuruburi. Plasați șuruburile la fiecare 8-12 inci (20-30 cm) de-a lungul suportului pentru a le menține în siguranță.
  • Spectacolul de specialitate pentru rampă poate costa până la 200 USD pentru un 4 ft × 8 ft (1.2 m × 2.4 m) și puteți cumpăra online.
  • Asigurați-vă că capul șurubului nu se lipesc deasupra suprafeței, sau altfel roțile le pot fi prinse pe ele și fac ca plimbarea să vă bucurați.
  • Partea 6 din 7:
    Adăugând coping
    1. Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă Pasul 29
    1. DRILL /8 în (9.5 mm) găuri la fiecare 2 ft (61 cm) de-a lungul a 2 țevi. Obțineți 2 țevi din PVC sau metal care sunt 8 picioare (2.4 m) lung și are 2 în (5.1 cm) circumferință. Puneți o /8 în (0.95 cm) burghiu de tăiere metalică în burghiul tău. Faceți semne pe țevi la fiecare 2 picioare (0.61 m) Deci știți unde să vă așezați găurile. Țineți burghiul perpendicular pe țeavă și ghidați-l lent prin 1 latură a țevii.
    • Țevile folosite pentru copii fac mai ușor să se mănânce și să facă trucuri de-a lungul vârfului halfpipei.

    Avertizare: Evitați forarea prin conducte metalice cu biți standard, deoarece sunt mai probabil să se rătăcească și să provoace răniri.

  • Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă Pasul 30
    2. Face /16 în (4.8 mm) găuri în partea opusă a țevii. Rotiți conducta cu 180 de grade, astfel încât găurile pe care tocmai le-ați forat sunt în partea de jos. Schimbați forajul la A /16 în (4.8 mm) bit și blocați-l în poziție. Marcați găuri la fiecare 2 picioare (0.61 m) Deci sunt aliniate cu găurile de pe fund. Împingeți burghiul prin fiecare marcă până când treceți până la mijlocul țevii.
  • Găurile mai mari din țeavă vă permit să alimentați un burghiu prin ele și găurile mai mici sunt în cazul în care șuruburile se vor alimenta.
  • Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă 31
    3. Setați copertele în crestăturile de vârf ale tranzițiilor, astfel încât capetele să fie spălate. Colțurile de vârf ale tranzițiilor dvs. vor avea o mică notă între suprafața rampei și marginea superioară. Ridicați conducta de coping pe tranziție și fixați-o în jos, astfel încât găurile mai mici să se alinieze cu marginea îngustă a plăcii de suport superior. Asigurați-vă că partea frontală a copingului se rotește cu suprafața rampei și capetele nu se extind pe partea laterală a tranziției.
  • Dacă copingul a zgâriat suprafața rampei, folosiți jigsaw-ul pentru a tăia nota mai adâncă.
  • Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă 32
    4. Înșurubați copertele în panourile de susținere ale tranzițiilor. Au un ajutor dețin conducta de coping în loc, astfel încât nu se mișcă în jur. Plasați 3 în (7.6 cm) Șurub de lemn pe o șurubelniță extinsă și o hrănește cu grijă prin gaura mai mare din partea de sus a copiei. Împingeți vârful șurubului prin orificiul mai mic de pe partea inferioară a țevii. Conduceți șurubul direct în placa de susținere până când capul șurubului este în același timp cu marginea interioară a copingului. Adăugați șuruburi la restul găurilor din coperții pentru a le asigura la tranziții.
  • Înșurubați fixarea lentă, astfel încât să nu deteriorați sau să împărțiți placa de susținere dedesubt.
  • Partea 7 din 7:
    Asamblarea platformelor
    1. Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă 33
    1. Construiți 2 cadre din lemn care sunt de 8 până la 4 picioare (2.4 m × 1.2 m). Așezați un 2 în × 4 în (5.1 cm × 10.2 cm) de bord care este de 4 ft (1.2 m) lung pe partea îngustă. Puneți 2 panouri care sunt 7/4 picioare (2.4 m) perpendicular pe piesa mai scurtă, astfel încât părțile laterale să fie înclinate. Așezați încă 4 ft (1.2 m) placă, astfel încât capetele să fie spălate cu marginile exterioare ale pieselor lungi. Înșurubați plăcile mai scurte până la capetele plăcilor mai lungi cu 3 inci (7.6 cm) Șuruburi de lemn pentru a face cadrele de cutie.
    • Cadrele vor arăta similare cu cadrele pe care le-ați folosit pe fundul plat.
    • Puteți ajusta platforma la orice lățime dorită, dar undeva între 2-4 picioare (61-122 cm) este de obicei standard pentru o jumătate de întrerupător.
  • Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă 34
    2. Marcați la fiecare 16 în (41 cm) de-a lungul marginilor lungi ale cadrelor. Măsurați de-a lungul părții lungi a cadrului dvs. din colț și faceți o marcă la 8 inci (20 cm). Continuați să lucrați în jos lungimea plăcii lungi și adăugați o notă nouă la fiecare 8 inci (20 cm). Apoi faceți semne pe cealaltă placă lungă, astfel încât acestea să se alinieze cu primele pe care le-ați tras.
  • Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă 35
    3. Secure 45 în (1.1 m) Plăci în cadrele de pe mărcile dvs. Poziționați 2 în × 4 în (5.1 cm × 10.2 cm) placă între piesele laterale lungi, astfel încât este în centru cu marcajele pe care le-ați făcut și paralel cu partea scurtă. Atașați 2-3 șuruburi de lemn care sunt de 3 inci (7.6 cm) lungime prin laturile lungi ale cadrului și în placa de susținere. Lucrați-vă calea peste cadre până când vă înșuruiți plăcile între fiecare set de mărci.
  • Asigurați-vă că partea îngustă a plăcii se confruntă când instalați suporturile, astfel încât acestea să poată gestiona cea mai mare greutate. În caz contrar, ei pot să se îndoaie sau să se spargă.
  • Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă 36
    4. Acoperiți cadrele platformei cu /4 în 1.9 cm) Placaj. Setați un 4 ft × 8 ft (1.2 m × 2.4 m) foaie de placaj deasupra plăcilor de susținere, astfel încât marginile să fie în același timp cu cadrul dvs. Atașați 1/2 în (3.8 cm) șuruburi la fiecare 8 inci (20 cm) de-a lungul fiecăruia dintre plăcile de sprijin și cadru. Lucrați de la o parte scurtă la alta, astfel încât lemnul nu se răsucește sau nu se ocupă în mijloc.
  • Evitați utilizarea placajului care este un diluant sau altfel este posibil să nu vă puteți susține greutatea.
  • Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă 37
    5. Atașați 4 în mesajele × 4 în (10 cm × 10 cm) de pe partea din spate a platformei. Măsurați înălțimea tranziției dvs., astfel încât să știți cât de înalt pentru a vă face postările. Transferați măsurarea pe un post de 4 în × 4 în (10 cm × 10 cm) și tăiați 3 bucăți care sunt la aceeași înălțime. Plasați 2 din posturile din colțurile de pe partea inferioară a platformei și 1 de-a lungul celei mai apropiate de sprijinul central. Utilizați 2-3 șuruburi din lemn care sunt de 3 inci (7.6 cm) lung pentru a atașa partea superioară a platformei la posturi.
  • Dacă nu doriți să cumpărați postări, puteți șurubați 2 2 în × 4 în (5.1 cm × 10.2 cm) împreună.
  • Imagine intitulată Construiți o jumătate sau rampă 38
    6. Înșurubați platformele în părțile laterale ale tranzițiilor la fiecare 8 în (20 cm). Împingeți platformele în spatele tranzițiilor până când fronturile sunt în același timp cu copingul. Secure 1/2 în (3.8 cm) șuruburi prin marginea superioară a tranziției, astfel încât acestea să intre în părțile laterale ale platformei. Puneți cel puțin 2-3 șuruburi la fiecare 8 inci (20 cm), astfel încât platforma rămâne stabilă pe tranziții. Odată ce atașați platformele, sunteți gata să călătoriți!
  • Dacă platformele încă nu se simt robuste atunci când stați pe ele, cu șuruburi la un unghi de 45 de grade din fiecare picior, astfel încât să se conecteze la suporturile de jos de pe platformă.
  • sfaturi

    Vedeți dacă magazinele hardware oferă închirieri de echipamente, astfel încât să nu trebuie să cumpărați toate uneltele.
  • Purtați o casca și tampoane ori de câte ori utilizați halfpipe, astfel încât să fiți mai puțin probabil să vă răniți.
  • Avertizări

    Utilizați întotdeauna prudență atunci când lucrați cu unelte electrice, astfel încât să nu vă tăiați sau vă răniți.
  • Asigurați-vă că lucrați la o suprafață plană sau altfel puteți face rampa neuniformă.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • 2 în × 4 în (5.1 cm × 10.2 cm) știfturi care sunt 8 ft (2.4 m) lung
    • 4 în foi de × 8 în (10 cm × 20 cm) de /2 în (13 mm) placaj
    • 4 în foi de × 8 în (10 cm × 20 cm) de /4 în (19 mm) placaj
    • 4 în × 4 în (10 cm × 10 cm) Posturi
    • 4 în foi de × 8 în (10 cm × 20 cm) de /4 în (6.4 mm) Suprafețe de rampă
    • 2 în (5.1 cm) țeavă de metal sau PVC care este 8 ft (2.4 m) lung
    • 1/2 în (3.8 cm) Șuruburi din lemn exterior
    • 3 în (7.6 cm) Șuruburi din lemn exterior
    • Ochelari de protectie
    • Bandă de măsurare
    • Creion
    • Şurubelniţă
    • Şir
    • Jigsaw
    • Burghiu cu bit de metal
    • Nivel
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar