Cum să ștergeți o cerere de urmărire pe instagram

Când faceți un cont pe Instagram, aveți posibilitatea de a vă face contul privat sau să rămâneți public. Mergând privat înseamnă că numai persoanele care vă urmează vă pot vedea postările. Oamenii vă pot urma numai dacă acceptați cererea de urmare. Dacă primiți o cerere de la cineva care nu doriți să vă urmați, puteți refuza solicitarea cu ușurință.

Pași

  1. Imagine intitulată Declin o cerere de urmărire pe Instagram Pasul 1
1. Deschis Instagram. Aplicația Instagram este o pictogramă albă a camerei pe un fundal purpuriu, albastru și portocaliu. Dacă aveți în continuare logo-ul vechi, acesta va arăta ca o cameră brună ușoară, cu un curcubeu pe partea stângă sus și un vârf maro.
  • Imagine intitulată Declin o cerere de urmărire pe Instagram Pasul 2
    2. Localizați inima mică în partea dreaptă jos a ecranului. Este din stânga
    Imagine intitulată Androidigprofile.jpg
    și în dreapta +. Dacă telefonul dvs. utilizează iOS 13 sau mai târziu, pictograma inimii poate fi în partea stângă sus a ecranului. Acestea sunt notificările dvs. În această filă veți vedea toate recentele oferte, comentarii, etichete și urmați solicitările legate de contul dvs.
  • Imagine intitulată Declin o cerere de urmărire pe Instagram Pasul 3
    3. Atingeți Urmăriți cererile. Acest lucru vă va duce la lista persoanelor care au cerut să vă urmeze.
  • Imagine intitulată Declin o cerere de urmărire pe Instagram Pasul 4
    4. Faceți clic pe x sau Șterge de numele de utilizator pentru a refuza cererea. Dacă dorești Acceptați cererea de urmărire, Faceți clic pe marca de selectare sau confirmați. Asta este!
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar