Cum să activați modul de urmărire pe alexa

Thiste parere Cum să activați modul de urmărire pe Alexa. Această caracteristică utilă determină că Alexa continuă să asculte mai multe comenzi pentru câteva secunde imediat după ce dă un răspuns, așa că nu trebuie să spui "Alexa" din nou pentru a cere o întrebare de urmărire. Inelul luminos se va aprinde din nou albastru pentru a vă arăta Alexa încă mai ascultă. Folosind aplicația Alexa, puteți activa rapid această caracteristică. Modul Urmărire este disponibil numai pentru U.S. limba engleza.

  1. Imagine intitulată Activează modul de urmărire pe Alexa Pasul 1
1. Deschideți aplicația Alexa. Icoana este un bule de discurs albastru cu o schiță albă.
  • Imagine intitulată Activează modul de urmărire pe Alexa Pasul 2
    2. Atingeți . Atingeți butonul cu trei căptușeli din colțul din stânga sus.
  • Imagine intitulată Activează modul de urmărire pe Alexa Pasul 3
    3. Atingeți Setări. Este a treia selecție din partea de jos.
  • Imagine intitulată Activează modul de urmărire pe Alexa Pasul 4
    4. Atingeți dispozitivul ECHO. Dacă aveți mai multe dispozitive ECHO, va trebui să activați separat modul de urmărire pentru fiecare dispozitiv.
  • Imagine intitulată Activează modul de urmărire pe Alexa Pasul 5
    5. Derulați în jos și comutați comutatorul pentru modul de urmărire. Este al doilea la ultima opțiune din "General" secțiune. Atingeți comutatorul de lângă "Modul de urmărire" să o comite în poziția. Când comutatorul este gri, acesta este dezactivat și când comutatorul este albastru, acesta este activat.
  • sfaturi

    Modul de urmărire nu va funcționa într-o abilitate. Pentru a cere o altă întrebare o altă întrebare, va trebui să deschideți din nou abilitățile. Cu toate acestea, dacă doriți să întrebați Alexa o întrebare legate de non-competențe după finalizarea cu o abilitate, modul de urmărire funcționează în mod normal.
  • Modul de urmărire poate fi utilizat după orice comandă, dar poate fi utilă în special atunci când strângeți împreună comenzi de acasă inteligente. De exemplu, "Alexa, porniți luminile de bucătărie... Porniți luminile camerei de zi."
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar