Cum să dezactivați un telefon mobil furat

Cele mai multe telefoane nu au activitate de urmărire și de dezactivare la distanță, dar merită încercarea dacă telefonul pierdut a fost un smartphone. În multe cazuri, mai ales dacă ați pierdut un telefon mobil non-inteligent, cel mai bun va fi în măsură să faceți este să contactați furnizorul de servicii și să suspendați rețeaua și utilizarea datelor, fără a vă proteja datele personale. Există multe aplicații de urmărire la distanță disponibile, dar acestea aproape întotdeauna trebuie să fie instalate și înregistrate la telefonul fizic în mâinile dvs., înainte de a fi furat.

Pași

Metoda 1 din 4:
Dezactivarea unui iPhone furat
  1. Imagine intitulată Dezactivați un telefon mobil furat pas 1
1. Utilizați acest lucru pentru iOS 8 sau dacă ați activat găsiți iPhone-ul meu. "Găsește-mi iphone-ul" Caracteristica a fost disponibilă de ani de zile, dar este activată numai în mod implicit în iOS 8. Dacă utilizați un sistem de operare înainte de septembrie 2014, această metodă va funcționa numai dacă ați activat "Găsește-mi iphone-ul" prin "Setări" → "iCloud," sau specificat că ați vrut să găsiți iPhone-ul activat când ați configurat dispozitivul pentru prima dată.
  • Găsiți iPhone-ul meu poate fi activat numai după conectarea iPhone-ului într-un cont iCloud, utilizând același meniu de setări.
  • Imagine intitulată Dezactivați un telefon mobil furat pasul 2
    2. Conectați-vă la iCloud pe un computer sau un alt dispozitiv Apple. Conectați-vă la iCloud.COM, apoi apasa "Găsește-mi iphone-ul." Dacă utilizați un alt telefon sau tabletă, puteți descărca aplicația Găsiți aplicația iPhone de la App Store.
  • Nici aplicația sau site-ul web nu sunt disponibile pe telefoanele Android sau tablete. "Găsește-mi iphone-ul" Aplicațiile pentru Android nu sunt făcute de Apple și sunt de obicei foarte lente și buggy.
  • Puteți accesa site-ul web pe orice sistem de operare a computerului, nu doar Mac.
  • Imagine intitulată Dezactivați un telefon mobil furat pasul 3
    3. Selectați telefonul furat. Faceți clic pe imaginea dispozitivului furat. Chiar dacă telefonul are toate setările necesare activate, acesta va apărea numai dacă acesta este pornit și are un semnal de lucru. Dacă telefonul nu este listat, încercați din nou periodic pentru a vedea dacă hoțul a pornit-o.
  • Din păcate, hoții inteligenți pot seta telefonul în modul Avion, astfel încât să vă poată sparge parolele fără a fi accesibile acestui serviciu. Nu presupuneți că datele dvs. sunt în siguranță doar pentru că nu vedeți telefonul listat.
  • Imagine intitulată Dezactivați un telefon mobil furat pasul 4
    4. Utilizați harta pentru a găsi locația telefonului. Dacă setările serviciului de locație au fost activate pe telefon (precum și găsiți iPhone-ul meu), ar trebui să apară ca punct pe hartă. Un punct verde înseamnă că telefonul este online, iar punctul arată locația curentă. Un punct gri înseamnă că telefonul este offline și ultima locație cunoscută este afișată.
  • Imagine intitulată Dezactivează un telefon mobil furat pas 5
    5. Utilizați setările disponibile pentru a vă proteja iPhone-ul. Cu dispozitivul furat selectat, faceți clic pe albastru mic "I" pictograma. Există mai multe modalități prin care vă puteți proteja telefonul utilizând elementele de meniu enumerate. Utilizarea acestora în ordinea enumerată mai jos este recomandată:
  • "Remote Lock" sau "Mod pierdut" va seta un nou PIN de 4 cifre necesar pentru a accesa telefonul. Amintiți-vă acest cod PIN, astfel încât să puteți accesa telefonul dacă acesta este preluat.
  • "Trimite mesaj" va afișa un mesaj pe ecran. În mod obișnuit, acest lucru este folosit ca un avertisment că locația telefonului este cunoscută și / sau o promisiune a unei recompense dacă telefonul este returnat anonim. (Poti de asemenea "Joacă sunet" să alerteze hoțul că există un mesaj.)
  • "Ștergeți la distanță" este o opțiune de ultimă instanță care va elimina toate datele de pe telefon, returnându-l la setările implicite și ștergerea tuturor aplicațiilor non-implicite. Acest lucru ar trebui să vă permită să urmăriți telefonul dacă este în "Mod pierdut," Dar unii utilizatori raportează probleme.
  • Metoda 2 din 4:
    Dezactivarea unui telefon Android furat
    1. Imagine intitulată Dezactivați un telefon mobil furat pasul 6
    1. Nu modificați încă parola Contului Google încă. Cele mai multe metode de dezactivare la distanță necesită ca telefonul să fie conectat la contul dvs. Google. Dacă schimbați parola Contului Google din cauza riscurilor de securitate, veți avea mult mai puțin control asupra dispozitivului dvs. de la distanță.
    • Schimbarea parolei după ce telefonul este dezactivată este o idee bună, deoarece hoțul ar putea avea acces la contul dvs.
  • Imagine intitulată Dezactivați un telefon mobil furat pasul 7
    2. Utilizați managerul de dispozitive Android. Vizita Google.COM / Android / DeviceManager și conectați-vă la contul dvs. Google pentru a accesa aceste setări. Orice dispozitiv Android care a fost legat de contul dvs. Google trebuie să fie listat, atâta timp cât a fost actualizat din august 2013.
  • Orice dispozitiv vizibil care este activat și are activat de urmărire a locației trebuie să fie marcat pe hartă.
  • Selectați "Lacăt," "Dezactivați," sau "Ștergeți toate datele" Dacă sunt disponibile. Acestea vor funcționa numai dacă au fost activate în prealabil, folosind setări → Securitate → Administratorii dispozitivului → Android Device Manager.
  • Imagine intitulată Dezactivați un telefon mobil furat pas 8
    3. Utilizați contul dvs. Samsung. Dacă smartphone-ul dvs. Samsung a fost furat și l-ați înregistrat cu un cont Samsung, vizitați FindMyMobile.Samsung.COM / și conectați-vă la acel cont. Selectați dispozitivul din stânga pentru a urmări locația telefonului, blocați-o cu o nouă parolă sau ștergeți toate datele permanente.
  • Imagine intitulată Dezactivați un telefon mobil furat Pasul 9
    4. Instalați Android pierdut de la distanță dacă utilizați Android 2.2 până la 2.3.7. Android Lost este una dintre puținele aplicații de urmărire care pot fi instalate și înregistrate de la distanță, după ce telefonul dvs. a fost furat. Din păcate, această funcție de instalare la distanță este disponibilă numai pentru "Froyo" și "Turtă dulce" Construcții de Android, din mai 2010 până în ianuarie 2011. În versiunile ulterioare ale Android, aplicația nu va începe să funcționeze până când nu este deschisă la telefon. Dispozitivul trebuie, de asemenea, să fie online și conectat la contul dvs. Google.
  • Dacă sunteți destul de norocoși să utilizați această versiune de Android, instalați aplicația de pe computer prin intermediul computerului App Store Online, Selectarea telefonului dvs. furat. După instalare, înregistrați aplicația prin trimiterea textului telefonului Androidlost Register de la orice telefon.
  • Pentru a accesa controalele pierdute Android, indiferent dacă vă înregistrați de la distanță sau în avans, vizitați Androidlost.COM / # Controale și faceți clic pe "Loghează-te" butonul din dreapta sus. Conectați-vă la contul dvs. Google și veți putea urmări locația telefonului pe o hartă, blocați telefonul, ștergeți cardul SD și multe altele.
  • Metoda 3 din 4:
    Dezactivarea unui telefon ferestre furat
    1. Imagine intitulată Dezactivați un telefon mobil furat pasul 10
    1. Vizita HTTPS: // Contul.Microsoft.Com / Dispozitive /. Cele mai multe telefoane Windows ar trebui să aibă un serviciu de urmărire și dezactivare la distanță activat automat, atâta timp cât au fost legați de un cont Microsoft. Începeți prin vizitarea cont.Microsoft.com / dispozitiv pe orice computer.
    • Puteți încerca accesarea site-ului de la un alt smartphone sau tabletă, dar nu există un site mobil disponibil, astfel încât site-ul poate să nu fie ușor de utilizat.
  • Imagine intitulată Dezactivați un telefon mobil furat Pasul 11
    2. Conectați-vă la contul dvs. Microsoft. Introduceți informațiile despre contul Microsoft pentru a vă conecta sau faceți clic pe "Nu se poate conecta la contul dvs?" Dacă ți-ai uitat parola.
  • Nu încercați să vă conectați cu un cod de o singură utilizare, deoarece acest cod va fi textat la telefonul dvs. furat.
  • Imagine intitulată Dezactivați un telefon mobil furat pasul 12
    3. Faceți clic pe Găsiți telefonul meu în partea dreaptă sus. Hover peste cuvintele "Explorați telefonul" și imaginea unui smartphone. Ar trebui să apară o cutie mică de elemente de meniu. Selectați "Gaseste-mi telefonul" din aceste opțiuni.
  • Imagine intitulată Dezactivați un telefon mobil furat pas 13
    4. Dezactivați telefonul sau încercați alte opțiuni. O hartă ar trebui să apară afișarea locației telefonului dvs., dacă este activată și activată datele de localizare. Mai multe opțiuni ar trebui să fie disponibile dacă telefonul este activat:
  • Inelul determină ca dispozitivul să sune chiar dacă volumul este oprit. Acest lucru este mai mare util pentru localizarea telefoanelor pierdute, nu furate.
  • Blocarea va proteja telefonul cu o nouă parolă.
  • Ștergerea va șterge definitiv toate datele personale de pe telefon.
  • Metoda 4 din 4:
    Contactarea furnizorului de servicii
    1. Imagine intitulată Dezactivați un telefon mobil furat Pasul 14
    1. Înțelegeți limitele acestei metode. În majoritatea cazurilor, furnizorul de servicii va fi capabil să blocheze serviciul de telefon și de date pe dispozitivul dvs., să nu vă protejeze datele personale. Este încă o idee bună să le numiți de îndată ce telefonul dvs. este furat, pentru a evita plata pentru utilizarea de date a hoțului.
    • Raportarea criminalității la poliție este, de asemenea, recomandată.
  • Imagine intitulată Dezactivați un telefon mobil furat pas 15
    2. Utilizați mai întâi metode de urmărire sau ștergere a datelor, dacă este posibil. Dacă ați pierdut un smartphone, consultați celelalte metode de pe această pagină pentru a urmări locația dispozitivului, protejați-o parolă sau ștergeți datele, dacă aceste opțiuni sunt activate. Odată ce serviciul este dezactivat, aceste caracteristici nu vor mai funcționa.
  • Imagine intitulată Dezactivează un telefon mobil furat Pasul 16
    3. Contactați AT & T. Dacă AT & T oferă serviciul dvs., conectați-vă sau creați un cont wireless la Myat & T, Utilizarea numărului de telefon furat. Odată logat, treceți peste "Fără fir" În partea de sus a paginii și selectați "Suspendați sau reactivați serviciul," Apoi urmați instrucțiunile.
  • Alternativ, apelați 800.331.0500 Pentru a dezactiva serviciul dvs. timp de 30 de zile.
  • Suspendarea serviciului dvs. în acest mod va împiedica hoțul să utilizeze rețeaua AT & T pentru orice scop, chiar dacă este introdusă o nouă cartelă SIM.
  • Imaginea intitulată Dezactivați un telefon mobil furat pasul 17
    4. Suspendați serviciul Verizon. Viziteaza Verizon suspendă pagina de service, Conectarea la contul meu Verizon sau crearea unui nou legat de numărul telefonului dvs. furat. Urmați instrucțiunile, selectați "Furat" Ca motiv și "Opriți facturarea" Pentru a fi eliminat de plată timp de 30 de zile.
  • Serviciul dvs. de telefonie și facturarea vor fi reactivate automat după 30 de zile.
  • Suspendarea unui serviciu datorată furtului nu va pedepsi eligibilitatea dvs. de upgrade sau alte caracteristici ale contului dvs.
  • Imagine intitulată Dezactivați un telefon mobil furat pas 18
    5. Dezactivați serviciul T-Mobile. Vizita Pagina de suspendare a serviciilor T-Mobile și conectați-vă la contul dvs. T-Mobile, apoi urmați instrucțiunile. Reveniți la același site pentru ao reactiva dacă localizați dispozitivul.
  • Imagine intitulată Dezactivați un telefon mobil furat Pasul 19
    6. Sunați Sprint. Pentru a tăia un telefon Sprint din rețea, sunați la 888-211-4727 și cereți să aveți serviciul dvs. suspendat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Raportarea furtului la poliție este recomandat. Dacă telefonul a fost furat în interiorul unei afaceri, cereți managerului magazinului să vă mențină un ochi sau pentru orice suspecți pe care ați observat-o.
  • Datorită legislației din California, orice smartphone vândut în acel stat în iulie 2015 sau ulterior va solicita proprietarului să permită dezactivarea la distanță. Acest lucru va afecta probabil telefoanele vândute în altă parte.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar