Cum să găsiți telefonul furat

Având telefonul dvs. furat este o experiență frustrantă și dificilă. Indiferent dacă sunteți acasă sau călătoriți în străinătate undeva, este important să încercați cât mai curând posibil pentru a recupera telefonul furat. Telefoanele mobile curente și smartphone-urile pot fi recuperate prin utilizarea unei aplicații de urmărire sau printr-un program de urmărire preinstalat. Aceste aplicații și programe au niveluri variabile de practică, iar unele necesită ca telefonul să fie activat și conectat la Internet. De asemenea, puteți găsi un telefon lipsă manual, prin apelarea sau trimiterea textului și retragerea pașilor.

Pași

Metoda 1 din 3:
Recuperarea telefonului dvs. lipsă
  1. Imagine intitulată Găsiți telefonul dvs. furat pasul 1
1. Sunați-vă telefonul. Dacă ați pierdut un telefon tradițional (non-inteligent) care nu are conectivitate la internet, nu veți putea urmări telefonul online și va trebui să utilizați alte metode. Începeți prin apelarea telefonului. Dacă aveți noroc, persoana care a furat telefonul dvs. poate răspunde. Alternativ, dacă telefonul dvs. a fost pur și simplu deplasat (e.G. Pe un loc de taxi sau o mașină de metrou), cineva poate răspunde cine vă poate întâlni la o locație pentru a schimba telefonul.
  • Dacă vă numiți telefonul și cineva răspunde, spuneți "Bună ziua, acesta este [numele dvs.] și îmi țineți telefonul mobil. Telefonul este important pentru mine și trebuie să-l fac înapoi - există o locație în care am putea să ne întâlnim și să schimbăm telefonul?"
  • Imagine intitulată Găsiți telefonul dvs. furat pasul 2
    2. Textul telefonului. Chiar dacă nimeni nu a răspuns când ați sunat telefonul, merită să-l trimiteți text. Hoțul își poate schimba în cele din urmă mintea și poate decide să vă întoarcă telefonul, proprietarul său. Trimiteți un scurt text care oferă informațiile dvs. de contact și solicită returnarea telefonului. Dacă credeți că ar ajuta, puteți promite, de asemenea, o recompensă pentru individ dacă vă returnează telefonul.
  • Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de acces la un alt telefon mobil. Adresați-vă unui prieten să împrumute al lor. Dacă nu sunteți lângă un prieten, un fel străin vă poate permite să împrumutați telefonul mobil la textul dvs.
  • Imagine intitulată Raport Numere înșelătoare Pasul 12
    3. Luați măsuri de siguranță dacă vă întâlniți pentru a schimba telefonul. Dacă cineva - indiferent dacă este sau nu hoțul care inițial a luat telefonul - este de acord să se întâlnească cu dvs. pentru a vă oferi telefonul înapoi, luați măsuri de siguranță. Aranja să se întâlnească cu persoana într-un loc public - cum ar fi o stație de oraș din oraș sau de tranzit - în timpul orelor de zi. Dacă este posibil, nu mergeți singuri - aduceți un prieten cu dvs. de dragul companiei și siguranței. Adresați-vă prietenului dvs. să-și aducă telefonul, astfel încât să poată apela poliția dacă se întâmplă ceva ilicit.
  • Chiar dacă individul care returnează telefonul dvs. sună prietenos peste telefon (sau peste text), trebuie să plănuiți să luați măsuri de precauție.
  • Metoda 2 din 3:
    Autoritățile de notificare și furnizorul dvs. de servicii
    1. Imagine intitulată Găsiți telefonul dvs. furat pasul 4
    1. Contactați autoritățile. Dacă informați poliția că telefonul dvs. a dispărut, aceștia pot oferi asistență limitată să o localizeze. Sunați la 911 sau numărul poliției non-de urgență, pentru a contacta biroul local de poliție. Aplicarea legii locale vă va cere probabil numărul de serie pentru telefonul dvs. Numărul de identificare Android funcționează ca un număr de serie - puteți găsi ID-ul dvs. Android prin eliminarea bateriei din partea din spate a telefonului și căutați mai jos. ID-ul Android va fi o serie de numere precedate de identificatorul "IMEI" (identitate internațională de echipament mobil).
    • Când ajungeți la poliție, spuneți ceva de genul: "Bună, cred că telefonul meu mobil a fost furat. A dispărut aproximativ 10 minute în urmă și am realizat pentru prima oară că telefonul a dispărut când eram în afara bibliotecii publice pe ST Main."
  • Imagine intitulată Raport Numere înșelătoare Pasul 8
    2. Alertă furnizorul dvs. de servicii. Dacă v-ați sunat telefonul și ați căutat-o ​​fără rezultate, trebuie să vă apelați furnizorul de servicii de telefonie și să le informați că telefonul dvs. a fost furat. Furnizorul de servicii poate să poată rula o căutare GPS pentru a localiza telefonul lipsă.
  • Dacă o căutare GPS nu este o opțiune - sau dacă rezultatele sunt fără fructe - Adresați-vă furnizorului de servicii să suspende serviciul la telefonul dvs. Acest lucru va împiedica hoțul să facă apeluri telefonice și să fie potențial rafugarea unui proiect de telefon scump.
  • Imagine intitulată Găsiți telefonul dvs. furat pasul 6
    3. Căutați telefonul în persoană. Gândiți-vă înapoi la locul unde ați fost atunci când telefonul dvs. a fost furat și apoi retrageți pașii în acea zonă. Hoțul s-ar fi putut schimba repede mințile după ce ți-a luat telefonul și, dacă ești norocos, ar fi putut să renunțe la telefon în câteva sute de metri de unde l-au furat.
  • Umblați prin locuri unde ați petrecut timp înainte ca telefonul dvs. să fie furat și să continuați să vă sunați la telefon în timp ce îl căutați.
  • Metoda 3 din 3:
    Urmărirea telefonului furat
    1. Imagine intitulată Găsiți telefonul dvs. furat pasul 7
    1. Activați aplicația de urmărire a smartphone-ului. Pe iPhone-uri acest lucru va fi etichetat "Găsiți telefonul meu", în timp ce pe dispozitivele Android, se numește "Manager de dispozitive Android."Acest program va urmări locația telefonului dvs. și va transmite aceste informații la cloud. Este important să setați această caracteristică în timp ce încă mai aveți telefonul cu dvs., deoarece nu există nicio modalitate de a activa găsirea telefonului dacă telefonul dvs. a fost deja furat.
    • Găsiți-mi telefonul este o componentă a serverului de cloud al Apple, Icloud, care susține și stochează datele telefonului dvs. Dacă nu ați configurat încă un cont iCloud, nu veți putea utiliza aplicația de telefon. Configurați un cont iCloud prin meniul "Setări" al telefonului dvs., apoi localizați "iCloud" și atingeți "Contul" pentru a vă conecta.
    • Pentru ca managerul de dispozitiv să localizeze telefonul furat, va trebui să aveți activat setarea "Locație" de urmărire GPS.
  • Imagine intitulată Găsiți telefonul dvs. furat pasul 8
    2. Activați modul pierdut. Puteți transforma modul pierdut la distanță: va trebui să vă conectați la contul dvs. ICLoud sau la contul dvs. Android Device Manager și puteți activa modul pierdut de acolo. Cu modul pierdut pornit, cine a furat telefonul dvs. nu va fi în stare să se conecteze și nu ar trebui să aibă acces la datele sau aplicațiile telefonului dvs.
  • Odată ce ați recuperat telefonul dvs. lipsă, puteți dezactiva modul pierdut introducând codul de acces din ecranul de pornire al telefonului.
  • Chiar dacă iPhone-ul sau Android este offline (nu este conectat la Internet), puteți bloca în continuare telefonul. Veți face acest lucru prin conectarea la contul dvs. online. Orice setări pe care le modificați pe dispozitivul dvs. va avea efect data viitoare când telefonul este online.
  • Imagine intitulată Găsiți telefonul dvs. furat pasul 9
    3. Urmăriți telefonul online. Dacă iPhone-ul dvs. a fost furat, puteți urmări locația fizică online la iCloud.com / găsi. Aceasta va aduce o hartă care arată locația curentă a telefonului dvs. Harta va afișa mișcări în timp real, deci dacă telefonul dvs. se află pe o mașină de autobuz sau de metrou, veți putea să-l urmați de-a lungul hărții.
  • Dacă telefonul dvs. Android a fost furat - sau preferați să configurați contul dvs. pe un computer, mai degrabă decât pe telefonul dvs. - puteți accesa directorul de dispozitive online la: Google.COM / Android / DeviceManager. Conectarea la acest site vă va arăta locația telefonului dvs. lipsă.
  • Odată ce ați găsit telefonul dvs. lipsă, puteți avea dispozitivul să joace un sunet pentru a atrage atenția. În timp ce acest lucru nu va ajuta dacă cineva a luat în mod deliberat telefonul dvs., ar putea fi utilă dacă telefonul dvs. este aproape de dvs. și pur și simplu a fost purtat greșit.
  • Imagine intitulată Găsiți telefonul furat pasul 10
    4. Blocați-vă telefonul. De la site-ul web Icloud sau Android Device Manager, puteți face clic pe un buton pentru a bloca telefonul. Acest lucru va dezactiva mecanismul de conectare și va face acest lucru pentru ca persoana care a furat telefonul dvs. nu va avea acces la datele dvs. personale sau informațiile de contact.
  • Managerul de dispozitive vă va cere să introduceți o nouă parolă de dispozitiv pentru telefonul dvs. Odată ce ați recuperat telefonul pierdut sau furat, veți putea dezactiva modul de blocare introducând această parolă.
  • Imagine intitulată Găsiți telefonul dvs. furat pasul 11
    5. "Inel" telefonul dvs. Din meniul de pe pagina de urmărire a telefonului online, puteți alege să "inel" telefonul. Acest lucru va face ca telefonul să sune la volumul maxim timp de 5 minute, cu excepția cazului în care alegeți să dezactivați setarea inelului înainte de aceasta. Funcția inelului este utilă dacă bănuiți că cineva ar fi putut lua telefonul accidental sau că sunetul puternic vă va ajuta sau o altă persoană să vă găsească telefonul în apropiere.
  • Imagine intitulată Găsiți telefonul dvs. furat pasul 12
    6. Descărcați o aplicație de urmărire de la Google Play sau Apple Store. Dacă preferați să nu utilizați funcția Android Device Manager pentru a urmări telefonul dacă este lipsit, puteți descărca, de asemenea, una dintre numeroasele aplicații de urmărire disponibile din magazinul Google Play. Aceste aplicații vă vor permite să vă conectați la un site web unde, dacă telefonul dvs. a fost furat, puteți găsi locația telefonului de la distanță.
  • O aplicație cum ar fi Lookout - printre multe altele disponibile atât pe magazinul Apple, cât și la magazinul Google Play - vă va permite să sunați la o alarmă, să blocați telefonul și să ștergeți de la distanță datele telefonului.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Comprimate precum Ipad sau focul Amazon pot fi, de asemenea, urmărite utilizând metode similare cu cele descrise mai sus. Descărcați o aplicație de urmărire pe tabletă și, dacă o pierdeți, puteți urmări tableta la fel cum ați urmări un telefon lipsă.
  • Întotdeauna configurați un cod de securitate (sau un model de blocare) pentru ecranul de pornire al telefonului, astfel încât un hoț nu poate avea acces instantaneu la toate datele dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar