Cum să găsiți codul dvs. Google analytics

Google Analytics este un program online gratuit pe care îl puteți utiliza pentru a urmări cât de bine face site-ul dvs. Web. Printre elementele pe care le puteți vedea includ: numărul de vizitatori pe care îl primește site-ul dvs., unde se află vizitatorii, orice cuvinte cheie folosite pentru a găsi site-ul dvs., ce vizitatori de browser utilizează, cât de mult timp vizitatorii stau pe site-ul dvs., ce vizitatori de pagină folosesc pentru a vă găsi site-ul, și ce vizitatori de pagină sunt activi când aleg să părăsească site-ul dvs. Toate acestea sunt informații valoroase în ceea ce privește optimizarea motorului de căutare, dar înainte de a vă putea folosi, trebuie mai întâi să aflați cum să găsiți codul dvs. Google Analytics și cum să îl instalați corect pe site-ul dvs. Web.

Pași

  1. Imagine intitulată Găsiți codul dvs. Google Analytics Pasul 1
1. Conectați-vă la contul dvs. Google Analytics. Dacă nu aveți un cont, vizitați: Google.com / Analytics pentru a începe. Apasă pe "Creează cont" opțiune și urmați pașii de pe ecran pentru a continua.
  • Imagine intitulată Găsiți codul dvs. Google Analytics Pasul 2
    Imagine intitulată Găsiți codul dvs. Google Analytics Pasul 2
    2. Selectați contul cu profilul pe care încercați să îl găsiți codul de urmărire. Puteți face acest lucru de la "Prezentare generală" ecranul pe care îl veți vedea după conectare.
  • Imagine intitulată Găsiți codul dvs. Google Analytics Pasul 3
    3. Clic "Editați | ×" în "Acțiuni" Coloana pentru profilul pe care l-ați selectat.
  • Imagine intitulată Găsiți codul dvs. Google Analytics Pasul 4
    4. Clic "Verifica statusul" Situat în "Informații despre profilul principal al site-ului web" meniul. Acest lucru vă va spune dacă codul de urmărire Google Analytics este sau nu instalat corect și colectarea de informații despre site-ul dvs. Web.
  • Imagine intitulată Găsiți codul dvs. Google Analytics Pasul 5
    5. Derulați în jos până când vedeți "Instrucțiuni pentru adăugarea de urmărire" Porțiunea paginii. Veți găsi o casetă de text în care va fi afișat codul dvs. de urmărire.
  • Imagine intitulată Găsiți codul dvs. Google Analytics Pasul 6
    6. Copiați acest cod și lipiți-l în secțiunea corespunzătoare a codului dvs. (HTML). Ar trebui să fie zona BEA pentru aceasta în site-ul / proprietățile și una pentru fiecare pagină web pe care ați creat-o. Nu confunda codul (HTML) cu SEO. Dacă utilizați codul jаvascript sau JS, codul de urmărire trebuie plasat între și închiderea etichetei corpului care arată așa: < /corp > (fără spații). Dacă utilizați codul asincron, ar trebui să îl plasați direct înainte de eticheta capului de închidere care arată astfel: < /cap > (fără spații). Puteți alege ce tip de cod, deoarece ambele vor produce același rezultat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Google poate dura până la 24 de ore înainte de a începe să tragă statisticile site-ului dvs. în baza lor de date.
  • Dacă site-ul dvs. utilizează un sistem de gestionare a conținutului, cum ar fi WordPress sau Joomla, există gratuit INS-uri disponibile, care vor ajuta la instalarea codului de urmărire Google Analytics. Aceste plug-in-uri vor genera și vor instala codul pentru dvs. Ca rezultat, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la copierea și lipirea codului de urmărire în locul potrivit din codul sursă al site-ului dvs.
  • Găsirea codului pentru Google Analytics este ceva ce va trebui doar să faceți pentru a instala codul pe site-ul dvs. Web. Codul va fi întotdeauna acolo, așa că dacă se întâmplă ceva cu site-ul dvs., puteți instala din nou codul de urmărire.
  • Toate datele de analiză și urmărire a site-urilor vor varia ușor. Pentru a obține o idee bună despre ceea ce face site-ul dvs. web, trebuie să obțineți date de analiză din cel puțin o altă sursă și să comparați cele două. Yahoo! oferă, de asemenea, un serviciu de analiză a site-ului.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Contul Google Analytics
    • Site-ul tau
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar