Cum să faci pictura din sticlă de la o urmărire a modelelor

Pictura din sticlă poate fi intimidantă, dar nu trebuie să fie. Dacă utilizați un model pentru a urmări, poate fi simplă și distractivă. Acest articol vă va arăta cum să începeți în arta picturii de sticlă.

Pași

Partea 1 din 3:
Noțiuni de bază
  1. Imagine denumită pictura de sticlă dintr-un model de urmărire a modelului 1
1. Strângeți consumabilele. Pictura din sticlă necesită un pic mai mult decât vopsea și perii. De asemenea, va trebui să vă pregătiți piesa de sticlă în mod corespunzător, astfel încât vopseaua să se fixeze. Unele vopsele trebuie, de asemenea, să fie vindecate într-un cuptor. Iată o listă a ceea ce va trebui să obțineți o pictură de bază făcută:
  • Obiectul de sticlă pentru a picta
  • Bile de bumbac
  • Spirt
  • Design imprimat pe hârtie
  • Banda camuflanta
  • Vopsele de sticlă
  • Pensule
  • Placă sau paletă
  • Cuptor (opțional)
  • Image denumită pictura de sticlă dintr-un model de urmărire a modelului 2
    2. Găsiți o bucată de sticlă pentru a picta. Puteți picta lucruri cum ar fi borcane, cupe sau ochelari de vin. De asemenea, puteți picta un panou de sticlă. Cel mai bun loc pentru a obține un panou de sticlă este dintr-un cadru de imagine. Când ați terminat pictura, puteți afișa piesa terminată în interiorul cadrului. Asigurați-vă că panoul din cadru este din sticlă, cu toate că unele cadre vin cu un panou acrilic în loc de sticlă.
  • Puteți lua înapoi dintr-un cadru de imagine sau lăsați-l înăuntru. Dacă vă decideți să părăsiți spatele, ați putea dori să o acoperiți cu o hârtie albă. Cea mai mare vopsea de sticlă este translucidă, deci va apărea cel mai bine împotriva unui fundal alb.
  • Imagine denumită pictura de sticlă dintr-un model de urmărire a modelului 3
    3. Curățați geamul cu un săpun și apă. Chiar dacă sticla pare curată, veți dori totuși să o spălați. Orice ulei, murdărie sau praf poate păstra vopseaua de a lipi la suprafață.
  • Imagine denumită pictura din sticlă dintr-un model de urmărire a modelului 4
    4. Aveți modelul sau designul gata. Trebuie să fie tipărită pe hârtie. Dacă pictați ceva de genul unei cești sau borcan, hârtia trebuie să fie tăiată în jos, astfel încât să se potrivească înăuntru.
  • Cele mai bune modele de utilizat sunt doar contururi, cum ar fi dintr-o carte de colorat.
  • Imagine denumită pictura de sticlă dintr-un model de urmărire a modelului 5
    5. Plasați modelul în care doriți să fie. Dacă intenționați să utilizați această piesă de sticlă pentru a mânca sau a bea, mutați modelul într-un loc unde alimente, băuturi sau guri nu vor atinge. Chiar dacă o vopsea de sticlă este etichetată ca "non-toxic," Este posibil să nu fie sigur.
  • Dacă pictați pe o foaie plată de sticlă, puneți modelul cu fața în jos pe sticlă. Bande marginile în jos cu bandă de mascare și rotiți paharul peste.
  • Dacă vă pictați pe o ceașcă, plasați modelul în interiorul paharului. Mișcați-l până când este locul în care doriți să fie. Apăsați hârtia de pe peretele cupei, și trimiteți-l în poziție.
  • Păstrați granițele în minte. Dacă veți pune panoul de sticlă în interiorul unui cadru, asigurați-vă că cadrul nu va acoperi proiectul dvs.
  • Imagine denumită pictura din sticlă dintr-un model de urmărire a modelului 6
    6. Ștergeți suprafața sticlei cu alcool de frecare. Înmuiați o minge de bumbac cu un alcool de frecare și ștergeți întreaga suprafață a piesei dvs. de sticlă. Orice reziduu uleios lăsat pe geam din când ați manipulat-o, poate păstra vopseaua de a lipi.
  • Încercați să nu atingeți zona în care modelul este de acum.
  • Partea 2 din 3:
    Pictura pieselor tale
    1. Imagine intitulată Dă pictura din sticlă dintr-un model de urmărire a modelului 7
    1. Obțineți o linie de vopsea de sticlă și strângeți o cantitate mică pe o foaie de hârtie. Faceți acest lucru, pentru că primul pic de vopsea tinde adesea să renunțe la un glob. Este mai bine ca acest lucru să se întâmple pe o foaie de hârtie decât pe pictura ta.
    • Unele căptușeli de vopsea de sticlă sunt etichetate ca "conducere" sau ca "dimensional."
    • Cele mai multe garnituri de sticlă vin în negru, dar le puteți găsi și în alte culori, cum ar fi argintul și aurul.
  • Imagine denumită pictura din sticlă dintr-un model de urmărire a modelului 8
    2. Utilizați o vopsea de vopsea de sticlă sau vopsea de sticlă dimensională pentru a urmări contururile de pe modelul dvs. Țineți vârful deasupra sticlei și începeți să trageți designul. Utilizați curse lungi și continue. Dacă faceți curse scurte, liniile dvs. sunt mult mai probabil să ajungă neuniform și gooopy. De asemenea, încercați să nu trageți vârful pe sticlă. Acest lucru va face ca vopseaua să iasă prea subțire și de strecură.
  • Dacă sunteți stângaci, încercați să începeți să urmăriți mai întâi partea dreaptă. Dacă aveți dreptate, începeți să urmăriți din stânga. Acest lucru vă va ajuta să vă împiedicați să distrugeți accidental conturul umed în timp ce lucrați.
  • Imagine denumită pictura de sticlă dintr-un model de urmărire a modelului 9
    3. Faceți orice atingere, dacă este necesar, când ați terminat. Odată ce ați terminat să vă scoateți piesa, uitați-vă cu atenție. Dacă vedeți niște bucăți sau aglomerări, puteți să le ștergeți cu un vârf Q scufundat în alcool de frecare. Dacă vopseaua sa uscat, îl puteți zgâria cu un cuțit de artizanat.
  • Imagine intitulată face pictura de sticlă dintr-un model de urmărire a modelului 10
    4. Lăsați conturul să se usuce tot drumul. Cele mai multe garnituri de vopsea de sticlă vor dura aproximativ șase până la opt ore să se usuce. S-ar putea să doriți să vă referiți la eticheta de pe sticlă pentru o perioadă mai specifică de uscare, totuși, deoarece fiecare marcă va fi puțin diferită.
  • Dacă sunteți apăsat pentru timp, puteți ține un ventilator sau un uscător de păr peste vopsea. Acest lucru îl va ajuta să se usuce mai repede. Dacă utilizați un uscător de păr, asigurați-vă că utilizați cea mai mică setare.
  • Imagine intitulată Pictura din sticlă dintr-un model de urmărire a modelului 11
    5. Squirt unele vopsea de sticlă pe un palet sau o placă. Dacă vopseaua dvs. de sticlă vine cu un vârf principal, puteți aplica vopseaua în sticlă direct din sticlă. De asemenea, puteți să stingeți vopseaua pe un palet și să o aplicați cu o pensulă - acest lucru vă va oferi cel mai mult control.
  • Puteți utiliza atât perii sintetice cât și perii naturale pentru pictura din sticlă. Perii sintetice pot costa mai puțin, dar vor avea mai multe șanse să părăsească accidentele de perie. Perii făcute din fibre moi, naturale, pot fi mai scumpe, dar ele vor lăsa în urmă finisajul cel mai neted.
  • Imagine intitulată face pictura din sticlă dintr-un model de urmărire a modelului 12
    6. Completați spațiile cu vopsea de sticlă. Nu apăsați prea tare cu peria sau veți șterge vopseaua existentă. În schimb, lăsați peria să alunece peste suprafață care trebuie să fie vopsită. Dacă vopseaua este prea subțire într-o zonă, așteptați până când se usucă înainte de a aplica un al doilea strat. Dacă încercați să treceți peste vopsea umedă a doua oară, s-ar putea să terminați să-l ștergeți.
  • Vopseaua de sticlă se va micșora puțin când se usucă. Încercați să pictați până la contur. Dacă aveți probleme cu atingerea unei zone strânse, cum ar fi un punct sau un colț, utilizați o scobitoare pentru a răspândi vopseaua.
  • Cea mai groasă pe care o puneți vopseaua, cu atât mai mult se va stinge. Acest lucru reduce loviturile de perie.
  • Pentru a crea un efect de marmorat, puneți câteva picături de două sau mai multe culori în spațiul dorit colorat. Utilizați o scobitoare pentru a răsuci ușor culorile împreună. Nu se amestecă prea mult sau puteți pierde efectul înfășurat și puteți ajunge cu o culoare solidă.
  • Imagine denumită pictura de sticlă dintr-un model de urmărire a modelului 13
    7. Asigurați-vă că clătiți și uscați peria înainte de a vă deplasa pe o culoare diferită. Când sunteți gata să treceți la o culoare nouă, înmugați peria în apă și rotiți-o pentru a elimina orice vopsea în exces. DAB cu ușurință peria împotriva unui prosop de hârtie. Dacă vedeți orice culoare pe prosop, clătiți din nou peria. Dacă nu vedeți nici o culoare, continuați să atingeți peria până când nu mai rămâne apă pe păr. Dacă apa intră în vopsele, poate provoca margele.
  • Imagine denumită pictura din sticlă dintr-un model de urmărire a modelului 14
    8. Curățați-vă din nou pictura, dacă este necesar. Priviți cu atenție piesa dvs. și vedeți dacă există locuri care au nevoie de atingere. Este mult mai ușor să atingeți lucrurile în timp ce vopseaua este încă umedă decât atunci când este uscată. Utilizați sfaturi Q, pensule și scobitori de dinți se înmoaie în alcool pentru a șterge orice vopsea excesivă. Acest lucru este util în special dacă ați ieșit în afara liniilor.
  • Utilizați un pin sau un ac pentru a străpunge orice bule care s-au format în vopsea. Asigurați-vă că faceți acest lucru în timp ce vopseaua este încă umedă.
  • Partea 3 din 3:
    Întărirea și utilizarea piesei
    1. Imagine intitulată Pictura din sticlă dintr-un model de urmărire a modelului 15
    1. Citiți instrucțiunile de pe sticla de vopsea. Unele mărci de vopsea trebuie să se usuce timp de mai multe zile înainte de a putea fi folosite, în timp ce altele trebuie să se usuce timp de până la o lună. Unele mărci ar putea să vă ceară să vă coaceți piesa în cuptor. Consultați întotdeauna la eticheta de pe sticla de vopsea.
    • Unele etichete vă vor spune "vindeca" vopseaua dvs. pentru o anumită perioadă de timp. Acest lucru înseamnă pur și simplu să lași vopseaua "uscat."
  • Imagine intitulată face pictura de sticlă dintr-un model de urmărire a modelului 16
    2. Lăsați vopseaua să se usuce timp de cel puțin 48 de ore. După aceasta, vopseaua trebuie să fie uscată la atingere și poate fi tratată ușor. În funcție de marca de vopsea pe care ați folosit-o, cu toate acestea, vopseaua nu poate fi vindecată până la capăt. Dacă vopseaua se simte lipicioasă sau gumă, nu este vindecată și trebuie să se usuce mai mult.
  • Cele mai multe vopsele de sticlă vor fi complet vindecate după 21 de zile.
  • Imagine intitulată Pictura din sticlă dintr-un pas de urmărire a modelului 17
    3. Luați în considerare coacerea elementului pentru finisaj durabil. Acest lucru vă va permite să vă spălați piesa în mașina de spălat vase. Plasați piesa vopsită pe o foaie de copt acoperită cu folie, apoi puneți foaia de copt într-un cuptor rece. Setați cuptorul la 350 ° F (175 ° C) sau indiferent de temperatură pe care producătorul îl recomandă. Coaceți elementul timp de aproximativ 30 de minute, apoi opriți cuptorul. Nu luați încă piesa din cuptor încă. În schimb, lăsați piesa și cuptorul să se răcească mai întâi. Îndepărtarea sticlei prea curând poate provoca spargerea.
  • Cea mai mare vopsea cu sclipici în ea nu poate fi vindecată în cuptor. Trebuie să le permiteți să se cura de aer timp de 21 de zile. Eticheta de pe sticlă vă va spune dacă vopseaua poate fi sau nu cuplată.
  • Dacă utilizați vopsele de sticlă de la diferite mărci, știți că pot avea diferite temperaturi și timpi de întărire. Pentru a evita arderea vopselei, lipiți cu temperatura și timpul de coacere inferior.
  • Imagine intitulată face pictura din sticlă dintr-un model de urmărire a modelului 18
    4. Știți cum să spălați piesa de sticlă în siguranță. Cele mai multe vopsele de sticlă sunt delicate după vindecare și ar trebui să fie spălate manual folosind o cârpă moale de burete. Dacă v-ați îmbrăcat piesa în cuptor, ați putea să o spălați în partea superioară a unei mașini de spălat vase. Nu lăsați niciodată sticla pictată în apă, chiar dacă ați cuplat-o. Apa va determina vopseaua să se îndepărteze. De asemenea, nu folosiți niciodată un burete zgârcit pe o piesă de sticlă - veți răsturna vopseaua.
  • Image denumită pictura din sticlă dintr-un model final de urmărire a modelului
    5. Terminat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Odată ce piesa dvs. a fost vindecată, puteți folosi super adeziv pentru a atașa lucruri precum margelele și pietrele.
  • Dacă utilizați vopseaua direct din tub și nu cu o perie, asigurați-vă că ștergeți vârful cu un prosop de hârtie după fiecare dată când aplicați o vopsea. Acest lucru va păstra vopseaua de la construirea în interiorul vârfului și înfundându-l.
  • Încercați să stocați linia de sticlă cu capul în jos. Acest lucru va permite tuturor vopselei să curgă în vârf. Nu trebuie să strângeți sticla cât mai mult și va reduce șansele de formare a bulelor.
  • Cele mai multe vopsele, inclusiv vopsea de sticlă, tind să se usuce o umbră sau două brichete. Unele vopsele de sticlă pot, de asemenea, să se usuce puțin mai clar. Țineți cont de acest lucru când vă proiectați proiectul. Este posibil să aveți nevoie să pictați mai multe straturi.
  • Avertizări

    Nu utilizați un tampon de spălare pe bucăți vopsite. Utilizați întotdeauna o cârpă moale sau un burete.
  • Nu spălați niciodată vopseaua aeriană în mașina de spălat vase. Se va opri. Piesele cu cuptor pot fi spălate în raftul de sus al unei mașini de spălat vase.
  • Nu pictați zonele care vor intra în contact cu alimentele, băuturile sau gurile. Chiar dacă o vopsea de sticlă este etichetată ca non-toxică, nu este întotdeauna în siguranță.
  • Nu lăsați niciodată sticla pictată sau înmuierea în apă, chiar dacă l-ați atras în cuptor. Apa va ajunge sub vopsea și o va face să se desprindă.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Obiectul de sticlă pentru a picta
    • Bile de bumbac
    • Spirt
    • Design imprimat pe hârtie
    • Banda camuflanta
    • Vopsele de sticlă
    • Pensule
    • Placă sau palet
    • Cuptor (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar