Cum se adaugă google analytics pe site-ul dvs. Web

Google Analytics este un sistem proiectat de Google care urmărește metrici sau statistici ale unui anumit site web. Prin adăugarea Google Analytics pe site-ul dvs., puteți urmări cantitatea de vizitatori pe site-ul dvs., cuvintele cheie utilizate pentru a găsi site-ul dvs., numele dvs motoare de căutare sau alte site-uri web care au referit vizitatorii site-ului dvs. și mai mult. Adăugarea Google Analytics pe site-ul dvs. poate fi utilă dacă doriți să măriți traficul și să îmbunătățiți ratele de conversie, printre alte valori. Iată pașii despre cum să adăugați Google Analytics pe site-ul dvs. Web.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați Google Analytics pe site-ul dvs. Pasul 1
1. Înscrieți-vă pentru Google Analytics. Vizitați Google.com / Analytics / pentru a vă înscrie sau a vă conecta la Google Analytics cu numele de utilizator și parola Google. Click pe "Accesați analitică" Sau faceți clic pe "Creați un cont acum" Dacă nu aveți un cont Google.
  • Adăugați informații despre site-ul dvs. web. Dacă vă înscrieți pentru prima dată, vi se va cere să introduceți adresa site-ului dvs., un nume de cont pentru site-ul dvs., țara dvs. și fusul dvs. de timp în plus față de informațiile dvs. de contact.
  • Acceptați acordul de utilizare. Vi se va cere să citiți și să acceptați acordul de utilizator pentru Google Analytics înainte de a putea termina crearea unui cont pentru Google Analytics.
  • Imagine intitulată Adăugați Google Analytics pe site-ul dvs. Pasul 2
    2. Accesați codul de urmărire. Codul de urmărire este un șir de cod HTML pe care îl veți copia și lipi pe fiecare pagină a site-ului dvs. pe care doriți să urmăriți statisticile.
  • Localizați codul de urmărire la înscrierea pentru Google Analytics. După acceptarea acordului de utilizator, veți fi dus la o pagină care conține codul de urmărire HTML pentru site-ul dvs. Web.
  • Localizați codul de urmărire la conectarea la contul dvs. Dacă sunteți deja înscrise pentru Google Analytics, veți fi dus la pagina de ansamblu care afișează conturile dvs. de site-uri web. Selectați contul dorit și din coloana Acțiuni, faceți clic pe Editare. În partea dreaptă sus a casetei principale de informare a profilului, faceți clic pe "Verifica statusul." Puteți găsi codul dvs. de urmărire dedesubt "Instrucțiuni pentru adăugarea de urmărire."
  • Imagine intitulată Adăugați Google Analytics pe site-ul dvs. Pasul 3
    3. Adăugați codul de urmărire pe site-ul dvs. Web. Copiați codul de urmărire și introduceți-l în HTML din pagina dvs. web chiar înainte de eticheta capului de închidere.
  • Imagine intitulată Adăugați Google Analytics pe site-ul dvs. Pasul 4
    4. Verificați dacă codul dvs. de urmărire funcționează corect. Pentru a vă asigura că Google Analytics va începe să urmărească datele site-ului dvs., reveniți la pagina de ansamblu care afișează conturile site-ului dvs. web. Selectați contul dorit și din coloana Acțiuni, faceți clic pe "Editați | ×." În partea dreaptă sus a casetei principale de informare a profilului, faceți clic pe "Verifica statusul." În caseta Informații despre starea de urmărire, veți putea verifica dacă codul dvs. de urmărire a fost sau nu instalat corect.
  • Imagine intitulată Adăugați Google Analytics pe site-ul dvs. Pasul 5
    5. Permiteți 24 de ore pentru Google Analytics pentru a începe urmărirea datelor site-ului web.
  • Imagine intitulată Adăugați Google Analytics pe site-ul dvs. Pasul 6
    6. Decideți ce metrici veți folosi și cum vă vor ajuta să vă îmbunătățiți site-ul. Google Analytics are o cantitate covârșitoare de informații pe care vă poate oferi despre site-ul dvs. web și este dificil să știți ce informații sunt utile și ce să faceți cu el. Obțineți informații utile, întrebându-vă întrebările pe care doriți să le răspuns la vizitatorii dvs., ceea ce fac atunci când vizitează site-ul dvs. și ce ar putea fi îmbunătățit pe site-ul dvs. Web.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Ultimele metode de urmărire Google Analytics este cunoscută sub numele de urmărire asincronă. Urmărirea asincronă este un cod de urmărire îmbunătățit cu beneficii suplimentare care includ viteze mai rapide de încărcare, o rată îmbunătățită a colectării datelor pentru utilizatorii care vizitează paginile mai bogate în script și media și urmăresc clicurile utilizatorilor înainte de loturile de cod de urmărire reale. Dacă înlocuiți codul tradițional cu codul asincron nou, asigurați-vă că îl lipiți în corpul HTML, precedat eticheta capului de închidere și nu eticheta corpului de închidere ca codul tradițional necesar.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar