Cum să vopsească sprâncenele

Schimbarea culorii sprâncenelor vă poate afecta cu adevărat aspectul - sprâncenele contrastante vă pot oferi o browne de aer îndrăzneț, misterioase pot arata mai pline și mai groase, iar sprâncenele care sunt similare cu culoarea părului vă pot oferi o privire naturală și echilibrată. În timp ce vopsirea navelor tale este un proces destul de simplu, folosind colorant pe pielea sensibilă în jurul ochilor tăi și atât de aproape de ochi, poate fi oarecum periculos. Asigurați-vă că urmați foarte atent toate instrucțiunile și, atunci când aveți îndoieli, vizitați un profesionist!

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea colorantului drept
  1. Imagine intitulată vopsea sprâncenele Pasul 1
1. Evitați utilizarea vopsea permanentă a părului. Vopselele care sunt formulate pentru utilizarea pe scalpul tău va fi prea aspru pe piele în jurul ochilor tăi. Puteți deteriora pielea fragilă în jurul ochilor sau chiar să vă opriți sprâncenele. Vopselele de păr este, de asemenea, incredibil de dăunătoare pentru ochii dvs. dacă ajunge în ele.
  • Căutați coloranți de barbă, coloranți de păr semi-permanenți sau coloranți de sprâncene demi-permanenți în schimb.
  • Coloranții de barbă vin adesea într-o mare varietate de tonuri neutre și sunt concepute pentru a viza fire de păr fin, ca cele din sprâncenele voastre.
  • Imagine intitulată vopsea sprâncenele Pasul 2
    2. Du-te o umbra mai întunecată pentru a adăuga definiție și a face ca sprâncenele să apară mai plâns. Întunecând părul va rafina forma frunții dvs. și vă poate face ca sprâncenele să pară mai groase și mai pline - perfecte pentru oricine cu sprancenele rare sau foarte ușoare. Puteți încerca să vă vopsiți sprâncenele 2 nuanțe mai întunecate dacă doriți să faceți dramă a aspectului dvs.
  • Încercați să nu mergeți drastic mai întunecat decât umbra dvs. naturală - sprâncenele dvs. pot să arate Inky și Fake și rădăcinile dvs. naturale vor fi evidente atunci când noile fire de păr crescute în.
  • Unii experți de frumusețe sugerează că încearcă să se potrivească cu culoarea sprâncenelor dvs. la cele mai întunecate fire de păr de pe cap.
  • Imagine intitulată vopsea sprâncenele dvs. Pasul 3
    3. Lăsați-vă sprâncenele 1 sau 2 nuanțe dacă ați trecut de la părul întunecat la blondă. Dacă ați făcut o schimbare de culoare mare cu părul, sprâncenele întunecate ar putea arăta un pic dur. Dacă sprâncenele sunt negre, încercați să le vopsiți un maro închis. Din nou, încercați să nu vă îndreptați prea departe de umbra dvs. naturală, astfel încât nu va arăta ciudat când rădăcinile voastre cresc.
  • Dacă ați colorat părul roșu, puteți adăuga o căldură la sprâncenele pentru a vă completa culoarea părului. De exemplu, du-te de la maro închis la mahon.
  • Puteți folosi miere ca produs natural de iluminare. Se amestecă câteva linguri de miere cu o ceașcă de oțet sau peroxid de hidrogen și apoi aplicați acest lucru la sprâncenele timp de 30 de minute înainte de a se clăti.
  • Partea 2 din 3:
    Pregătiți-vă să vă vopsească sprâncenele
    1. Imaginea intitulată vopsea sprâncenele Pasul 4
    1. Fiți conștienți de riscuri. Fără produse de colorare chiar comercializate ca vopsea sprânceană - este aprobată de FDA pentru utilizare pe sprâncenele sau genele. Puteți avea o reacție alergică sau deteriorați pielea sensibilă în jurul ochiului. Coloranții pot provoca iritații și, dacă ajung în ochi, pot provoca orbire.
    • Dacă vă decideți să vă vopiați sprâncenele, fiți foarte atenți să nu faceți nimic în ochi. Aplicați colorantul în cantități mici, astfel încât există mai puțină șansă că va picura aplicatorul și în ochiul dvs.
    • Păstrați 2 sticle de soluție sterilă de irigare a ochilor la îndemână pentru a vă spăla ochiul, dacă veți obține orice vopsea în ea. Irigați-vă ochii cu întreaga sticlă și, dacă arderea continuă, utilizați întreaga sticlă a doua.
    • Asigurați-vă că ați detectat vopseaua pe piele (partea din spate a gâtului sau interiorul brațului dvs. superior va funcționa). Dacă pielea dvs. nu reacționează în 2 zile de la tratament, atunci puteți să vă vopsiți sprâncenele fără să vă faceți griji despre o reacție.
  • 2. Spălați-vă fața cu curățirea facială sau săpunul. Vopselele cu sprâncene trebuie aplicate într-o zonă curată. Curățați ușor sprâncenele pentru a îndepărta uleiul și murdăria. Dacă pielea sau sprâncenele sunt uleioase, colorantul nu poate funcționa și.
  • Asigurați-vă părul înapoi de pe față, fie trăgându-l într-o coadă de cal, fie folosind o bandă de cap sau bobby.
  • Asigurați-vă că eliminați și orice machiaj, astfel încât să puteți vedea clar schimbarea culorii.
  • 3. Descrieți fruntea dvs. cu o cantitate generoasă de jeleu de petrol. Utilizați un tampon de bumbac pentru a răspândi jeleu de petrol sau un balsam gros pe pielea din jurul sprâncenei (dar asigurați-vă că nu primiți nimic pe sprâncenele dvs.). Acest lucru va acționa ca o barieră pentru a vă asigura că nu vopsiți pielea în jurul frunții dvs. și ajutați-vă să țineți vopseaua din ochi. Poate, de asemenea, să reducă iritarea pielii.
  • 4. Pregătiți colorantul sprancenei în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj. Instrucțiunile de amestecare variază în funcție de marca produsului achiziționat, dar rezultatul este același. Vopselele mixte ar trebui să aibă consistența unei pastă groase atunci când o folosește pe sprâncene sau pe barbe. Dacă colorantul este curbat sau apus, nu este amestecat corect. Compoziția pasty păstrează colorantul pe sprâncenele dvs. fără a intra în ochii tăi.
  • Dacă colorantul constă din 2 tuburi de produs pe care le amestecați împreună, utilizați numai aproximativ o cantitate de mazăre din fiecare. Nu veți avea nevoie de prea mult, și puteți salva restul colorantului pentru atingere mai târziu.
  • Faceți soluția de colorare chiar înainte de a vă planificați să o utilizați.
  • Partea 3 din 3:
    Vopsirea sprâncenelor
    1. Aplicați colorantul sprancenei prin răspândirea unui strat gros peste frunte. Kiturile de vopsea cu sprâncene vin cu un aplicator, dar puteți folosi și un tampon de bumbac sau o bobină curată. Încercați să construiți colorantul din jumătatea interioară a sprancenei (partea cea mai apropiată de nas) și lucrați spre capătul mai subțire.
    • Asigurați-vă că lucrați la vopsea în rădăcinile sprâncenelor dvs. și acoperiți întreaga sprânceană în mod egal.
    • Acoperă o sprânceană complet, apoi faceți cealaltă sprânceană. Asigurați-vă că puneți numai colorantul pe sprâncenele voastre!
    • Cel mai bine să nu-l obțineți pe piele, deoarece vă va pata temporar pielea. Dacă obțineți unele pe piele, frecați imediat loțiunea sau petrolul jeleu în vopsea și ștergeți-l cu un prosop de hârtie.
  • Imagine intitulată vopsea sprâncenele Pasul 9
    2. Așteptați 3-5 minute, curățați colorantul cu un tampon de bumbac ascuțit. Brandurile sugerează de obicei între 10-15 minute la colorant, dar vopsirea în incremente mai mici minute vă oferă mai mult control asupra culorii finale. Dacă aveți sprâncene groase, întunecate, mergeți la incremente de 5 minute. Pentru sprâncenele subțiri, ușor, lipiți la trepte de 3 minute.
  • Utilizați un tampon de bumbac înmuiat în apă caldă pentru a șterge orice cremă care a ajuns pe piele și nu pe părul dvs. sau pentru a curăța zonele în care pare să moară pielea. Dacă apa caldă nu funcționează, puteți folosi un tonic facial mic pentru ao curăța.
  • 3. Ștergeți colorantul din sprâncenele cu un tampon de bumbac uscat. Închideți-vă ochii pentru a evita obținerea de vopsea în ele. Vătămați sprâncenele și inspectați culoarea. Dacă vopseaua nu a luat, repetați procesul de colorare pentru încă 3-5 minute.
  • Nu utilizați vopseaua mai mult de 2 sau 3 ori, deoarece vă puteți usca sau vă deteriorează pielea. Așteptați 48 de ore înainte de a muri din nou în fruntea dvs. dacă doriți să obțineți o culoare mai închisă.
  • Când ajungeți la umbra dorită, scoateți colorantul cu un tampon de bumbac uscat. Apoi treceți peste sprâncene cu tampon de bumbac umed cu miză de removersiune pentru a opri procesul de vopsire.
  • Clătiți sau ștergeți fruntea cu apă caldă.
  • 4. Verificați sprâncenele în oglindă pentru a vedea dacă ați pierdut orice locații. Poate doriți să utilizați o oglindă de mărire, astfel încât să puteți vedea cu ușurință sprâncenele. Utilizați un tampon de bumbac înmuiați în vopsea la tratați-vă oriunde ați fi ratat.
  • 5. Tweeze sau ceară sprâncenele într-o formă dorită. Este important să nu vă tulburați înainte de a muri sprâncenele, deoarece acest lucru poate duce la iritație și infecție.
  • 6. Nu subliniați dacă culoarea nu este exact ceea ce ați vrut. Vopselele cu sprâncene începe de obicei să se estompeze după o săptămână, astfel încât culoarea nu va fi la fel de intensă. Dacă nu puteți aștepta o săptămână, periați o picătură de a clarifica șamponul prin sprâncenele cu o periuță de dinți curată sau spoli. Lăsați-o să stea timp de 60 de secunde, apoi clătiți sprâncenele. Șamponul de clarificare va elimina uleiurile și o parte din vopsea de pe sprâncenele.
  • Dacă observați că aveți vopsea pe piele sub sprâncenele voastre, aplicați o remodelare de machiaj pe bază de ulei sau silicon către un tampon de bumbac și ștergeți ușor sprâncenele. Dacă există colorant pe piele, ar trebui să apară pe tamponul de bumbac, iar sprâncenele dvs. ar trebui să fie tonate în jos aproximativ 1 umbră odată ce se usucă.
  • De asemenea, puteți face o pastă utilizând un raport de 1: 1 de bicarbonat de sodiu și șamponul dvs. obișnuit. Aplicați acest lucru la sprâncenele dvs. cu o perie curată și lăsați-o să stea câteva minute. Poate să ia câteva încercări, dar acest lucru ar trebui să calmeze culoarea sprâncenelor tale.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Achiziționați 2 pachete de vopsea de sprâncene. Utilizați 1 pentru a efectua un test de piele. Amestecați lotul în funcție de instrucțiuni și aplicați o mică cantitate fie la brațul dvs. interior, fie la spatele gâtului. Dacă oricare zonă prezintă sensibilitate, fie rezultate în iritație, ați putea fi alergic sau sensibil la ingredientele din acel colorant și ar trebui să evitați să îl utilizați pe sprâncenele.

    Avertizări

    U.S. Administrarea alimentelor și a medicamentului interzice că vopselele de păr să fie folosite pentru a viza sprâncenele datorită riscului de orbire. Este cel mai sigur să folosiți produse special concepute pentru a viza sprâncenele.
  • Nu lăsați colorantul pentru sprâncene mai mult decât recomandat pe instrucțiunile pachetului. Acest lucru poate crește riscul de iritare sau poate duce la pierderea părului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar