Cum să colorați armura din piele în minecraft pocket edition

Pe Minecraft PE, nu puteți vopsi armura de piele la masa de crafting, ca în ediția Java. Acesta este modul în care o faceți în versiunea mobilă.

Pași

  1. Imagine intitulată Armura de piele de culoare pe Minecraft PE Pasul 1
1. Scoateți armura din inventar, împreună cu o cabană o găleată de apă și a vopsea la alegere. Armura și găleata de apă sunt situate în fila care arată ca o sabie, cauldonul este situat în fila care arată ca un raft, iar colorantul este situat în fila care arată ca semințele.
  • Imagine intitulată Armura din piele de colorare pe Minecraft PE Pasul 2
    2. Plasați cauldonul pe o suprafață. Cauldrele pot fi distruse sau reutilizate odată ce ați terminat și puteți avea mai mult de unul în același timp. Puteți crea o sursă infinită de apă dacă locuiți într-o pădure "Taiga Forest" sau "Dense Taiga", deoarece nivelul de ploaie este ridicat, spre deosebire de deserturi, nivelul de ploaie este scăzut.
  • Imagine intitulată Armura de piele de culoare pe Minecraft PE Pasul 3
    3. Selectați găleata apei și atingeți cauldonul. Cauldonul ar trebui să se umple cu apă. Dacă nu, încercați din nou și vedeți ce se întâmplă. Dacă doriți o opțiune ecologică, dar mai greu, puteți săpat o gaură spre cerul direct și așteptați să plouă. Ploaia va umple cazdroni. Aveți grijă să nu stați lângă cauldron- (1 bloc), deoarece ploaia va ateriza pe dvs. nu cauldronul pentru ao umple.
  • Imagine intitulată Armura de piele de colorare pe Minecraft PE Pasul 4
    4. Selectați vopsirea dvs. și faceți același lucru ca și cu apa. Conținutul cazanului ar trebui să se schimbe la culoarea colorantului selectat.
  • Imagine intitulată Armura de piele de culoare pe Minecraft PE Pasul 5
    5. Selectați un element de armură (trebuie să fie piele) și apăsați pe cauldron. Piesa de armură trebuie să se schimbe la culoarea colorantului. Repetați cu restul elementelor.
  • sfaturi

    Dacă faceți o greșeală, reumpleți cauldonul cu apă și alegeți un vopsea diferită.
  • Creați-vă creativ cu o culoare strălucitoare și îndrăzneață, deoarece puteți să amestecați până la șaisprezece nuanțe de culoare într-un cazan care rezultă într-o abundență de alegeri - nu trebuie să aveți întotdeauna o culoare îndrăzneață - mergeți mai departe și obțineți o culoare mixtă.
  • Dacă nu știți ce să alegeți Alegeți o culoare care va completa pielea Minecraft.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar