Cum să aplicați machiajul ca om

Machiajul nu este numai pentru femei. Un machiaj mic poate merge mult spre accentuarea caracteristicilor dvs. și ascunderea defectelor. Aplicați fundația pentru a netezi loviturile și caracteristicile înguste. Tratați cercurile întunecate și alte pete cu concealer. Utilizați creioane cu sprâncene și ochilor pentru a vă oferi aspectul propriu unic. Cheia pentru aplicarea machiajului este de a folosi o cantitate mică de ea pe pielea hidratată și se amestecă astfel încât pare a fi naturală.

Pași

Metoda 1 din 5:
Evidențiază și conturând fața ta
1. Evidențiază zonele cu fața pe care doriți să le prezentați. Un lider lichid va face ca zonele importante ale feței dvs. să arate mai radiante. Evidențiați-vă nasul prin perierea unei linii subțiri pe podul. Completați zona dintre sprâncene cu lovituri diagonale. Utilizați lovituri delicate în timp ce vă mișcați și urmăriți deoarece pielea începe să arate mai tânără și mai ușoară.
  • Încercați să evidențiezi alte zone. Culoare în spațiul dintre pleoapele inferioare și pomeții superioare. Plasați puțin în jurul nărilor și deasupra arcurilor sprâncenelor voastre.
  • Sinstalatorul dvs. ar trebui să fie două nuanțe mai ușoare decât tonul pielii. Cei cu piele ușoară, de exemplu, nu ar dori să folosească răsturnatoare maro sau portocalii.
  • 2. Amestecați în evidență cu degetele. Atingeți sau Masați liderul în piele. Nu trebuie să utilizați o mulțime de forță. Zone mici, cum ar fi în jurul nasului, pot fi manipulate prin patting în machiaj cu un singur deget. Pentru zone mai mari, cum ar fi podul nasului, frecați degetul ușor în sus și în jos în zona evidențiată.
  • Când ați terminat, evidențiatorul nu va lăsa linii evidente.
  • 3. Continuați-vă fața cu fundația. Aplicați fundația asupra zonelor pe care doriți să o sculptați. Pentru nasul tău, perie pe o linie tot drumul pe ambele părți. Fundația mai întunecată ar trebui să fie lângă punctul culminant pe podul nasului. Mai târziu, nasul va apărea mai subțire și mai frumos.
  • Încercați să contur alte zone. Începeți la nivelul sprâncenelor de pe partea laterală a capului și urmați curba capului în sus în părul părului. De asemenea, suge în obraji și vopsea de lângă pleoapa inferioară, de-a lungul golului obrazului și în jos în linia de maxime.
  • Fundația dvs. ar trebui, de asemenea, să completeze tonul pielii, dar să fie aproximativ două nuanțe mai întunecate.
  • 4. Amestecați fundația cu degetele. Treceți ușor pe liniile fundației. Le-ați în jos și frecați-le în piele. Scopul este de a înmuia liniile astfel încât fundația să se amestece și devine nedetectabilă.
  • 5. Acoperiți zonele întunecate cu o bază de culoare deschisă. O perie de stingere este utilă pentru aplicarea și amestecarea în această a doua acoperire a fundației. Îndepărtați peria, o minge de bumbac sau un burete de machiaj în fundație. Atingeți peria față de zonele pe care doriți să le acoperiți. Când ajungeți la nas, lucrați de la partea de jos în sus și terminați-l cu degetele.
  • Această fundație mai ușoară ar trebui să fie două nuanțe mai ușoare decât tonul pielii.
  • 6. Pulbere peste zonele evidențiate. Pulberea este utilizată pentru a reduce strălucirea pielii nenaturale unele machiaj, temperatură caldă și lumini luminoase pot provoca. Obțineți o pulbere presată o umbră mai ușoară decât tonul pielii. Utilizați o perie pentru a răspândi o acoperire ușoară asupra zonelor pe care le-ați evidențiat mai devreme.
  • 7. Colorați fața cu bronzul. Bronzerul este util dacă credeți că arăți puțin palid. Obțineți un bronz două nuanțe mai întunecate decât tonul pielii. Cu peria ta, urmați liniile de contur pe care le-ați făcut mai devreme. Utilizați mișcări circulare pentru a amesteca bronzul și a ilustrați.
  • După aceasta, puteți continua să faceți ajustări. Încercați amestecarea într-o blush pe pomeții, nasul, pleoapele și bărbia.
  • De asemenea, puteți utiliza o căptușeală de buze pentru a atrage pe pistrui și alte locuri de frumusețe pe care le-ați acoperit. Acest lucru vă va asigura că pielea dvs. menține un aspect natural, fără machiaj.
  • Metoda 2 din 5:
    Ascunderea cercurilor întunecate și pete
    1. Imaginea intitulată Aplicați machiajul ca un pas 8
    1. Testați concealerul pe braț. Găsiți venele de pe partea inferioară a încheieturii mâinii. Frecați un pic de concealer în piele. Dacă se potrivește cu pielea ta, va ascunde venele. Un concealer care se potrivește cu pielea dvs. va arăta natural atunci când este folosit pentru a ascunde marcajele pe față.
    • Bărbații cu pielea grasă ar trebui să evite crema și slăbiți. Cei cu piele uscată ar trebui să evite concealerii lichizi.
    • Concealer colorat, folosit în locul concealerului dvs. obișnuit, poate ajuta la acoperirea anumitor mărci. Utilizați culoarea opusă din ceea ce se află pe față. Pigmentul portocaliu poate ajuta la acoperirea cercurilor întunecate albastre și pigmentul verde poate ajuta la acoperirea petelor roșii.
  • 2. Aplicați concealerul în jurul blestemului. Dab concealer din apropierea zonei de înșurubare. Puteți face acest lucru direct cu stick concealer sau folosind un deget sau perie. Privi într-o oglindă. Răspândiți cantități mici de concealer în jurul frontierei zonei întunecate. Nu uitați să adăugați un concealer pe partea de sus a petelor ridicate.
  • Fundația funcționează în același mod ca un concealer, dar nu se amestecă bine cu părul facial. Evitați utilizarea Fundației și Concealer în același timp sub părul facial..
  • 3. Amestecați în concealer cu degetele. Luați vârful degetelor și atingeți-le împotriva concealerului. Frecați ușor crema în zonă. Păstrați o atingere delicată atunci când lucrați în jurul unor pete dureroase. Nu va dura mult timp ca concealerul să se amestece cu pielea ta.
  • Metoda 3 din 5:
    Umplerea sprâncenelor
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul ca un pas cu pasul 11
    1. Puneți-vă sprâncenele în formă. Începeți lângă centrul feței. Utilizați lovituri delicate pentru a desena părul în sus. Continuați să faceți acest lucru până la partea subțire a sprâncenelor. Pe măsură ce ajungeți la capăt, periați-vă la lateral, astfel încât sprâncenele să se termine în puncte.
    • O spolirie este o perie mică folosită pe sprâncene. Arată similar cu o perie de rimel, dar asigurați-vă că nu luați o perie plină de machiaj din greșeală.
  • Imaginea intitulată Aplicați machiajul ca un pas cu pasul 12
    2. Scoateți sprancenele cu pensete. Orice fire de păr liber pot fi îndepărtate. Prindeți firele de păr și scoateți-le unul câte unul. Lucrați încet, astfel încât să nu vă subțiri sprâncenele mai mult decât doriți. Ia ceva timp pentru a ieși din oglindă și a vedea cum arată sprâncenele tale. Sprâncenele îngrijite ar trebui să completeze structura feței.
  • Începeți la partea mai groasă și la sfârșitul părții mai subțiri. Păstrați firele de păr la o lungime uniformă pe partea superioară și inferioară a sprâncenei.
  • Structura facială este importantă. Pentru o față ovală, de exemplu, faceți sprâncenele Piața dvs. cu spațiu între ele. Pentru mai multe fețe pătrate, o ușoară arc în sprâncenele tale va arăta mai bine.
  • 3. Completați sprâncenele cu un creion de frunte. Apăsați ușor creionul împotriva frunții dvs. Găsiți locul în care părul încep să se înclină spre partea din cap. Faceți lovituri scurte în lateral pentru a adăuga culoarea. Pentru zonele de păr vertical, începeți în partea de jos a frunții dvs. și lucrați în sus până când sprâncenele arată plin.
  • 4. Țineți firele de păr cu gel de frunte. Îndepărtați peria în gel. Din nou, accelerați ușor peria de-a lungul frunții dvs. Trageți peria de-a lungul zonei părului care înclinați spre partea feței. Reveniți la părul vertical și la accident vascular cerebral în sus din partea de jos a frunții dvs.
  • Metoda 4 din 5:
    Folosind eyeliner
    1. Imaginea intitulată Aplicați machiajul ca un bărbat pasul 15
    1. Trageți o linie sub genul inferior. Utilizați un creion negru de ochi pentru a urmări de-a lungul fundului ochiului. Mișcați încet, astfel încât să trageți pe o linie uniformă, subțire. Pentru un aspect mai pronunțat, vă puteți închide și ochiul și culoarea pleoapelor.
    • Puteți utiliza gel sau eyeliner lichid dacă doriți. Acestea au tendința de a fi puțin mai greu pentru începători să folosească și sunt mai scumpe, dar durează mai mult.
  • 2. Smudge de ochi cu degetul. Pentru a canaliza David Bowie sau Johnny Depp, faceți un ochi puțin murdar. Luați un deget și frecați-l înainte și înapoi sub ochi. Dacă v-ați colorat pleoapa, smudge și asta. Nu vă faceți griji cu privire la ea.
  • 3. Line în interiorul ochiului tău. Deschideți-vă ochiul larg. Luați creionul la pleoapa inferioară. Atingeți creionul în porțiunea interioară. Desenați o linie în jurul lui de la un colț la altul.
  • Simțiți-vă liber să vă personalizați aspectul. Puteți să le faceți mai colorați prin adăugarea de fard de argint la colțurile interioare sau acoperirea zonelor neagră cu o luciu strălucitor de buze.
  • De asemenea, puteți adăuga rimel Pentru a vă face ochii să pară mai întunecați. Acest lucru se face prin tragând ușor o perie de rimel peste genele tale.
  • Metoda 5 din 5:
    Stabilirea unei rutine de îngrijire a pielii
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul ca un pas 18
    1. Spălați-vă fața cu un exfoliant. Exfolianții elimină celulele moarte moarte, ceea ce ajută machiajul să se mulțumească mai bine pe față. Aplicați un exfoliant. Nu-l frecați. În schimb, masați ușor sau bateți-l înăuntru. Urmăriți-vă prin bătuți cu fața uscată cu un prosop. Utilizați exfoliant cel puțin de două ori pe săptămână. Ar trebui să vă spălați întotdeauna fața înainte de a aplica machiajul.
    • Dacă aveți piele sensibilă, utilizați exfoliant cu ușurință.
    • Un curățitor non-exfoliant poate fi întotdeauna utilizat. Este o idee bună să folosiți o dată (de două ori pentru pielea grasă) o zi chiar și atunci când nu purtați machiaj.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul ca om Pasul 19
    2. Aplicați toner pentru a vă hidrata pielea. Tonerul replementează pielea, deci este util oricând aplicați un produs de curățare. Obțineți o minge de bumbac sau un tampon cosmetic. Îndepărtați-l într-un pic de toner, apoi utilizați-l pentru a da tonerul de-a lungul feței. Va păstra pielea netedă și moale.
  • Evitați utilizarea tonerilor cu alcool. Acestea vă pot usca fața.
  • Imaginea intitulată Aplicați machiajul ca un bărbat pasul 20
    3. Protejați-vă pielea cu un hidratant de 15 SPF. Hidratant, atunci când este aplicat dimineața, vă protejează pielea de la soare. Acesta poate fi aplicat la noapte, pentru a reduce formarea de riduri și alte mărci care descompun machiajul. Căutați un produs care are un rating SPF de 15 sau mai mare. Frecați-l peste față și gâtul.
  • Încercați să utilizați hidratant înainte de a aplica machiajul și după ce îl spălați noaptea.
  • 4. Curățați machiajul noaptea. Întoarceți întotdeauna machiajul înainte de a dormi. Spălați-vă fața noaptea pentru a vă asigura că nu lăsați petele pe pernă. Un produs de curățare va ajuta la garantarea faptului că fața dvs. este liberă de toate machiajul.
  • Un detergent pe bază de ulei este eficient pentru îndepărtarea machiajului, dar nu trebuie utilizat pe pielea grasă. În schimb, stick la geluri și de curățare pe bază de apă.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul ca un pas 22
    5. Purtați balsamul de buze. Balsamurile de buze vă protejează, de asemenea, pielea și trebuie aplicate în fiecare dimineață. Căutați cele cu cel puțin SPF 15, deoarece acestea vă vor proteja buzele de la deteriorarea soarelui. Evitați balsamurile care au un finisaj strălucitor sau lucios. Acestea au tendința de a arăta feminin.
  • Comunitatea Q & A

    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Este ok pentru baieti sa poarte machiaj?
      Daniel Vann
      Daniel Vann
      Esteticianul licențiat
      Daniel Vann este directorul creativ pentru produsele cosmetice Daredevil, studio de machiaj în zona Seattle. A lucrat în industria cosmetică de peste 15 ani și este în prezent un educator licențiat și educator de machiaj.Daniel Vann
      Daniel Vann
      Esteticianul licențiat
      Expert răspuns
      da! În timpul meu de a face machiaj, am identificat cinci tipuri de machiaj de tip: machiaj-mai puțin, daredevil, drag, jumătate de drag și androgeni. Daredevil este genul pe care îmi place să îl port, unde păstrezi o anumită esentă a maledității tale, dar doar arăți un pic mai sinistru, un pic mai mult ca un rocker. Este vizibil și strălucitor, dar rapid, și nu există o tona de machiaj implicat.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 0helpful 1
    • Întrebare
      Cum creați un aspect de rocker cu contur?
      Daniel Vann
      Daniel Vann
      Esteticianul licențiat
      Daniel Vann este directorul creativ pentru produsele cosmetice Daredevil, studio de machiaj în zona Seattle. A lucrat în industria cosmetică de peste 15 ani și este în prezent un educator licențiat și educator de machiaj.Daniel Vann
      Daniel Vann
      Esteticianul licențiat
      Expert răspuns
      Dacă mergeți la un aspect de rocker, concentrați-vă asupra modului în care se pare că poziționați-o în jos, cum arată umbrele când vă apăsați bărbia la claviculă. Arăți mai mult ca un animal de pradă. Urmați aceste umbre atunci când vă confruntați.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 0helpful 0
    • Întrebare
      Cum puteți crea machiajul diferit arată ca un bărbat?
      Daniel Vann
      Daniel Vann
      Esteticianul licențiat
      Daniel Vann este directorul creativ pentru produsele cosmetice Daredevil, studio de machiaj în zona Seattle. A lucrat în industria cosmetică de peste 15 ani și este în prezent un educator licențiat și educator de machiaj.Daniel Vann
      Daniel Vann
      Esteticianul licențiat
      Expert răspuns
      Dacă vă dați un aspect mai puțin de machiaj în care nu doriți să arate, încercați să vă concentrați asupra îngrijirii pielii și adăugarea unui mic concealer și poate un gloss sau o mascara clară. Face mici atingeri aici și acolo și să folosească cât mai puțin machiaj posibil pentru a face truc. Dacă doriți un aspect androgin, adăugați mai multă simetrie, mai multă piersici, și poate culori pastelate.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 0helpful 0
    Vedeți mai multe răspunsuri

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Încercați machiajuri minerale concepute special pentru bărbați. Vă protejează pielea și poate ascunde condițiile pielii.
  • Nu vă fie frică să mergeți la un consultant profesionist de machiaj, cum ar fi cei din spatele contoarelor la magazinele departamentului. Ele pot ajuta cu părți dure, cum ar fi obținerea machiajului care se potrivește cu tonul pielii.
  • Nu trebuie să respectați produsele marcate de bărbați. Produsele comercializate față de femei vor lucra și la dvs.
  • Avertizări

    Aplicarea machiajului pentru deschiderea sau sângerarea pete poate face ca aceste pete să fie mai slabe. Așteptați până când se închid.
  • Nu exfoliați imediat după bărbierit. Acest lucru vă va irita pielea.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Contouring și evidențiere

    • Alimentator
    • Fundația mai ușoară
    • Fundația mai întunecată
    • Perii
    • Pulbere presată
    • Bronzer

    Ascunderea petelor

    • Concealer

    Modelarea sprâncenelor

    • Spoolie perie
    • Pensetă
    • Creion pentru sprancene
    • Gelul cu sprâncene

    Aplicând eyeliner

    • Black Eye Pencil

    Îngrijirea pielii

    • Exfoliator
    • Toner
    • Hidratant
    • Machiaj Cleanser
    • Balsam de buze
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar