Cum de a conturul și evidențiați fața (machiajul)

În ultimii ani, conturul și evidențierea fata dvs. au devenit standarde industriale de frumusețe. Contouring adaugă umbre și linii pe față în timp ce evidențiază evidențiază caracteristicile dvs. Pentru a conturul și evidențiați fața dvs., aplicați machiajul de bază, evidențiați zonele pe care doriți să le accentuați, conturul zonelor pe care doriți să le diminuați și asigurați-vă că ați amestecat!

Pași

Partea 1 din 3:
Evidențiind fața dvs. cu concealer
  1. Imagine intitulată contur și evidențiați-vă fața (machiajul) Pasul 1
1. Aplicați grundul și fundația ca voi în mod normal. RUB A grund în pielea dvs. ca bază pentru machiaj. Lăsați-l să se usuce înainte de a începe aplicarea oricăror fundație. Alegeți-vă umbra normală de fundație și aplicați-o cu o perie de fundație sau blender.
  • Puteți sări peste punerea la fundul unei aspecte mai naturale. Doar asigurați-vă că vă amestecați conturul și evidențiați-vă bine în piele!
  • 2. Adăugați concealer la petele dvs., dar nu pe ochii tăi. Evidențierea implică punerea concealerului sub ochii tăi. Adăugați umbra dvs. normală de Concealer la acoperirea pe obraji, fruntea și nasul, dar nu vă acoperiți sub ochii. Multiple straturi de concealer sub ochi pot arata nefiresc si cauzeaza crearea.
  • Nu merge prea greu pe concealer, deoarece vei adăuga mai târziu.
  • Încercați să nu amestecați pulberi și lichide. Dacă utilizați un contur de pulbere, utilizați un concealer de pulbere. Dacă utilizați un contur lichid, utilizați un concealer lichid.
  • Imagine intitulată contur și evidențiați-vă fața (machiajul) Pasul 3
    3. Utilizați o nuanță de 2 până la 3 nuanțe mai ușoară decât concealerul dvs. obișnuit. Concealerul pe care îl folosiți ca un lider nu ar trebui să fie același pe care îl utilizați pentru a acoperi petele. Alegeți un concealer care este mai ușor decât umbra dvs. naturală, astfel încât să ia în evidență anumite zone ale feței tale.

    Bacsis: Dacă concealerul pe care l-ați cumpărat este prea luminos, amestecați-l cu unii dintre concealerul dvs. natural să-l întunecați ușor.

  • 4. Desenați un triunghi cu susul în jos sub ochii tăi cu concealer. Zona sub ochi este adesea mai întunecată decât restul feței. Pentru a vă lumina zona ochilor, aplicați-vă concealerul cu aplicatorul într-o formă triunghiul de sus în jos sub ochii tăi. Porniți triunghiul drept sub linia de line inferioară și aduceți-o până la partea de sus a obrajilor. Umpleți triunghiul în întregime cu concealer.
  • Evidențiarea dvs. sub ochii dvs. ajută, de asemenea, la accentuarea obrajilor.
  • 5. Faceți o linie de concealer care coboară pe podul nasului. Păstrați această linie destul de subțire. Începeți în partea de sus a nasului și aduceți linia spre vârf. Acest lucru vă va ajuta să vă faceți ca nasul să pară mai mic și să accentueze lungimea sa.
  • Imagine intitulată contur și evidențiați-vă fața (machiaj) Pasul 6
    6. Adăugați un triunghi mic, cu capul în jos de concealer între sprâncenele dvs. Așezați-vă concealerul chiar deasupra podului nasului vostru. Îndreptați triunghiul spre nas și atingeți laturile spre exterior spre sprâncenele voastre. Umpleți întregul triunghi cu Concealer.
  • Acest triunghi ajută la accentuarea oaselor de frunte.
  • Imagine intitulată contur și evidențiați-vă fața (machiaj) Pasul 7
    7. Dabii un concealer în partea de jos a bărbiei voastre. Lipiți partea de jos a maxilarului spre exterior, astfel încât bărbia dvs. să iasă afară. Aplicați un mic dreptunghi de concealer la jumătatea inferioară a bărbiei. Umpleți dreptunghiul în totalitate.
  • Nu adăugați concealer pe jumătatea superioară a bărbiei dvs. sau ar putea face buzele să pară neuniforme.
  • 8. Amestecați bine concealerul cu o perie sau blender de frumusețe umedă. Utilizați mișcări mici, circulare pentru a vă asigura că nu există linii aspre pe fața dvs. Concealerul pe care l-ai folosit este mult mai ușor decât pielea ta, așa că va lăsa benzi de lumină dacă nu o amesteci bine.
  • De asemenea, puteți utiliza un burete de amestecare pentru a se amesteca în concealer. Pentru cele mai naturale rezultate, să vă distrugeți mai întâi buretele.
  • Partea 2 din 3:
    Contorarea umbrelor
    1. Imagine intitulată contur și evidențiați-vă fața (machiajul) Pasul 9
    1. Amestecați o fundație mai întunecată cu propria dvs. pentru a crea un lichid de contur. Alegeți o fundație lichidă care este de 4 până la 5 nuanțe mai întunecate decât umbra dvs. naturală. Amestecați o capsumă a fundației dvs. normale cu o fundație închisă cu o perie de machiaj. De asemenea, puteți utiliza un stick de contur sau pulbere în schimb.
    • Dacă utilizați un machiaj de contur de pulbere sau un bronz, găsiți unul într-o umbră mai întunecată decât a ta.

    Bacsis: Nu alegeți o fundație care este strălucitoare, sau conturul dvs. nu se va amesteca și.

  • 2. Desenați o linie sub pomeții cu umbra de contur. Găsiți golurile din pomeții tăi prin suge obrazul în gură. Utilizați o pensulă de machiaj mic, pentru a glisa o linie sub pomeții de la urechile dvs. până la mijlocul obrazului. Asigurați-vă că liniile sunt destul de chiar pe ambele părți ale feței.
  • Dacă utilizați un stick de contur, aplicați stick-ul direct pe față.
  • 3. Adăugați linii de contur din arcul sprâncenelor până la linia de păr. Dacă aveți o frunte proeminentă, puteți face să pară mai mică prin contur. Utilizați o perie de machiaj mică, pentru a glisa o linie deasupra ambelor sprâncene până la părul dvs. de păr. Încercați să nu obțineți lichid de contur pe părul dvs.
  • Dacă aveți o frunte naturală, nu trebuie să vă confruntați cu această zonă.
  • 4. Face ca nasul să pară mai mic prin adăugarea de linii de contur de-a lungul podului. Utilizați o perie de machiaj mic, subțire pentru a desena 2 linii de pe ambele părți ale podului nasului. Începeți din partea de sus a sprâncenelor și periați liniile în jos până când ajung la vârful nasului. Păstrați aceste linii subțiri și asigurați-vă că nu se ating reciproc în mijloc.
  • Aceste linii de contur vă alungiază nasul și o fac să pară mai mici.
  • Dacă utilizați un stick de contur, utilizați o perie pentru a glisa stick-ul și pentru a ridica machiajul de contur.
  • 5. Definiți linia maxilarului prin desenarea liniilor de contur sub ea. Găsiți linia jaw-ului simțindu-vă creasta ascuțită din partea de jos a feței. Faceți linii de contur de la ureche la începutul bărbiei voastre. Nu contur chiar sub bărbie, sau ar putea să vă dea un aspect ciudat ciudat. Face aceste linii destul de groase și proeminente.
  • Dacă aveți o linie de maxime naturală, puteți sări peste conturarea maxilarului.
  • 6. Amestecați conturul cu o perie sau blender de frumusețe umedă. Cea mai importantă parte a conturului se amestecă în machiajul dvs. Utilizați o perie ascuțită sau un burete de amestecare pentru a trece peste fiecare linie pe care ați creat-o pe fața dvs. Amestecați liniile în fundație într-o mișcare ascendentă până când sunt foarte slabi. Nu lăsați nici o linie sau unghiuri dure pe față.
  • Încercați să vă uitați la machiajul dvs. la soare pentru a vedea dacă pare natural.
  • Sfat de experți
    Melissa Jannes

    Melissa Jannes

    Licențiat Esteticianmelissa Jannes este un estetician licențiat și proprietarul Studio de frumusețe Maebee din Philadelphia, un spațiu de practicieri unic care oferă servicii de calitate cu o atenție individuală. Melissa este, de asemenea, un educator național pentru companiile universale. A primit diploma de estetică la Școala de frumusețe din Middletown în 2008 și este licențiată atât în ​​New York, cât și în Pennsylvania. Melissa a câștigat "Cel mai bun de frumusete" Premiul de la Magazine Allure în 2012 pentru calitatea ceară de bikini.
    Melissa Jannes
    Melissa Jannes
    Esteticianul licențiat

    Utilizați o mână ușoară și amestecați bine conturul. Îmi place să folosesc o fundație mată care este de aproximativ 5 ori mai întunecată decât pielea, mai degrabă decât bronzul sau ceva strălucitor. Apoi, o amestec cu Aor un burete și încerc să sufun fundația reală împreună cu ea. Dacă doriți să mergeți la o atingere mai întunecată, puteți adăuga un pic mai mult. Cu toate acestea, rețineți că conturul arată frumos pe film, dar poate arăta foarte greu în persoană.

    Partea 3 din 3:
    Adăugarea atingerii finisajelor
    1. Terminați restul machiajului dvs., așa cum ați fi în mod normal. Odată ce machiajul dvs. de față este terminat, adăugați ochile, rimelul, sprâncenele, buza de buze și roșii. Puneți la fel de mult sau cât mai puțin machiaj așa cum doriți.
    • Contouring și evidențierea merge cel mai bine cu o față completă a machiajului.
    Sfat de experți

    Amintiți-vă, ori de câte ori faceți machiaj, ar trebui să fie distractiv. Dacă vă place modul în care arată ceva, mergeți cu el!

    Melissa Jannes

    Melissa Jannes

    Licențiat Esteticianmelissa Jannes este un estetician licențiat și proprietarul Studio de frumusețe Maebee din Philadelphia, un spațiu de practicieri unic care oferă servicii de calitate cu o atenție individuală. Melissa este, de asemenea, un educator național pentru companiile universale. A primit diploma de estetică la Școala de frumusețe din Middletown în 2008 și este licențiată atât în ​​New York, cât și în Pennsylvania. Melissa a câștigat "Cel mai bun de frumusete" Premiul de la Magazine Allure în 2012 pentru calitatea ceară de bikini.
    Melissa Jannes
    Melissa Jannes
    Esteticianul licențiat
  • 2. Periați bronzul în orice zone de contur pe care doriți să le accentuați. Uneori, amestecarea unei linii de contur poate face să dispară. Dacă aveți câteva zone pe care doriți să le creați umbre mai mari, cum ar fi linia jaw sau nasul, utilizați o perie mare, pufoasă pentru a aplica un strat subțire de bronzer pe acele zone. Utilizați o perie subțire, rigidă pentru a crea linii pe nas și pomeții din bronz și apoi le amestecați.
  • Dacă mergeți la un aspect mai natural, nu aveți nevoie să adăugați bronzer.
  • 3. Aplicați lider lichid sau pulbere în zonele pe care doriți să le ștergeți. Marcile de machiaj vinde adesea un produs care este numit în mod specific evident. Acest lucru are de obicei niște strălucitori și strălucesc, ceea ce face minunat pentru a atrage atenția asupra caracteristicilor pe față. Aplicați-vă lichidul sau pulberea de pulbere spre oasele de frunte, vârful nasului și arcul cupiului. De asemenea, puteți adăuga unele pe partea de sus a pometrilor dvs. pentru a le face să iasă în evidență.
  • Salubighter vine în câteva nuanțe diferite, dar este de obicei într-un ton alb sau de piersic.
  • 4. Utilizați o pulbere de setare sau spray pentru a vă asigura că machiajul durează. Dacă ieșiți în noapte sau pentru un eveniment în care nu doriți să arătați uleios, aplicați a Setarea pulberii la întreaga ta față pentru a vă asigura că machiajul rămâne în poziție. Pat-l în zona ta sub ochi, fruntea ta, și obezele tale mai ales. Amestecați pulberea în față pentru a arăta fără cusur. Sau, utilizați a Setarea sprayului și ușor spritz fața ta. Așteptați până când pulverizatorul se usucă să iasă în oraș.
  • Setarea pulberii poate provoca flashback. Dacă veți avea fotografia dvs. făcută cu Flash, nu utilizați setarea pulberii.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Concealer 2 la 3 nuanțe mai ușoare decât propria ta
    • Contorarea lichidului
    • Perie subțire sau burete de amestecare
    • Bronzer (opțional)
    • Liquidul lichidului sau pulberii (opțional)
    • Setarea pulberii (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar