Cum să colorați de păr albite maro

Poate că ți-ai umplut părul pentru a-ți vopsi un maro mai ușor sau poate că te simți făcut cu aspectul albite - indiferent de motiv, ești pregătit pentru o schimbare! Vopsirea părului albită înapoi la Brown nu este greu, dar implică mai mulți pași decât munca voastră medie de colorant, deoarece va trebui să adăugați tonuri calde înapoi în părul dvs. Nu vă faceți griji, totuși, vom merge prin tot ce trebuie să faceți pentru a vă transforma părul pas cu pas.

Pași

Partea 1 din 3:
Vopsirea părului
  1. Imagine intitulată Dye Brown Brown Pasul 8
1. Alegeți o culoare care sunt 2-3 nuanțe mai ușoare decât culoarea finală a obiectivului. Din moment ce părul albit este mai poros, chiar și cu umplutura proteinei, absoarbe mai multă culoare decât părul sănătos și a ajuns să se uite mult mai întunecat decât culoarea dorită. Veți dori să alegeți o culoare ușor mai ușoară pentru a echilibra acest efect de întunecare.
  • Dacă cumpărați pe baza imaginii de pe partea din față a casetei, căutați una care este puțin mai ușoară decât ceea ce doriți.
  • Imagine intitulată Dye Brown Brown Pasul 9
    2. Protejați-vă pielea și hainele cu mănuși și un prosop vechi. Înainte de a începe chiar să amestecați coloranți, puneți o pereche de mănuși de latex și puneți un prosop vechi în jurul umerilor pentru a vă proteja hainele. Culoarea va vopsi orice atingere, asa ca asigurati-vă că purtați haine vechi pe care nu vă îngrijorați să vă murdăriți.
  • Utilizați un prosop întunecat pentru a ascunde orice pete de la colorant.
  • Imagine intitulată Dye Brown Brown Pasul 10
    3
    Se amestecă și se aplică Vopselele bruneta conform instrucțiunilor cutiei. Cu o perie de aplicator și un castron de plastic, măsurați și amestecați colorantul și dezvoltatorul inclus în kitul de culoare. În general, colorantul și dezvoltatorul trebuie amestecat într-un raport de 1: 1, dar acest lucru poate varia între producători. Asigurați-vă că urmați instrucțiunile de pe casetă și combinați produsele până când au o consistență cremoasă.
  • Unele kituri vor include, de asemenea, un tratament de condiționare sau hidratare.
  • Imagine intitulată Dye Brown Brown Pasul 11
    4. Împărțiți-vă părul în 4 secțiuni și fixați-le. Folosind capătul ascuțit al periei aplicatorului, faceți părul în jos în mijloc, apoi de la ureche la ureche. Clipați fiecare secțiune cu un clip de plastic pentru a le menține în timp ce lucrați. Deconectați și aplicați coloranți la doar o secțiune la un moment dat.
  • Imagine intitulată Dye Black Brown Pasul 12
    5. Aplicați colorantul la părul dvs., secțiunea de lucru pe secțiune. Desfaceți prima dvs. secțiune, apoi încărcați peria aplicatorului cu colorant și vopsiți-l pe un strat subțire de păr aproximativ .5 în (1.3 cm) grosime. Începeți la rădăcini și vopsiți colorantul pe ambele părți pentru a acoperi bine firele. Lucrați prin fiecare secțiune până când toate părul este acoperit.
  • Obțineți cât mai aproape de baza rădăcinilor fără a atinge scalpul.
  • Dacă culoarea se potrivește cu rădăcinile dvs. naturale, încercați să o amestecați în rădăcini, astfel încât să nu vă faceți griji cât de mult despre creșterea. Color-potrivirea poate fi foarte dificilă, totuși, dacă nu aveți o mulțime de experiență cu colorarea părului, este posibil să doriți să vă vopiți doar capul întreg.
  • Imagine intitulată Dye Brown Brown Pasul 13
    6. Lăsați procesul de colorare pentru perioada de timp enumerată pe cutie. Majoritatea coloranților bruneta necesită 30 de minute pentru a procesa, dar se referă întotdeauna la instrucțiuni. Verificați progresul părului la fiecare 5-10 minute până la 30 de minute.
  • Imagine intitulată Dye Brown Brown Pasul 14
    7. Clătiți colorantul cu apă călduță până când apa rulează curat. Într-o chiuvetă sau duș, alergați apă prin intermediul părului dvs. Lucrați degetele prin, clătiți toate vopselele în exces. Verificați scurgerea apei pentru a vedea dacă are încă o nuanță de la colorant - când nu are nici o nuanță, ați terminat clătirea!
  • După clătire, aplicați un balsam pentru părul tratat cu culori, urmând instrucțiunile producătorului. Acest lucru va ajuta la sigiliul în culoarea dvs.
  • Imagine intitulată Dye Brown Brown Pasul 15
    8. Lăsați-vă părul să se usuce în loc de uscare prin suflare. Evitați utilizarea unui uscător de suflare, deoarece căldura poate fi prea aspră pe părul dvs. proaspăt prelucrat. În schimb, Pătați-vă părul cu un prosop închis pentru a îndepărta excesul de apă, apoi lăsați-l să se usuce în mod natural
  • Partea 2 din 3:
    Adăugarea de subtilități cald
    1. Imagine intitulată Dye Brown Brown Pasul 1
    1. Alegeți o umplutură de proteine ​​roșii pentru a nu rezuma și întări părul albit. Căutați un umplutură cu o nuanță roșie puternică pentru a adăuga subtilități calde înapoi în părul albit. Acest lucru vă va ajuta să vă păstrați părul să vă transformați verde sau la crăpări când vopiați-o maro. De asemenea, ajută colorantul să adere la părul dvs. pentru o acoperire ușoară, chiar și la acoperire.
    • Strângerea culorilor poate fi destul de dificilă, deci dacă aceasta este prima dată când utilizați o umplutură de proteine ​​colorată, este posibil să doriți să vă consultați cu un colorist profesionist înainte de a începe.
  • Imagine intitulată Dye Brown Brown Pasul 2
    2. Purtați haine vechi și răspândiți un prosop peste umeri. Deși majoritatea umpluturilor de proteine ​​de culoare sunt lavabile, ar trebui să vă protejați hainele cât mai mult posibil. Puneți niște haine vechi pe care nu le pasă de a fi murdare sau capă de coafură. Apoi împachetați un prosop vechi în jurul umerii dvs. pentru a le bloca de la pulverizare.
  • De asemenea, ar trebui să puneți o pereche de mănuși de latex înainte de a începe să vă atingeți pielea.
  • Imagine intitulată Dye Brown Brown Pasul 3
    3. Îmbunătățește părul înainte de începerea utilizării umpluturii. Umpleți o sticlă de pulverizare cu apă și pulverizați-l pe tot parcursul părului până când este ușor umed. Nu vă înmuiați tot drumul prin pulverizare până când părul vă simte că tocmai ați uscat-o după un duș.
  • Imagine intitulată Dye Brown Brown Pasul 4
    4. Se toarnă umplutura într-o sticlă de pulverizare curată și înșurubați susul. Deoarece părul dvs. este deja umed, nu este nevoie să diluați soluția de umplere. Pur și simplu turnați soluția direct în sticla de pulverizare și capați-o strâns.
  • Pentru a evita orice contaminare, asigurați-vă că utilizați o sticlă de pulverizare curată pentru umplerea proteinelor color.
  • Imagine intitulată Dye Brown Brown Pasul 5
    5. Pulverizați umplutura proteinelor de culoare toate pe parcursul părului dvs. umed. Cu mănușile dvs. de latex, începeți să pulverizați direct unde începe bleachul pe păr. Lucrați în secțiuni, ridicarea și pulverizarea bucăți de păr până când toate părurile albite sunt acoperite temeinic.
  • Trebuie doar să aplicați umplutura la orice păr albite sau vopsit! Nu vă faceți griji cu privire la rădăcinile dvs. naturale, deoarece acestea nu sunt fragile sau poroase de la a fi procesate.
  • Imagine intitulată Dye Brown Brown Pasul 6
    6. Pieptene prin părul tău cu un pieptene cu vârf larg. Acest lucru va ajuta la distribuirea uniformă a umpluturii trăgând-o prin fire. Începeți la rădăcinile voastre sau oriunde începe Bleach și glisați ușor pieptene până la capetele părului. Odată ce ați pieptănat prin toate părul, clătiți pieptenele și lăsați-l să se usuce.
  • Asigurați-vă că utilizați un pieptene din plastic cu o lățime de plastic pe care nu vă deranjează să-l îmbătrâniți.
  • Imagine intitulată Dye Brown Brown Pasul 7
    7. Lăsați umplerea colorată să stea timp de 20 de minute înainte de a începe vopsirea. Setați un cronometru și lăsați procesul de umplere pentru o perioadă de 20 de minute. Odată ce timpul este în sus, nu clătiți umplutura! Ar trebui să rămână în părul tău până când termini vopsirea și procesarea colorantului maro.
  • Partea 3 din 3:
    Îngrijirea părului procesat
    1. Imagine intitulată Dye Brown Brown Pasul 16
    1. Evitați spălarea părului pentru primele 48 de ore după vopsirea părului. În acest timp, colorantul va fi încă oxidant și se va stabili în părul tău. Spălarea prea curând poate ridica uneori culoarea chiar de pe păr, pe care doriți cu siguranță doriți să evitați!
    • Acest lucru poate însemna sărindarea unui antrenament sau două pentru a evita nevoia de a vă spăla părul.
    • Puteți purta, de asemenea, un capac de duș pentru a vă menține părul uscat în duș.
  • Imagine intitulată Dye Brown Brown Pasul 17
    2. Spălați-vă părul în fiecare zi sau mai puțin. Deoarece spălarea poate provoca decolorarea culorilor, spălați numai în fiecare zi. Puteți chiar să doriți să vă dați părului 3-4 zile între spălări, deoarece probabil va fi mai uscat după vopsire.
  • Dacă firele voastre sunt grase între spălări, încercați să utilizați un șampon uscat.
  • Imagine intitulată Dye Brown Brown Pasul 18
    3. Utilizați șampon de protecție a culorilor și balsam pentru a vă spăla părul. Aceste produse delicate, special formulate vor ajuta culoarea dvs. să dureze mai mult și vă mențineți părul sănătos. Căutați ingrediente care vă vor ajuta să eliminați acumularea produsului fără a stripă culoarea, cum ar fi keratin, uleiuri naturale de plante și minerale.
  • Imagine intitulată Dye Brown Brown Pasul 19
    4. Evitați utilizarea uneltelor de styling fierbinte în timp ce părul este încă fragil. Deoarece părul dvs. va fi mai vulnerabil la deteriorarea după tratamentul chimic, veți dori să utilizați cât mai puține căldură pe ea. Acestea includ unelte de styling, cum ar fi călcriile de curling, îndepărtarea fiarelor și uscătoarele suflate.
  • Dacă trebuie să utilizați unelte fierbinți, asigurați-vă că ați pulverizat mai întâi un produs de protecție la căldură și utilizați fie setarea cea mai mică de căldură sau rece.
  • Ar trebui să evitați mai ales utilizarea unor instrumente de styling fierbinte împreună cu produsele de styling greu, cum ar fi geluri, volumizatoare, hairprays și mouss.
  • Imagine intitulată Dye Brown Brown Pasul 20
    5. Adâncime părul dvs. o dată pe săptămână pentru ao menține hidratat. Dacă încuietorile dvs. se simt încă fragile sau uscate, utilizați un tratament de condiționare sau o mască de condiționare o dată pe săptămână. Lucrați produsul prin părul dvs., concentrându-vă pe sfaturi, apoi rulați un pieptene de dinți largi prin intermediul firelor pentru a vă asigura că este distribuit uniform. Lăsați masca timp de 20 de minute (sau atâta timp cât produsul direcționează), apoi clătiți bine.
  • Căutați o mască de hidratare care este formulată în mod specific pentru părul colorat.
  • Acest lucru este deosebit de important dacă coafura dvs. necesită instrumente de căldură.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Filler de proteine ​​roșii colorate
    • Pietre din dinți de plastic
    • 2 sticle de pulverizare
    • Maro colorant
    • Peria de aplicator
    • Castron de amestecare
    • Clipuri din plastic
    • Prosoape întunecate
    • Manusi din latex
    • Șampon de protecție a culorilor și balsam
    • Tratamente de înaltă condiționare

    sfaturi

    Aplicați un strat de jeleu de petrol de-a lungul părului și urechilor pentru a evita colorarea atunci când aplicați colorantul maro.
  • Încercați un test de strângere înainte de a vă vopsi întregul cap pentru a vă asigura că sunteți mulțumit de culoarea. Alegeți un 0.25 până la 0.5 inci (0.64 la 1.27 cm) Strandul părului pe care îl puteți ascunde cu ușurință și aplicați colorantul conform instrucțiunilor cutiei.
  • Avertizări

    Deoarece coloranții și umpluturile conțin substanțe chimice, asigurați-vă că vă veți vopi cu părul într-o cameră cu ventilație adecvată, cum ar fi ferestrele deschise și circulația aerului.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar