Cum să aplicați o perucă

Perucile sunt distractive, și uneori necesare, accesorii. Indiferent dacă aveți nevoie de o perucă sau doriți doar să vă condimenteze stilul, aplicația WIG poate fi dificilă și dificilă. Iată câteva pași simpli de urmat pentru a face ca peruca să pară cât mai naturală și realistă posibil.

Pași

Partea 1 din 2:
Pregătiți-vă părul și capul
  1. Imaginea intitulată Aplicați un pas cu pas 1
1. Alegeți un tip de perucă. Există trei tipuri majore de peruci: dantelă completă, dantelul parțial sau din față și non-dantela. Există, de asemenea, trei materiale principale pe care le pot fi făcute din, părul uman, părul animalelor și părul sintetic. Fiecare tip de perucă are argumentele sale și contra, așa că asigurați-vă că cumpărați peruca cea mai bună pentru dvs.
  • Peruca de dantelă completă este făcută cu un capac de plasă de dantelă și părul cusut în ea. Vă oferă o linie de păr naturală, este mai frecvent făcută cu părul uman sau de animale și este mai ușor de stil, deoarece poate fi despărțit oriunde. De asemenea, permite un confort mai mult atunci când îl purtați pentru că respiră mai mult. Dezavantajul este că aceste peruci pot adesea mult mai scumpe decât alte tipuri de peruci. Acestea pot fi deteriorate mai ușor pentru că nu sunt fabricate din țesături mai durabile.
  • Peruca de dantelă din față sau parțială este făcută cu ochiuri de dantelă în față în loc de tot drumul în jur. Vă oferă o linie de păr naturală pe frunte, dar este făcută din materiale mai durabile în jurul părții principale a capului tău. Aceste peruci pot fi făcute din oricare dintre materialele, cum ar fi om, cal, brazilian sau sintetic și sunt mai ieftine decât peruca de dantelă completă. Dezavantajul este că aceste peruci nu sunt la fel de naturale ca și dantelul complet și pot fi mai greu de stil datorită modului în care este făcută peruca.
  • Peruciunile non-dantene sunt realizate pe materiale precum Nylon Plasă. Aceste peruci pot fi făcute cu orice tip de material de păr, sunt mai durabile și sunt mult mai puțin costisitoare decât alte peruci. Dezavantajul este că aceste peruci nu arată ca fiind realiste ca și alte peruci și nu se amestecă în linia de păr la fel de ușor ca și peruci de dantelă.
  • Imaginea intitulată Aplicați o poartă Pasul 2
    2. Pregătiți-vă părul. Trebuie să vă fixați părul, astfel încât să nu facă niște lovituri sau locuri inegale după ce aveți peruca. Indiferent dacă aveți păr lung sau scurt, trebuie să vă asigurați că toate părul natural este tras înapoi din linia părului, astfel încât acesta nu va fi vizibil sub peruca.
  • Dacă părul tău este lung, poți separa părul în două bucăți și le poți răsuci, traversând cele două bucăți în spatele capului tău. Atașați-le în partea de sus și de jos cu Bobby Pins.
  • Dacă aveți păr lung și gros, puteți face mici 1 inch (2.5 cm) se răsucește și le fixează în jurul părului. Apuca un 1 inch (2.5 cm) porțiune largă a părului și răsuciți-l, împachetați capătul în jurul arătătorului. Înclinați firul spre cap, făcând un 1 inch (2.5 cm) Cercul larg cu părul tău. Odată ce părul este în curl, fixați-l cu două știfturi de bobby, făcând un X peste curl. Faceți acest lucru pentru întregul părului. Acest lucru vă va oferi o suprafață netedă pe care să vă aplicați peruca.
  • Părul mai scurt poate fi pur și simplu pieptănat și fixat departe de linia de păr. Puteți utiliza, de asemenea, o bandă de bord sau un element similar pentru a împinge părul departe de părul tău.
  • 3. Pregătiți-vă pielea. Ștergeți pielea în jurul liniei de păr cu un tampon de bumbac înmuiat într-o soluție de alcool. Acest lucru elimină orice uleiuri de acces și impurități de pe pielea dvs., ceea ce va ajuta lipiciul sau banda adezivă mai bună pentru piele. Apoi, aplicați un protector scalp, care poate fi un spray, gel și cremă, în zonele din jurul scalpului dvs. Aceasta va proteja această piele sensibilă de iritații și deteriorarea de la clei sau de bandă adezivă.
  • Chiar dacă nu aveți părul și ați renunțat la pasul anterior, asigurați-vă că vă pregătiți pielea.
  • Imaginea intitulată Aplicați un pas de peruca 4
    4. Puneți pe un capac. Puteți utiliza fie un capac net de peruci, fie un capac de nylon tonifiat. Capul net respiră puțin mai mult în timp ce pielea tonată capac imită culoarea scalpului sub peruca ta. Pentru a aplica ușor capacul peste cap și a-l linia perfect cu părul tău, asigurându-vă că toate părul tău este sub ea. Asigurați-o în poziție cu câteva pini de bobby în jurul marginilor exterioare.
  • Indiferent dacă aveți păr lung sau scurt, trebuie să utilizați un capac de perucă sub peruca ta. Dacă nu aveți păr, acest pas este opțional. Poate împiedica o alunecare a perucă, dar nu este necesară pentru a ajuta la netezirea zonei părului.
  • 5. Aplicați clema sau banda adezivă. Pentru lipiciul peruca, dați o perie de machiaj mic în adeziv și aplicați un strat subțire de el în jurul liniei de păr. Lăsați-l să se usuce. Aceasta s-ar putea sa dureze cateva minute. Veți ști că se face atunci când adezivul nu mai este subțire și umed și este în schimb lipicios și lipicios. Pentru banda adezivă, un loc blând, se fixează cu două fețe de-a lungul părului dvs., fixându-l pe piele. Lăsați un spațiu mic între fiecare bandă de bandă. Acest lucru vă va asigura că umiditatea poate ieși când transpirați și nu va compromite o întreagă secțiune de bandă. Nu trebuie să lăsați banda să se usuce.
  • Pentru a vă asigura că perucă și capacul de peruci nu alunecă, aplicați lipiciul sau banda ușor pe marginea capacului. Acest lucru va adera la peruca, capacul si pielea impreuna, ceea ce face mai stabil.
  • Puteți utiliza o combinație a acestor două metode. Depinde de tine.
  • Nu trebuie să aplicați lipici sau bandă la întreaga linie de scalp, dar asigurați-vă că plasați unii în partea din față a frunții și pe templele dvs. Acestea sunt zone necesare pentru o perucă naturală. Apoi puteți alege orice alte zone despre care credeți că aveți nevoie și plasați adezivii acolo.
  • Partea 2 din 2:
    Aplicarea comisiei
    1. Imaginea intitulată Aplicați o poartă Pasul 6
    1. Pregătiți peruca. Înainte de a putea aplica peruca, trebuie să vă asigurați că firele de păr peruci nu vor fi prinse în lipici sau bandă adezivă. Asigurați-vă că trageți tot părul peruca într-o coadă de cal. Sau, în cazul în care părul perucă este scurt, clipul înapoi părul cel mai apropiat de margine.
    • Dacă lucrați cu o perucă de dantelă completă sau jumătate, tăiați dantelă pentru a vă potrivi cu linia de păr. Asigurați-vă că nu tăiați prea mult și perturbați părul natural al perucii. Lăsați puțin pe margine, astfel încât acesta poate fi lipit de capul tău într-un mod natural.
    • Nu vă faceți griji cu privire la styling-ul dvs. acum. Acesta va fi încurcat în timpul procesului de aplicare. Veți putea stilul după aplicație.
  • 2. Așezați peruca pe cap. Țineți degetul în zona perucii care va fi în centrul frunții. Puneți-o peste cap și lăsați-o ușor pe scalp, centrarea degetului pe frunte. După aceasta, trageți ușor restul peructului peste cap. Asigurați-vă că păstrați laturile departe de adeziv cât mai mult posibil, astfel încât să nu se rătăcească înainte de a fi gata.
  • Nu vă îndoiți și puneți peruca pe sus în jos. Acest lucru vă va da peruca dvs. un aspect neintenționat și ar putea să rămână părți ale părului la materialul adeziv înainte de a vă pregăti.
  • Dacă puneți o perucă pentru prima dată, permiteți suficient timp pentru a regla peruca înainte de a avea nevoie să părăsiți casa. Poate să ia practică pentru ao perfecționa.
  • 3. Asigurați peruca. Indiferent de tipul de adeziv pe care l-ați folosit, trebuie să vă asigurați peruca la cap. Odată ce aveți peruca în cazul în care doriți, utilizați un pieptene dințate fine pentru a apăsa ușor pe marginile frontale ale perucei. Dacă utilizați o perucă de dantelă, asigurați-vă că zonele de dantelă sunt netede de capul dvs., făcând o linie de păr naturală. Odată ce jumătatea din față a perucei dvs. este sigură, așteptați 15 minute pentru a seta. Apoi urmați aceiași pași ca partea din față a porțiunii din spate. Așteptați încă 15 minute înainte de a vă asigura că peruca este sigură.
  • De asemenea, puteți utiliza PIN-urile Bobby pentru a vă face să vă simțiți mai siguri. Puneți știftul Bobby prin partea de sus a perucei, jucându-le în capacul perucilor și părul dedesubt. Faceți acest lucru mai mult spre mijloc pentru a vă asigura că nu sunt vizibile.
  • Odată ce este în vigoare, verificați dacă există un reziduu de lipici vizibil sub peruca. Dacă există, scoateți-l prin frecare ușoară a zonelor cu un tampon de bumbac înmuiat într-o soluție de alcool.
  • Dacă nu primiți plasarea perucei dvs. la prima încercare, executați ușor un vârf Q scufundat în soluție de alcool în jurul zonei pentru a le detașa de pe piele. Re-poziționați peruca și reaplicați.
  • Imaginea intitulată Aplicați un pas de peruci 9
    4. Stil și accesorizare. Odată ce peruca dvs. este complet sigură, sunteți liber să vă modelați părul așa cum doriți. Puteți fi la fel de distractiv și aventuros cum doriți. Perucile pot fi împletite, curled, sau accesorizat la conținutul inimii dvs. Dacă aveți o perucă sintetică, evitați încălzirea firelor deoarece se pot topi sau se deteriora.
  • Puteți avea peruca tăiată într-un stil care se potrivește cu fața înainte de ao aplica. Acest lucru va face ca peruca să se simtă mai mult ca tine și să apară mai natural pe cap.
  • Amintiți-vă că mai puțin este întotdeauna mai bine. Indiferent dacă peruca dvs. este făcută din părul uman, părul animalelor sau materiale sintetice, nu utilizați prea mult produs deoarece părăsește un reziduu pe peruca.
  • sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Bobby Pins / Clipuri de par
    • Pacul de pânză
    • Scalp protector
    • Bandă adezivă a armelor sau a armelor
    • Pensula de machiaj
    • Perucă
    • Pieptene dințate fine
    • Accesorii (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar