Cum să curățați o perie de păr înfricoșătoare

Curățarea de păr de rutină este o parte adesea trecută a întreținerii de igienă. De la construirea de petrol și de grime până la Dandruff și Produsul de păr rămași care transferă între membrii familiei, colegii de cameră sau partenerii, curățarea de rutină a părului dvs. de păr este importantă. O periculoasă veche poate fi revitalizată, iar durata de viață a fost extinsă pur și simplu prin îndepărtarea părului colectat, curățarea cu un agent și uscarea corectă.

Pași

Partea 1 din 3:
Îndepărtarea părului
  1. Imagine intitulată Curățați o Pasul de păr cu părul 1
1. Folosește-ți degetele dacă părul tău are un strat ușor de păr colectat. Finger-ul dvs. sunt instrumentul cel mai accesibil și rentabil. Începeți la baza cilindrului sau a padului, apucați o grămadă de păr, și îndepărtați ușor și departe. Este important să vă luați timpul în timp ce firele de păr se rupe ușor și vor deveni dificil de îndepărtat.
  • Imagine intitulată Curățați o pas curată de păr
    2. Utilizați o rake miniaturală de păr dacă părul dvs. are o cantitate substanțială de păr colectat. Când vine vorba de unelte de curățare a părului, rake-ul miniatural de păr. În timp ce acest instrument este similar cu un pieptene, este mult mai eficient. Grebrele de curățare variază în funcție de dimensiune, precum și în partea unică sau dublă. Pentru perii înfricoșătoare sau dacă aveți mai multe stiluri și dimensiuni de perii, o rake cu două fețe este mai versatilă.
  • Imagine intitulată Curățați o pas curată de păr 3
    3. Utilizați o perie de nailon dacă aveți deja una disponibilă. Țineți peria de păr înfricoșătoare peste chiuvetă, o coș de gunoi sau o luați în aer liber. Periați peria de nailon prin periile periei de păr. Acest lucru va elimina acumularea părului, precum și a pielii și fulgi de mătreață. Continuați să periați până când peria de nailon este curată prin periile periei.
  • Spălați peria de nailon pentru a îndepărta resturile și a le permite să se usuce complet înainte de ao reutiliza în acest scop.
  • Imagine intitulată Curățați un pas de păr trist 4
    4. Utilizați un pieptene de tachinare pentru straturi de păr care sunt strâns înfășurate. Tăierea pieptenilor sunt dualilate cu părul și un punct de secțiune a părului numit o coadă de șobolan. Începând de la baza periei tăiate, glisați coada de șobolan sub părul colectat și trageți ușor de pe perie. Repetați acest lucru pe toate părțile laterale ale cilindrului sau pe întreaga față a padului. Odată ce ați slăbit și ridicați părul din arbore, pur și simplu utilizați degetele pentru a rula părul în sus și oprit.
  • Imagine intitulată Curățați o Pasul de păr înfricoșător Pasul 5
    5. Utilizați foarfece pentru a vă ajuta să eliminați nodurile și aglomerările de păr încăpățânate. De multe ori, părul se va agita sau va nod în procesul de îndepărtare. Asigurați-vă că aveți o pereche de foarfece la îndemână pentru aceste ocazii. Simplu tăiat prin aglomerație sau nod pentru ao împărți în două sau trei secțiuni. Aveți grijă să nu tăiați prea mult sau bucățile mai mici de păr pot rămâne blocate.
  • Partea 2 din 3:
    Curățarea murdăriei și a uleiului
    1. Imagine intitulată Curățați o pas curată de păr
    1. Utilizați ulei de arbore de ceai ca agent de curățare natural. Uleiul de arbori de ceai este un agent de curățare natural și foarte eficient disponibil la magazinul dvs. local de droguri sau piața alimentelor din domeniul sănătății. Se toarnă o ceașcă de apă caldă într-un castron de dimensiuni medii. Adăugați câteva picături de ulei de arbore de ceai și amestecați pentru a se combina.
  • Imagine intitulată Curățați o pas curată de păr 7
    2. Utilizați un sampon și un agent de curățare a sifonului de coacere dacă aveți pielea sensibilă. Pentru cei cu piele sau alergii sensibile, folosind propriul șampon, plus soda de copt, este o opțiune sigură și blândă. Se toarnă o ceașcă de apă caldă într-un castron de dimensiuni medii. Adăugați o linguriță de șampon și o linguriță de bicarbonat de sodiu și amestecați pentru a se combina.
  • Imagine intitulată Curățați o Pasul de păr de păr trist 8
    3. Îndepărtați o periuță de dinți curată în agentul de curățare. Folosind o periuță de dinți curată, dați capătul periei în soluție. Asigurați-vă că periuța de dinți sunt complet înmuiată cu agentul de curățare.
  • Imagine intitulată Curățați o pas curată Pasul 9
    4. Curățați peria de păr între părul și pe suprafața plăcii. Luați periuța de dinți și periați cilindrul sau tamponul de la bază, unde părul sunt conectate la capul periei, până la partea de sus. Acest lucru va elimina uleiul, mătreața și produsul părului rămași. Deplasați-vă metodic în jurul periajului pentru a acoperi întreaga suprafață. Asigurați-vă că includeți mișcări circulare mici pentru a ajuta la draperii perii puternic murdare.
  • Imagine intitulată Curățați o Pasul de păr trist 10
    5. Înmuiați pericul de păr înfricoșător în castronul de agent de curățare pentru a îndepărta particulele libere și pentru a oferi o curățare profundă. După ce a spălat cilindrul de perie sau tamponul cu perie, scufundați capul periajului tău în agentul de curățare. Acest lucru va ajuta la eliminarea oricăror particule libere, precum și pentru a oferi oa doua clătire, care este deosebit de utilă pe produsul de păr încărcat acum.
  • Dacă peria de păr are un mâner de lemn sau o paletă, nu scufundați peria în apă. Cele mai multe perii din lemn sunt acoperite într-un respingător de umiditate, dar nu sunt rezistente la 100%. În loc de a scufunda în castronul de apă, efectuați una sau două curățente suplimentare de periuță de dinți.
  • Imagine intitulată Curățați o Pasul de păr înfricoșător
    6. Clătiți-vă peria de păr în apă curată și rece. Umpleți un castron de dimensiuni medii cu apă curată și rece. Coborâți-vă peria de păr în apa ușor submarinând întreaga zonă înfundată. Pentru perii circulare, este posibil să trebuiască să răsuciți peria în palme pentru a vă asigura că întreaga zonă a fost clătită.
  • Dacă aveți o perie din lemn, țineți partea inferioară a periei pe o chiuvetă sau un prosop. Luați o sticlă de ceață sau pulverizare și înmuiați părul curățat până când apa rulează clar de pe păr.
  • Partea 3 din 3:
    Uscarea părului tău de păr
    1. Imagine intitulată Curățați o Pasul de păr înfricoșător Pasul 12
    1. Utilizați o cârpă uscată curată pentru a vă usca peria de păr dacă aveți un mâner de lemn sau un palet. Este important să eliminați imediat orice exces de apă care a fost colectată în peri sau pe tamponul unei periei de lemn. Umiditatea se poate agăța și se scurge în peri perii, tampoane de perie de pânză și lemn care provoacă mucegai și putregai. Folosind o cârpă, apăsați ușor între periile pentru a ajunge la suprafața cilindrului sau a padului. Asigurați-vă că utilizați o presiune adecvată pentru a absorbi orice umiditate excesivă.
  • Imagine intitulată Curățați o pas curată Pasul 13
    2. Așezați-vă peria de păr, părul orientat în jos, pe o cârpă pentru a se usca la aer. Odată ce ați absorbit excesul de umiditate, este important să permiteți peria să se usuce complet înainte de utilizare. Așezați părul îndreptat spre un prosop curat și uscat și lăsați să se usuce peste noapte.
  • Imagine intitulată Curățați o Pasul de păr înfricoșător Pasul 14
    3. Utilizați un uscător de păr pentru a vă usca rapid periculosul. Dacă aveți nevoie să utilizați peria imediat, utilizați un uscător de păr setat la cea mai mică setare pentru a accelera procesul de uscare. Du-te înapoi și înapoi peste perie de câteva ori pentru a arunca orice picături rămase de apă și pentru a se asigura că peria de păr este acum umedă, mai degrabă decât înmuierea umedă.
  • sfaturi

    Pentru o perie perie, purtând mătreață, puteți utiliza și sucul de lime în timpul curățării.
  • Sunt disponibile curățătorii de perie comercială.
  • O peria de păr îngrijită și curată va avea ca rezultat părul curat, curat și sănătos.
  • O oțet și spălare de apă poate fi utilizată în locul apei cu săpun dacă aveți păr uscat care nu lasă un reziduu de ulei în perie. Altfel, lipiți la ceva care poate ridica uleiul.
  • Avertizări

    Nu curățați o perie îngroșată cu un șampon care conține silicon. Siliconul va acoperi periile pe perie și nu vor fi la fel de eficiente atunci când vă periați părul.
  • Utilizați numai o setare rece la uscarea cu uscătorul de păr.
  • Utilizați prudență cu perii de păr din lemn.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Perie trist
    • Nylon perie sau pieptene
    • 2 boluri sau recipiente mici
    • Șampon și bicarbonat de sodiu sau ulei de arbore de ceai
    • Periuță de dinți (curată)
    • Prosop
    • Uscător de păr
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar