Cum de a înmormânta părul temporar

Culoarea părului vopsită în vopsea arată minunat, dar folosind colorantul permanent este un angajament mare! Din fericire, există mai multe tehnici pe care le puteți folosi pentru a realiza temporar acest aspect. Chalk de păr (mare pentru copii), markeri lavabili și culoarea părului de pulverizare sunt cele mai ușoare opțiuni și clătiți cu ușurință în 1-2 zile. De asemenea, puteți utiliza vopsea de păr semi-permanentă pentru rezultate mai lungi și mai vibrante, iar aspectul dvs. va dura până la 12 șampoane.

Pași

Metoda 1 din 4:
Dip-vopsire cu cretă de păr
  1. Imagine intitulată Părul de colorant DIP temporar Pasul 1
1. Spălați-vă și uscați părul fără a adăuga produse de styling la ea. Șampon și condiționați-vă părul așa cum ați fi în mod normal, clătiți bine părul, apoi suflați-l sau lăsați-l să se usuce la aer. Evitați adăugarea oricăror produse de stil, deoarece doriți ca părul să fie curat fără nici un fel de acoperire a arborelui de păr.
  • Chalk aderă cel mai bine la părul "gol". Uleiurile și cerurile din produsele de styling vor crea o barieră între părul dvs. și cretă, ceea ce afectează vibrația rezultatelor dvs.
  • Puneți pe un tricou vechi și acoperiți suprafața de lucru cu un prosop înainte de a începe să lucrați cu creta.
  • 2. Umeziți partea inferioară a părului în care doriți ca culoarea să apară. Utilizați o sticlă de pulverizare sau degetele pentru a atenua capetele părului până la punctul în care doriți ca culoarea să înceapă. Puteți adăuga doar culori la sfaturi, umezi jumătatea de jos a părului tău sau ceva între ele - este total de până la tine.
  • Umezirea părului mai întâi face ca creanca să adere mai bine și să arate mai vibrantă.
  • Dacă aveți păr blond blond, probabil că nu va trebui să vă umezi mai întâi părul - creta va apărea cu ușurință părul.
  • 3. Frecați părul umed cu Chalk folosind o mișcare descendentă. Lucrul cu secțiuni mici de păr la un moment dat, utilizați o mișcare netedă, descendentă pentru a aplica creta la părul. Răsuciți părul pe măsură ce aplicați creta pentru a vă asigura că tot părul din acea secțiune devine acoperită uniform.
  • Puteți utiliza o culoare sau încercați mai multe culori pentru un aspect curcubeu.
  • 4. Aplicați creta în straturi de lumină pentru a construi culoarea încet. Fiind greu cu creta, vă poate da rezultate inegale. De asemenea, generează mai mult praf de cretă, care se termină pe toată lumea și zona înconjurătoare! Continuați să construiți straturile până când părul atinge vibrația dorită.
  • Aplicați cretă la secțiunile rămase ale părului utilizând aceeași tehnică.
  • 5. Mipeți părul cu spray de păr pentru a bloca culoarea. Poți să-ți spui părul așa cum ar fi în mod normal, dar ține minte că poți obține niște cretă pe fiare de călcat și de îndreptare. Nu vă faceți griji, creta ar trebui să ștergeți cu ușurință cu apă odată ce fierul se răcește. Finisați cu o lumină ușoară de spray de păr pentru a seta culoarea părului vopsită.
  • Scuturați părul înainte de a părăsi casa, astfel încât să nu lăsați traseele de praf de chalk în urma ta!
  • Evitați periajul sau pieptarea părului prea viguros, deoarece acest lucru va cauza culoarea să se estompezească.
  • Imagine intitulată păr DIP DYE temporar Pasul 6
    6. Șamponați părul pentru a elimina culoarea cretei. Acest aspect dip-vopsit în mod obișnuit durează o zi și probabil va dispărea puțin pe măsură ce progresează ziua, mai ales dacă petreceți timp în afara. Chalca ar trebui să se spele cu ușurință din păr cu apă și un șampon mic mai târziu în acea seară.
  • Dacă aveți părul blond platină, poate dura 2-4 șampoane pentru a elimina complet culoarea.
  • Deoarece creta tinde să se usuce părul, să urmeze un balsam de adâncime sau o mască de păr pentru a restabili unele umiditate și strălucire a părului.
  • Metoda 2 din 4:
    Adăugarea de culori cu markeri
    1. Imagine cu titlu de păr DIP DIHE temporar Pasul 7
    1. Selectați culorile dvs. dintr-un set de markeri lavabili. Puteți folosi orice culori pe care le doriți, dar culorile mai întunecate și saturate vor apărea cele mai bune. Această tehnică funcționează cel mai bine pe marcatorii de păr blondă, probabil că nu sunt cea mai bună alegere dacă aveți păr mai întunecat, dar dați-i o încercare și vedeți ce rezultate aveți!
    • Puteți utiliza o singură culoare marcator pentru acest sau vopsea DIP cu mai multe culori marker pentru a obține un efect de curcubeu.
    • Sunt recomandate marcajele lavabile, dar puteți încerca highlighters și alte tipuri de markeri dacă doriți să experimentați.
  • 2. Plasați o încuietoare de păr peste o bucată de hârtie sau o pungă de plastic. Veți colora părul prin frecare marcatorii direct pe ea, ceea ce poate obține puțin murdar! Puneți pe un tricou vechi și hârtie de alunecare sau o pungă de plastic sub prima secțiune a părului.
  • Dacă aveți păr lung, puteți pune hârtia pe o suprafață plană, cu părul deasupra acesteia, sau puteți cupea doar secțiunea de păr în mână cu o bucată de hârtie sau plastic între.
  • 3. Culoare direct pe părul cu cerneală de marcator. Doar pretindeți că părul dvs. este o bucată de hârtie și culoare chiar pe ea! Saturați-vă părul cu cerneala, având grijă să răsuciți secțiunea de păr în jurul valorii în timp ce aplicați marcajul pentru a acoperi toate părțile în mod egal. Utilizați curse în jos și evitați frecarea prea viguros, deoarece a fi dur poate deteriora părul.
  • Puteți adăuga culori la doar sfaturile părului sau începeți mai departe, dacă preferați.
  • 4. Utilizați aceeași tehnică pentru a dipriza secțiunile rămase ale părului. Odată ce ați ajuns la culoarea dorită, treceți la următoarea secțiune a părului. Lăsați cerneala să se usuce complet înainte de a vă spăla părul sau lăsați casa pentru a preveni culoarea și sângerarea estompată.
  • Imagine intitulată păr DIP DYE temporar Pasul 11
    5. Șamponați părul pentru a elimina culoarea. Acest aspect durează de obicei aproximativ o zi. Marcatorii lavabili se vor spăla din păr foarte ușor, chiar și fără șampon. Păstrați acest lucru în minte pe tot parcursul zilei și umiditatea grea poate provoca culoarea sângerării, din păcate.
  • Metoda 3 din 4:
    Folosind culoarea spray-on
    1. Imagine intitulată Părul DIP Dye temporar Pasul 12
    1. Alegeți culoarea de pulverizare pe care doriți să o priviți. Hairpray colorat este una dintre cele mai ușoare căi de a obține aspectul dip-vopsit! Puteți alege orice culoare pe care o doriți și chiar utilizați mai multe culori pe părul dvs., dar pulverizarea prea mult sau prea multe culori poate duce la o look muddied - încercați să păstrați lucrurile simple pentru cele mai bune rezultate.
    • Roz arată foarte bine pe păr blond. Albastru arată vibrantă pe părul roșu, dar nu apare bine pe bruneturi. Profund violet funcționează foarte bine dacă aveți păr brun sau negru!
    • Dacă aveți păr blond blondă sau platină, evitați culorile foarte întunecate, deoarece acestea vă pot pata firele timp de o săptămână sau două.
  • 2. Începeți cu părul proaspăt spălat, uscat și menționat. Șampon și condiționați-vă părul pe măsură ce în mod normal, ar fi uscat sau lăsați-l să se usuce complet complet. Rulați un pieptene cutanate cu încuietori pentru a elimina orice tanguri - acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că culoarea de pulverizare merge în mod egal.
  • Mergeți și stilul dvs., adăugând că culoarea pulverizării va fi ultima pas în rutina dvs. Spray-ul de culoare va lăsa părul să se simtă puțin rigid, astfel încât este important să aplicați culoarea după styling-ul părului.
  • 3. Protejați-vă hainele și pielea și lucrați într-o zonă deschisă. Puneți un tricou vechi și o pereche de mănuși și așezați ziarul sau plasticul pentru a proteja podeaua și blaturile de a fi colorate. Asigurați-vă că ați configurat într-o zonă bine ventilată, de asemenea. Mirosul nu este teribil și pulverizarea nu este toxică, dar este destul de puternică și nu doriți să o respirați sau să o utilizați într-un spațiu închis.
  • Sprayul este lavabil, așa că ar trebui să iasă din haine. Niciodată nu știi cum ar putea să reacționeze, totuși, un tricou vechi pentru a fi în siguranță. Puteți să vă schimbați în tinuta dvs. odată ce pulverizatorul se usucă complet.
  • 4. Separați părul în secțiuni dacă este foarte gros. Dacă aveți părul subțire, puteți obține probabil o aplicație uniformă fără a vă înscrie părul. Pentru părul mai gros, utilizați clipuri pentru a trage înapoi jumătatea superioară a părului. În acest fel, puteți lucra mai întâi în secțiunea de jos, apoi dezactivați jumătatea superioară și adăugați culoarea părului rămas.
  • 5. Țineți o distanță de 10-12 inci (25-30 cm) și saturați părul cu culoarea. Puteți colora sfaturile părului sau începeți culoarea mai mare, dacă vă place. Unghi-ți fața departe, decide unde vrei să începi să pornească și să-ți urmărești canistrul spre păr spre capete. Lucrați sistematic în secțiuni mici, tot drumul în jurul capului.
  • Cu atât mai mult spray, cu atât mai întunecat va arăta. Poate doriți să construiți culoarea în straturi pentru cel mai mare control.
  • Lăsați culoarea pulverizatorului să se usuce complet înainte de a schimba hainele sau periați părul. Dacă este posibil, încercați să evitați periajul cu totul, astfel încât culoarea nu iese.
  • Imagine intitulată păr DIP DYE temporar Pasul 17
    6. Șampon culoarea la sfârșitul zilei. Mai ușor părul tău este și cel mai întunecat culoarea pulverizatorului, cel mai dur va fi de a elimina. În cele mai multe cazuri, ar trebui să se spele cu ușurință cu un singur șampon. Cu toate acestea, este posibil să aveți nevoie să șamponați 2-4 ori pentru a elimina complet culoarea, mai ales dacă aveți păr blond deschis.
  • Metoda 4 din 4:
    Colorarea părului cu vopsea de păr semi-permanentă
    1. Imagine cu titlu de păr DIP DYE temporar Pasul 18
    1. Începeți cu părul proaspăt de șampon. Părul dvs. ar trebui să fie curat înainte de a aplica un colorant semi-permanent, deci asigurați-vă că îl spălați. Utilizați șamponul obișnuit pentru a vă spăla părul și eliminați orice reziduu de produs, ulei și murdărie.
  • 2. Împărțiți-vă părul în 2-4 ponei pierdute pentru a vă asigura o aplicație uniformă. Cea mai groasă părul tău este, cu atât mai multe ponei ar trebui să creați. Asigurați fiecare coadă scăzută în mod liber cu o cravată de păr elastică. Continuați și treceți într-un tricou vechi pentru a preveni colorarea.
  • 3. Saturarea capetelor de 1 coadă cu vopsea semi-permanentă. Puneți mănuși, stoarceți vopseaua într-una din mâinile voastre și folosiți degetele pentru a acoperi părul. Asigurați-vă că ați saturat complet părul și concentrați-vă mai întâi pe sfaturi, deoarece doriți ca aceștia să arate cel mai vibrant. Din sfaturi, lucrați până la punctul în care doriți ca culoarea să înceapă.
  • De obicei, nu aveți nevoie să amestecați culoarea părului semi-permanentă - îl puteți aplica direct de la tub sau sticlă.
  • Manic Panic este o marcă foarte populară de vopsea semi-permanentă. Dacă nu sunteți sigur ce să utilizați, căutați acest lucru.
  • Pentru colorantul curgător, utilizați o sticlă de aplicator sau un castron și periați pentru a aplica colorantul la păr.
  • 4. Răsuciți părul de mai multe ori la punctul de plecare pentru a preveni liniile grele. Utilizați o mână curată, cu mănușă pentru a răsuci părul în punctul în care culoarea începe să creeze o tranziție amestecată. Strângeți și răsuciți părul în mod repetat până când există un amestec neted, subtil de la culoarea dvs. naturală la culoarea dip-vopsită la punctul de tranziție.
  • Continuați să utilizați aceeași tehnică pentru a colora sfaturile de ponei rămase.
  • 5. Înfășurați capetele fiecărui coadă cu folie și așteptați 10-45 minute. Înfășurați individual fiecare coadă într-o bucată de folie de aluminiu. Dacă doriți o culoare subtilă sau dacă aveți păr blond deschis, lăsând culoarea să stea timp de 10-15 minute ar trebui să facă truc. Dacă aveți păr mai întunecat sau doriți un aspect foarte vibrant, așteptați 30-45 de minute înainte de a clăti amestecul de colorant.
  • Imagine intitulată păr DIP DYE temporar Pasul 23
    6. Clătiți colorantul cu apă rece până când apa rulează clar. Asigurați-vă că ați obținut toate coloranții, deoarece colorantul rămas vă poate pata îmbrăcămintea și perna. Evitați utilizarea apei calde și nu urmați clătirea cu șampon. Apoi, strângeți excesul de apă din păr și stilul pe care îl veți în mod normal.
  • Poate doriți să limitați utilizarea instrumentelor de styling de căldură pentru a preveni decolorarea.
  • Acest aspect ar trebui să se spele complet după 4-12 șampoane. Utilizați un șampon clarificator dacă doriți să accelerați procesul.
  • sfaturi

    Vopsirea temporară a părului este o modalitate excelentă de a determina dacă o anumită culoare se potrivește sau nu.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Creta pentru par
    • Marcatori lavabili
    • Culoarea părului de pulverizare
    • Vopsea de păr semi-permanentă
    • Sticla cu pulverizator
    • Agrafe de par
    • Prosoape vechi
    • Îmbrăcăminte veche
    • Ziar sau plastic pentru suprafețe
    • Folie de aluminiu
    • O pereche de mănuși
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar