Cum să aplicați machiajul pentru o concurs de frumusețe

PageAjul machiajului ar trebui să vă facă să arătați îndrăzneț și frumos. Este accentuarea aspectului clasic. Acest aspect va fi mai greu și mai îndrăzneț decât purta dvs. normală de zi cu zi și vă va face plin de farmec în timpul spectacolului.

Pași

Partea 1 din 5:
Pregătiți-vă pielea pentru machiaj greu
  1. Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru o pasăre de frumusețe Pasul 1
1. Spala-te pe fata. Vrei să-ți curăți fața de murdărie sau ulei. Gândiți-vă la acest pas ca pregătiți-vă fața, astfel încât este o pânză goală. Doriți să vă pregătiți pielea cât mai bine posibil, astfel încât machiajul dvs. să vă aducă cele mai bune caracteristici. Pentru a vă spăla corect fața, urmați acești pași:
  • Spălați-vă fața cu apă călduță și cu un cremă de cremă. Vrei să eviți utilizarea prea multă apă, deoarece vă va usca pielea, iar apa prea rece va face pielea să arate roșu sau spaltchy.Un cleanser cremă va hidrata pielea și va șterge orice ulei sau machiaj.
  • Da-ți fața cu un prosop - nu frecați. Frecare poate deteriora pielea ta.
  • Dacă pielea din jurul ochilor dvs. este deosebit de uscată, utilizați o cremă de ochi la hidratare.
  • 2. Exfoliați pentru a elimina celulele moarte moarte. Exfolierea pielii va elimina stratul de sus, abraziv al pielii. Exfolierea prea mult poate deteriora pielea, deci aveți grijă să nu curățați prea tare! Pentru a vă exfolia în mod corespunzător pielea, faceți următoarele:
  • Concentrați-vă pe patch-urile dure și uscate ale pielii. Găsiți patch-urile plictisitoare, sau patch-urile neuniforme ale pielii.
  • Ușor exfoliați în sus, în mișcări rotunde netede. Nu fi prea greu ca să vă deterioreze pielea.
  • 3. Misturați-vă pielea. Tipul de hidratant pe care îl aplicați va depinde de pielea dvs. și de aspectul pe care încercați să îl atingeți.
  • Dacă aveți pielea grasă, căutați un hidratant care va combate uleiul și nu vă va lăsa pe fata strălucitoare.
  • Dacă aveți pielea uscată, căutați un hidratant pe bază de ulei cu ingrediente naturale. Acest lucru vă va ajuta machiajul să pară curat și neted, spre deosebire de crăpată și scalată.
  • Unele hidratante pot fi colorate. Dacă aveți un hidratant preferat colorat, puteți utiliza acest lucru ca primer. Dacă nu, luați în considerare utilizarea unui hidratant non-colt, așa cum doriți ca primerul să acționeze ca o bază neutră pentru machiajul dvs.
  • 4. Aplicați un primer la pielea dvs. Un primer bun este esențial pentru a construi o panza goală înainte de a aplica machiajul. Ajută la hidratarea și pentru a netezi pielea pe față. Se va combate strălucirea sau neuniformitatea. Acest lucru este similar cu utilizarea unui strat de bază atunci când vă pictați unghiile - unii pot vedea acest lucru ca un pas inutil, dar veți găsi că vă va ridica machiajul.
  • Primerul este esențial pentru uzura de protecție - veți fi judecați sub lumină aspră și cu o examinare intensă. Un grund va ajuta la crearea unei suprafețe netede și ascundeți orice imperfecțiuni din piele, care altfel nu ar putea fi ascunsă cu machiajul regulat.
  • Utilizați vârfurile degetelor pentru a aplica un primer. Vă va ajuta să lucrați cu adevărat cu formula în piele.
  • Grundurile vin în gel, cremă sau formă de pulbere. Puteți alege un primer bazat pe ceea ce doriți să faceți pentru pielea dvs. Există un număr de primeri de pe piață care promovează efecte diferite, cum ar fi netezirea, seara, acoperirea etc.
  • Partea 2 din 5:
    Aplicarea fundației în fața dvs
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru o pasăre de frumusețe Pasul 5
    1. Alegeți fundația potrivită pentru tipul de piele. Veți dori să alegeți o fundație va lucra cu nu numai tonul pielii, ci și tipul de piele. În general, fundațiile vin în formă de pulbere, stick, gel sau formă de cremă. Urmați aceste sfaturi pentru a alege formula potrivită pentru pielea dvs.:
    • Dacă aveți pielea uscată - alegeți o fundație special concepută pentru hidratare. Fundația lichidă și stick sunt cremieri și vă pot ajuta să vă hidratezi pielea. Aveți grijă - pielea dvs. poate deveni lipicioasă după aplicare, dar puteți utiliza o fundație de pulbere pentru a masca acest lucru.
    • Dacă aveți pielea grasă - alegeți o fundație liberă. Uleiurile din fundație pot provoca pielea dvs. să devină mai grasă. Folosind o fundație de pulbere poate ajuta la absorbția uleiurilor naturale ale pielii, lăsând pielea să aibă un aspect mat, sănătos.
    • Dacă aveți o combinație de piele uleioasă / uscată - alegeți atât o fundație cremoasă, cât și o praf! Puteți aplica strategic ambele fundații pentru a ajuta la crearea unui ton de piele uniform și sănătos.
    • Alegeți o fundație care arată bine în condiții dure de iluminare. Încercați Fundația se uită înainte de ao aplica pentru o concurs. Vrei să alegi ceva care să arate bine prin imagini, interviuri și lumini de scenă. Deoarece PageAg Machiaj este o acoperire globală, doriți să începeți cu o fundație puternică pentru a aplica culori și detalii mai unice.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru o pasăre de frumusețe Pasul 6
    2. Decideți asupra culorii drepte a fundației. Puteți găsi fundație în aproape orice umbră imaginabilă - găsirea potrivirii perfecte nu ar trebui să fie prea dificilă. Rețineți că căutați o culoare mai dramatică decât uzura de zi cu zi. Vrei ceva care te va face să stai pe scenă și să te ocupi de iluminarea scenei. Urmați aceste sfaturi pentru a găsi ce ton va funcționa cu pielea dvs .:
  • Dacă puteți, dați un tampon de bumbac în fundația dorită și aplicați-o pe linia maxilarului. Dacă nu se evidențiază și arată invizibil, ați găsit meciul dvs.
  • Determinați dacă ar trebui să utilizați tonuri reci, neutre sau calde. Puteți decide dacă ar trebui să utilizați un ton răcoros dacă venele de pe încheieturi sunt în evidență albastru, ardeți cu ușurință și vă spălați cu ușurință roz. Alegeți o bază cu o bază roșie sau albastră.
  • Alegeți un ton cald dacă venele de pe încheietura mâinii apar o culoare verzui și dacă aveți rapid bronz sau bronz în soare. Alegeți o bază cu o bază galbenă sau de aur.
  • Dacă aveți un număr egal de vene verzi și albastre pe încheieturile dvs., ar trebui să utilizați mai mult un ton neutru. Puteți alege fie o fundație caldă sau rece.
  • Un sfat rapid despre culorile fundației: dacă aurul arată bine, sunteți mai mult decât probabil "cald."Dacă argintul arată bine pe tine, ești" răcoros."Dacă ambele arata grozav pe tine, ești norocos" neutru."
  • 3. Aplicați fundația cu o perie sau un burete. Doriți să aplicați fundația în mod egal peste fața voastră. Artiștii de machiaj argumentează ce instrument să utilizeze la aplicarea fundației.Unii susțin că perii sunt cei mai buni cu fundații lichide, în timp ce altele sugerează bureți pentru amestecare. Utilizați aplicația preferată și aplicați aceste sfaturi pentru cea mai bună acoperire:
  • Aplicați fundația grea pe pete. Vrei ca fața ta să arate chiar și sănătoasă. Aplicați un strat mai greu pe cosuri sau decolorare. Nu vă faceți griji dacă pare neuniform la prima trecere, veți reveni la netedă și amestecați aceste spoturi.
  • Amestecați fundația în jurul părului și a liniei maxime. Cu siguranta nu vrei sa par sa poarte o masca de fundatii. Asigurați-vă că amestecați fundația astfel încât să pară naturală și netedă.
  • 4. Utilizați fundația pe pleoapele dvs. La fel ca primerul va crea o panza sanatoasa pentru fata ta, fundamentul va aplica o panza pentru pleoapele tale. Acest lucru vă va ajuta la ochi și machiajul ochilor să iasă în evidență și să rămână la piele.
  • Aveți grijă când aplicați fundația în jurul ochilor. Nu primiți machiajul în ochii voștri! Acest lucru poate fi destul de dureros. Utilizați o pensulă mică sau vârful degetelor pentru ao aplica în aceste locații delicate.
  • Aruncați orice crestături cauzate de fundație. Odată ce ați aplicat primul strat de fundație, reveniți cu un burete și utilizați o mișcare de măturat peste piele pentru a netezi orice crestături sau linii neuniforme. Acordați o atenție deosebită în cazul în care prăjiturile de machiaj peste pete, cremuri, linii etc. Încercați să faceți ca fundația să arate cât mai mult posibil.
  • 5. Alege un concealer bun. Puteți utiliza fundația pentru a ajuta la combaterea cercurilor întunecate sau a altor pete pe față. Cu toate acestea, pentru o acoperire suplimentară pentru zonele încăpățânate, trebuie să alegeți un concealer bun. Doriți să alegeți unul care se amestecă bine cu fundația dvs.
  • Când selectați și aplicați un concealer, doriți unul care se va amesteca fără probleme. Dacă nu, iluminatul de scenă va apărea "Straturile" la machiajul tău și accentuează, nu ascunde, petele tale. Atunci când bateți cremă, asigurați-vă că vă uitați la pielea sub diferite tipuri de lumini pentru a prinde oricare dintre aceste probleme.
  • 6. Creați un aspect mat cu un strat de pulbere de fundație presată. Până acum, fața ta se simte probabil puțin lipicioasă, dar pentru o pasăre veți avea nevoie de un finisaj mat. Luați o pulbere de fundație, în jurul aceleiași umbre ca prima fundație și praful pe care-l ușor pe fața dvs. folosind o perie.
  • Acest lucru vă va ajuta fundația să vă lipsească mai mult și să vă ajutați cu "lipirea."Acest lucru va ajuta, de asemenea, machiajul dvs. să arate mai natural și mai puțin ca vopseaua.
  • Partea 3 din 5:
    Evidențiind ochii tăi
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru o pasăre de frumusețe Pasul 11
    1. Alegeți trei culori de umbra ochilor pentru aspectul dorit. Veți folosi o lumină, un mediu și o culoare întunecată. Culorile pe care le alegeți sunt în întregime până la tine. Puteți alege culori bazate pe culoarea ochilor sau puteți alege culori în funcție de tipul de eveniment pe care îl veți participa.
    • De exemplu, dacă participați la un eveniment de noapte, este posibil să doriți să luați în considerare culori mai întunecate, mai îndrăznețe, cu o strălucire sau strălucire.
    • Poate doriți să luați în considerare aspectul diferit pentru diferite părți ale concursului. Pentru un interviu, probabil că nu aveți nevoie de un aspect foarte dramatic. În schimb, luați în considerare utilizarea mai multor culori neutre pentru un aspect mai profesionist.
  • 2. Aplicați cele trei culori pe pleoapele. Împărțiți pleoapele în treimi. Utilizați fiecare culoare pe o treime din pleoapă, începând cu cea mai ușoară umbră.
  • Folosind cea mai ușoară umbră, creați un triunghi în colțul interior al pleoapelor, cel mai apropiat de nas. Periați o linie a celei mai ușoare pulberi de-a lungul osului de frunte. Acesta este primul pas pentru a crea un aspect al ochilor îndrăzneți.
  • Aplicați culoarea medie la mijlocul pleoapelor. Faceți un dreptunghi de dimensiuni medii în mijlocul capacului tău.
  • Utilizați cea mai întunecată umbră și faceți un triunghi în exteriorul pleoapelor voastre. Acest lucru ar trebui să acopere ultima treime din pleoapă, în exteriorul capacului tău.
  • 3. Amestecați umbra ochilor. Acum doriți ca culorile să pop, dar să arate că aparțin împreună. Luați o perie mică și utilizați culoarea medie pentru a se amesteca lumina la mediu și apoi întuneric la mediu. Amestecarea este importantă! Vrei ca culorile să se amestece într-una, nu arata ca trei piese separate. Utilizarea culorii medii va face ca schimbarea culorii să arate mai naturală. Puneți împreună cele două culori împreună.
  • Adăugați o atingere de finisare folosind cea mai întunecată culoare. Utilizați o pensulă subțire de umbră pentru a conturul umbra ochilor. Glisați peria din colțul exterior al curgerii pleoapelor în colțul interior al pleoapelor.
  • 4. Formați-vă sprâncenele. Alegeți un creion sprâncene care este ușor mai întunecat decât culoarea sprâncenelor naturale. Determinați ce sprânceană de formă mergeți. Vrei un aspect mai gros sau un aspect mai arcuit? Din nou, acest lucru depinde de ceea ce căutați.
  • Folosind curse scurte, formează forma dorită a sprâncenelor pe sprâncenele. Acest lucru depinde de forma feței și a sprâncenelor. Nu mergeți împotriva formei sprâncenei. În schimb, utilizați osul sprancenei ca un ghid pentru o formă mai naturală și urmați întotdeauna direcția părului.
  • Este important să vă completați bine sprâncenele și să le faceți îndrăzneți. Ei trebuie să iasă în evidență pe scenă. Există o linie fină între îndrăzneț și gaudy, așa că încercați să rămâneți cu o culoare care se potrivește părului și tonului pielii.
  • 5. Aplicați Eyeliner. Dacă sunteți confortabil folosind Eyeliner și ați aplicat-o înainte, puteți merge pentru o eyeliner lichid sau gel. Dacă sunteți nou să utilizați Eyeliner, puteți utiliza un eyeliner creion, deoarece este ușor de rezolvat dacă faceți o greșeală.
  • Dacă eyelinerul lichid sau gel vine într-o oală mică, aplicați-o folosind o perie de ochelari. Dacă utilizați un eyeliner creion, țineți-l ca și cum ați fi un creion normal în mâna dvs. dominantă. Aplicați o linie subțire pe partea superioară din interiorul pleoapei, formând o linie mai groasă pe măsură ce vă deplasați spre exterior.
  • Pentru capacul inferior, faceți o linie în interiorul pleoapelor (numită și linia de apă). Acest lucru nu este sub linia de zăpadă, ci în interiorul capacului în sine. Aveți grijă să nu vă loviți în ochi ca și asta.
  • 6. Alegeți o rimel care va adăuga volumul la ochi. Puteți chiar să vă acoperiți două mascarari diferite pentru a obține efectul dorit. De exemplu, unele mascaras sunt minunate pentru volum, în timp ce altele sunt minunate pentru culoare. Utilizați atât pentru un aspect mai plin, mai întunecat.
  • Glisați peria din tub lent, asigurându-vă că există o cantitate uniformă de rimel pe laturile periei. Aplicați rimelul la genele dvs., începând cu genele superioare. Deplasați peria din partea de jos a genelor la capetele genelor într-o singură mișcare de fluid. Puteți aplica mai multe straturi ale rimelului, dar evitați să o suprasolicitați pe măsură ce nu doriți ca rimelul să se agită la genele voastre.
  • De asemenea, puteți aplica Mascara la genele dvs. inferioare. Probabil că veți avea mai puține genețe în partea de jos a ochiului dvs. Aplicați cu atenție rimelul, aplicați unul la două straturi pe genele inferioare.
  • Partea 4 din 5:
    Crearea unor buze frumoase
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru o pasăre de frumusețe Pasul 17
    1. Alegeți linia preferată de buze, rujul și luciul de buze. Alegerea dvs. de ruj cu depinde de tonul pielii și de aspectul tău.
    • Identificați subtilitatea pielii. Este subtilul dvs. mai galben sau roz? Galbenul este mai cald, iar rozul este mai rece. Acest lucru este foarte asemănător cu culoarea de fundație potrivită - doriți să alegeți o culoare de buze care merge cu subtilitatea dvs.
    • Odată ce ați identificat tonul pielii, puteți căuta căptușeala de buze, ruj și luciu de buze în culori care vă vor completa tonul pielii. De exemplu, dacă aveți un ton de piele răcitor, puteți alege roșii care au un albastru în ele, în timp ce tonurile de piele mai calde arată adesea bine cu roșu pe bază de portocale. Puteți solicita un consultant de frumusețe la contorul dvs. local pentru mai multe sfaturi dacă aveți probleme cu determinarea tonului pielii.
  • 2. Puneți linia de buze pe buze. Folosind curse scurte cu creionul de linie, completați buzele. Acest lucru va ajuta pe suport pop și să rămână la buze. Gândiți-vă la linia de buze ca adăugarea fundației pe buze, pregătindu-le pentru culoarea buzelor.
  • Face ca buza de sus să arate un pic mai mare că partea de jos. Utilizați linia de buze și formați ușor forma dorită a buzelor. Vrei să faci acest lucru îndrăzneț, dar natural. Nu exagerează acest lucru prea mult sau nu va arăta nenatural.
  • De asemenea, puteți juca cu garnitura pentru a face forma dorită. Experimentarea este cheia aici!
  • 3. Aplicați rujul. Urmați linia de buze și aplicați rujul la buze. Încercați să faceți acest lucru într-o mișcare fluidă, alergând rujul peste buza superioară și buza de jos.
  • Odată ce aplicați rujul, ar trebui să pliați o bucată de țesut curat în jumătate și închideți buzele peste el. Acest lucru va ajuta la sigilarea culorii pe buze.
  • De asemenea, ar trebui să verificați dacă nu există ruj pe dinți. Deschideți gura și zâmbiți pentru a confirma acest lucru.
  • 4. DAB luciu de buze în mijlocul buzei de sus și buza inferioară. Evitați să puneți luciul peste buzele dvs. - în schimb, doriți să vă decontați buzele cu luciul.
  • Acest sfat este foarte asemănător cu modul în care vă puteți conturul nasul pentru a arăta diferit. Aplicarea luciului de buze pe centrul buzelor îl va face să pară mai pline.
  • Lipul Gloss va ajuta, de asemenea, buzele dvs. să fotografieze bine și să le facă vizibile din scenă.
  • Partea 5 din 5:
    Aplicarea atingerii finisajelor
    1. Utilizați o perie mare, pufoasă pentru a aplica sublinitul pulbere. Evidențierea pulberii poate fi o atingere finală bună pentru fața dvs. și vă ajută să aduceți atenția la caracteristicile dvs. de evidență. Ar trebui să selectați o pulbere de evidențiere pe baza tonului pielii.
    • Dacă aveți o piele corectă, ar trebui să utilizați o pulbere presată perle. Dacă aveți un ton mediu de piele, ar trebui să selectați un lider de șampanie tonificat sau un lider roz pal. Pentru tonurile de piele medii și întunecate, mergeți la un luminator într-o umbră neutru de piersici și evitați răsturnatorii cu orice galben în ele. Tonuri de piele mai întunecate ar trebui să meargă pentru un luminator cu un strălucitor de aur.
    • Începeți prin rularea ușoară a pulberii de evidențiere sub arcul sprâncenelor dvs. și în colțul interior al pleoapelor. De asemenea, ar trebui să-l aplicați pe podul nasului dvs. doar între ochi. Asigurați-vă că periați pulberea departe de nas și cu ochii.
    • De asemenea, ar trebui să rulați peria pe punctele înalte ale obrajilor. Această linie de pulbere de contur vă va ajuta Popul Popului și adăugați dimensiunea față.
    • În cele din urmă, puneți o cantitate mică de ilustrație deasupra buzelor, la arcul cupiului tău. Întotdeauna spălați-vă, îndepărtați-vă de nas și de gură pentru a evita obținerea de pulbere pe buze.
  • 2. Aplicați bronzul la obraji. Acest lucru vă va ajuta să vă subțiri obrajii. Aplicați o cantitate mică de bronzie - nu doriți să o arătați nefiresc sau în afara locului.
  • Apoi vă puteți termina aspectul prin aplicarea blush-ului deasupra bronzorului dvs. Culoarea depinde de cât de îndrăznețe de a vă arăta. Culoarea mai închisă pe care o folosiți, cu atât mai îndrăznea aspectul va fi. Vrei să subliniezi merele obrazului tău.
  • Dacă doriți un nas mai subțire, utilizați o perie și periați bronzul pe părțile laterale ale nasului. Acest lucru vă va evidenția nasul și va manipula modul în care arată.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru o pasăre de frumusețe Pasul 23
    3. Examinați-vă munca! Treceți peste fața dvs. și adăugați mai multă culoare dacă aveți nevoie. Sau, puteți să vă întoarceți și să cumpărați vreo problemă pe care o observați.
  • Pentru că ați aplicat acest aspect în straturi, puteți atinge cu ușurință pete pe care sunteți nemulțumiți prin repetarea pașilor acestui proces.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu toate culorile sau machiajul funcționează pentru fiecare tip de persoană sau ton de piele. Experimentați cu culori pentru a vedea ce funcționează cel mai bine pentru dvs.
  • Vrei să mergi cu un aspect mai îndrăzneț de concursuri decât tine pentru uzura de zi cu zi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar