Cum să editați lista de prieteni restricționată pe facebook pe un pc sau mac

Thiste parere cum să editați lista de prieteni restricționată pe Facebook adăugând și eliminând prietenii dvs. existenți. Prietenii restricționați vor putea să vadă numai postări și informații despre profil pe care le faceți publice.

Pași

  1. Imagine intitulată Editați lista de prieteni Restricționată pe Facebook pe un PC sau MAC Pasul 1
1. Deschideți Facebook pe browserul dvs. de internet. Tip Facebook.COM În bara de adrese a browserului dvs. și apăsați ↵ Introduceți pe tastatură. Facebook se va deschide la feed-ul de știri.
  • Dacă nu sunteți conectat automat la Facebook în browserul dvs., introduceți e-mailul sau telefonul și parola pentru a vă conecta.
  • Imagine intitulată Editați lista de prieteni Restricționată pe Facebook pe un PC sau MAC Pasul 2
    2. Găsi "EXPLORA" Secțiunea din meniul de navigare din stânga. Este al treilea meniu care se îndreaptă din partea de sus pe partea stângă a feed-ului de știri. Vă permite să accesați rapid evenimente, pagini, grupuri, perspective și Lista de prieteni, printre alte opțiuni.
  • Imagine intitulată Editați lista de prieteni Restricționată pe Facebook pe un PC sau MAC Pasul 3
    3. Clic Lista de prieteni. Veți găsi această opțiune listată la Explore în meniul de navigare din stânga. Listele dvs. de prietenii dvs. pot include orașul în care locuiți, școala la care ați participat la sau locul pe care îl lucrați, în plus față de rețelele pe care le-ați alăturat și listele pe care le-ați creat manual în trecut.
  • Dacă nu vedeți opțiunea listelor de prietenie, faceți clic pe Vezi mai mult... butonul din partea de jos a meniului Explore.
  • Imagine intitulată Editați lista restricționată de prieteni pe Facebook pe un PC sau MAC Pasul 4
    4. Clic Restricționat. Această opțiune va fi lângă o pictogramă de semn de trafic roșu din partea de jos a meniului listelor dvs. de prieteni.
  • Imagine intitulată Editați lista de prieteni Restricționată pe Facebook pe un PC sau MAC Pasul 5
    5. Clic Gestionați lista. Acest buton va fi în colțul din dreapta sus al paginii dvs. de browser. Acesta va deschide un meniu derulant.
  • Imagine intitulată Editați lista de prieteni Restricționată pe Facebook pe un PC sau MAC Pasul 6
    6. Clic Editați lista Din meniul derulant. Aceasta va deschide o casetă pop-up pentru a gestiona cine merge pe lista dvs. restrânsă și care iese.
  • Imagine intitulată Editați lista de prieteni Restricționată pe Facebook pe un PC sau MAC Pasul 7
    7. Faceți clic pe un prieten pentru a le elimina din listă. Opțiunea Listă editare se deschide până la o listă de prieteni pe care ați adăugat-o deja la lista dvs. restricționată. Veți vedea o marcă de verificare albastră lângă prietenii care sunt în prezent pe listă. Dând clic pe un prieten, va ascunde marca de verificare și va elimina acest prieten din lista dvs. de prieteni restricționați.
  • Imagine intitulată Editați lista de prieteni Restricționată pe Facebook pe un PC sau MAC Pasul 8
    8. Apasă pe Pe această listă buton. Acest buton va fi în colțul din stânga sus al Editați restricționați cutie pop-up. Acesta va deschide un meniu derulant.
  • Imagine intitulată Editați lista restricționată de prieteni pe Facebook pe un PC sau MAC Pasul 9
    9. Clic Prieteni. Acest lucru vă va arăta o listă a tuturor prietenilor dvs. de Facebook, inclusiv a celor deja pe lista dvs. restricționată. Veți vedea un semn albastru de verificare lângă un prieten dacă le-ați adăugat deja la restricționați.
  • Imagine intitulată Editați lista de prieteni Restricționată pe Facebook pe un PC sau MAC Pasul 10
    10. Derulați în jos și selectați prietenii pentru a adăuga la lista dvs. restricționată. Un semn albastru de verificare va apărea lângă un prieten când faceți clic pe numele sau imaginea lor.
  • De asemenea, puteți utiliza câmpul de căutare din colțul din dreapta sus al casetei Restricționate pentru a găsi prieteni.
  • Imagine intitulată Editați lista de prieteni Restricționată pe Facebook pe un PC sau MAC Pasul 11
    11. Clic finalizarea. Acesta este butonul albastru din colțul din dreapta jos al casetei pop-up Restricted Restricted. Puteți vedea o listă a tuturor prietenilor restricționați sub Pe această listă, În partea dreaptă a ferestrei dvs. de browser.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar