Cum de a repara o brichetă

Uneori o brichetă poate fi blocată sau spartă. În general, este o reparație rapidă, dar este, de asemenea, foarte ușor să cumpărați unul nou. Primul pas este diagnosticarea a ceea ce este în neregulă cu bricheta dvs. și apoi puteți ajunge la rezolvarea acestuia. Nu vă frustrați dacă nu funcționează imediat - verificați toate problemele potențiale înainte de a renunța. Dacă bricheta dvs. are o valoare sentimentală, puteți fi capabil să o faceți din nou.

Pași

Metoda 1 din 2:
Diagnosticarea brichetei
  1. Imaginea intitulată Fix un pas mai ușor 1
1. Asigurați-vă că nu este spulberată. Dacă ați rupt partea din plastic a brichetei, atunci veți avea nevoie de unul nou. Presiunea este compromisă și nu veți mai putea să o utilizați.
  • Imaginea intitulată Fix un pas mai ușor 2
    2. Căutați rugină, resturi sau murdărie. Dacă ați lăsat o brichetă mai ușoară pentru o perioadă lungă de timp, roata metalică deasupra poate fi ruptă în poziție. Dacă nu se va roti, nu va lumina. Dacă există doar murdărie și resturi în interiorul brichetei, ați putea să-l curățați cu degetele sau cu o mașină de curățare a țevilor și să o faceți din nou.
  • Imaginea intitulată Fix un pas mai ușor 3
    3. Verificați rezervorul de combustibil. Din fericire, cea mai frecventă problemă cu aceste brichete este rezervorul lor de combustibil incredibil de mic. Când acest lucru nu mai are suficientă combustibil sau o presiune suficientă, trebuie reumplut.
  • Cea mai predispusă la eșecul mecanic și / sau intern ar fi brichetele BIC nereusabile.
  • Imaginea intitulată Fix un pas mai ușor 4
    4. Uită-te pentru a vedea dacă există o scânteie. Dacă nu există nici o scânteie, asta înseamnă că nu există nici o piatră. Flint este echipamentul pe care roata se rupe pentru a crea o scânteie. Scânteia luminează combustibilul și vă oferă o flacără, astfel încât flint este extrem de important.
  • Imaginea intitulată Fix un pas mai ușor 5
    5. Verificați dacă flacăra este mică, arde sau nu este prezentă deloc. Dacă flacăra arde, atunci ai putea să ieși din combustibil. Cu toate acestea, dacă tocmai ați cumpărat recent bricheta, ar putea exista o problemă cu combustibilul care ajunge la scânteie.
  • Metoda 2 din 2:
    Fixarea brichetei
    1. Imaginea intitulată Fix un pas mai ușor 6
    1. Realimentați mai ușor. Pentru a face acest lucru pentru majoritatea brichetelor, va trebui să cumpărați o cutie de butan. Puteți cumpăra unul dintre acestea la magazinul dvs. de hardware local. Asigurați-vă că ați sângerat întregul combustibil rămas din mai întâi. Rotiți bricheta cu capul în jos cu supapa de umplere orientată în sus. Puneți presiune pe supapa de umplere și păstrați bricheta departe de fața dvs. și departe de orice inflamabil.
    • Asigurați-vă că butanul poate să se potrivească cu duza în gaura din partea inferioară a brichetei. Trebuie să se potrivească în poziția verticală cu bricheta deasupra poate. Veți dori să introduceți duza apoi întoarceți întreaga contracție cu susul în jos, astfel încât bricheta să fie sub cutie. Acum aplicați presiune până când simțiți metalul brichetei să se răcească. Asta înseamnă că ai primit cu succes butonul înăuntru.
    • Pentru o brichetă Zippo, va trebui să cumpărați lichid Zippo mai brichetă din magazinul online Zippo.
    • Țineți minte, probabil că este mai ușor să cumpărați o nouă brichetă dacă nu sunteți atașați la cea curentă.
  • Imaginea intitulată Fix un pas mai ușor 7
    2. Înlocuiți pielea pe o brichetă de butan.Flint este piesa de echipament care creează scânteia. Este un cilindru negru mic aproximativ un sfert de inch lung. Pentru a înlocui flint, scoateți metalul din jurul flacării și a roții de scânteie. Va trebui să-l răsuciți din poziție. Odată ce ați scos metalul, veți vedea că există o primăvară. Primăvara ar trebui să fie de aproximativ un centimetru la un centimetru și jumătate. Flint este piesa mică de echipamente care este de aproximativ un sfert de inch. Va fi negru și cilindric. Flint este folosit pentru a face scânteia. Scoateți flint din această primăvară. Acum puneți într-o piesă nouă de piatră. Reasamblarea mai ușoară a brichetei este ușoară - puneți flint, lipiți înapoi în spate în gaură, apoi plasați partea de sus înapoi.
  • Puteți cumpăra o nouă flint pentru 75 de cenți online.
  • Imaginea intitulată Fix un pas mai ușor 8
    3. Înlocuiți-vă pietrișul pe o brichetă zippo. Pentru a înlocui flint, a deschide mai ușor bricheta și trageți în sus pe coș. Chimna este lucrul cu cinci găuri din fiecare parte a acestuia. Veți dori să trageți până la calea de ieșire. Sub coșul de fum ar trebui să fie o bucată din ceea ce arată ca bumbacul care este ținut în poziție de un șurub.Deșurubați cu grijă șurubul și trageți-l împreună cu arcul și bucata mică de metal în interior. Puneți noua flint, înlocuiți arcul, strângeți șurubul și înlocuiți caseta înapoi în carcasa mai ușoară. Ar trebui să fiți bine să mergeți.
  • Imaginea intitulată Fix un pas mai ușor 9
    4. Scoateți metalul care înconjoară orificiul de flacără dacă este mic sau ars. Aceasta înseamnă că aveți o problemă cu eliberarea dvs. de combustibil. Puteți face acest lucru cu pensete, clești de ac sau altceva care funcționează. Rotiți duza de la care evacuează gazul în sens contrar acelor de ceasornic de câteva ori. Ar putea fi prea strâns. Dacă acest lucru nu funcționează, este posibil să fie nevoie să vă aduceți unul nou. Din fericire, ele nu sunt atât de scumpe.
  • sfaturi

    Brichetele BIC au, de obicei, o bandă de siguranță pentru copii pe roata scântei care poate deveni destul de enervantă...Dar pentru a scăpa de ea doar scoateți metalul înconjura de flacără și trageți în sus pe banda de siguranță până la liberă (cu clești sau degete)
  • Cea mai ușoară modalitate de a elimina metalul din jurul flacării (sau "șemineu") ar fi să folosiți o lamă sau un obiect subțire pentru a împiedica partea laterală de la buton...suficient de departe pentru a ajunge peste zăvorul care o ține în poziție
  • Când realimentați un zippo, ajută la lăsarea brichetei cu susul în jos timp de câteva secunde sau un minut după ce a pus mai ușor lichid
  • Când manipulați cu orice brichetă, există un risc de explozie... asa ca fii atent
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar