Cum de a plia o eșarfă

Când primele zile nippy de toamnă se rostogolesc, puteți să vă sapați eșarfa de încredere din coșul său de depozitare. Când luați eșarfa, nu-l aruncați doar pe partea de sus a hainelor murdare - în schimb, pliați-o! Cu câteva pliuri de bază și legături, este ușor să vă păstrați eșarfele preferate fără riduri și chiar să le arătați când nu le purtați.

Notă: Acest articol este pentru eșarfe pliante pentru scopuri decorative / stocare. Pentru informații despre modalități interesante de a purta eșarfa, a se vedea articolul nostru privind subiectul.

Pași

Metoda 1 din 4:
Făcând o pliere de stocare de bază
  1. Imagine intitulată Fold O eșarfă Pasul 1
1. Răspândiți eșarfa pe o suprafață plană. Luați eșarfa și puneți-o în jos în zona de lucru. Trageți marginile până când eșarfa este complet plată împotriva suprafeței sub ea.
  • 2. Pliați eșarfa peste ea însăși. Apucați marginea îngustă a eșarfa la un capăt. Pliați acest capăt al eșarfei în sus și peste până când este aliniat cu celălalt capăt. Îndreptați marginile țesăturii, astfel încât acestea să fie aliniate.
  • Pentru a fi clar, doriți să faceți o "Hamburger Fold," nu a "Hotdog Fold." Ar trebui să faci eșarfă mai scurt, nu Skinnier.
  • 3. Ori din nou în același mod. Apucați capătul pliat al eșarfei. Împingeți-o peste partea de sus a eșarfa până când este chiar și cu "deschis" Sfârșitul eșardei la fel ca în ultimul pas.
  • 4. Ori în același mod încă o dată. Luați marginea pliată și ridicați-o peste partea de sus a eșardei încă o dată. Îndreptați marginile astfel încât să fie aliniate corespunzător. Când ați terminat, eșarfa ar trebui să arate un pic ca o mică jumătate de hârtie de hârtie.
  • Imagine intitulată Fold O eșarfă Pasul 5
    5. Stocați eșarfa. Asta este! Eșarfa dvs. este acum gata să păstreze într-un dulap, dulap, buzunar sau oriunde ar fi nevoie să-l stăpânești. Această îndoire simplă, dar utilă, ar trebui să o păstreze curată și liberă de riduri până când sunteți gata să o purtați din nou.
  • Metoda 2 din 4:
    Efectuarea unui depozit de magazin
    1. Pune-l pe eșarfă plat. Te-ai întrebat vreodată cum magazinele de îmbrăcăminte își iau eșarfele care arată atât de bine când sunt afișate? Cu acest pliu, veți putea să vă arătați eșarfă ca și cum ar fi noul brand. Pentru a începe, puneți eșarfa complet plat, ca mai sus.
    • Pentru această metodă, este, de asemenea, important să îndreptați orice ciucuri la fiecare capăt al eșarfa (și să le păstrați direct pe tot parcursul orificiului) - acest lucru face ca foldul să arate un pic mai profesionist când este terminat.
  • 2. Ori în jumătate de lungime. Când eșarfa este plată, luați una dintre marginile lungi și ridicați-o astfel încât să fie în linie cu cealaltă margine. Eșarfa dvs. ar trebui să arate acum o bandă lungă, slabă. Încercați să păstrați orice ciucuri drepte și plate după plierea dvs.
  • 3. Pliați eșarfa peste ea însăși. Apoi, îndoiți eșarfa în sine, astfel încât ambele margini deschise să fie în linie între ele. Pentru a fi clar, acesta este a "hamburger" ori, nu a "hot dog" ori - eșarfa dvs. ar trebui să devină mai scurtă, nu skinnier.
  • 4. Repetați o dată sau de două ori mai mult într-un "acordeon" stil. Pentru a termina, îndoiți eșarfa, fie înapoi, fie o dată sau de două ori mai mult (în funcție de modul în care doriți să vă uitați produsul finit. Inversați direcția plută de fiecare dată, astfel încât modelul de pliuri "acordări."Când ați terminat, liniați marginile eșarfei voastre, astfel încât ciucurile dvs. să stea drept și libere de marginea plierei.
  • Acest stil de pliere este la îndemână deoarece, în plus față de eșarfă să arate elegant și atractiv, "acordeon-ing" Foldurile fac foarte ușor să ridicați și să aruncați în grabă.
  • Metoda 3 din 4:
    Făcând o îndoire agățată
    1. Imagine intitulată Fold O eșarfă Pasul 14
    1. Pliați eșarfa în jumătate de liber. Acest fold, care arată puțin ca o panglică de păr, este o modalitate de economisire a spațiului, atrăgătoare vizuală de a stoca eșarfe pe un cârlig obișnuit. Pentru a începe, tot ce trebuie să faceți este să pliați eșarfa în jumătate. Cu toate acestea, spre deosebire de mai sus, nu este nevoie să aliniați marginile unul cu celălalt - o pliere liberă va face, atâta timp cât există aproximativ aceeași cantitate de material de pe ambele părți ale foliei.
  • 2. Aluneca inelul în pliu. Cu acest pliu, veți lega fie eșarfa direct la cârligul de haină, fie legați-l într-un inel metalic sau plastic și apoi atârnați acest lucru pe cârligul tău. Dacă doriți să utilizați un inel, luați unul înainte de a începe - realizat special "Inele de eșarfă" sunt vândute la numeroase buticuri de modă și comercianți cu amănuntul de specialitate online, dar puteți utiliza, de asemenea, inele metalice de liant. Indiferent de inelul pe care îl utilizați, alunecați eșarfa prin el, astfel încât inelul să se așeze la partea pliată a eșarfa înainte de a continua.
  • Dacă nu utilizați un inel, glisați cuierul între cele două capete ale eșarfa și până la pliu. În acest caz, puteți ignora referințele la inele în restul instrucțiunilor acestei metode.
  • 3. Răsuciți eșarfa până la destul de strâns. Apucându-vă eșarfa pliată, răsuciți fiecare capăt în direcții opuse. După câteva răsturnări, eșarfa ar trebui să fie o mică firmă și "Ropey." Continuați răsucirea - doriți ca eșarfa să ajungă destul de strânsă.
  • Majoritatea eșarfelor ar trebui să fie o mulțime de rezistentă pentru acest ori. Cu toate acestea, dacă observați că eșarfa începe să se rupă sau să se strecoare sub stresul răsucirii, opriți și încercați un alt foliu - nu doriți să vă ruinați eșarfa.
  • 4. Păstrați răsucirea. După ce a ajuns destul de strâns, eșarfa dvs. ar trebui să înceapă să se îndoaie cu fiecare răsucire ulterioară. În mai multe mai multe răsturnări, eșarfa ar trebui să arate ca o încuietoare lungă, knottă, împletită de păr. Inelul ar trebui să fie în pliul din partea de sus a eșarfa răsucite - dacă a alunecat, glisați-o înapoi în partea de sus.
  • 5. Legați partea inferioară împreună. Terminați prin luarea celor două capete ale eșarfei și leindu-le unul câte unul într-un nod de bază. Acest lucru ar trebui să păstreze tensiunea în "tresă," Asigurați-vă că rămâne răsucite. Felicitări - ar trebui să aveți acum o eșarfă destul de compactă "tresă" cu un inel agățat convenabil, care ar trebui să fie un cinch pentru a aluneca pe un cârlig de haină împreună cu cât mai multe alte eșarfe cum doriți.
  • Metoda 4 din 4:
    Efectuarea unui singur manechin
    1. Imagine intitulată Fold O eșarfă Pasul 10
    1. Trageți eșarfa în jurul umerilor manechinului. Ca și alte haine, eșarfele sunt adesea afișate pe manechine în magazine. Dacă aveți un manechin (sau o montură de afișare rotundă similară), puteți să o faceți "purta" eșarfa dvs. cu acest ori ușor. Începeți prin așezarea eșarfei peste umerii manechinului (sau în jurul suportului suportului dvs.), astfel încât să se blocheze pe ambele părți.
    • Rețineți că acest stil funcționează și pentru dvs. - aceste instrucțiuni pot fi pentru afișarea eșarfei pe un manechin, dar îl puteți purta prin simpla replicare.
  • Imagine intitulată Fold O eșarfă Pasul 11
    2. Aduceți partea dreaptă în stânga. Eșarfa ar trebui să fie acum atârnând aproximativ în mod egal pe ambele părți ale manechinului tău. Apucați capătul eșarfa din dreapta și trageți-l peste capăt din stânga. Eșarfele ar trebui să facă un "X" model.
  • Imagine intitulată Fold O eșarfă Pasul 12
    3. Aduceți capătul eșarfa sub și peste partea de sus a bucla. Apoi, luați capătul drept al eșarfa pe care ați mutat în ultimul pas. Puneți-l în sus și sub capătul stâng. Lăsați slăbiciunea să cadă peste vârful bucla pe care tocmai ați făcut-o. Ar trebui să aveți acum o foarte slabă "nod" sau legați aproximativ în centrul pieptului manechinului.
  • Imagine intitulată Fold o etapă eșarfă 13
    4. Strângeți "nod" cum doriți. În acest moment, puteți trage la fiecare capăt al eșarfa pentru a strânge centrul central "nod." Așa cum faceți acest lucru, pentru o prezentare simetrică, încercați să păstrați ambele capete libere ale eșardei la nivel de nivel.
  • sfaturi

    Iubitorii de animale de companie feriți-vă - dacă aveți un câine sau o pisică, nu faceți aceste pliuri lângă el. Animalele de companie iubesc să strige, să zgârie și să muște la capetele unei eșarfă în timp ce încercați să o pliați.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar