Cum să pliați bani pentru un copac de bani

Când adăugați facturi la un copac de bani, poate doriți să faceți factura mai decorativă prin plierea IT Origami-Style. O inimă este o alegere excelentă pentru o nuntă sau o zi de naștere și este simplu de făcut. De asemenea, puteți încerca o frunză, care este foarte potrivită pentru un copac de bani! Pentru o nuntă, încercați o rochie, care va adăuga pizzazz la orice copac.

Pași

Metoda 1 din 3:
Crearea unei inimi simple de bani
  1. Imagine intitulată Fold Bank pentru un copac de bani Pasul 1
1. Pliați factura în jumătate orizontală și verticală. Rotiți factura astfel încât spatele să fie în sus. Puteți să-l adăugați fie în primul rând doriți. Se potrivesc cu capetele, astfel încât să se întâlnească frumos și apoi să facă o crestere în mijlocul în care factura este pliată. Desfaceți factura și apoi pliați-o în altă direcție. Faceți o creastă și o dezactivați din nou.
  • În acest moment, ar trebui să aveți 2 cremuri în factura care formează o cruce și împărțiți factura în 4 dreptunghiuri egale.
  • Imagine intitulată Fold Bank pentru un copac de bani Pasul 2
    2. Trageți marginea inferioară în sus pentru a îndeplini linia de mijloc. Așezați factura, astfel încât spatele să fie cu fața în sus și marginea de jos este îndreptată spre dvs. Împingeți marginea inferioară în sus și potriviți marginea cu centrala crescută pe care ați făcut-o în primul pas. Utilizați unghiul pentru a crea ori de-a lungul fundului.
  • Nu dezvăluie acest creț.
  • Imagine intitulată Fold Bank pentru un copac de bani Pasul 3
    3. Creați un punct în partea de jos prin plierea părților laterale în sus. Apucați partea dreaptă a facturii. Împingeți-o în sus, astfel încât partea de jos pe care tocmai ați făcut-o să îndeplinească linia verticală mijlocie pe care ați făcut-o în primul pas. Creați pliul pe care tocmai l-ați creat, făcând jumătate din punctul din partea de jos.
  • Repetați procesul din partea stângă, aducându-l pe fundul inferior pentru a întâlni partea dreaptă pe care tocmai ați adus-o la mijloc.
  • Ar trebui să aveți acum un punct în partea de jos și 2 margini plate din partea de sus.
  • Imagine intitulată Fold Bank pentru un copac de bani Pasul 4
    4. Răsturnați inima peste și pliați în lateral. Când îl răsturnați, ar trebui să aveți o margine plată în partea de sus. Ori în partea dreaptă o treime din calea spre mijloc. Face o cremă. Ori pe partea stângă o treime din calea spre mijloc.
  • Imagine intitulată Fold Bank pentru un copac de bani Pasul 5
    5. Aduceți marginile de sus în jos. Ar trebui să aveți 2 margini plate în partea de sus. Mai jos, ar trebui să vedeți o pliere care merge tot drumul în partea de sus. Îndoiți fiecare margine plată în jos, menținând o linie plată în partea de sus pe fiecare parte. Fiecare parte ar trebui să îndeplinească marginea de mai jos când este îndoită.
  • Imagine intitulată Fold Bank pentru un copac de bani Pasul 6
    6. Pliați în colțurile vârfurilor plate pentru a termina forma inimii. În partea dreaptă, în partea de sus, pliați colțul în jos pe fiecare parte a marginii apartamentale. Împingeți-l doar suficient pentru a satisface marginea superioară a părții plate pe care tocmai le-ați îndoit.
  • Faceți același lucru pe cealaltă parte pentru a vă completa forma inimii.
  • Metoda 2 din 3:
    Creând o frunză dintr-o factură
    1. Imagine intitulată Fold Bank pentru un copac de bani Pasul 7
    1. Rotiți banca în sus și pliați colțurile până la marginea superioară. Trageți colțul din stânga jos, astfel încât marginea laterală să fie perfectă chiar și cu partea superioară a facturii. Va face o cremă diagonală de-a lungul din stânga jos a facturii. Faceți același lucru cu partea dreaptă.
    • Bill-ul dvs. ar trebui să aibă acum o margine plată de-a lungul vârfului. În partea de jos, ar trebui să fie o pliere diagonală care merge în jos spre mijloc, o margine dreaptă scurtă în mijloc și o pliere diagonală care se întoarce în partea dreaptă.
  • Imagine intitulată Fold Bank pentru un copac de bani Pasul 8
    2. Începeți să pliați stilul de asigurare a facturii, pornind de la marginea inferioară. Împingeți marginea inferioară până la puțin, mai mică de 0.25 inci (6.4 mm). Flip-o peste și pliați marginea până la aceeași cantitate ca și tu pe cealaltă parte. Creați în mod esențial un folie de stil de ventilator, care se deplasează din partea inferioară a facturii în partea de sus.
  • Continuați să pliați până când ați făcut întreaga factură. Ar trebui să aveți o bandă subțire de factură pe care ați pliat înainte și înapoi.
  • Imagine intitulată Fold Bank pentru un copac de bani Pasul 9
    3. Pliați capetele facturii împreună. Pentru că ați început cu o scurtă latură și ați mutat la partea mai lungă atunci când faceți un îndoiți de acordeon, o parte va fi mai lungă decât cealaltă. Plasați cea mai lungă parte a plierei de acordeon cu fața în sus. Aduceți cele două capete ale plierei în sus pentru a vă întâlni reciproc, creând factura în mijloc ca tine.
  • Pe măsură ce îndoiți acest pas, partea de jos a facturii ar trebui să înceapă să se retragă ca o frunză. Când aduceți împreună cele două capete, creați mijlocul frunzei.
  • Imagine intitulată Fold Bank pentru un copac de bani Pasul 10
    4. Închideți frunza prin aducerea unei margini peste cealaltă. Când te uiți la cele 2 muchii din centrul frunzei, ambele ar trebui să fie 2 straturi groase. Alegeți partea care este puțin mai lungă decât cealaltă și deschideți straturile cu degetul. Alunecați cealaltă margine între cele 2 straturi. Marginea mai lungă ar trebui să treacă peste prima creastă în marginea mai mică, ținând-o în poziție.
  • Frunza ta este completă și gata să rămână pe un copac de bani!
  • Metoda 3 din 3:
    Plierea unei rochii de origami de la bani
    1. Imagine intitulată Fold Bank pentru un copac de bani Pasul 11
    1. Faceți un dreptunghi mai mic prin plierea facturii în jumătate. Se potrivesc cu capul scurt, tăind partea mai lungă în jumătate. Partea din față a facturii ar trebui să fie în exterior. Creste-te de-a lungul pliului pe care tocmai l-ai făcut pentru a face un dreptunghi mai mic. Veți trata acest dreptunghi dublu ca un singur strat de hârtie pe tot parcursul procesului de pliere.
    • Plierea în acest fel va face ca forma finală să fie mai bună.
  • Imagine intitulată Fold bani pentru un copac de bani Pasul 12
    2. Pliați factura în jumătate de lungime. Aduceți împreună marginile lungi, astfel încât să se întâlnească perfect și apoi să facă o cremă de-a lungul orificiului cu unghiul. Marginile lungi nu vor fi la fel de evidente de când ați făcut un dreptunghi mai mic în primul pas, dar părțile care au fost mai lungi înainte de a vă plia factura vor fi încă puțin mai lungi decât celelalte laturi.
  • Desfaceți pliul pe care tocmai l-ați făcut. Ar trebui să aveți acum o crestătură care să ruleze în mijlocul facturii.
  • Imagine intitulată Fold Bank pentru un copac de bani Pasul 13
    3. Împingeți marginile lungi la mijloc. Îndoiți fiecare lateral lung la mijlocul de mijloc pe care tocmai l-ați făcut. Marginile ar trebui să se întâlnească în mijloc. Faceți o cremă de-a lungul pliului de pe fiecare parte folosind unghiul.
  • Desfaceți cele două laturi pe care tocmai le-ați pliat. Acum ar trebui să aveți acum un proiect de lege pliat în jumătate de lățime cu 3 creșe lungi în el, împărțind egal factura în 4 dreptunghiuri lungi.
  • Imagine intitulată Fold Bank pentru un copac de bani Pasul 14
    4. Răsturnați factura și pliați marginile crescute la mijloc. Când întoarceți factura, ar trebui să puteți vedea creasta pe care ați făcut-o să faceți puțin "munţi" în facturile. Ar trebui să fie unul în mijloc și unul care rulează pe fiecare parte. Luați una din creșterile laterale și aduceți marginea pliată pentru a întâlni creea mijlocie. Apăsați jos pentru a face o creare în factura sub ea. Faceți același lucru pe cealaltă parte, astfel încât partea laterală să se întâlnească cu cealaltă în mijloc și să împingă în jos factura de mai jos pentru a face o altă creă.
  • În acest moment, ar trebui să aveți un mic jgheab în centru. Capetele facturii vor ieși peste marginea părții centrale.
  • Imagine intitulată Fold Bani pentru un copac de bani Pasul 15
    5. Rotiți factura și rotiți-o aproape la marginea de sus. Lăsați hârtia pliată ca și cum a fost în ultima etapă, cu excepția faptului că întoarceți-l de cealaltă parte. Așezați una dintre marginile scurte cu care vă îndreptați și rotiți-o pentru a întâlni marginea de sus. Cu toate acestea, nu-l pliați până la marginea de sus. Concediu de /3 inch (0.85 cm) în partea de sus, astfel încât marginile nu se întâlnesc. Face o creastă în partea de jos.
  • Imagine intitulată Fold Bank pentru un copac de bani Pasul 16
    6. Trageți aceeași margine înapoi în jos, dar țineți creasta pe care ați făcut-o în poziție. Practic, faceți o a doua creastă chiar deasupra celui pe care l-ați făcut în ultimul pas. Cu toate acestea, acest fold va merge cealaltă direcție pe măsură ce aduceți marginea înapoi în partea de jos.
  • Utilizați unghiul pentru a face creea.
  • Imagine intitulată Fold Bani pentru un copac de bani Pasul 17
    7. Întoarceți factura și închideți fusta. Când rotiți factura și întoarceți-l la capăt, ar trebui să aveți o secțiune scurtă în partea superioară deasupra pliurilor pe care tocmai le-ați făcut și o secțiune mai lungă în partea de jos sub pliurile pe care tocmai le-ați făcut. Utilizați degetul pentru a deschide fusta în partea de jos împingând între cele două falduri. Pe măsură ce scoateți fiecare parte, faceți o creastă de-a lungul diagonalei, creând o fustă mai plină.
  • Practic, tragi în afară "jgheab" ați făcut mai devreme în procesul de pliere. În timp ce vă aflați, acesta creează în mod natural spațiu pentru a face o diagonală diagonală de la "talie" a rochiei până la "tiv."
  • Imagine intitulată Fold Bank pentru un copac de bani Pasul 18
    8. Faceți gâtul prin plierea a 2 triunghiuri în partea centrală din partea de sus. Ar trebui să vedeți o linie de mijloc în partea de sus. Îndoiți un triunghi de la mijloc pe fiecare parte, mergeți doar la jumătatea drumului și la jumătatea drumului până la talie.
  • Desfășurați aceste triunghiuri când ați terminat să faceți crearea.
  • Imagine intitulată Fold Bank pentru un copac de bani Pasul 19
    9. Răsturnați factura și terminați gâtul trăgând marginea superioară în centru. Pe măsură ce trageți centrul în jos, creasta pe care ați făcut-o în ultimul pas vor veni să facă un gât v în față. În spate, unde vă uitați la rochie, veți avea doar marginea plată.
  • Imagine intitulată Fold Bank pentru un copac de bani Pasul 20
    10. Pliați marginile corsetului. Ar trebui să te uiți în spatele rochiei. Trageți în partea lungă a corsetului pe partea dreaptă, pliați aproape la centru. Va trebui să creați marginea lungă, precum și o margine diagonală mică lângă talie. Faceți același lucru pe partea stângă.
  • Acest pas ajută la formarea îmbrăcămintei.
  • Imagine intitulată Fold Bani pentru un copac de bani Pasul 21
    11. Creați manșoanele de rochie prin plierea triunghiurilor mici. Pe piesa dreaptă tocmai ați pliat la mijloc, pliați colțul de sus, așa că ajunge dincolo de marginea rochiei, creând manșonul pe acea parte. Faceți același lucru pentru partea stângă.
  • Întoarceți-l înapoi și aveți o rochie completă!
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar