Cum să rezolvi un fermoar jean

Jean fermoare sunt de obicei dure și durabile, dar uneori se rupe. În funcție de problemă, există mai multe moduri pe care le puteți repara un fermoar rupt. Puteți elimina opririle de sus și dinții pentru a obține un fermoar trageți înapoi pe pistă sau puteți acoperi dinții rupt sau lipsiți folosind o oprire de jos. Dacă fermoarul dvs. este blocat sau nu va rămâne în sus, atunci există câteva corecții simple pe care le puteți încerca. Cu toate acestea, dacă fermoarul dvs. este întrerupt dincolo de reparații, este posibil să fie nevoie să îl înlocuiți.

Pași

Metoda 1 din 3:
Obținerea unui fermoar înapoi pe pistă
  1. Imagine intitulată Fix un fermoar Jean Pasul 1
1. Scoateți opririle de sus pe ambele părți. Opririle de sus sunt bucăți metalice în partea superioară a fermoarului care împiedică fermoarul să vină complet pe pistă. Utilizați clește pentru a elimina opririle de sus. Prieți-vă că partea de sus se oprește să le slăbească și apoi să le trageți de pe țesătura fermoarului. Acest lucru vă va permite să vă reparați fermoarul și să îl întoarceți pe pistă de pe ambele părți.
  • Deplasați glisorul fermoar până la partea de jos a fermoarului înainte de a face acest lucru.
  • Imagine intitulată Fix un fermoar Jean Pasul 2
    2. Trageți 2 sau 3 dinți pe ambele părți. Apoi, utilizați cleștii pentru a scoate 2 sau 3 dinți din fiecare parte a vârfului fermoarului. Opriți dinții în afară pentru a le slăbi și apoi scoateți-le departe de țesătura cu fermoar. Îndepărtarea acestor dinți cu fermoar va face mai ușor să puneți fermoarul înapoi pe pistă.
  • Asigurați-vă că scoateți aceeași cantitate de dinți pe fiecare parte a fermoarului.
  • Aruncați acești dinți cu fermoar. Nu veți avea nevoie de ele.
  • Imagine intitulată Fix un fermoar Jean Pasul 3
    3. Scoateți tragerea cu fermoar. După ce ați scos dinții cu fermoar, veți putea să glisați cu fermoarul trageți complet de pe pistă. Scoateți fermoarul trageți și fixați-l deoparte.
  • Imagine intitulată Fix Un fermoar Jean Pasul 4
    4. Închideți dinții cu fermoar cu degetele. Apoi, începeți să reconectați dinții fermoar cu degetele. Apăsați dinții împreună ca și cum ați zip cu fermoarul din partea inferioară. Asigurați-vă că toți dinții sunt interconectați cu dinții de la ei. Conectați dinții până la vârful fermoarului.
  • Imagine intitulată Fix un fermoar Jean Pasul 5
    5. Înlocuiți trageți fermoarul. Când toți dinții sunt interconectați, glisați fermoarul trageți înapoi pe fermoar în partea de sus. Așa cum faci asta, unii dinți se pot despărți. Reconectați-le dacă o fac. Apoi, începeți glisarea fermoarului trageți în jos lungimea fermoarului. Dinții ar trebui să se deschidă așa cum faceți acest lucru și acest lucru înseamnă că fermoarul este înapoi pe pistă.
  • Imagine intitulată Fix un fermoar Jean Pasul 6
    6. Înlocuiți opririle de sus. Luați opțiunile de top cu fermoar pe care le-ați eliminat mai devreme și utilizați cleștii pentru a le reconecta la țesătura cu fermoar. Înlocuiți fiecare dintre fermoarul se oprește chiar deasupra dinților cu fermoar prin stoarcerea lor închisă în jurul țesăturii cu fermoar. Nu ar trebui să existe lacune între dinții cu fermoar și opriri de sus.
  • Metoda 2 din 3:
    Adăugând o nouă oprire de jos pentru dinții rupți sau lipsă
    1. Imagine intitulată Fix Un fermoar Jean Pasul 7
    1. Verificați locația dinților cu fermoar rupt. Adăugarea unei noi opriri de fund va împiedica alunecarea fermoarului peste dinții spartă și blocarea sau ieșirea de pe pistă. Dacă dinții de fermoar rupt sunt mai mult decât jumătatea zborului, atunci puteți fixa fermoarul adăugând o nouă oprire de jos. Dacă dinții rupți sunt mai sus pe fermoar, atunci va trebui să înlocuiți întregul fermoar.
  • Imagine intitulată Fix un fermoar Jean Pasul 8
    2. Scoateți opririle de sus și trageți fermoarul. Scoateți opririle de sus folosind o pereche de clești. Îndepărtați fiecare din partea de sus se oprește folosind cleștii și apoi scoateți-le din țesătura cu fermoar. Apoi, glisați fermoarul de scoatere a fermoarului.
  • Setați opririle de sus și fermoarul trage deoparte.
  • Imagine intitulată Fix un fermoar Jean Pasul 9
    3. Închideți dinții cu fermoar cu degetele. Apoi, utilizați degetele pentru a închide manual dinții cu fermoar. Începeți din partea de jos a fermoarului și lucrați în sus. Apăsați pe dinți împreună câțiva la un moment dat. Acestea ar trebui să fie ușor de blocat în poziție.
  • Aliniați la fața locului cu dinții spartă sau lipsă, cât și cu puteți.
  • Imagine intitulată Fix un fermoar Jean Pasul 10
    4. Plasați o oprire de jos deasupra dinților spartă. O oprire de jos este o piesă de metal pătrată, cu două vârfuri care se extind din partea din spate a acestuia. Apăsați aceste vârfuri în țesătura cu fermoar pe ambele părți ale dinților fermoar, unde dinții sunt rupți sau lipsiți. Apoi, transformați cleștele pentru a apăsa vârfurile în jos pe partea din spate a fermoarului.
  • Dacă nu doriți să utilizați o nouă oprire de fund cu fermoar, atunci puteți coase și peste zonă cu dinții spartă. Cu toate acestea, va trebui să coaseți complet zona pentru a împiedica fermoarul să tragă din această zonă și să vină de pe pistă.
  • Imagine intitulată Fix un fermoar Jean Pasul 11
    5. Înlocuiți tragerea cu fermoar și opriri de sus. Apoi, scoateți fermoarul trageți și glisați-l înapoi pe pistă din partea de sus a fermoarului. Asigurați-vă că dinții sunt încă închiși și închideți orice deschidere în timp ce obțineți fermoarul trageți înapoi. Apoi, utilizați cleștii pentru a înlocui opririle de sus. Puneți-i înapoi pe țesătura cu fermoar unde erau înainte.
  • Metoda 3 din 3:
    Fixarea altor probleme de fermoar comun
    1. Fixați piesa cu fermoar dacă este întreruptă în partea de jos. Utilizați foarfece pentru a elimina fermoarul Welt între dinți, chiar deasupra în cazul în care trage fermoar începe să se hrănească pe dinți. Apoi, hrăniți partea zinipată în partea de sus a fermoarului trageți și zip fermoarul.
    • Coaseți zona snipped cu cusătura peste fermoarul de la o parte la alta cu un ac și fir, care va păstra fermoarul pe pistă.
    • Dacă există vreun dinți, acest lucru va scurta fermoarul.
  • Imagine intitulată Fix Un fermoar Jean Pasul 12
    2. Utilizați ceară sau grăsime la dezactivați un fermoar. Dacă fermoarul este blocat, atunci frecarea ceară sau grăsime pe fermoar vă poate ajuta să o slăbiți și să faciliteze deschiderea și închiderea. Obțineți o lumânare sau niște Crisco și frecați-o de-a lungul lungimii fermoarului de ambele părți. Apoi, încercați să deschideți și să închideți fermoarul. Trageți fermoarul ar trebui să se miște cu ușurință acum.
  • Aveți grijă să nu obțineți ceara sau grăsimea pe țesătura înconjurătoare.
  • Imagine intitulată Fix Un fermoar Jean Pasul 13
    3. Adăugați un cod de cheie sau de siguranță la Împiedicați un fermoar de dezarhivare. Dacă aveți o tragere cu fermoar, care pur și simplu nu va rămâne în sus, apoi atașarea unui șuvoi sau știftul de siguranță la tragerea cu fermoar poate ajuta la păstrarea acesteia în poziție. Dacă utilizați o cheie, atunci puteți bucura cu ajutorul butonului blugului când fermoarul este în sus. Dacă utilizați un știft de siguranță, atunci puteți introduce știftul prin țesătura din apropierea fermoarului atunci când tragețiul este în sus.
  • O altă opțiune este de a pulveriza niște hairpray pe fermoar pentru a împiedica alunecarea la fel de ușor. Spray spray de-a lungul lungimii dinților cu fermoar închis. Acest lucru ar trebui să-i facă suficient de lipicios încât fermoarul nu va continua să alunece.
  • Imagine intitulată Fix un fermoar Jean Pasul 14
    4
    Înlocuiți un fermoar care este dincolo de reparații. Dacă fermoarul este atât de rupt încât nu puteți remedia acest lucru, atunci probabil că va trebui să îl înlocuiți. Obțineți un fermoar de înlocuire care are aceeași dimensiune și culoare ca originalul. Apoi, scoateți fermoarul vechi cu un ruptură cusăturii și coaseți în noul fermoar.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Cleşte
    • Zipper oprită de fund
    • Ac si ata
    • Hairspray
    • Grăsime sau ceară
    • Cheie sau știftul de siguranță
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar