Cum să personalizați hainele

Există tone de modalități creative și distractive de a vă personaliza hainele pentru a le face să arate unice și să reprezinte propriul stil personal. Dacă sunteți interesat să adăugați câteva atingeri de fler la un articol de îmbrăcăminte, puteți face lucruri cum ar fi utilizarea vopselei de țesătură pentru a crea modele, coaseți patch-uri pe jachete sau adăugați dantelă la pantaloni scurți sau rezervoare. Pentru un aspect complet nou, încercați să transformați tricourile în vârfuri de cultură sau blugi vechi într-o pereche de pantaloni scurți eleganți.

Pași

Metoda 1 din 4:
Adăugarea de îmbrăcăminte
  1. Imagine intitulată Personalizați hainele Pasul 1
1
Creați broderie folosind un ac și fir. Coaseți propriile creații sau modele pe o jachetă, cămașă sau pereche de pantaloni. Puteți alege un model dintr-o carte sau online sau creați unul singur.
  • Asigurați-vă că utilizați un ac și fir care se potrivește cu țesătura.
  • De exemplu, dacă vă îmbogățiți o pereche de blugi, veți dori un fir gros și un ac mai mare.
  • Imagine intitulată Personalizați hainele Pasul 2
    2
    Utilizați vopsea de țesătură Pentru a crea desene personalizate. Alegeți o culoare de vopsea de țesături pe care doriți să o utilizați pe o pereche de blugi, jachetă sau cămașă. Utilizați o pensulă sau o perie de spumă pentru a picta vopseaua de țesătură pe îmbrăcămintea, fie folosind un șablon ca model, fie cu mâna liberă.
  • Ai putea să taie o stencil de inimă mic din hârtie, folosind șablonul pentru a picta inimile peste o jachetă Jean.
  • Ca o opțiune în stil liber, utilizați diferite culori de vopsea de țesătură și o pensulă subțire pentru a crea o imagine sau un design, cum ar fi un câine, o floare sau o bucată de fructe, pe un buzunar de cămașă.
  • De asemenea, puteți utiliza vopsele de țesături îmbuteliate care vin într-o formă storcă.
  • Imagine intitulată Personalizați hainele Pasul 3
    3. Coase sewing pe hainele tale pentru un aspect drăguț. Puteți coase 2 bucăți de panglică pe un pulover deschis, permițându-vă să legați panglica împreună pentru a crea un arc. De asemenea, puteți coase arcurile pe un buzunar de tricou sau o jachetă sau pe buclele cu bandă de pantaloni scurți sau pantaloni.
  • Imagine intitulată Personalizați hainele Pasul 4
    4
    Atașați un fermoar la partea unei cămăși sau a unei perechi de pantaloni. Pentru a adăuga stilul în costumele dvs., făcându-vă și îmbrăcămintea mai ușoară, tăiați o fantă în care doriți ca noul fermoar să meargă. Acum tot ce trebuie să faceți este să liniați fermoarul cu marginile tăiate și coaseți-o în poziție.
  • Atașați un fermoar în partea de jos a fiecărui picior pe o pereche de blugi slabi pentru a le face mai ușor.
  • Introduceți un fermoar negru sau îndrăzneț pe o cămașă cu flori pentru a adăuga un flair.
  • Imagine intitulată Personalizați hainele Pasul 5
    5. Adăugați buzunare sau patch-uri din diferite țesături la haine. Tăiați un pătrat de buzunar folosind o țesătură pe care o doriți și o coaseți pe partea din față a unei cămăși simple pentru ao personaliza. De asemenea, puteți tăia bucăți de țesătură rece în diferite forme, cum ar fi pătrate, inimi sau stele și le-au coase pe jachete sau pantaloni ca patch-uri.
  • De exemplu, tăiați 2 inimi dintr-o țesătură roșie de catifea. Coaseți 1 inimă pe fiecare manșon al unei jachete pentru a crea patch-uri unice cot.
  • Plierea peste marginile tăiate sau frământate ale unui plasture sau bucată de țesătură înainte de a cita un plasture pe hainele dvs. va oferi o privire mai curată.
  • Imagine intitulată Personalizați hainele Pasul 6
    6. Personalizați o cămașă sau o pereche de pantaloni prin crearea unei monograme. Dacă aveți o mașină monogramantă, puteți utiliza acest lucru pentru a adăuga propria dvs. monogramă personală pe un articol de îmbrăcăminte pentru a fi propriul dvs. Dacă sunteți încrezător că coaseți inițialele în îmbrăcămintea dvs., puteți face acest lucru și acest lucru.
  • Există, de asemenea, locuri pe care le puteți lua haine pentru a obține monogramate de un profesionist. Faceți o căutare rapidă online pentru a găsi un monogramă locală lângă dvs.
  • Imagine intitulată Personalizați hainele Pasul 7
    7. Proiectați un aspect profesional folosind Transferuri de fier. Puteți cumpăra transferuri de fier la un magazin de artizanat sau online, care sunt deja proiectate și gata să fie călcate pe haine. Urmați instrucțiunile de pe transfer pentru a determina cât timp pentru a fieri designul, precum și cum să spălați și să tratați îmbrăcămintea.
  • De asemenea, puteți crea propriul transfer prin tipărirea unui design unic pe hârtie de transfer utilizând imprimanta dvs. de acasă.
  • Imagine intitulată Personalizați hainele Pasul 8
    8. Adăugați dantelă la topurile rezervorului, blugi sau pantaloni scurți. Puteți potrivi culoarea unui dantelă groasă la un top rezervor, coaseți dantelă pe pentru a crea mâneci. Adăugarea unui vas de dantelă albă în partea de jos a unei perechi de pantaloni scurți creează, de asemenea, un aspect personalizat.
  • Dacă aveți găuri sau fante în blugi, încercați dantelă de coasere pe interiorul în care fantele sunt pentru a adăuga un stil în costum.
  • Utilizați o culoare de fir care se potrivește cu dantelă.
  • Imagine intitulată Personalizați hainele Pasul 9
    9. Cumpărare sau Creați o centură personalizată. Puteți cumpăra materialele pentru a crea o centură de piele sau țesături, alegând un design care vă place și măsurați propriul talie pentru a obține potrivirea potrivită. De asemenea, puteți obține curele din piele grav gravate, oferindu-le un aspect unic.
  • Metoda 2 din 4:
    Transformând îmbrăcămintea veche
    1. Imagine intitulată Personalizați hainele Pasul 10
    1. Scurta a rochie, cămaşă, sau pereche de pantaloni. Transformați o rochie de dimensiuni maxi sau mijlocii într-o rochie de mai sus, folosind foarfece pentru a tăia fundul. De asemenea, puteți transforma o cămașă obișnuită într-un top tăiat, precum și transformarea unei perechi de blugi într-o pereche de pantaloni de capris sau jean.
    • Dacă doriți, puteți fixa tivul prin crearea unei ori în partea de jos a articolului de îmbrăcăminte și coaserea împreună pentru un aspect mai lustruit.
  • Imagine intitulată Personalizați hainele Pasul 11
    2. Transformați un tricou într-un top tăiat. Luați un tricou și tăiați mânecile astfel încât să se aseamănă cu un rezervor de sus. Dacă tricoul are o gât înalte, tăiați o formă mai profundă în cazul în care capul tău ar merge. În cele din urmă, tăiați partea de jos a cămășii pentru a crea un vârf tăiat, măsurând cât de scurt doriți ca partea superioară înainte de tăiere.
  • Cel mai bine este să tăiați puțin la un moment dat - puteți să tăiați mai mult mai mult dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Personalizați hainele Pasul 12
    3. Utilizați foarfece pentru a crea un tricou marginal. Începând de la partea de jos a cămășii, utilizați foarfece pentru a tăia benzi verticale în cămașă. Faceți acest lucru în jurul întregului fund al cămășii, tăiați chiar liniile și decideți cât de departe cămașa pe care ați dori să o faceți.
  • Cele mai multe cămăși de margine au linia de margine care se opresc chiar deasupra taliei dvs. naturale.
  • Imagine intitulată Personalizați hainele Pasul 13
    4. Împușcă spatele unei cămăși Creați un racerback. Tăiați manșoanele de cămașă, tăind un pic mai adânc decât un rezervor normal, astfel încât cele mai multe părți ale cămășii sunt îndepărtate. Separați partea din spate a cămășii de la gât, tăierea dreptului în cazul în care cusatura este în partea de sus. Tăiați 3 benzi în partea din spate a cămășii să le împletească, apoi coase partea superioară a panoului înapoi pe gât.
  • Când tăiați mânecile cămașa, veți crea un rezervor de armhole.
  • Odată ce ați terminat, partea din față a cămășii trebuie să semene cu un tampon normal de sus, iar partea din spate a cămășii va avea 1 panglică care va coborî în centrul spatelui.
  • Imagine intitulată Personalizați hainele Pasul 14
    5. Creați o rochie din cămașă pentru bărbați. Luați o cămașă de colare a bărbaților care este un pic lung și personalizați-o prin tăierea mânecilor și împerecherea cu o centură și legături. De asemenea, puteți tăia fante în partea de sus a fiecărui manșon, creând un aspect de umăr gol.
  • Imagine intitulată Personalizați hainele Pasul 15
    6. Tăiați un guler pentru a forma un vârf de umăr în afara umărului. Folosind foarfece, tăiați gulerul pe o cămașă colorată, mergând tot drumul în jurul gâtului. Odată ce gulerul este complet oprit, puteți tăia gaura ca fiind la fel de mare și largă cum doriți, creând un vârf de umăr în afara umărului.
  • Încercați pe cămașă după ce ați tăiat gulerul înainte de a face tăieturi suplimentare pentru a vedea cum este cămașa se potrivește pe umeri.
  • Imagine intitulată Personalizați hainele Pasul 16
    7. Ia-ți îmbrăcămintea potrivită. Dacă aveți un costum care este un pic cam bagat pe dvs. sau o pereche de pantaloni care sunt prea lungi, luați-vă hainele pentru a fi montate astfel încât să fie dimensiunea dvs. exactă. Luând într-o hemlină sau ajustarea unei benzi de talie vă poate transforma hainele în bucăți complet noi.
  • Metoda 3 din 4:
    Crearea de decupaje
    1. Imagine intitulată Personalizați hainele Pasul 17
    1. Utilizați foarfece la creați fante într-o pereche de blugi sau pantaloni. Pentru un aspect groaznic, tăiați mici fante orizontale în blugi, creând lacrimi dacă doriți. Puteți face tăieturile apropiate împreună și mici sau răspândite și largi, oricare dintre ele vă convine stilul.
    • Crearea de fante dreapta unde genunchii merg într-o pereche de blugi este o alegere populară.
  • Imagine intitulată Personalizați hainele Pasul 18
    2. Tăiați desenele în cămăși pentru a crea inserții de dantelă. Desenați și tăiați un design în partea din spate a cămășii, folosind un șablon sau o formă pentru urmărire, dacă doriți. Apoi puteți să vă dantenează în cămașa unde este decupajul, fie puteți fieri banda de ticălos în țesătură pentru a păstra dantelă în poziție.
  • De exemplu, urmăriți un simbol ca o stea sau o inimă pe partea din spate a cămășii. Tăiați steaua folosind foarfece și apoi înlocuiți materialul de cămașă pe care tocmai l-ați îndepărtat cu dantelă.
  • Alegerea unei dantelă care este o culoare diferită de cămașă va ajuta dantela pop.
  • Alegeți o cămașă din țesătură care va ține împreună când se taie, cum ar fi bumbacul, flanelul sau lenjeria.
  • Imagine intitulată Personalizați hainele Pasul 19
    3. Extindeți cămașa prin adăugarea dantelă în lateral. Dacă aveți o cămașă prea strânsă, creați o fantă care rulează pe fiecare parte a cămășii, pornind de jos de sub orificiul brațului în partea de jos a cămășii. Coaseți o secțiune de dantelă pe fiecare parte, adăugând lățimea cămășii și făcând laturile parțial transparente.
  • Pentru brațe, tăiați mânecile pentru a crea o cămașă fără mâneci și apoi utilizați dantelă pentru a crea găuri de braț mai larg, dacă doriți.
  • Dacă preferați să nu fiți transparenți, puteți folosi un alt tip de material care merge cu cămașa, cum ar fi flanelul, bumbacul sau fleece.
  • Acest proces ar trebui să funcționeze cu majoritatea țesăturilor, dar este posibil să fie nevoie să pliați și să coaseți țesăturile care sunt ușor.
  • Imagine intitulată Personalizați hainele Pasul 20
    4. Tăiați spatele unui tricou pentru a crea secțiuni legate de legat. Folosind un conducător pentru a măsura liniile drepte, tăiate 3 sau 4 linii orizontale în partea din spate a cămășii. Capetele liniilor pot începe chiar în cazul în care lamelele umărului se stinge. Puteți utiliza dantelă sau panglică pentru a lega mijlocul fiecărei secțiuni tăiate, creând diamante largi în partea din spate a cămășii.
  • Asigurați-vă că aveți spațiu liniile în mod egal în prealabil. Folosind un creion pentru a schița liniile înainte de tăiere este o idee bună.
  • Pentru a vă asigura că dantelul sau panglicile stau în poziție, puteți coase câteva cusături în fiecare secțiune.
  • Metoda 4 din 4:
    Albirea și vopsirea
    1. Imagine intitulată Personalizați hainele Pasul 21
    1. Utilizați un stilou de înălbire pentru a desena modele sau cuvinte pe haine. După scuturarea unui stilou de înălbire, utilizați stiloul pentru a scrie formulări pe cămăși, trageți simboluri pe pantaloni sau decorați orice altă bucată de îmbrăcăminte care nu este o culoare albă sau ușoară. Clătiți articolul de îmbrăcăminte în apă rece după seturile de înălbire.
    • Cât timp lăsați bleachul să stea pe haine va depinde de culoarea cămășii și cât de strălucitoare doriți designul dvs. Citiți instrucțiunile Bleach pentru a obține o idee mai precisă despre cât timp ar trebui să așteptați.
    • Plasați o bucată de hârtie sau carton în mijlocul articolului de îmbrăcăminte pentru a menține înălbitorul de la sângerare până la cealaltă parte.
    • Va fi mai greu să vedeți un design de înălbire pe o culoare deschisă, cum ar fi galben, roz sau o culoare pastelată, adică că va trebui să lăsați înălbitorul mai mult decât ați fi o culoare întunecată, cum ar fi Marina sau Negru. Verificați bucata de îmbrăcăminte în timp ce este albă pentru a vedea dacă este suficient de ușoară.
  • Imagine intitulată Personalizați hainele Pasul 22
    2. Splatter Bleach pe îmbrăcăminte pentru un aspect artistic. Dacă mergeți la un aspect mai sporadic, vopsea, puteți înmuia o pensulă în albine și ușor de stropit un articol de îmbrăcăminte. Acest lucru pare deosebit de mare pe materialul denim.
  • Stropiți înălbitorul pe o suprafață acoperită cu plastic pentru a vă asigura că nu obțineți înălbitor pe orice mobilier sau alte elemente. De asemenea, puteți stropi înălbirea afară.
  • Imagine intitulată Personalizați hainele Pasul 23
    3
    Vopsea de legare haine de culoare albă sau de culoare deschisă pentru a crea modele colorate. Luați o cămașă albă, o rochie sau o fustă și legați-o în benzi de cauciuc înainte de a aplica colorantul. Puteți, de asemenea, să legați blugi alb sau blugi și pantaloni scurți.
  • Achiziționați un kit de colorant pentru instrucțiuni complete, precum și toate materialele de care aveți nevoie pentru a finaliza vopsirea legăturii.
  • De asemenea, puteți cumpăra vopsea de legare de la un magazin alimentar, culegeți ce culori doriți și citiți instrucțiunile pentru a vedea cât timp să părăsați colorantul pe haine.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar