Cum să găsești o peșteră în minecraft

O peșteră (sau o cavernă) este un tip de zonă găsită în Minecraft care sunt subterane și adesea conțin resurse valoroase sau foarte utile. Deși ei dețin frecvent multe pericole, cum ar fi târâtoare, păianjeni de peșteri, zombi, schelete și endermen, ele conțin, de asemenea, aur, diamante și smaralde care vor face să le exploreze în valoare de risc. Fiecare jucător are preferința lor personală despre localizarea și apoi peșterile miniere, dar cu pregătire, găsirea unei peșteri poate fi o briză.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea peșteri prin explorarea suprafeței
  1. Imaginea intitulată Găsiți o peșteră în Minecraft Pasul 1
1. Se pregătesc. Niciodată nu știți unde vă va lua o peșteră în Minecraft sau unde ați putea ajunge în timpul explorarii. Peșterile sunt unele dintre cele mai periculoase zone din întregul joc și este important să aveți toate elementele esențiale de care aveți nevoie pentru supraviețuire înainte de a vă stabili.
  • Arme: unii jucători ca evitarea luptei ori de câte ori este posibil, în timp ce alții îl caută. Indiferent de preferința dvs. în acest sens, este o idee bună să aduceți cel puțin o armă cu dvs. doar în caz. Cele mai ușoare arme de ambarcațiune sunt săbii și un arc și săgeată. Săbii sunt un pic mai ușor de a obține atârnă de timp în timp ce arcurile pot face daune variate. Puteți să luați ambele, fie să alegeți cel care se potrivește cel mai bine stilului preferat de joc.
  • Armor: Acest lucru este complet opțional, dar vă poate împiedica să luați atât de multe daune în timp ce vă aflați în luptă și care poate însemna diferența dintre viață și moarte. Puteți avea un câine, o piesă de piept și cizme toate echipate în același timp, iar cea mai bună parte este că nici măcar nu ocupă spațiu de inventar.
  • Torțe: acestea sunt probabil cel mai important element care trebuie să aibă cu dvs. dacă intenționați să introduceți o peșteră. Deoarece peșterele sunt subterane, ele conțin adesea zone care sunt fie slab luminate, fie nu luminate deloc, deci va trebui să vă puteți furniza iluminatul propriu. Aduceți o mulțime de torțe și păstrați o stivă în bara de articole pentru acces ușor.
  • Pickaxes: Peșterile sunt în principal din piatră, deci este o idee bună să aveți câteva pickaxe pe tine doar pentru a vă ajuta să vă apropiați. Peșterile vor avea, de asemenea, o mulțime de resurse bune pe care veți avea nevoie de un pickax pentru a-mi.
  • Găleată de apă / găleată: În funcție de ce anume doriți să găsiți în peșteră, poate fi utilă pentru a transporta o găleată de apă cu dvs. Puteți turca apă pe Lava, care nu numai că neutralizează lava ca o amenințare, ci va crea și obsidian. În mod alternativ, o găleată goală vă va permite să ridicați apă din punctul său de spawn, ceea ce uneori poate facilita explorarea zonelor unei peșteri care altfel ar fi inundate sau apă.
  • ALIMENTARE: Ați putea fi explorând un timp și dacă reușiți să găsiți o peșteră, ați putea fi și mai mult. În timp ce peșteri sunt bogate în multe resurse, nu sunt bune pentru găsirea de alimente, așa că veți dori să vă aduceți propria dvs. Doriți să vă păstrați metrul de plinătate, deoarece acest lucru vă va asigura că sunteți în stare să regenerați orice sănătate pe care ați putea pierde de-a lungul drumului.
  • Imagine intitulată Găsiți o peșteră în Minecraft Pasul 2
    2. Aflați locația bazei dvs. Ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să pierdeți calea înapoi la baza dvs., așa că înainte de a vă lăsa trebuie să vă asigurați că știți exact unde vă aflați. Dacă pierderea este încă ceva ce vă faceți griji, există o opțiune de cuplu pentru a vă asigura că veți putea găsi drumul înapoi.
  • Dacă există formațiuni de teren memorabile sau decorațiuni pe care le-ați adăugat în jurul bazei dvs., asigurați-vă că luați notă de faptul că aveți ceva de căutat.
  • Lăsând o traseu poate fi o modalitate bună de a nu se pierde. Puteți pune torțe sau chiar blocuri decorative cum ar fi flori, apoi urmați traseul înapoi la baza dvs. atunci când este timpul să vă întoarceți.
  • Utilizarea unei hărți este, de asemenea, o opțiune dacă aveți deja una sau aveți instrumentele necesare pentru a se adapta una. Hărțile sunt o modalitate excelentă de a ști unde vă aflați în legătură cu baza dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți o peșteră în Minecraft Pasul 3
    3. Stabilit. Unele peșteri sunt expuse, ceea ce înseamnă că au intrări pe care le puteți găsi doar prin mers pe jos în jurul suprafeței. Plimbați în orice direcție pe care vă place, ținând cont de faptul că nu vă pierdeți și păstrați un ochi pentru peșteri.
  • Intrarea de peșteră expusă sunt de obicei piatră și sunt găsite cel mai tipic în biomes montanic.
  • Peșterile expuse vor avea adesea cel puțin un bloc de minereu în apropierea intrării, astfel încât să puteți fi înclinat dacă vedeți o mulțime de cărbune sau fier în timp ce vă plimbați și ar trebui să investigați.
  • Nu căutați doar peșteri, ascultați-le. În plus față de muzica ambianței care se joacă când vă apropiați de o peșteră sau o intrare în peșteră, puteți, de asemenea, să auziți frecvent monștrii făcând zgomotul din peșteră și, uneori, puteți auzi lavă și cascade, de asemenea.
  • Metoda 2 din 3:
    Găsirea unei peșteri prin săparea în jos
    1. Imagine intitulată Găsiți o peșteră în Minecraft Pasul 4
    1. Alegeți o locație. Unul dintre beneficiile de a căuta peșteri prin săpare este că puteți decide unde să puneți intrarea, alegerea undeva care este convenabilă pentru dvs.
    • Atunci când alegeți o locație, este probabil cel mai bine să alegeți undeva lângă baza dvs., astfel încât să nu aveți prea departe de călătoriți când mergeți între peșteră și baza dvs.
    • Puteți pune intrarea în peșteră în interiorul casei dvs. dacă doriți, și apoi nu trebuie să ieșiți în afara când încercați să vă întoarceți, ceea ce ar putea fi periculos, mai ales dacă ieșiți din peșteră noaptea.
    • Dacă intenționați să vă puneți intrarea în peșteră în interiorul bazei dvs., ați putea dori să o sigilați sau să o marcați astfel încât să nu aveți doar o gaură deschisă pe care ați putea risca să o încadrați în.
  • Imaginea intitulată Găsiți o peșteră în Minecraft Pasul 5
    2. Se pregătesc. Pregătiți-vă la tunelul în jos într-o peșteră este puțin diferită de că căutați o peșteră. Dacă vă sapați într-una, intrarea dvs. este undeva pe care ați ales-o și este probabil foarte ușoară să găsiți decât o intrare naturală expusă în peșteră. Aceasta înseamnă că va fi mult mai convenabil pentru a obține consumabile. În loc să vă pregătiți pentru ceea ce veți găsi în peșteră, trebuie doar să aveți consumabile necesare pentru a face intrarea.
  • Torches: Din moment ce veți săpați în jos, veți ieși din lumină naturală foarte repede, deci este important să aveți o mulțime de torțe, astfel încât să puteți vedea ce faceți. Nu va fi foarte ușor să vă pierdeți în acest fel, dar dacă este prea întunecat, nu veți putea vedea dacă întâlniți orice materiale valoroase care merită miniere.
  • Scări: scările sunt fabricate din bastoane, iar în timp ce nu sunt singura metodă de a se întoarce odată ce ați săpat această gaură, ele sunt cu siguranță cele mai eficiente.
  • Pickaxes: Din moment ce veți veni peste o mulțime de piatră pe măsură ce vă săturați, este important să aveți cel puțin un pic de pickaxe cu dvs. Vor fi, de asemenea, importante pentru a avea dacă găsiți ceva de-a mea de-a lungul drumului.
  • Lopeți: În timp ce nu aveți nevoie de o parte din punct de vedere tehnic, există o șansă bună că veți întâlni nici murdăria, fie pietrișul pe coborârea voastră, iar lopatele vor accelera cu adevărat procesul de mutare a acestor blocuri.
  • Imagine intitulată Găsiți o peșteră în Minecraft Pasul 6
    3. Sapa jos.Pur și simplu începe coborârea dvs., asigurându-vă că pickaxul dvs. este evidențiat (sau lopată dacă blocurile miniere sunt murdare) și făcând clic pe blocul pe care doriți să îl eliminați și să țineți apăsat butonul stâng al mouse-ului până când blocul este plecat.
  • Țineți minte: niciodată nu doriți să săturați direct din blocul pe care îl în picioare. Deși este una dintre cele mai rapide căi de a tunel în jos, este și cel mai periculos și poate duce la moartea personajului tău.
  • Dacă întâmpinați să vă îndreptați spre un plafon de peșteră și scoateți blocul pe care îl aflați, veți cădea și ați putea lua multe daune. De asemenea, ați putea să vă tuneți în lavă.
  • În loc să săpați direct în jos, va trebui să vă faceți o intrare cu două blocuri. Stați pe unul dintre blocuri pe măsură ce vă săpați celălalt și comutați înainte și înapoi. În acest fel, dacă eliminați un bloc care este direct deasupra nimic sau lavă, vă puteți opri, urcați din gaură și găsiți un alt loc pentru a săpa.
  • Puneți scările în timp ce vă săturați. Pentru a face acest lucru, pur și simplu asigurați-vă că secțiunea scării din bara de instrumente este evidențiată și faceți clic dreapta pe blocul în care doriți să îl plasați. Puteți evidenția slotul pe care un element este fie prin derularea la el cu roata mouse-ului, fie prin apăsarea numărului care corespunde acelui slot. (Dacă scările dvs. sunt în al treilea slot de element, veți dori să apăsați pe 3 de pe tastatură pentru a evidenția acest element.)
  • Din moment ce va trebui să utilizați scări pentru a ieși din gaură și înapoi la baza dvs., este important să le puneți în jos pe măsură ce vă săpați mai adânc și mai adânc. Este mai ușor să le puneți în jos pe măsură ce vă sapați decât pe măsură ce vă alungați și acest lucru vă va asigura, de asemenea, că nu alergați pe scări.
  • Dacă rămâneți în afara scărilor în orice moment, ar trebui să redirecționați și să faceți mai mult înainte de a vă continua coborârea, deoarece ieșirea din scări ar putea să vă blocați.
  • În plus față de punerea scărilor, ar trebui, de asemenea, să puneți torțe. Este o idee bună să puneți lanternele pe peretele opus al scării dvs., deoarece acest lucru va oferi cea mai bună vizibilitate.
  • Nu va trebui să puneți o lanternă pe fiecare bloc, doar să le puneți jos când simțiți că împrejurimile dvs. sunt prea întunecate. Trebuie să puteți vedea cum vă va ajuta să evitați căderea ar trebui să găsiți o peșteră.
  • Puteți pune cu ușurință torțe pe perete la fel ca și cum ați fi cu o scară, asigurându-vă că torțele dvs. sunt evidențiate din bara de instrumente și apoi făcând clic dreapta în cazul în care doriți să o plasați.
  • Imaginea intitulată Găsiți o peșteră în Minecraft Pasul 7
    4. Nu vă descurajați. Săparea drept în jos ca aceasta vă va duce doar direct într-o peșteră aproximativ 50% din timp. Dacă continuați să săpați până când ați lovit roca de bază (care este stratul inferior și imposibil de săpat trecut) și încă nu ați găsit o peșteră, nu vă faceți griji. Nu ți-ai pierdut timpul și poți găsi tot ce cauți.
  • Păstrați ascultarea. Dacă auziți ceva pe măsură ce vă urcați în sus și în jos pe scara voastră, ar putea fi un semn că sunteți lângă o peșteră. Puteți să auzi adesea monștrii, apă, lavă și muzică ambianță pentru a vă informa când sunteți aproape. Dacă auziți ceva, puteți începe tunelarea în direcția pe care o vine, ceea ce ar trebui să vă ducă la o peșteră.
  • Dacă nu auziți sunete de peșteră, atunci cea mai bună tactică este de a tunel direct în orice direcție de la 10-12 straturi deasupra fundului de bază. Du-te tot drumul spre partea de jos a gaurii pe care o săpați și plasați în jos 9 blocuri direct sub tine. Începe tuneling de acolo.
  • Motivul pentru aceasta este faptul că cele mai valoroase resurse se bazează, de obicei, în straturile de 10-12 blocuri deasupra solului, astfel că căutarea unui tunel din acest punct nu vă va duce doar la o peșteră, dar are și cea mai bună șansă de a vă conduce la o peșteră cu aur și diamante.
  • Metoda 3 din 3:
    Găsirea unei peșteri prin săparea în diagonală
    1. Imaginea intitulată Găsiți o peșteră în Minecraft Pasul 8
    1. Alegeți un loc pentru a începe săparea. La fel ca și cu săparea drept în jos, puteți alege unde începe intrarea în peșteră. Este bine să alegeți undeva că este ușor să găsiți și fie să fie conectat la baza dvs. sau aproape de. În acest fel, puteți evita pierderea și aveți acces ușor la baza dvs. atunci când vă întoarceți de la miniere Pestera odată ce ați găsit unul.
    • Când vă săpați în diagonală, creați în mod esențial o scară care merge direct în peșteră. Din acest motiv, este o idee bună să nu creați intrarea în interiorul bazei dvs., fără a le bloca, sau adăugând un fel de barieră, deoarece dușmanii ar fi capabili să vă urmeze înapoi din peșteră.
  • Imaginea intitulată Găsiți o peșteră în Minecraft Pasul 9
    2. Se pregătesc.Ca și cu săpat în jos, este cel mai important să vă concentrați doar pe instrumentele necesare pentru a vă duce la peșteră, nu pe instrumentele pe care le veți avea nevoie odată ce sunteți în peșteră. Acest lucru se datorează faptului că este mult mai ușor să vă întoarceți la baza dvs. pentru a returna pe consumabile. Acestea sunt cele mai esențiale instrumente pentru a aduce atunci când caută o peșteră în acest mod.
  • Pickaxes: Cele mai multe dintre blocurile dintre voi și peștera pe care o căutați vor fi piatra, așa că veți avea nevoie de un pickax foarte durabil cel puțin.
  • Lanterne: În timp ce această metodă poate oferi uneori mai multă lumină decât săparea drept în jos, încă mai vei fi subteran, iar lanternele încă vor fi extrem de utile.
  • Lopată: cel mai probabil veți întâlni o mulțime de blocuri de murdărie și o mulțime de blocuri de pietriș, care pot fi plictisite să se miște din cale de mână. Deși nu este necesară o lopată, aducându-ți o mulțime de timp.
  • Alimente: săpătând pașii în pământ Isa mult mai mult consumatoare de timp decât să sapați o gaură, astfel încât ați putea dori să aduceți niște mâncare pentru a vă ajuta să vă păstrați metru de plinătate în sus.
  • Imaginea intitulată Găsiți o peșteră în Minecraft Pasul 10
    3. Începeți săparea. Ca și în cazul oricărui aspect al minecraft, există o mulțime de preferințe personale implicate în modul în care doriți să săturați. Dacă aveți tendința de a obține claustrofobie în timp ce jucați, de exemplu, este posibil să doriți să faceți scările mai mult decât o singură bloc largă și să faceți plafonul deasupra fiecăruia dintre pașii dvs. mai mari. Nu există nici o modalitate greșită de a face acest lucru, dar aici sunt câteva lucruri de ținut minte.
  • Trebuie să aveți cel puțin trei blocuri de spațiu gol deasupra fiecăruia dintre pașii dvs. pentru a putea să vă ridicați în sus și pe scări fără probleme.
  • Cea mai largă scara ta este, cu atât mai mult timp va lua pentru a săpa, dar cu atât mai ușor va fi să găsească, și cu cât veți acoperi mai mult teren. Ar trebui să cântăriți acele gânduri înainte de a decide cu ce vă simțiți confortabil.
  • Dacă construiți orice structură în care veți folosi o mulțime de piatră de piatră, o scară mai largă vă va ajuta să colectați mai mult de el pentru a lucra cu.
  • Dacă sperați să găsiți mai repede o peșteră, o singură scară bloc vă va duce la un cel mai rapid și ar putea fi o opțiune mai bună pentru dvs.
  • Dacă nu sunteți sigur de cât de larg doriți, vă place scările dvs., puteți începe întotdeauna mici și apoi să vă extindeți mai târziu dacă vă aflați mai mult spațiu sau doriți ca intrarea dvs. să fie mai ușor de găsit.
  • Semnele sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă marca scările, astfel încât să nu le pierdeți din interiorul peșterii și să fie o alternativă mai rapidă la a face o scară largă și ușor vizibilă.
  • Imagine intitulată Găsiți o peșteră în Minecraft Pasul 11
    4. Rămâneți atenți. Dacă trebuie să săpați în jos orice perioadă de timp înainte de a găsi o peșteră sau ceva de interes, poate fi obosit, dar trebuie să acordați atenție pentru următoarele lucruri:
  • Muzică: Când ești lângă o peșteră, există muzică amenințătoare care va juca. Dacă auziți muzica înainte de a găsi o peșteră, ar putea însemna că aveți dreptate lângă o peșteră și ar trebui să începeți să îndreptați în această direcție.
  • Apa / Lava: Puteți auzi ușa de apă și lavă când sunteți destul de aproape de ei. Dacă auziți sunetul de apă graba, ar fi o idee bună pentru a mea în această direcție. Dacă auziți sunetul lavă, probabil că înseamnă că există o peșteră în apropiere, dar ar trebui să exersați mai multă precauție atunci când exploatați-vă în această direcție pentru a evita atingerea de fapt la orice lavă.
  • Monstrii: monștrii, cum ar fi scheletele și zombi, vor face zgomote pe care veți putea auzi prin câteva blocuri, deci dacă le auziți, săpat în direcția lor va duce cel mai probabil la o peșteră, dar pregătiți-vă pentru luptă înainte de rubrica în această direcție.
  • Imaginea intitulată Găsiți o peșteră în Minecraft Pasul 12
    5. Găsiți o peșteră. Aceasta este cea mai eficientă metodă pentru găsirea peșterii. Dacă ajungeți la Bednock și încă nu ați găsit o peșteră, există o serie de opțiuni de unde să mergeți de acolo.
  • Când loviți roca de bază, puteți urca până când veți avea 10-12 blocuri deasupra acestuia și păstrați miniere. 10-12 blocuri de deasupra solului este locul în care lucrurile precum diamantele și aurul în mod natural se găsesc în mod obișnuit la nivelul inferior al celor mai mari peșteri, deci acesta este un loc bun pentru a vă continua să căutați.
  • Puteți începe întotdeauna acest proces, săpându-vă o altă scări dintr-un alt punct de plecare.
  • O altă opțiune ar fi să continuați să vă trimiteți și să vă saprați o scară care urcă, direcția opusă din modul în care ați venit.
  • Dacă vă obosiți să săpați, puteți întotdeauna să vă redați și să încercați să găsiți o intrare expusă în peșteră.
  • sfaturi

    Când vă dați obiectele și decideți ce să aduceți cu dvs., trebuie să țineți cont de spațiul inventarului, durabilitatea și practicabilitatea. Doriți să aveți cât mai mult spațiu de inventar deschis pentru orice resurse din peștera pe care doriți să o colectați, dar doriți, de asemenea, să aveți suficiente instrumente cu dvs. pentru a vă ocupa de orice situație în care vă puteți găsi.
  • Dacă inventarul dvs. este umplut în timp ce vă aflați într-o peșteră, veți avea nevoie să vă scoată de elemente, fie să vă întoarceți la baza dvs. pentru a scăpa de ceva, ambele ar putea fi un inconvenient. Din acest motiv, este o idee bună să faceți instrumentele pe care le luați cu dvs. cât mai durabile, astfel încât să nu aveți nevoie să aduceți multiple sau să vă faceți griji cu privire la ruperea lor.
  • Materialele de artizanat în ordinea ascendentă a durabilității sunt după cum urmează: aur, lemn, piatră, fier, diamant.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar