Cum să curățați radiatoarele de ștergere uscată

Când radiatoarele de ștergere uscată devin saturate cu cerneală, ele nu mai pot șterge efectiv. Din fericire, există câteva metode diferite pentru curățarea acestora și ajutându-i să funcționeze ca noi. Cel mai bun dintre toate, acest lucru se poate face folosind elemente pe care le aveți deja acasă. Puteți alege să spălați radiatoarele cu săpunuri de mâncare, să le pulverizați cu un furtun de grădină sau să le curățați folosind pastă de dinți. Indiferent de metoda (sau metodele) pe care le alegeți, ștergerile dvs. de ștergere uscată vor fi înapoi în afaceri în curând.

Pași

Metoda 1 din 3:
Spălarea cu săpun de mâncare
  1. Imagine intitulată Ștergări de ștergere uscată curată Pasul 1
1. Umpleți o tavă cu apă cu săpun. Puneți aproximativ 1 lingură (14.7 ml) de săpun de mâncare într-o tigaie de mică adâncime cu 1 litru (946 ml) de apă fierbinte. Fiți conștienți de faptul că cerneala de la radiatoare poate pata tigaia.
  • Imagine intitulată Ștergătoare de ștergere uscată curată Pasul 2
    2. Înmuiați radiatorii. Așezați radiatoarele în tigaie de apă fierbinte și lăsați-le să se înmoaie timp de 20 de minute (sau mai mult). Apoi clătiți-le sub apă curgătoare până când toată cerneala este îndepărtată și apa rulează clar.
  • Imagine intitulată Ștergătoare de ștergere uscată curată Pasul 3
    3. Setați radiatoarele în soare. Pentru ca tu să poți folosi radiatoarele uscate, ele trebuie să fie complet uscate. Cel mai bun mod de a le usca efectiv după spălare este să le setați în lumina directă a soarelui timp de 1-2 ore.
  • Metoda 2 din 3:
    Curățarea cu un furtun de grădină
    1. Imagine intitulată Ștergătoare de ștergere uscată curată Pasul 4
    1. Alegeți un loc unde puteți face o mizerie. Când curățați radiatoarele de ștergere uscată cu un furtun de grădină, veți ajunge la pulverizarea apei colorate pe sol pe sol. Deci, mai întâi, alegeți o locație pentru a vă face curățenia, în mod ideal pe un patch de iarbă.
  • Imagine intitulată Ștergătoare de ștergere uscată curată Pasul 5
    2. Pulverizați radiatoarele cu furtunul. Aduceți-vă radiatoarele de ștergere uscată în afara, setați-le pe pământ și pulverizați-le cu furtunul. Dacă furtunul dvs. are mai multe setări, utilizați cel mai puternic. Puterea de la spray-ul furtunului va pătrunde în fisurile radierii și va îndepărta cerneala. Continuați până când apa rulează clar.
  • Imagine intitulată Ștergări de ștergere uscată curată Pasul 6
    3. Setați radiatoarele în soare. Plasați radiatorii uscați în lumina directă a soarelui și lăsați-i să stea timp de 1-2 ore. Nu încercați să utilizați radiatoarele până când acestea sunt complet uscate. Între timp, puneți-vă furtunul de grădină.
  • Metoda 3 din 3:
    Curățarea cu pastă de dinți
    1. Imagine intitulată Ștergătoare de ștergere uscată curată Pasul 7
    1. Aplicați pasta de dinți la radiatoarele dvs. Un curățitor blând, dar ușor abraziv (cum ar fi pasta de dinți) este excelent pentru curățarea rasiilor de ștergere uscată. Aplicați o linie de pastă de dinți în partea de jos a fiecărui radieră pe care doriți să o curățați.
  • Imagine intitulată Ștergătoare de ștergere uscată curată Pasul 8
    2. Curățați-le cu o cârpă umedă. Folosind o cârpă umedă, curățați radiatorul într-o mișcare circulară. Încercați să răspândiți pasta de dinți peste întreaga radieră. Fiți conștienți de faptul că cerneala este probabil să pată prospectul pe care îl utilizați.
  • Imagine intitulată Ștergări de ștergere uscată curată Pasul 9
    3. Clătiți-le sub apă curentă și uscați-le în soare. Țineți fiecare radieră sub apă caldă, până când toată cerneala și pasta de dinți sunt îndepărtate și apa rulează clar. Apoi setați radiatoarele în exterior în lumina directă a soarelui timp de 1-2 ore până când acestea sunt uscate.
  • sfaturi

    Dacă aveți nevoie să ștergeți placa de ștergere uscată înainte ca radiatoarele dvs. să fie uscate, există mai multe articole de uz casnic pe care le puteți utiliza, cum ar fi un prosop de hârtie pulverizat cu cleme de sticlă, o cârpă uscată sau un tricou vechi sau șosete vechi.
  • Dacă placa de ștergere uscată trebuie să fie curățată, puteți utiliza alcool de frecare pe un prosop de hârtie.
  • Dacă locuiți într-un climat rece (sau este o zi tulbure), puteți seta radierele lângă un ventilator de căldură pentru a le permite să se usuce.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar