Cum să găsiți diamante în minecraft pe

Diamantele sunt folosite pentru a construi cele mai bune arme și echipamente în Minecraft și sunt, de asemenea, unul dintre cele mai grele lucruri de găsit. Diamantele sunt incredibil de rare și necesită dedicare și răbdare să găsească. Pentru a vă maximiza șansele de diamante miniere din Minecraft PE, vezi pasul 1 de mai jos.

Pași

Partea 1 din 2:
Pregătiți-vă la mine
  1. Imagine intitulată screenshot_20200619 095413_Minecraft
1. Ambarcațiuni un pickaxe de fier, lopată, găleată de apă și sabie. Veți avea nevoie de un pickaxe de fier la mine diamantele, din moment ce piatra, pickenul și pickele de aur nu vor funcționa. Veți avea nevoie de o lopată pentru a-mi găsi nisipul sau murdăria. Veți avea nevoie, de asemenea, de o sabie pentru a vă apăra de orice potențial muls ostil. O găleată de apă vă poate salva dacă prindeți focul sau căderea în lavă.
  • Pentru a crea aceste instrumente, veți avea nevoie de 6 lingouri de fier și 5 bastoane.
  • Imagine intitulată screenshot_20200619 095347_minecraft
    2. Adunați niște mâncare. Diamantele se găsesc în cele mai scăzute niveluri ale lumilor, astfel că călătoria va fi una lungă. Veți dori să vă asigurați că aveți suficiente dispoziții pentru a putea rămâne și a mea pentru o perioadă bună de timp fără a muri de foame.
  • Imagine intitulată screenshot_20200619 095356_minecraft
    3. Aduceți niște torțe. Veți avea nevoie de acestea pentru a vă aprinde calea, pentru a evita căderea în râuri adânci și pentru a preveni orice mulțime ostilă de la reproducere.
  • Imagine intitulată screenshot_20200619 095425_minecraft
    4. Aduce o găleată de apă. O găleată de apă este obligatorie mai ales dacă sunteți la nivel de diamant, unde se află lava. Veți avea nevoie de o găleată de apă pentru a întoarce toate lava la obsidian.
  • Partea 2 din 2:
    Găsirea diamantelor
    1. Imagine intitulată screenshot_20200619 095715_MineCraft
    1
    Fii un mine bun în Minecraft. Găsiți un sistem bun de peșteră până când ați lovit Y-Nivel 11. Acesta este cel mai bun strat pentru găsirea tuturor tipurilor de minereuri în Minecraft. Minele de diamant este de obicei găsit în straturile 1-15, cu cea mai mare concentrație în jurul stratului 10-12.
  • Imagine intitulată screenshot_20200619 095958_Minecraft
    2. Continuați să vă sapa dacă nu atingeți Y-Nivel 11. Săpați o scară spirală 2 x 2 până când ajungeți la nivelul Y 11. Dacă sunteți peșteră este la nivelul Y-Nivel 11, ar trebui să îl explorați mai întâi pentru diamante, deoarece există o șansă mai bună de a le găsi acolo. Dacă nu puteți găsi, ar trebui să vă dezbrăcați.
  • Niciodată, săpat vreodată drept în jos, deoarece nu știți ce este sub acele blocuri. S-ar putea să cadă într-o temniță sau într-o piscină de lavă.
  • Imagine intitulată screenshot_20200619 100530_minecraft
    3. Porniți-vă mina. Odată ce sunteți la Y-Nivelul 11, începeți-vă a mea. Săpați minele de bandă 2 blocuri înalte și 2 blocuri distanță unul de celălalt și aproximativ 30 de blocuri lungi. Acest lucru vă va oferi cea mai bună șansă de a găsi diamante.
  • Se recomandă să creați un piept undeva în minele dvs., astfel încât să aveți un loc pentru a stoca excesul de minereu și pietriș în timp ce construiți mina.
  • Imagine intitulată screenshot_20200619 100537_minecraft
    4. Păstrați săparea. Diamantele sunt unul dintre cele mai rare lucruri din joc pentru a găsi și apar în mai puțin de 1% din blocurile din nivelele inferioare. Găsirea diamantelor este mai mult de un joc de noroc decât orice altceva, iar răbdarea este cel mai important lucru de a avea atunci când minier pentru ei.
  • Dacă sunteți leneș și nu doriți să faceți această lucrare atât de mare, porniți niște TNT sau ambarcațiuni. Cel mai bine este să intrați în modul creativ înainte de stabilirea oricăror explozivi. De asemenea, utilizarea explozivilor vă poate scurta minierele de timp, dar ați putea distruge niște minereuri valoroase, cum ar fi minereu de aur sau a minereului de diamant pe care ați venit.(Cel mai îndepărtat orice blocuri în calea lui.)
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Înainte de a rupe diamantele se sapa mai întâi pentru că ar putea fi lavă de dedesubt. Când un bloc miniat se încadrează în lavă, arde și dispare, lăsându-vă nimic.
  • S-ar putea să vrei să aduci un cuptor, un pat și o masă de crafting.S-ar putea să fiți blocat într-o mină de zile.
  • Dacă nu aveți fierul, aduceți o grămadă de pickaxe de piatră și găsiți fier atunci când sunteți subteran.
  • Eliminați lava în jurul diamantelor, asigurați-vă că plasați blocuri în jur.
  • Păstrați niște scânduri de lemn cu dvs. la bastoane de artizanat și o scară care vă va ajuta să îmbrățișați armele și să ieșiți dintr-o peșteră cu ușurință.
  • Fii atent la apă, lavă, pietriș și nisip, după cum puteți sufoca sau înec.
  • Aduceți lapte în cazul în care un păianjen sau vrăjitor de peșteră primește un efect rău asupra dvs. Dacă se întâmplă asta, beți doar laptele. Va face ca efectul rău să plece.
  • Asigurați-vă că vă pregătiți inventarul cu următoarele: cel puțin un teanc de torțe, o mulțime de alimente, un cuptor, piept, masă de crafting, axul de rezervă (axele de fier sunt cele mai potrivite) și o sabie. Adunați Cobblestone pentru a putea construi un pod dacă întâlniți lavă.
  • Dacă monștrii și alți dușmani sunt în afara controlului, atunci aduceți nivelul de dificultate pentru ușor sau pașnic, astfel încât să nu vă întrerupeți în munca voastră, deși acest lucru este înșelat.
  • Încercați să faceți o cameră de cel puțin 4 blocuri lățime și 2 blocuri ridicate.
  • Asigurați-vă că aduceți blocuri suplimentare de piatră, lemn sau murdărie. Dacă vă blocați într-o peșteră sau într-o gaură, vă puteți construi așteptați cu blocurile. În plus, puteți utiliza blocurile la podul peste lavă.
  • Avertizări

    Niciodată nu sapa direct, ai putea să-mi dai direct la lavă sau să cadă într-o peșteră adâncă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar