Cum să faci părul goku

Dragon Ball Z este un anime de școală veche, bine-cunoscut pentru scenele sale de luptă și coafura spikey. Majoritatea coafurilor anime sunt destul de greu pentru a se traduce în viața reală, iar vârfurile gravitaționale de dragon Z nu sunt o excepție. Din fericire, perucă pot face lucruri pe care părul adevărat nu le poate face. Cu ajutorul unor spume, bătăi, lipici și o mulțime de hairpray, puteți obține peruca să arate ca Goku`s!

Pași

Partea 1 din 4:
Crearea bazei
  1. Imagine intitulată Do Goku Pasul 1
1. Imprimați imaginile de referință. Ar trebui să ai unul din părul lui Goku din față, lateral și înapoi. Unul luat la un unghi ar ajuta, de asemenea. Asigurați-vă că imaginile sunt frumoase și clare. Păstrați aceste imagini la îndemână - va trebui să vă referiți la ele pe tot parcursul procesului de styling WIG.
  • Dacă nu aveți o imprimantă, imaginile disponibile cu ușurință pe computer, tabletă, telefon, etc.
  • Imagine intitulată Do Goku Pasul Pasul 2
    2. Obțineți o perucă scurtă, negru. Căutați o perucă scurtă, negru cu părul cu degetul, care este ușor de spike-capabil. Ceva cu "J-Rock" în numele și o mulțime de straturi ar fi ideale.
  • Imagine intitulată Do Goku Pasul 3
    3. Pinați peruca la un cap de peruci de styrofoam. Puteți face acest lucru cu pini de cusut regulat sau cu pini. Apoi, plasați capul peruca pe un stand. Puteți să vă faceți cu ușurință propria dvs. prin lipirea unui diblu gros într-o găleată umplută cu nisip sau pietricele, apoi plasând capul de peruci pe partea de sus.
  • Dacă utilizați un diblu, asigurați-vă că este suficient de subțire pentru a se încadra în gaura din partea de jos a capului perucei.
  • Imagine intitulată Do Goku Pasul Pasul 4
    4. Sculpta bangurile în vârfuri mari, triunghiulare. Veți avea nevoie de două vârfuri mari pe ambele părți ale frunții și două cele mai mici pe fiecare templu. Bangii trebuie să se așeze pe frunte. Consultați imaginile de referință pentru o imagine mai clară. Pentru a face spikele, procedați în felul următor:
  • Strângeți o secțiune de păr din breton.
  • Prinde fundul secțiunii astfel încât să se comporte într-un triunghi.
  • MIST Secțiunea cu Hairspray.
  • Setați triunghiul cu un uscător de păr.
  • Imagine intitulată Do Goku Pasul 5 Pasul 5
    5. Atingeți spikele. Utilizați o mică pereche de foarfece pentru a tăia orice fire de păr nereușite sau stricate. Dacă vârfurile separă la sfaturi, puteți aplica un pic de gel de păr sau un adeziv clar la punctele. Acest lucru îi va ajuta să se țină împreună.
  • Partea 2 din 4:
    Făcând spikele
    1. Imagine intitulată Do Goku Pasul Pasul 6
    1. Faceți cinci conuri din formularul de artizanat pentru spikes. Tăiați cinci, triunghiuri mari din spumă de ambarcațiuni. Rulați fiecare într-un con, apoi asigurați-l cu adeziv fierbinte. Conurile trebuie să fie la aceeași înălțime ca și fața. Nu vă faceți griji dacă arată prea mare - le veți tăia mai târziu.
    • Urmăriți triunghiurile pe negru simțit înainte de a le lipi împreună. Salvați triunghiurile pentru următorul pas.
  • Imagine intitulată Do Goku Pasul Pasul 7
    2. Acoperă spuma de ambarcațiuni cu simțit negru. Acest lucru va ajuta la amestecul de păr în mai bine. Înfășurați triunghiurile simțite în jurul conurilor de spumă de ambarcațiuni și fixați marginile cu adeziv fierbinte. Dacă nu ați tăiat triunghiurile din negru simțit mai devreme, acoperind pur și simplu conurile cu simțul, apoi tăiați excesul de pe laturi.
  • Imagine intitulată Do Goku păr Pasul 8
    3. Formează bazele conului în forme ovale. Spikele vor arăta mai realiste dacă au o bază ovală mai degrabă decât una rotundă. Trageți un inel de adeziv fierbinte în jurul bazei primului dvs. con, apoi îl înghițiți într-un oval în timp ce se usucă. Faceți acest lucru pentru toate conurile - lucrați la un conic la un moment dat, altfel lipiciul va fi stabilit prea repede.
  • Imagine intitulată Do Goku Pasul Pasul 9
    4. Asigurați vârfurile la peruca pentru a le testa. Puneți două spikes pe partea stângă a capului, cu marginile de jos și de sus atingând. Apoi, plasați două spikes pe partea dreaptă a capului și un al treilea vârf direct deasupra. Asigurați-vă că marginile lor se ating și de bine.
  • Orientați vârfurile pe verticală, cu capetele înguste ale ovalelor orientate în sus / în jos și marginile lungi orientate spre față / spate.
  • Așezați spițele în spatele urechilor.
  • Imagine intitulată Do Goku Pasul Pasul 10
    5. Verificați spikele împotriva imaginii dvs. de referință. Asigurați-vă că sunt în poziția corectă. Dacă unul dintre spikes pare prea mare, scoateți-l și tăiați marginea inferioară. Continuați să faceți acest lucru până când sunteți mulțumit de dimensiune. Odată ce sunteți fericiți, scoateți vârfurile și etichetați-le în interior cu un marcator negru.
  • Dacă ați folosit spumă neagră, utilizați în schimb un marker alb, argintiu sau aur.
  • Partea 3 din 4:
    Acoperind spikele cu părul perucă
    1. Obțineți niște păr negru. Puteți cumpăra un hank de păr liber sau extensii de păr wefted wig. Asigurați-vă că obțineți același lucru umbra "de negru ca peruca ta. Va exista o diferență între negru-negru și negru moale. Nu primiți părul de împrăștiere sau "Jumbo Braid" Kanekalon - este prea critină.
    • Planificați obținerea a trei pachete. Alternativ, puteți tăia bătălia de pe o perucă lungă.
  • Imagine intitulată Do Goku Pasul Pasul 12
    2. Tăiați părul până când este puțin mai lung decât conurile. Dacă ați cumpărat părul în Hanks, separați-l în pachete subțiri creion, apoi legați-l în jurul mijlocului cu legături răsucite. Dacă ați cumpărat părul WFFTED, tăiați bătălia până la 1 la 2 inci (2.54 la 5.08 centimetri) lățime. Măsurați părul împotriva conurilor, apoi tăiați-l până când este de aproximativ 2 inci (5.08 centimetri) mai mult decât conurile.
  • Imagine intitulată Do Goku Pasul Pasul 13
    3. Lipiți bățul spre con cu adeziv de țesătură sau lipici cu lipici. Răspândiți niște adezivi pe con, apoi apăsați părul peruci în adeziv, cu marginea legată / Wefted orientată în jos. Utilizați degetele pentru a răspândi firele de păr ca subțire cât puteți de-a lungul lipiciului.
  • Doriți marginea inferioară legată / spălătă a părului care se extinde trecând marginea inferioară a conului cu aproximativ 1 inch (2.54 centimetri).
  • Imagine intitulată Do Goku Pasul Pasul 14
    4. Asigurați marginea inferioară a părului în interiorul conului. Desenați o linie de adeziv fierbinte în interiorul conului, aproape de margine. Împingeți partea de jos a părului peste marginea conului și apăsați-o în adeziv. Puteți face acest lucru cu un stilou sau un mâner de pensiu dacă adezivul este prea fierbinte.
  • Dacă ați legat părul în partea de jos, tăiați părul în afară și scoateți cravata de răsucire înainte de ao lipi în jos.
  • Utilizați un pistol de adeziv cu temperatură scăzută, astfel încât să nu vă ardeți.
  • Imagine intitulată Do Goku Pasul Pasul 15
    5. Setați părul cu spray de păr și un uscător de păr. Ținând părul în jos, cu ușurință cu o putere puternică. Încălziți părul cu un uscător de păr până când adezivul și hairpray se usucă.
  • Imagine intitulată Do Goku Pasul Pasul 16
    6. Repetați procesul pentru restul conului. O singură bătătură sau un pachet nu ar fi suficientă pentru a acoperi întregul con. Va trebui să repetați ultimele pași de câteva ori până când aveți întregul con.
  • Imagine intitulată Do Goku păr Pasul 17
    7. Îndepărtați și lipiți vârful conului. Aplicați o cantitate generoasă de adeziv la vârful conului, apoi netezi părul în jos, astfel încât să se lipeste. Odată ce adezivul a fost uscat, puteți tăia părul într-un punct mai fin. Aveți grijă să nu tăiați spuma, totuși!
  • Imagine intitulată Do Goku Pasul Pasul 18
    8. Repetați procesul pentru celălalt con. Ar fi o idee bună să păstrați conurile etichetate. Puteți face acest lucru prin plasarea lor pe o foaie de hârtie cu poziția lor pe peruca scrisă dedesubt.
  • Partea 4 din 4:
    Finalizarea și asigurarea vârfurilor
    1. Imagine intitulată Do Goku Pasul Pasul 19
    1. Puneți părul sub un capac de perucă, apoi puneți peruca pe. Cele mai multe capete de peruci de styrofoam sunt mult mai mici decât capetele umane. Dacă nu știți că capul dvs. este de aceeași dimensiune ca și capul de peruci, va trebui să faceți următorul pas direct pe cap.
  • Imagine intitulată Do Goku Pasul Pasul 20
    Imagine intitulată Do Goku Pasul Pasul 20
    2. Adeziv fierbinte spikele la peruca. Faceți acest lucru în fața unei oglinzi cu imaginile de referință la îndemână. Amintiți-vă, veți avea nevoie de trei spikes pe dreapta și două în stânga. Poziționați-le pe verticală pe părțile laterale ale capului, în spatele urechilor.
  • Rețineți că lucrurile sunt inversate în oglindă.
  • Dacă acest lucru este prea înfricoșător pentru tine, trageți un prosop subțire peste capul peruciului, acoperiți-l cu capacul perucei, apoi puneți peruca pe partea de sus.
  • Imagine intitulată Do Goku Pasul Pasul 21
    3. Scoateți peruca și coaseți vârfurile. Odată ce aveți spikele lipite, trageți peruciul. Fileaza un ac curbat cu fir negru, apoi coaseti spikele pe. Asigurați-vă că coaseți spițele chiar în capacul perucei. Dacă coaseți doar părul, vârfurile vor cădea.
  • Imagine intitulată Do Goku Pasul Pasul 22
    4. Amestecați spikele în peruca. Puneți peruca pe capul peruciului Styrofoam. Luați câteva fire de păr de la peruca și le ușurați-le pe primul vârf. Setați părul cu spray de păr și un uscător de păr. Faceți asta pe partea din față a tuturor vârfurilor, apoi partea superioară și spate.
  • Imagine intitulată Do Goku Hair Pasul 23
    5. Setați stilul cu hairpray. Odată ce sunteți mulțumit de peruca dvs., cu mult timp cu o singură dată cu Hairspray. Amintiți-vă să păstrați peruca pe capul peruca atunci când nu îl purtați.
  • sfaturi

    Ați putea încerca să vă spionați o perucă în stil mullet, dar nu veți obține forma exactă.
  • Puteți folosi tehnicile contur în Thisto Creați alte coafuri din spectacol. Pur și simplu schimbați peruca și culoarea simțită și ajustați vârfurile pentru a face.
  • Această perucă va deveni greoaie și pinii obișnuiți Bobby nu poate să-l păstreze pe cap. Luați în considerare coaserea unor cleme sau piepteni în peruca.
  • Asigurați-vă că utilizați un capac negru sub țeavă.
  • Dacă lucrurile încep să devină prea frustrant, faceți o pauză. Ieșiți de la peruca pentru o clipă, apoi reveniți când vă simțiți mai calme.
  • Păstrați peruca pe capul perucilor. Dacă vă îndreptați spre o convenție, plasați totul într-o cutie.
  • Acest stil de perucă poate fi complicat pentru un începător. Dacă aceasta este prima dvs. styling, o astfel de perucă, dă-vă suficient timp pentru a face greșeli și pentru a le repara.
  • Obțineți o perucă de bună calitate și wig wefts. Sari peste povestea de Halloween și magazinul de partid. Mergeți la un magazin de costume sau un magazin de peruci sau cumpărați peruca și weft-urile online.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Știri de pânză de styrofoam
    • Pini
    • Negru "J-Rock" Circuit
    • Potrivirea extensiilor negre / bătăi
    • Hairspray
    • Uscator de par
    • Lipici sau lipici lipici
    • Armele cu adezivitate la cald și lipici fierbinte
    • Spumă de meșteșuguri
    • Black Bind
    • Foarfece
    • Pacul de pânză
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar