Cum de a colora peruca frontală dantelă

Lace Perucs Front sunt frumoase, modalități naturale, de a pune pe noi coafuri și culori de păr rapid și ușor. Dacă aveți o perucă frontală de dantelă și doriți să vă schimbați aspectul, vă puteți întreba cum să vă vopiți în siguranță peruca fără deteriorarea acestuia. Prin condiționarea profundă a perucii, spălându-l și asigurându-vă că vopseaua dvs. este acoperită uniform, puteți avea o peruca frontală de dantelă sănătoasă și elegantă în timp ce, de asemenea, o culoare nouă.

Pași

Partea 1 din 3:
Condiționarea și secționarea perucei
  1. Imagine intitulată Dye Lace Perucs Front Pasul 1
1. Aplicați o condiție profundă la peruca ta. Ia-ți pânza umedă și aplicați un balsam profund la peruca frontală dantelă înainte de a vă vopsi pentru a ajuta la prevenirea deteriorării și păstrați peruca în căutarea sănătății și strălucitoare. Cele mai multe climatizoare trebuie să stea timp de aproximativ o oră și apoi să fie clătite. Vă puteți condiționa peruca în orice moment înainte de ao vopsi.
  • Constrângeri adânci pot fi achiziționate la cele mai multe magazine de aprovizionare de frumusețe.
  • Imagine intitulată Dye Lace Perucs Front Pasul 2
    2. Uscați peruca ta. Asigurați-vă că peruca dvs. este complet uscată după condiționare. Puteți lăsa să se usuce la aer pe o formă de peruci dacă aveți câteva ore sau uscați-l cu un uscător de păr pe cap sau un formular de peruci. Dacă părul din peruca este deja deteriorat, nu utilizați un uscător de păr pentru ao usca, deoarece acest lucru ar putea să-l deterioreze mai departe.
  • Imagine intitulată Dye Lace Perucs Front Pasul 3
    3. Pieptene perucă cu un pieptene dințate largi. Dacă peruca ta este încurcată sau mată în sus, vopseaua ar putea să nu meargă uniform. Utilizați un pieptene dințate larg pentru a spăla ușor orice zăpadă sau noduri în peruca dvs. înainte de a începe să o vopsiți. Acest lucru va face, de asemenea, părul mult mai ușor de lucrat. Începeți din partea de jos a perucei dvs. și lucrați spre scalp, pieptănând ușor, dar ferm.
  • O perie regulată de păr poate deteriora o perucă, deoarece părul sunt prea fin. Utilizați un pieptene dințate largi pentru a vă asigura că peruca dvs. rămâne sănătoasă.
  • Imagine intitulată Dye Lace Perucs Front Pasul 4
    4. Separați peruca în 4-6 chiar și bucăți cu legături de păr. Pentru a face aplicarea vopsirii părului mai ușor, secționați peruca în 4-6 bucăți cu legături de păr. Ei nu trebuie să fie perfect chiar, dar fiecare secțiune ar trebui să aibă aproximativ aceeași cantitate de păr. Secționarea perucei dvs. va face mai ușor să obțineți vopsea prin ea complet și vă va ajuta să vedeți cât de mult părul ați lăsat să vopiți.
  • Dacă vopsiți peruca cu mai multe culori, asigurați-vă că vă separați secțiunile după culoare. Acest lucru va face ca procesul de vopsire să fie mult mai ușor.
  • Partea 2 din 3:
    Aplicarea colorantului
    1. Imagine intitulată Dye Lace Perucs Front Pasul 5
    1. Alegeți colorantul pe baza culorilor dorite și a culorii peruciului. Puteți pune orice tip de vopsea de păr pe o perucă frontală de dantelă, deoarece este în mod normal din păr uman. Cu toate acestea, părul tău de peruci este același ca și părul tău: nu poți să-l duci mai ușor, fără să-l albi. Dacă doriți ca peruca să fie o culoare mai deschisă, va trebui să o înălbiți mai întâi până când este suficient de ușoară pentru a ridica culoarea pe care o doriți. Acest lucru funcționează bine pentru pasteluri și culori blonde ușoare. Dacă muriți peruca dvs. o culoare mai închisă, nu va trebui să aliniați mai întâi.
    • Unele peruci frontale de dantelă sunt vândute deja albite.
  • Imagine intitulată Colorant Lace Perucs Front Pasul 6
    2. Amestecați colorantul de păr conform instrucțiunilor sale. Fiecare colorant de păr este diferit și poate necesita câțiva pași înainte de ao aplica la peruca dvs. Citiți cu atenție instrucțiunile de pe colorantul părului dvs. și urmați pașii dacă există vreunul. Pentru cea mai mare vopsea de păr cutie, aceasta implică amestecarea a 2 ingrediente împreună, dar unele coloranți de păr nu vă cer să faceți acest lucru.
  • Imagine intitulată Dye Lace Perucs Front Pasul 7
    3. Puneți mănuși de unică folosință și un tricou vechi pentru a proteja de pete. Vopselele de păr vă va pata pielea, unghiile și hainele. Puteți purta mănuși de plastic sau latex de unică folosință pentru a vă proteja mâinile și un tricou vechi pentru a vă proteja hainele. Cei mai mulți coloranți de păr din cutie vin cu o pereche de mănuși de plastic de unică folosință.
  • Puteți cumpăra mănuși de latex sau plastic la cele mai multe magazine hardware sau de acasă.
  • Imagine intitulată Dye Lace Perucs Pasul 8
    4. Răspândirea ziarului pe o suprafață plană, ca o masă. Punerea peruca pe o suprafață plană este cea mai ușoară modalitate de a aplica colorantul în timp ce vă vedeți totul. Puteți proteja orice suprafață pe care o utilizați prin punerea ziarelor sau a pungilor de hârtie în jos. Asigurați-vă că stratul de protecție este suficient de gros încât colorantul dvs. nu va trece prin.
  • Imagine intitulată Dye Lace Perucs Front Pasul 9
    5. Spray Hairspray și apoi uscați-l pe frontul dantelă al perucii pentru ao proteja. Vopselele de păr va pata fronturile de dantelă, astfel încât să ar trebui să pulverizați o cantitate generoasă de pulverizare a părului pe frontul de dantelă a perucei dvs. și apoi să-l uscați cu un uscător de păr timp de 30 până la 40 de minute. Acest lucru va oferi o acoperire protectoare pe frontul dvs. de dantelă care poate fi clătit mai târziu.
  • Puteți concentra pulverizarea părului pe orice zone pe care credeți că le-ar putea obține o mulțime de vopsea pe ele.
  • Imagine intitulată Dye Lace Perucs Front Pasul 10
    6. Aplicați colorantul uniform la o singură secțiune folosind o perie de colorare a părului. Începeți cu o secțiune care este în partea din spate a perucii și dezamăgiți-o. Utilizați o perie de aplicator a colorantului pentru păr pentru a acoperi uniform toate părul din secțiune cu colorant. Asigurați-vă că nu sunt descoperite pete pete. Secțiunea ar trebui să fie complet saturată cu colorant și nu ar trebui să existe pete sau piese necompletate în care arată culoarea originală. Odată ce secțiunea se face, trageți-o departe de celelalte secțiuni pentru a continua să funcționeze.
  • Cele mai multe magazine de aprovizionare de frumusețe vinde perii de aplicatori de colorare a părului.
  • Puteți utiliza pieptenele cu undă largă sau degetele pentru a peria prin secțiune și asigurați-vă că colorantul este uniform răspândit.
  • Imagine intitulată Dye Lace Perucs Pasul 11
    7. Periați colorantul pe restul secțiunilor, evitând frontul dantelă. Aplicați colorantul în mod egal la fiecare secțiune a părului pe care îl lucrați de la spate în față. Încercați să nu obțineți vopsea pe suprafața frontală a perucei, deoarece ar putea pata.
  • Imagine intitulată Dye Lace Perucs Front Pasul 12
    8. Lăsați colorantul până când culoarea este ceea ce doriți. Ambalajul cu colorant de păr ar trebui să specifice cât timp vopsirea părului trebuie să stea pentru a obține culoarea și tonul pe care doriți. De obicei, acest lucru este oriunde de la 15 minute la 1 oră. În mod obișnuit, coloranți de păr mai ușor, cum ar fi pastelurile, vor trebui să stea pentru mai puțin timp decât coloranți de păr mai întunecat.
  • Setați un cronometru folosind telefonul pentru a urmări cât timp a fost colorantul dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Clătiți și uscați peruca
    1. Imagine intitulată Dye Lace Perucs Front Pas 13
    1. Clătiți peruca cu apă rece până când apa rulează clar. Odată ce vopseaua de păr este făcută așezată, clătiți peruciul în chiuveta sau cadă cu apă rece. Strângeți ușor peruca cu mâinile într-o direcție descendentă. Încercați să evitați să obțineți apă cu vopsea în ea pe frontul de dantelă a perucei dvs., deoarece va pata. Ar trebui să opriți clătirea peruca când apa sub ea rulează clar, ceea ce înseamnă că toate colorantele în exces a părului a dispărut. Acest lucru poate dura oriunde de la 2 minute la 10 minute.
    • Nu utilizați șampon atunci când clătiți colorantul de păr. Acest lucru ar putea spăla o parte din culoarea perucei tale.
  • Imagine intitulată Dye Lace Perucs Front Pasul 14
    2. Clătiți frontul de dantelă a perucei tale în apă rece pentru a scoate coafura. Odată ce toată vopseaua este în afara peruca dvs., puteți clăti zona frontală a dantelă pentru a scăpa de spray-ul de păr. Când hairspray-ul este totul afară, frontul dantelă nu se va simți rigid sau lipicios.
  • Imagine intitulată Dye Lace Perucs Front Pasul 15
    3. Condiționează peruca dacă părul se simte uscat sau deteriorat. Dacă peruca se simte ca a fost deteriorată sau uscată de colorantul părului, puneți balsamul pe ea după ce ați clătit. Lăsați condiția să stea timp de 1 până la 2 minute. Aceasta va adăuga umiditate înapoi în păr și poate ajuta la inversarea unor efecte dăunătoare ale vopselei de păr.
  • Cele mai multe coloranți de păr cu cutie vin cu balsamul pe care îl puteți utiliza.
  • Imagine intitulată Dye Lace Perucs Front Pasul 16
    4. Strângeți peruca cu un prosop pentru a scăpa de excesul de apă. Strângeți ușor un prosop în sus și în jos pe peruca pentru a obține apa suplimentară de pe ea. Utilizați un prosop vechi doar în cazul în care unele coloranți sunt lăsate pe peruca, deoarece va pata. Nu mișcați sau trageți pe peruca să-l uscați.
  • Imagine intitulată Dye Lace Perucs Front Pasul 17
    5. Polițați peruca umedă cu un pieptene dințate largi. Dacă peruca ta are încurcări sau noduri în ea în timpul procesului de moarte, puteți piepita ușoară prin el cu pieptenele dințate largi. Începeți din partea de jos și lucrați în sus spre scalp, trăgând încet snarls.
  • Imagine intitulată Dye Lace Perucs Front Pasul 18
    6. Uscați peruca cu un uscător de păr sau lăsați-l să se usuce la aer. În funcție de modul în care doriți să vă modelați peruca, puteți să o uscați cu un uscător de păr, fie să lăsați să se usuce la aer. Culoarea vopselei de păr poate să arate mai întunecate pe peruca dvs. atunci când peruca este umedă, deci este important să vedeți cum se uită peruca după uscare.
  • Cele mai multe peruci frontale de dantelă folosesc părul uman sau animal, astfel încât să poată avea căldură aplicată direct. Dacă peruca dvs. este sintetică, nu utilizați căldură pentru ao usca sau ar putea deteriora peruca.
  • sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Balsam
    • Vopsea de par
    • Mănuși de unică folosintă
    • Perie de applicator de păr
    • Pieptene dințate largi
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar