Cum să găsești o fantomă

Sunteți în căutarea unei anumite fantome, sau interesați să găsiți și să vedeți o fantomă? Fantomele pot fi ființe dificile, pentru că nu știți dacă sunt plăcute sau periculoase și unele fantome nu se pot dezvălui niciodată. Cu toate acestea, cu pregătire și îndrumare adecvate, puteți fi bine echipat pentru a căuta și găsi o fantomă într-o zonă care ar putea fi bântuită.

Pași

Partea 1 din 3:
Verificarea diferitelor site-uri
  1. Imaginea intitulată Găsiți o fantomă Pasul 1
1. Luați un prieten cu dvs. Nu mergeți niciodată într-o vânătoare de fantomă, deoarece acest lucru poate fi înfricoșător și periculos. Adu-ți întotdeauna un prieten cu tine care ți-a luat spatele ori de câte ori ai nevoie de ei. Mai ales dacă vă aflați ușor de șters, având un prieten cu dvs. vă va ajuta să vă păstrați răcoarea.
  • Asigurați-vă că luați un prieten care vă poate calma dacă vă sperie. Luând un prieten care este foarte speriat de lucrurile supranaturale, va face doar ghost hunt mai greu. Aduceți pe cineva care crede în fantome sau în activitate supranaturală și nu este ușor de speriat.
  • Când vizitați un site, asigurați-vă că ambele aveți telefonul dvs. În acest fel, dacă unul dintre voi este pierdut sau separat unul de celălalt, veți putea să vă găsiți din nou reciproc.
  • Imaginea intitulată Găsiți o fantomă Pasul 2
    2. Aflați ce site-uri doriți să vizitați. Fantomele pot fi găsite la multe site-uri diferite - nu trebuie să fie bântuite. Cu toate acestea, casele sau zonele bântuite vă vor acorda probabil cea mai bună ocazie de a găsi o fantomă. Decideți unde doriți să căutați fantome, astfel încât să puteți stabili un plan de joc când să vizitați aceste site-uri. Cea mai bună modalitate de a găsi o fantomă este vizitarea unui loc în care cineva a întâmpinat deja un spirit.
  • Puteți găsi adesea case bântuite sau zone bântuite vizitând site-ul unui oraș. Unele orașe au chiar și excursii pentru fantome, astfel încât una dintre acestea poate fi o mare oportunitate de a găsi o fantomă.
  • Gândiți-vă la zonele în care ați întâmpinat o activitate paranormală. Au existat momente pe care le-ați văzut obiecte care se deplasează pe propriile lor modificări ale temperaturii? Dacă aceste evenimente nu pot fi explicate științific, poate fi un semn al activității paranormale.
  • Unele alte zone comune fantome sau spirite pot bântui sunt spitale, facilități de sănătate mintală, teatre vechi / loturi de film, terenuri de luptă, orfelinate, închisori, cimitire, biserici și case de îngrijire medicală.
  • Dacă vă aflați în New York, două locuri de vizitat cu niveluri ridicate ale EMF (niveluri electromagnetice) sunt hotelul Algonquin și taverna de cai albi.
  • Imaginea intitulată Găsiți o fantomă Pasul 3
    3. Vizitați site-urile dvs. în timpul zilei. Acesta este un pas înțelept, pentru că dacă mergeți la site-ul dvs. noaptea, nu veți fi la fel de familiar cu împrejurimile voastre. Mergeți în locațiile dvs. în timpul zilei, astfel încât să le puteți simți. Memorați unde se află lucrurile și gândiți-vă unde poate fi o fantomă. Apoi, când vă întoarceți noaptea, veți avea un sens mai bun al locului și nu veți risca să vă pierdeți sau ușor de înspăimântat.
  • Dacă unul dintre site-urile dvs. este proprietate privată, contactați întotdeauna proprietarul înainte de a vă arăta la locul lor. Puteți întâlni un proprietar frustrat sau mai rău dacă vă prezentați. Doriți să obțineți partea lor bună, astfel încât să fie dispuși să vă arate în jurul proprietății lor.
  • Uneori, dacă un site este bântuit de cineva care a murit la locație, un moment bun pentru a vizita acest site se află pe aniversarea morții acelei persoane.
  • Imaginea intitulată Găsiți o fantomă Pasul 4
    4. Înregistrați ceva neobișnuit. Fantomele nu bântuie doar locurile pe timp de noapte - uneori cele mai bune momente de a bântui sunt atunci când nimeni nu o așteaptă. Deci, pe măsură ce vizitați site-urile dvs., luați note despre lucruri neobișnuite pe care le-ați văzut. Dacă vizitați un loc și nici o activitate neobișnuită pare să se întâmple, ați putea să o trageți de pe lista dvs. Dacă intuiția dvs. vă spune ceva ciudat se întâmplă într-o locație, ați putea pune-o în partea de sus a listei dvs.
  • Doriți să vă restrângeți lista, astfel încât să vă puteți concentra într-adevăr pe locurile care se simt diferite. În acest fel, nu cheltuiți ore de investigare a locațiilor care nu au activitate paranormală. Luând note în timp ce cercetarea este o modalitate excelentă de a urmări toate informațiile dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Mergi pe o vânătoare
    1. Imaginea intitulată Găsiți o fantomă Pasul 5
    1. Adunați un grup dacă puteți. După cum sa menționat anterior, luați întotdeauna un prieten cu dvs., dar un grup este chiar mai bun. Dacă aveți trei sau mai mulți oameni care caută o fantomă, șansele de a găsi unul vor crește. Cu cât aveți mai mulți oameni, cu atât mai răspândit puteți fi. Alegeți un lider al grupului - persoana care poate merge dacă au văzut ceva neobișnuit. Cel mai bine este să ieșiți între 9 p.M. și 6 A.M., Când este întunecată.
    • Încercați să vizitați una dintre locațiile pe care le-ați dus mai devreme în care ați simțit o prezență sau pe cineva care a întâmpinat deja o fantomă. Ghost Hunting este dificil și șansele de a găsi o fantomă sunt subțiri, dar dacă doriți cu adevărat să vedeți o fantomă, merită o încercare.
  • Imaginea intitulată Găsiți o fantomă Pasul 6
    2. Treceți echipamentul. În timp ce sunteți vânătoarea fantomă, veți dori echipament pentru a vă documenta vânătoarea. În acest fel, dacă găsiți o fantomă, îl puteți prinde pe cameră, astfel încât oamenii să știe că nu doar imaginați lucrurile. Au toată lumea în grupul dvs. echipat cu o cameră digitală și să-i instruiască să o păstreze în orice moment.
  • O cameră bună de utilizat este o gopro sau ceva ce vă puteți atașa corpului că nu va trebui să vă mențineți în mod constant. În acest fel, dacă vă ștergeți, nu veți risca să renunțați la camera și să pierdeți imagini.
  • De asemenea, puteți aduce un termometru pentru a viziona modificările de temperatură și un detector de câmp electromagnet. Acesta este dispozitivul de urmărire al Ghost Hunter modern și îi ajută să piardă sursele de energie prin detectarea fluctuațiilor în câmpurile electromagnetice. Este util să aduceți acest instrument atunci când vizitați primul site, astfel încât să puteți marca regularitățile. Atunci când de fapt, mergeți la vânătoare de fantomă, veți ști când se schimbă ceva.
  • Înainte de a ieși, ar putea fi bine să spunem o rugăciune de protecție. Fantomele sunt ființe dificile, și niciodată nu știți dacă veți întâlni o fantomă pașnică sau periculoasă. Încercați să liniștiți spiritele în casă, astfel încât să rămâneți în siguranță.
  • Încercați să evitați utilizarea lanternelor dacă puteți. O fantomă se va ascunde probabil dacă o lumină puternică este aruncată într-o cameră. Utilizați ochelari de protecție pentru cea mai bună viziune.
  • Cu cât mai multă energie pe care o aduceți la o vânătoare fantomă, cu atât mai mult noroc veți avea la întâmpinarea unui spirit. Dacă mergeți cu un grup care se simte foarte apatic cu privire la vânătoare, probabil că nu veți vedea o fantomă. Asigurați-vă că aduceți un grup de oameni excitați și dornici să căutați spirite.
  • Imaginea intitulată Găsiți o fantomă Pasul 7
    3. Răspândit în zonă. Acum că sunteți echipat, este timpul să mergeți să găsiți o fantomă. Folosind toate cunoștințele dvs. pe care le-ați câștigat până acum, umblați în jurul zonei dvs. căutând semne de activitate paranormală. Așa cum am menționat mai devreme, acordați atenție unor sunete ciudate, schimbări de temperatură sau chiar intuiția dvs.
  • Dacă simțiți o ceață întunecată sau o prezență într-o cameră, poate fi o fantomă care nu sa dezvăluit încă. Așteptați cu răbdare pentru a vedea dacă fantoma va ieși. Dacă faceți mișcări bruște sau părăsiți camera, fantoma poate fi speriată sau vă puteți pierde ocazia de ao vedea.
  • Asigurați-vă că fiecare cameră și fiecare colț și Cranny sunt vizitate. Fantomele pot fi oriunde, astfel încât să nu doriți să ignorați un spațiu doar pentru că vă îndoiți de o fantomă ar fi acolo.
  • Urmăriți ecartamentul pe EFM pentru a vedea dacă există un spirit sau o prezență în cameră. Dacă există altceva în cameră, în afară de tine, ecartamentul va face o mișcare bruscă spre dreapta. Dacă ecartamentul rămâne pe zero sau în partea stângă a contorului, probabil că nu este nimic în cameră.
  • Imaginea intitulată Găsiți o fantomă Pasul 8
    4. Încercați să chemați fantoma. Există modalități diferite pe care le puteți chema o fantomă, iar multe fantome nu vor ieși doar pentru că le-ați chemat. Cu toate acestea, dacă vă aflați într-o zonă pe care cineva a văzut deja o fantomă sau simți că este bântuit, puteți încerca aceste tehnici:
  • Ouija Board: Plasați-o în camera în care vă aflați. Plasați-vă mâna pe ghider și permiteți-vă fantomei și spiritelor în cameră pentru a vă ghida prin bord, astfel încât să vă poată trimite un mesaj.
  • Planchette: Această inimă în formă de inimă, bucată de lemn a fost folosită pentru a produce mesaje misterioase care au făcut ca oamenii să creadă că le-a ajutat să comunice cu spiritele. Aduceți-o cu dvs. și puneți-o în camera în care vă aflați.
  • Un mediu: un mediu este cineva care are capacitatea de a comunica cu cei morți. Dacă chiar vrei să găsești o fantomă, aducând un mediu cu tine pe Ghost Hunt este cea mai bună șansă pe care o ai. Ei știu în mod specific cum să cheme fantome și vor putea să comunice spiritului pentru dvs.
  • Comunicați cu fantoma: Dacă totul eșuează, puteți încerca să comunicați cu fantoma. Folosind o voce blândă, adresați-vă fantomului să se arate. Spuneți fantomei că sunteți acolo în termeni pașnici.
  • Imaginea intitulată Găsiți o fantomă Pasul 9
    5. Petreceți o oră în zonă. Dacă aveți un grup mare și puteți acoperi rapid zona, încercați să petreceți o oră în zona dvs. Dacă vi se atribuie două camere, petreceți 30 de minute în fiecare cameră, privind în jur. Dacă nu vedeți semne de fantomă, treceți la o altă cameră.
  • Dacă aveți o zonă mult mai mare sau un grup mai mic, oferiți-vă suficient timp pentru a explora în mod eficient fiecare cameră. Utilizați notele pe care le-ați luat anterior pentru a vizita zonele cu mai multe șanse de a avea o fantomă. Luați note în fiecare zonă, astfel încât să vă decideți să o vizitați mai târziu, veți ști ce să căutați.
  • Când vă aflați într-o cameră, rămâneți liniștiți. Vrei să respecte morții și spiritele și acest lucru vă va oferi și mai multă protecție. Încurajați-vă echipa să vă deplasați în liniște prin locație, fără râs sau joc de cai.
  • De fapt, văzând o fantomă poate fi dificilă, dar ați putea să ascultați o fantomă. Luați un recorder cu bandă sau telefonul cu un site. Apoi, puneți-o într-o cameră pe podea sau într-o masă și începeți înregistrarea. Începeți să puneți întrebări spiritelor din cameră. După ce ați terminat vânătoareul, puteți să vă întoarceți și să ascultați înregistrarea, ascultați orice spirite care ar fi putut vorbi prin zgomotul alb.
  • Imaginea intitulată Găsiți o fantomă Pasul 10
    6. Se adună înapoi împreună. După ce toată lumea a petrecut o perioadă bună de timp în locațiile lor atribuite, reveniți împreună. Împărtășiți orice perspectivă sau constatări pe care le aveți și compilați toate informațiile împreună într-un singur document. Dacă altcineva a văzut o fantomă și doriți să o vedeți, nu mergeți ca un grup mare. Du-te unul câte unul din zonă, dându-ți suficient timp pentru a găsi fantoma.
  • Dacă nimeni nu a văzut o fantomă în timpul explorarii timpului, nu renunță. Mutați în altă locație și luați în considerare revenirea la această locație Încă o dată. Dacă vizitați locația de una sau două ori și nu vedeți o fantomă, atunci trageți-o de pe lista dvs. Probabil că nu este o fantomă sau spirit acolo sau dacă există, ei nu se vor dezvălui.
  • Poate doriți să vă uitați peste imaginile pe care le-ați luat în timp ce sunteți în camere. Camera dvs. și audio au putut fi capabili să prindă lucruri pe care nu sunteți tu însuți. Împreună puteți viziona fiecare piesă de imagini pentru a vedea dacă există o prezență în cameră pe care nu ați detectat-o.
  • Dacă întâmpinați energie negativă într-o casă și simțiți că viața voastră sunt în pericol, ieșiți! Riscarea siguranței dvs. nu merită doar pentru a vedea o fantomă. Dacă o fantomă se simte deranjată, ei nu poate răspunde bine la prezența voastră.
  • Imaginea intitulată Găsiți o fantomă Pasul 11
    7. Nu fiți descurajați dacă nu găsiți o fantomă. Mulți oameni care întâmpină fantome experimentează de obicei prin sunete și haze misterioase. Oamenii nu văd adesea o fantomă în formă completă, deci au așteptări realiste atunci când intri într-o locație. Aveți mai multe șanse să experimentați spiritul prin zgomote, schimbări de temperatură și Hazes sau prin lucruri care apar pe videoclipul sau audio după ce ați părăsit locația.
  • Dacă văd o fantomă în forma sa completă, este de obicei prin greșeală - cineva mergea doar să-și facă propriul lucru și au observat o fantomă. O fantomă este mai probabil să apară în acest fel, pentru că nu le place întotdeauna să fie chemați și deranjați.
  • Partea 3 din 3:
    Învățând despre vânătoarea fantomă
    1. Imaginea intitulată Găsiți o fantomă Pasul 12
    1. Citiți o carte de vânătoare a fantomelor. Înainte de a începe vânătoarea fantomă pentru a căuta o fantomă, ia în considerare citirea unei cărți sau a două despre Ghost Hunting. O carte poate oferi informații valoroase despre cum să localizați o fantomă, unde să găsiți o fantomă și ce să faceți atunci când vă întâlniți o fantomă. Căutând o fantomă ca un amator poate fi o sarcină periculoasă, așa că faceți unele cercetări în care te duci singur.
    • Unele cărți pentru a ridica atunci când învățați despre Ghost Hunting sunt: ​​Ghidul de supraviețuire a Ghost Hunter de către Michelle Belager - Tehnici de protecție pentru întâlniri cu tehnologia paranormală-paranormală: Înțelegerea științei vânătorii de fantomă de David M. Rountree-bântuire și poltergeiști: Perspective multidisciplinare Editate de James Houuran & Rese Lange-Fanturi, Apariții și Poltergeiști - Explorarea supranaturalului prin istorie de Ghidul lui Brian dreapta și Ghost Hunter de Troy Taylor.
  • Imaginea intitulată Găsiți o fantomă Pasul 13
    2. Urmăriți documentare de vânătoare de fantome. Documentare, care sunt evenimente de viață reale, pot fi un loc minunat pentru a începe când învățați despre găsirea unei fantome. Documentarele oferă adesea profesioniști, care vă vor cheia în sfaturi și trucuri despre cum să găsiți fantome.
  • Unele documentare bune pentru a viziona înainte de a vă explora sunt aventurile Ghost (2004), Enfield Poltergeist, vânători de fantome, fișierele moarte, martor paranormal și povești de fantome celebritate.
  • Imaginea intitulată Găsiți o fantomă Pasul 14
    3. Discutați cu alții care au întâlnit fantome. Oamenii cu experiențe sunt adesea cele mai bune surse de a se întoarce la momentul în care încercați să găsiți o fantomă. Întreabă-i unde au văzut fantoma, când au văzut-o, și ce arăta fantoma. Învățarea de la cineva care are experiență personală vă poate ajuta să vă echipați mai bine pentru a găsi o fantomă.
  • Dacă nu cunoașteți personal pe cineva care a văzut o fantomă, căutați istoria orașului dvs. pentru a afla despre diferite întâlniri supranaturale. Ești obligat să întâlnești o poveste despre o casă sau o locație unde cineva credea că au văzut o fantomă. Dacă nu găsiți în orașul dvs., probabil că veți avea noroc în găsirea unei povestiri într-un oraș aproape de al tău.
  • De asemenea, puteți vizita plăcile de Internet despre întâlnirile Ghost Hunting sau Ghost pentru a obține sfaturi de la oameni. Aceste site-uri sunt locuri bune pentru a discuta cu oameni despre experiențele lor sau pentru a se conecta cu cineva care vrea, de asemenea, să meargă într-o urmărire a vânătorii de fantomă.
  • Imaginea intitulată Găsiți o fantomă Pasul 15
    4. Ia totul cu un bob de sare. Mulți oameni cred că fantomele nu există, iar unii oameni vor crea o activitate paranormală doar pentru a încerca să convingă pe alții fantome sunt reale. Când faci cercetări sau chiar vânătoare de fantome, încercați să rămâneți realiști. Nu vă convingeți că ați văzut ceva paranormal doar pentru că vântul a suflat puțin mai greu decât de obicei. Căutați semne foarte clare de fantome - nu doar imaginația voastră.
  • Unele semne clare pe care le puteți căuta sunt oamenii reali sau mișcările obiectelor care nu sunt afectate de vremea sau atmosfera actuală. Sunete care sunt ciudate și neobișnuite (nu doar vântul care se mișcă prin copaci) pot fi, de asemenea, lucruri bune de acordat atenție. De asemenea, puteți asculta voci care vin din pereții și fisurile clădirilor care nu sunt cauzate de oamenii din jurul vostru. Animalele de companie care acționează ciudat sau câini lătrat în aer poate fi un semn de ceva supranatural.
  • Imaginea intitulată Găsiți o fantomă Pasul 16
    5. Știți că fantomele și spiritele sunt adesea imaginate. Cineva care suferă de izolare sau a fost într-o situație în care se confruntă cu un nivel ridicat de stres, adesea imagina fantome în jurul lor. Aceste fantome sau spiritele îi ajută, de obicei, să le mângâie și să le ghideze astfel încât să-și depășească situația actuală. Țineți minte că mulți oameni cu care vorbești ar putea să experimenteze aceste situații, dar nu văd de fapt fantome reale.
  • Aceste imaginații provin adesea din halucinația cuiva și apar din schimbările din chimia creierului datorită stresului, lipsei de oxigen, stimulării monotonate sau o acumulare a hormonilor.
  • Imaginea intitulată Găsiți o fantomă Pasul 17
    6. Voluntar pentru a lucra cu un grup de cercetare paranormal. Acestea sunt situate pe tot parcursul U.S. și vă va ajuta adesea să vă ghideze la cea mai locală organizație paranormală. Voluntariatul cu o organizație ca acesta vă va ajuta să vă antrenați și să vă oferiți o echipă de oameni care vă pot ajuta în căutarea fantomelor.
  • Un site pentru a verifica este directorul Online Paranormal Society. Acesta vă poate ajuta să vă duceți la societățile sau companiile din apropiere și are aproape 3.000 listate în U.S.
  • sfaturi

    Avertizări

    Nu vânați pentru fantome de unul singur. Având pe altcineva, vă va ajuta să vă asigurați că imaginația dvs. nu preluă controlul și oferă, de asemenea, un martor suplimentar pentru ceva ce experimentați.
  • Asigurați-vă că atunci când mergeți la o casă bântuită pe care o puteți merge pe proprietate și nu sunteți înmormântare.
  • Unele fantome nu le place să fie văzute, așa că nu puteți să le găsiți niciodată.
  • Puneți întotdeauna mai întâi siguranța. Dacă vă simțiți că sunteți sau altcineva este în pericol, lăsați locația în care vă aflați.
  • Respectați morții și membrii familiei morților. Cineva poate avea o fantomă la casa lor, deoarece este un membru al familiei moarte, dar ei nu doresc să fie deranjați, respectați confidențialitatea lor.
  • Evitați să fotografiați, mai ales cu un bliț, deoarece mișcarea bruscă poate speria fantome departe.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Cameră video sau Gopro
    • Notați tampoane
    • Ochelari de oaspeți de noapte
    • Un EFM
    • Celulare
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar